Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Railgun egyik szereplõje.
Na, õ nekem nagyon tetszik. :)
RelakS
akkor nézd meg jobban!

Már egy hónapja megvolt :D ... márhogy olyan 2 és fél hete <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Fél megabites nettel szórakozom. Képzelheted, "nekem" mennyi ideg jönnek - de letojom, mert ahogy írtam, nem pazarolom a sávszélességet TV-ripekre.
A könyvtári gép megy és tölt éjjel-nappal (több mint 2 hónap után tegnap este engedélyeztem neki egy kis pihenõt) - ráadásul, én türelmes ember vagyok.

Most például a "Seikon no Qwaser Music Video" csorog, 2 óra alatt lenn is lesz a 257 MB... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Alig több mint 1 hónapotok van a megszervezésre... <#hehe>
Nekünk Misakával azért több adatott :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
én a tvripet választottam, még a br-t nem fejezték be, ráadásul csak fullhd-ba jön, és azt rengeteg idõ beszerezni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
RelakS is destined to marry Ruiko Saten on March 29, 2011 おめでとう^o^/ !!

... aham ... kicsoda? O_o

IMYke2.0.0.0
AmagamiSS-t én BR-ben gyûjtöm be - fogalmam sincs, hogy van-e benne censorship, de azt már egy ideje eldöntöttem, trutyi TV-ripekkel nem szenvedek.
Kira csinálja amúgy.

LeventeV
LeventeV - Rei Ayanami
varga levente - Azusa Nakano
Varga Levente - Haruka Minami

ebbõl hárem lesz <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Remélem, még belefér a nyári programotokba egy lakodalom...(?)

RelakS
ban, del, sózzukfelahelyét <#wilting>

LasDen
nah arra már lehet én is benevezek....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
szerintem hibas a karaoke felirat, kihagytak egy Nyan-t 2:45-nel

WWFSMD?

zsakosfrodo2
I liked the part with the nyan :3

Zomil
ezt csak ugy... :D
http://www.youtube.com/v/_EuPsXanYzY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Jo volt, legalabbis en jol ereztem magam. Vegul csak hatan voltunk, de ebbol 3an is keszultek fenykepezogeppel. Kepeket majd ok mutatnak. Bar a kajakat elfelejtettuk lefotozni amiket ettunk. Az arak eleg meredekek voltak, a kovetkezo talit inkabb ne ide tervezzuk :) Mellesleg javaslom a kovetkezo tali meg majus elejen legyen valamikor, mert utanna a felsooktatasos tagok mar nagyon ZHznak meg vizsgaznak

WWFSMD?

Malakai
Jah, beszámolók, fotók jöhetnek! :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
tényleg tali hogy sikerült? következöre már tényleg el kell mennem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
virtuális névre: Zomil is destined to marry Karen Sonomiya on November 16, 2011

milyen vicces, h pont a sky girls-röl volt szo itt nemrég... :D

Malakai
Ez a Yoake Mae Yori Ruri Iro Na review alapján ment nekem is PtW-re. :)

Jah, én a virtuális nevemet írtam, ha már virtuális karakterek.. :D
RL névre Nagisa jön be (Clannad), angolosan írva meg Shiina (Angel Beats-bõl a sálas "ninja" lány). :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Tényleg jó, nekem tetszett. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Es hogy meglegyen az elso bejegyzes a talin elhangzott temakbol:

http://www.youtube.com/v/x6b5VwBICx0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

WWFSMD?

Zomil
is destined to marry Feena Fam Earthlight on March 2, 2013

soha életemben nem hallottam rola... :D
(de egész jonak tünik az anime)

Mondjuk a nevem rendesen irtam be ahogy magyarul van, ha ugy irom, h keresztnév elöl akkor:

is destined to marry Ritsu Tainaka on June 22, 2013

:D

efti
En lasdennel leszek kenytelen osztozni az asszonyon, igaz en csak 2013.12.27tol. Asszem karacsonyi randin jovok ossze vele :D

WWFSMD?

BEAST
...is destined to marry Moka Akashiya on November 3, 2013 おめでとう^o^/ !!

