Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egy hónapja megvolt :D ... márhogy olyan 2 és fél hete <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A könyvtári gép megy és tölt éjjel-nappal (több mint 2 hónap után tegnap este engedélyeztem neki egy kis pihenõt) - ráadásul, én türelmes ember vagyok.
Most például a "Seikon no Qwaser Music Video" csorog, 2 óra alatt lenn is lesz a 257 MB... <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekünk Misakával azért több adatott :))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kira csinálja amúgy.
varga levente - Azusa Nakano
Varga Levente - Haruka Minami
ebbõl hárem lesz <#idiota>#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
milyen vicces, h pont a sky girls-röl volt szo itt nemrég... :D
Jah, én a virtuális nevemet írtam, ha már virtuális karakterek.. :D
RL névre Nagisa jön be (Clannad), angolosan írva meg Shiina (Angel Beats-bõl a sálas "ninja" lány). :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WWFSMD?
soha életemben nem hallottam rola... :D
(de egész jonak tünik az anime)
Mondjuk a nevem rendesen irtam be ahogy magyarul van, ha ugy irom, h keresztnév elöl akkor:
is destined to marry Ritsu Tainaka on June 22, 2013
:D
WWFSMD?
<#miaz>#miaz>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Toradorát kedveli a rendszer, mert nekem meg Minori jött ki... :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#idiota>#idiota>
Holnap meg jön végre a DW is.<#hawaii>#hawaii>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ezzel véget ért a történet. :( Kár, hogy elég sok dolog nem derült ki, így kénytelen leszek folytatni a mangát a Kei végétõl.
Jó."
Tömör... :D
Denpa Onna:
Jó.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
やられたらやり返す。倍返しだ!
WWFSMD?
Vagyis JÓ!
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész."
ebböl vmiért azt szürtem le, h még nem láttad...nemtudom miért...biztos korán volt még :D
Denpa...Shaft...szoval rossz nem lehet... :DDDD
(najo azért még nem vagyok shaft fanboy :D )
Megnéztem Rie Kugimiya adatlapját...valoban nem kevés mostanában futo anime-ben adott hangot :)
C - gyónak néz ki és elég komor a megjelenítése...tetszik bár a CGI 1-2x kicsit kilógott, de nézõs lesz...:D
Hidan no Aria - mikor meghallottam Kugimiya Rei hangját azt hittem falnak megyek....hogy mindenhova õ kell....Kaguraként bírom, de ne legyen má mindenhol õ...:D viszont nagyon jó lenne a sorozat, ha nem lennének benne a klisés dolgok...fõleg a végén dobtam el az agyam....
viszont nekem is mondhatná egy lány, hogy "A beretta golyói a földön hevertek, úgyhogy megtöltöttem neked!" :DD
Ano Hi Mita... - Jobb lett mint vártam.....valami vidámkodós dolgot vártam, de ez jobb annál...nagyon komoly is lehet akár...:D
Denpa Onna - Shaft meg a beteg baromságai...:D már látom, hogy a 8-as átlag kinéz neki....eléggé frusztráló volt az egész....fõleg az OP...:D