Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
zsíros...:D kedd szerda amúgy sincs semmi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Online RAW már van, szerintem holnap már kint lesz felirattal is.
Zomil
jó kép... :D
én mondjuk még a 10. részre várok :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
akkó jó.....minél elõbb anná jobb...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
4chan-on azt írják, hogy most adták Japánban...
LasDen
ezt nemtom honnan szerezték, de az uccsó rész még nem volt....:D

szerk: mst nézem malon is már nincs kiírva, hogy airing...akkor lehet hogy vége...de tegnap meg a 11. részt dobták ki a csapatok és sehol a 12......

Lelouch
Akkor miért van a képeken csatorna logo?
LasDen
az utolsó rész április 4-én lesz....tegnap volt a 11. rész....
nemtom honnan...biztos lopták....

Lelouch
Ha nem lett volna, akkor honnan szúrták be 2chan-ra a képeket a részbõl?
LasDen
mer geci vagyok...:D

de még nem volt...csak lesz...:D

Lelouch
Akkor most miért nem spoilerbe írtad? XD Amúgy tisztában voltam vele. Az utolsó rész csak fanservice epizód volt.
LasDen
hát hogy spoiler, hogy vége és nem raktam spoilerbe....érted e???

Lelouch
Ki szólna mit?<#confused><#vigyor>
LasDen
valaki szólna érte gundolom...
a sztori része már véget ért....

LasDen
szerintem örülni kell, hogy egy zombival verekedhet az ember egy metrón....nem mindennap utazik metrón az ember (magamból indultam ki, de így poén na) :D

Lelouch
Ma-holnap már kijön az utolsó Zombie rész is? 2chan-ra rengeteg screenshot került fel a 12. részbõl.
Ruley
Ja, tök jellemzõ élethelyzet, múltkor is egy zombival verekedtem a metrón, és mindenki átnézett fölöttem. <#sir>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gyõri Devi
csak pár másodpercet :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Ezt senki nem nézte meg? :C

@

I am a hero - Manga

Hõsünk amolyan lúzer fél-otaku mangarajzoló asszisztens. Kb senki sem tarja semmire de ami még rosszabb õ maga is ezen a véleményen van saját magáról.
Egy nem várt zombi apokalipszis+28 nappal késõbb keverék viszont talán elindítja azon az úton hogy némi önbecsülést szerezhessen magának.

A manga rajzolását reálisnak mondanám tehát hõsünk átlagos ami igaz nagyjából többi szereplõre is. Az eleje unalmas de a "váratalan fordulat után" felpörög.

A zombik?fertõzöttek? gyomorforgatóak, szóval míg a High School of the Deradban csak egy újabb lezúzandó ellenfelet jelentettek itt mindegyikkel megszenved az ember + hozzájárul ez a gyomorforgató rajzstílus amitõl az embernek a hideg futkározik a hátán. Komolyan ennél undorítóbb lényeket még nem láttam mangában. Kicsit mintha a zombikat keresztezték volna az átok- éle kúszó mászó lényekkel. A manga talán leglidércesebb jelenete amikor a nagy összezsúfolódott embertömegben 3-4 éves kis zombik meg zombi babák mászkálnak megharapandó boka után sóvárogva + persze kedves anyukák is félhetnek a karon ülõktõl. Na annál a résznél még nekem is sok volt...

Ami még érdekes hogy jól bemutatja az élethelyzeteket. Pl a Metrón utazva az emberek 90%-nak eszébe sem jut a zombival verekedõ ember segítségére sietni hanem jó emberi szokás szerint elnéznek a "fura részeggel" verekedõ ember felett.

Egy szó mint száz nem mindennapi manga amibõl furcsa módon a humor sem hiányzik egyes helyeken.

Ábrázolás terén csak annyit mondhatok hogy a Ressntiment rajzolója rajzolta.
LasDen
jah...az még jó volt..:D

Máté94
Level E 03: Ez mekkora állat :DD
LasDen
levelE nem volt rossz, de valahogy a 3. rész után szép lassan leült a sorozat....talán az lett volna a legjobb ha végig Yukitate-vel és Bakaval foglalkoznak és nincs ilyen color rangers meg ilyen teljesen más dolgok....

LasDen
valami ilyesmi lesz a szezon...bár 1-2 majd ugrik belõle bisztosan...:D mondjuk gintama ezen nincs is rajta valamié...

Zomil
Fractale 10: érdekes kiváncsi vagyok mi lesz a vége :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Igen.

Szemelyevel kapcsolatos jelentos spoiler:
Egy atlag irodista volt aki feladta a munkat es a multkori epizodban a Takagiek utan a vonaton amikor szerepelt akkor latta elete elso mangajat. Elolvasta es kozolte, hogy hat ilyet o is tud. Az Otter 11 szerzoje lesz, viszont kenytelen lesz rajonni hogy mangat rajzolni meg tobb munka mint amit addig csinalt, ugyhogy folyamatosan kiszallni probal, csak a szerkesztoje nem hagyja. En nagyon birom, bar idonkent mar fajdalmas amit oda vissza eloadnak a szerkesztojevel..