<#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ORe tachi nem egyszerû de tetszik.....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Lol, generátort már mindenre írnak. :D
Toradorát kedveli a rendszer, mert nekem meg Minori jött ki... :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
inkább a halál...:D

Máté94
Annyád... :D
Lelouch
<...> is destined to marry Haruhi Suzumiya on January 22, 2012 おめでとう^o^/ !!

<#idiota>
Máté94
Rin Tosaka...
LasDen
bah...Taiga...2013 júl 14...:DDD

LasDen
gosick 13...ez a varázsló tag lesz a fõ boss...bah....addig oké, hogy Viktorika tsundere és nem csinál semmit csak rúgdossa Kujot, de hogy Avril is csak várja, hogy Kujo hátha észreveszi....ajj.....

LeventeV
Amagami SS - érdemes várni a br-re? cenzúra vagy valami hasonló?

Lelouch
A Kaiji 2 nem okozott csalódást eddig. :D Egyelõre nálam ez a szezon legjobbja toronymagasan, de nem is vártam kevesebbet. :D

Holnap meg jön végre a DW is.<#hawaii>
Gyõri Devi
mennyire jó hogy viszonylag közel van :)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Már a túlparton vagyok ^^

@

LasDen
a kliséket levágni és az ilyen jelenetekkel helyettesíteni....akkor nagyon jó lenne :D

Lelouch
xxxHolic Rou END:
Ezzel véget ért a történet. :( Kár, hogy elég sok dolog nem derült ki, így kénytelen leszek folytatni a mangát a Kei végétõl.
Zomil
"Denpa Onna:
Jó."

Tömör... :D

Ruley
Hidan no Aria:

Az eleje és a vége klisés volt, de a közepén nagyon élveztem amikor a fiú hirtelen gerincet növesztett, egyedül szétlõtt mindent, megvédte magát a szadista lánnyal szemben, és még jól be is szólt neki az ecchi félreértés kapcsán.

Denpa Onna:
Jó.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gyõri Devi
egyik nap jó másik nap nem

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
azert mar milyen gaz, hogy a Bambuszliget honlapja egy "Forbidden"-bol all <#falbav>

WWFSMD?

Lelouch
A Für die Liebe másik részére gondoltam, ami majd a sztorit viszi tovább.
Ruley
Az "Ano Hi Mita..." nekem pontosan olyan mint amire számítottam a PV alapján.

Vagyis JÓ!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
igaz...
"A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész."
ebböl vmiért azt szürtem le, h még nem láttad...nemtudom miért...biztos korán volt még :D

Lelouch
De hiszen láttam a sorozatot, még anno én ajánlottam neked. XD Azért kérdeztem azt amit, mert a sorozat se volt valami csúcs sztem, de ez az OVA most nálam kiverte a facepalm-mérõt.
Zomil
Nah ezek jo hirek :)

Denpa...Shaft...szoval rossz nem lehet... :DDDD
(najo azért még nem vagyok shaft fanboy :D )

Megnéztem Rie Kugimiya adatlapját...valoban nem kevés mostanában futo anime-ben adott hangot :)

BEAST
Én imádom a hangját, örülök, hogy ilyen sok szerepet kap. :) Amúgy eddig nekem is tetszik a Hidan no Aria, majd meglátjuk mi sül ki belõle.

LasDen
nah akkor...:D
C - gyónak néz ki és elég komor a megjelenítése...tetszik bár a CGI 1-2x kicsit kilógott, de nézõs lesz...:D
Hidan no Aria - mikor meghallottam Kugimiya Rei hangját azt hittem falnak megyek....hogy mindenhova õ kell....Kaguraként bírom, de ne legyen má mindenhol õ...:D viszont nagyon jó lenne a sorozat, ha nem lennének benne a klisés dolgok...fõleg a végén dobtam el az agyam....
viszont nekem is mondhatná egy lány, hogy "A beretta golyói a földön hevertek, úgyhogy megtöltöttem neked!" :DD
Ano Hi Mita... - Jobb lett mint vártam.....valami vidámkodós dolgot vártam, de ez jobb annál...nagyon komoly is lehet akár...:D
Denpa Onna - Shaft meg a beteg baromságai...:D már látom, hogy a 8-as átlag kinéz neki....eléggé frusztráló volt az egész....fõleg az OP...:D