Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
http://www.youtube.com/v/I2wallr-v_g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/L8lfmxSpK9Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Bangaichi? Annak már rég vége. Kiadják majd BD-n a sorozatot, és ahhoz adják majd extraként.
armageddon666
A Bangaichi? Vagy egy másik?
Mangát olvassa egyébként valaki? MALon olvastam Kafuka múltjáról, nem nagyon emlékszem már arra a részre az animébõl (hogy volt-e egyáltalán).

@

Lelouch
Egyelõre csak egy OVA/special van bejelentve, ami októberben jön ki.
armageddon666
Vannak horrorisztikus részek ebben a Zetsubou Senseiben... 4. évad mikor jön? :D

@

LeventeV
akkor marad az angol. ma vagy holnap nézem a moviekat. a sorozat tetszett, bár kicsivel több rejtélyre számítottam.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ha jól tudom készül....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Tényleg azt is meg kéne nézni.

@

LeventeV
Eden of the East Paradise Lost-hoz készült már magyar felirat?

IMYke2.0.0.0
Akkor Neked jár minden elismerésem! <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én csináltam...ha minden igaz...:D

am a Dragon Crisis bannert ki csinálta...?? nem is tuttam hogy van...:D

LeventeV
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
"Clannad After Story új banner készítõjének: <#eljen><#law>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Indoanime-hikari...de Rumbellel is megnézem majd egyszer a rend kedvijé...:D

armageddon666
raw? vagy ki subolta?

@

LasDen
nyah...Gintama gekijouban megnézve.....geci jó volt és hozta a színvonalat.....alig várom már a sorozatot is....
a következõ film vagy valami arc a sorozatban végre lehetne már, ami Gintoki Amanto háborús múltját mutatja be....néha-néha egy kis utalás, de nem sok....:DD

armageddon666
Zan Sayonara Zetsubou Sensei, és én Pearl Harbourt véltem felfedezni ebben a megjegyzésben, de aztán tudja a fene :D

@

Frosty01
ezmiez?

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666

wow :D

@

armageddon666
:D Azért ezt a vigyort ne hasonlítsd már az indexben látott förmedvényekhez :DDD

@

efti
Megneztem a yumekui merry 11-et. Ra kellett jojjek, nekem nem az index-el volt a bajom, ez az idiota vigyor mindenhol zavar:

WWFSMD?

LasDen
van...van...van...angol...angol...angol...ANGOL sub a Gintamaaaaaahoz....igen..:DDDDDDDDD
nem Rumbel de van....:DDD

LasDen
nemtom hogy híjják me nem mutatkozott be...de magas és sötét hajú...:D

efti
Meg nem lattam a 24et, de ismerve a sztorit a "titokzatos tag" egy alacsony, kisse kopcos sotet haju ember es Miura-nal hivjak?

WWFSMD?

armageddon666
AT-fielden nem megy át a Gundam, viszont kétlem, hogy a géppuska bármit is érne a Gundam ellen :D

@

LasDen
huhúú...bakuman uccsó rész jónak igérkezik...:D a mostani is jó volt...vége izgalmas volt pedig semmi nem volt...kíváncsi vagyok ki az a titokzatos tag...:D

LasDen

LasDen
mire fel írod ezt??? sok minden tetszik...:D

armageddon666
Neked semmi sem jó? :D

@

Lelouch
Úgy néz ki akkor nem maradt felfüggesztve túl sokáig... :D
LasDen
jajj nekem ez a fractale....azok a szar párbeszédek megölik az egészet....hülleség hülleség hátán.....pedig nem lenne rossz....

beelzebub meg jó nagyon elmaradt...:D a 2. fele jó volt....

efti
Annyit nem aldoztam ra, 20ert vettem egy Genius G-pen F610-et. Tudom Wacom-ek gyartjak az igazit, de az A6ot tul kicsinek ereztem, az A5ost meg tul draganak. Egyebkent is, elegedett vagyok vele, csak meg meg kell ranulni rendesen hasznalni

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
:))))))))))

Kiddie-t azóta se nézek, de azért majd' minden kategóriába belekóstoltam. Hentai még hátravan <#hehe>... ja, és valami durva mecha is (bár azt inkább kihagynám, jó idõre).

IMYke2.0.0.0
32-44 ezer között láttam értelmeset. Annyi pénzem most nem volt rá, egyszer nekem is vennem kell: ezer éve rajzolgattam, hosszú-hosszú órákat ismerõsök, családtagok kérésére... de rég volt, istenem!
Jó lenne a digitális kornak megfelelõen új módon feleleveníteni a dolgot. Meg hát izgat is az eszköz :)

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, akkoriban voltunk elsõk, amikor rárontottam a totyikra :)

LasDen
ámtom....mert este volt??? :D

RelakS
a kami miért kicsi K?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Csak el ne felejtsd :)
Mert amugy tényleg kiváncsi leszek majd rá :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Na megnéztem én is, a harc a végén elég weird volt.
Ikaros a mangában itt nem is használta az Uranus System-et, vagy hogyishívják azt a nagy csatahajó féleséget... Szvsz jobb lett volna, ha az animében se erõltetik... :D
Egyébként egy jelentõs dolgot kihagytak a sztorirész végébõl, ami már csak az anime original befejezésben lesz benne. x_x Plusz még egy dolog kimaradt, de az azt hiszem a következõ rész végén már pótolva lesz. Addig már nem spoilerezem le, pedig szívesen megosztanám már a véleményemet azzal kapcsolatban... :D
Ruley
Ja, arra emlékszem, elsõ helyezett a nyáron volt, amikor Imyke megérkezett, és mindenki egyszerre próbált animét ajánlani neki, aztán meg jöttek a trollok is.

Azok jó kis napok voltak, még emlékszem a #31432-as kommentjére:

"Amúgy, nem tervezem orrba-szájba fogyasztani az anime-ket - fõképp nem a kiddie és a sulis hangulatúakat, de az biztos, hogy egy Cowboy Bepop, Hellsing, Elfen Lied után lesz még mit megnéznem - majdnem minden kategóriában... :)"
<#idiota><#mf1>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
A vagdosodas nagysagrandekkel konnyebb lett miota vettem a heten egy rajzolo tablat, bar megjegyzem baromira idegen meg

WWFSMD?

LasDen
én nemtok rajzolni...:D csak összevágtam...bár az se a könnyebb féle volt...:D

efti
tyu a sajatra. "csak" osszevagott anyag vagy te rajzoltad?

WWFSMD?

LasDen

LasDen
dehát ha szar...:D

armageddon666
<#eljen> milyen igaz :D

---

LasDen, már meg sem lepõdök :)

@

Lelouch
LasDen
nekem 2 rész elég volt az egészhez....:D

armageddon666
Meg úgy alapvetõen már az tetszik, hogy egy normális karakter nincs benne :D Nem tudom megunni :)

@

armageddon666
elég régen láttam, szóval lehet ezért nem zavar az önismétlés így a harmadik sorozatnál :) meg egyébként van egy csomó ilyen állandóan visszatérõ rész, amik szerintem jók :D

pl. a stalker lány mikor a semmibõl feltûnik
"Te itt voltál?"
"Mint mindig."
Vagy valahogy hasonlóan lehetne fordítani.
Vagy a hangeffektek "alámondásos" megoldása, vagy Chiri õrültsége :D

@