Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pokémonnal, Narutóval, Shongukuval meg társaival kínozni lehetne engem.
Értelemszerûen, egyiket se láttam (rövidke beléjük tekintés elég volt annak idején).

Ezért, nem is szégyellem magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nem láttad pokémont??? shame on you...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Rakéta csapat... 😄
IMYke2.0.0.0
<#kerdes><#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
gecc...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Gondolom, "Elfen Lied" cuccod nincs...

Remelem a moderator (es a forumozok) elnezik majd nekem ezt a picike reklamot (legalabb nem szex oldalt hirdetek 😛).

Szoval koltozes miatt megszabadulok egy csomo Manga/Anime cuccomtol, amiket igyekszem folyamatosan feltolteni a Vaterara. Egyelore csak nehany NewType es Shonen Jump magazint raktam fel, de erdemes ranezni 1-2 naponta az elado cuccaimra (gstuff), mert lesz meg tobb dolog is.

http://www.vatera.hu/newtype_usa_manga_anime_magazin_1452715043.html

http://www.vatera.hu/snonen_jump_manga_magazinok_1452755639.html

p.s.: Ha zavaro a fenti info, eloszor legyszi szolj, ne bannolj rogton! ^.-
Zomil
Megnéztem a C-t....érdekes...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah azt hiszem egyelöre meg is van a szezonbol a kedvencem az Aria személyében...iszonyat tetszett... 😄
Jo persze volt benne klisé, de igazábol nem nagyon zavart..."légy a rabszolgám"... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Whoa uj rekordom volt a blogomon, 73 view!! pedig alig volt ma cikk

WWFSMD?

Lelouch
Ahogy belenéztem voltak változtatások, hol kihagytak valamit, hol meg bõvítettek a mangához képest. De már megvárom a magyar feliratot, aztán nézem csak meg rendesen a részt.
Egyébként a rész az elsõ fejezetet dolgozta fel, mivel most a manga a 43. fejezetnél jár, így még a manga fele se lesz feldolgozva, nem hogy az egész. 😄
berlinboy6329
Há.hogy belefár-e normálisan,anélkül,h kihagynának dolgokat,amik a lényegét,atmoszféráját,meg az egész sajátosságát adják,kis apróságok meg ilyesmi.A történet egészével együtt persze...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Mire gondolsz, mi lesz meg 12 részben?
berlinboy6329
Na,Deadman vki mangás?

Meglesz 12 részben?Sokat hagytak ki az elsõ részben?

Az eleje de gáz volt..Nem is lehetett semmit se látni-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
Végre megnéztem a Merry végét...nekem tetszett tökéletes felvezetés volt ez az anime original vonal arra, h felvezessék a manga történetét. 😊
Mondjuk nem tudom, h van-e már elég anyag, de szvsz nagy esély van rá, h folytatják a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk azt nagyon hiányoltam, h merry karján nem jelentek meg megint a kulcsok...legalább megint lett volna utalás arra, h ki is ö valojában

mangás spoiler, akik követik a mangát, v nem zavarja öket kicsit nagyobb spoiler:
mert ugye kiderül, h merry álomföldön egy ör(az anime-ben engi elleni harcban meg is jelennek a kulcsok a kezén, és ezért tudja visszaküldeni a többieket álomföldre)...Yumeji se átlagos és összerakva az anime op-jában látottakat és amit eddig a mangábol tudunk ugy néz ki, h Yumeji meg a földi oldalon egy ilyen ör...aztán ugye 10éve történt valami és igazábol egyiköjük se emlékszik a 10évvel ezelötti idöre, az anime op-jában meg ugye látszik, h együtt vannak vagyis már régota ismeris egymást 😊

Nekem tetszett a sorozat várom a folytatást 😊

Zomil
hogy jah...miután feliratra kerestem már én is ugy tettem, de mikor még nem adták a sorozatot és trailereket infokat akartam keresni elöször beletelt egy kis idöbe mig rájöttem, h a simán V nem fog menni... 😄

Deadman: remélhetöleg AA ezt is hamar kidobja, remélem nem tulozzák el a cenzurát és akkor nem lesz gond

armageddon666
2. rész végén majdnem felborultam a röhögéstõl 😄DDD Erre nem számítottam 😄

Egyrészt, tényleg, Gintoki meg ambíció? 😄 Sejthettem volna, de nem ez volt a vicces, hanem FINAL GETSUGA TENSHOU!!! 😄 Hát beszarok 😄 Ez nagyon durva volt 😄

@

LasDen
az voltám...de még mennyire....jó lenne megvárni míg megin lesz 100+ rész és nem kéne minden héten várni, de nem akarok annyit még várni...😄

armageddon666
Wáááááá Gintama' 😄DD Legjobb "évadnyitó" 😄 Hatalmas 😄 Nézem is a folytatást 😄

@

Lelouch
Neked talán nem nagy ügy, de nekem van összehasonlítási alapom. 😄
LasDen
ATX-en kívül nem szoktak cenzúrázatlanul adni, úgyhogy várható volt...énis belepörgettem, de nem olyan vészes mint leírtad....😄
no big deal.....