WWFSMD?

LasDen
de az ugyanaz a tag, aki a szerkesztõségben is ott elsétált a háttérben??? :D

efti
Megneztema bakuman 24et, nem, nem Mirai volt az a tag hanem Hiramaru. Nem spoilerezek rola, ugyhogy csak annyit, hogy en mas hangot kepzeltem hozza

WWFSMD?

LasDen
dragon crisis vége...végre...nagyon átlag sorozat volt...tele idegesítõ dolgokkal...az utolsó részbe is voltak, de nem volt annyira gáz....az utolsõ jelenet meg teljes hülyeség...:D

"The media-distribution site Crunchyroll announced on Monday that it would simulcast the return of the Gintama' television anime starting on April 4"

Ez meg nagyon jó hír...horrible sub az olyan amilyen, de legalább biztos, hogy lesz felirat hozzá...:D pont jókor kezdõdik mert 4-én elég fontos vizsgám lesz szal mégjobb lesz utána...:D

armageddon666
http://www.youtube.com/v/BgH_QNvYghU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ne kérdezd hogy találtam...
Van rajta felirat!!

@

efti
<#worship>

es en meg azt hittem hogy az en egy hetveges clannad mindenestul meg a masik hetveges evangelion mindenestul maratonom meredek volt :D

WWFSMD?

Ruley
Nyolc nap volt.

Epikus, és áldozatokkal járó küzdelem volt, de enni és aludni máskor is lehet, a holnapi ZH meg úgysem jegydöntõ, szóval tisztára megérte.

Gyõri Devi
az penge! hamar lenyomtad 36nál tartok csak :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
ennyi ido alatt? <#taps>

Mennyi volt ez 2 het? nem nagyon csinaltal mast ugye?

WWFSMD?

Ruley
Befejeztem a Legend of the Galactic Heroes-t.

EPIC! Sõt!

E-P-I-C-!

PetruZ
AniDB notifiy-vel már jóideje belõttem magamnak, de fel sem tûnt, hogy ugyanaz az író. :)
LasDen
ujj ez a nichijou....elég vegyesek az érzéseim...nem biztos hogy a sorozat nekem való lesz...kicsit olyan azumanga érzésem van....

nah zombienak sztorinak vége, 2 rész fan-service vár még ránk (1 jövõ héten meg az ova)....igazából ennek így semmi értelme nem volt...
yuu meg a fasságai....egyértelmá, hogy egyszerûbb lett volna, ha egybõl megöli mint ez a sok hülyeség...és a végén Yuu megszólalt...nah mindegy...azé nem volt rossz...szépen átnyúlt a fejin nekije ayumu...:D
haruna meg körbe utazta a földet...heh...:D

efti
Nagyon jo kis sztori, mar tobbszor is majdnem megvettem eredetiben :)

WWFSMD?

Lelouch
Ma vettem észre, hogy a SHAFT készít 3 ovát a Zetsubou Sensei mangakájának korábbi mûvébõl, talán érdekes lehet majd az is... :D
armageddon666
Már azt hittem vége a Zetsubou Sensei 3nak, de aztán láttam hogy elbaszta a nevezést és elsõ helyen van a 13. rész :DDD szal még van 1 rész...

Ringo Mogire Beam!

@

LeventeV
befejeztem a Higashi no Eden-t. tetszett, jó kis történet volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
egyik mecha után a másik...elõbb Break Blade 4. része, ami megint nem volt rossz, de nem estem hanyatt...remélem köv jobb lesz....:D
aztán meg mainkaiser skl...sok hozzûgûzni való nincs.....zúznak, rombolnak, pusztítanak.....és szól a kemény rock zene....jó nézni...:D

IMYke2.0.0.0
Láttam mindkettõt:

- A sorozat néhány jelenettel valóban "kevesebb", mint a film, viszont
- A "filmben" számos dolog kimaradt, fõként a dialógusokban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Keion 27. rész olyan keionos volt...jó volt egy kis keion hosszú idõ után....lehet megnézem az 1. évadot....:D

LeventeV
kösz a gyors választ. Movie csordogál lassan, elég lesz akkor azt megnézni.

Malakai
Nagyrészt, de van egy-két plussz jelenet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
ez között http://myanimelist.net/anime/7465/Eve_no_Jikan_%28Movie%29
meg e között http://myanimelist.net/anime/3167/Eve_no_Jikan
csak az a különbség, hogy a movieban egybe van vágva az egész, nem pedig külön részenként van leadva?

Zomil
Merry 11: sztem jo volt...nekem tetszik a sorozat :)
Mondjuk igaz, h ez a történet only anime-s, de gondolom, ha elég sikeres a sorozat majd folytatják :)

armageddon666
Sok helyen nagyon szép, de miért erõltetik a CGt? mármint az a 3Ds szikla :S

@

BEAST
Az Onigamiden nézõs lesz az Ao no Exorcist-tal együtt. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."