Lelouch
Lehet nézni így is, volt azért vér bõven. Sokkal világosabb ez a jelenet BD-n se lesz, az animében direkt úgy alakították az idõjárást is, hogy sötétebb legyen.
Máté94
MAL minek van? 😄

ATSA: miért kell bele az a hülye ecchi... Mindegy, attól még jó 😊
armageddon666
Neeeeeeeeee, ebbõl is DVDre várhatok. Hihetetlen. És már azt elfelejtettem hogy mit akartam megnézni 3 szezonnal ezelõtt 😄

@

Lelouch
Kint van a Deadman Wonderland elsõ része.

Még csak beletekertem, mert kiváncsi voltam hogyan oldanak meg egy bizonyos jelenetet a mangából, de úgy el lett sötítítve, hogy alig látszódott valami. :S
Máté94
C: Ide nekem az összes részt! Ez ki**szott jó volt! 😮
LasDen
csak ki kell nyitni hozzá a szemét...😄

Máté94
Te miket nem tudsz... 😊
Malakai
Van alcíme, The Money of Soul and Possibility Control.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nekem az könnyû volt, utána írtam a gyártási évet 😊

Zomil
sorozatra kereséssel nekem eddig még csak 1szer volt gondom amikor a V cimü sorozatra(nem anime) akartam rákeresni némi info után kutatva... 😄

Máté94
Most jut eszmbe, hogy erre könnyû lesz rákeresni, meg majd a C3(A köbön)
Máté94
Jöhet mind, köszi, hogy szóltál. 😊
Ruley
Gondolom akkor ez "AnoHana" lesz.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Nocsak AA igen gyorsan kidobta a C-t 😊

szer.: Ariat-t kidobta a Vampire Famiglia, szoval azt is lehet szedni aki magyar feliratra várt 😊

Máté94
Én le tudtam fordító nélkül fordítani, de csak ilyen tükör szinten:
"Az Akkoriban(Akkor) Látott Virág Nevét Még Mindig Nem Tudjuk"
efti
valaki japantudos leforditana amugy mit jelent?

WWFSMD?

Máté94
Pedig ez könnyen megjegyezhetõ 😄
Zomil
" Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai "

már a cime is csodás... 😄

efti
huh, ez a Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai is nagyon igeretesnek tunik. Jo lesz ez a szezon is 😊

WWFSMD?

Új fordításom készült el. Ezúttal a Loch Nessy szörnyes, romantikus Chyuu Miskai második része került fel az oldalamra.

Link az aláírásban.
Lelouch
Jó, igazad van, bocs. 😄
De mindegy is, mert a következõ arc-ban már lesz egy kis vérfrissítés... 😄
Malakai
Nem olvasom a mangát, változás meg bármikor behozhatnak, de nem, én sem számítottam arra, írtam ellenkezõjét?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
egyenlore meg pasz, a fohos meg nem vivott csatat es nincsenek tisztazva egyaltalan ezek a dolgok. Az a csata amit lattunk rovid volt nem sok minden derult ki belole.

WWFSMD?

Lelouch
TWGOK: "mintha csak az elsõ szezon folytatódna, szóval semmi változás<...>"

Kiváncsi lennék, milyen változásra számítottál. 😄 Még mindig csak a manga elejénél járnak.
Zomil
hát ha olyan akkor én el se kezdem...

armageddon666
Yugioh jellegû TCG? Mármint nem a kártyajátékra gondolok hanem az animére, és akkor már két részre bontva:
-látványos?
-fõhõs mázlival nyer?

@

efti
Igen a C-ben az a kuzdelem valoban kisse TCG szagu dolog volt. Ha az lesz belole akkor dobom, ha nem akkor viszont jo eselyei vannak

WWFSMD?

Malakai
No én is megnézegettem az elsõ adagot az új szezonból...

The World God Only Knows II -1ep- Mintha csak az elsõ szezon folytatódna, szóval semmi változás új OP/ED-en kívül, amik egyébként gyengébbek lettek.
Hidan no Aria -1ep- Meh. Klisékkel is lehetne jól építkezni, de ennek jelét még nem láttam. Meh.
C -1ep- Lehet van benne potenciál, sokan oda is vannak már most érte, kár, hogy úgyérzem az egész alapsztori csak kamu, random egy átlag lénygyûjtögetõs, harcolós shounenhez ahol kártyák, vagy golyók helyett bankkártyákkal hívják meg a lényeiket.
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai -1ep- Ez viszont tetszett, dramedy, de a drámán a hangsúly, legalábbis az elsõ részben, nekem szimpi.
Hoshizora e Kakaru Hashi -1ep- Sokadik VN adaptáció, ami még nem gond, romkom, meg hárem is rendben van tõlem, de hogy Lelouchtól lopjam, kiakadt a facepalm mérõ rendesen.
SKET Dance -1ep- Hm, meglássuk, minden az eseteken múlik, az elsõben a "krimi" szál elég gyenge volt, de a karaktereket se sikerült túlzottan megkedvelni így elsõ körben.
30-sai no Hoken Taiiku -2ep- Õõ, izé, ezt nem igazán tudom hova tegyem... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Ez a C egesz jo volt, ez meg jo sorozat is lehet

WWFSMD?