Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értelemszerûen, egyiket se láttam (rövidke beléjük tekintés elég volt annak idején).
Ezért, nem is szégyellem magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szoval koltozes miatt megszabadulok egy csomo Manga/Anime cuccomtol, amiket igyekszem folyamatosan feltolteni a Vaterara. Egyelore csak nehany NewType es Shonen Jump magazint raktam fel, de erdemes ranezni 1-2 naponta az elado cuccaimra (gstuff), mert lesz meg tobb dolog is.
http://www.vatera.hu/newtype_usa_manga_anime_magazin_1452715043.html
http://www.vatera.hu/snonen_jump_manga_magazinok_1452755639.html
p.s.: Ha zavaro a fenti info, eloszor legyszi szolj, ne bannolj rogton! ^.-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jo persze volt benne klisé, de igazábol nem nagyon zavart..."légy a rabszolgám"... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként a rész az elsõ fejezetet dolgozta fel, mivel most a manga a 43. fejezetnél jár, így még a manga fele se lesz feldolgozva, nem hogy az egész. 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Meglesz 12 részben?Sokat hagytak ki az elsõ részben?
Az eleje de gáz volt..Nem is lehetett semmit se látni-.-
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mondjuk nem tudom, h van-e már elég anyag, de szvsz nagy esély van rá, h folytatják a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mangás spoiler, akik követik a mangát, v nem zavarja öket kicsit nagyobb spoiler:
Nekem tetszett a sorozat várom a folytatást 😊
Deadman: remélhetöleg AA ezt is hamar kidobja, remélem nem tulozzák el a cenzurát és akkor nem lesz gond
@
no big deal.....
@
Még csak beletekertem, mert kiváncsi voltam hogyan oldanak meg egy bizonyos jelenetet a mangából, de úgy el lett sötítítve, hogy alig látszódott valami. :S
szer.: Ariat-t kidobta a Vampire Famiglia, szoval azt is lehet szedni aki magyar feliratra várt 😊
"Az Akkoriban(Akkor) Látott Virág Nevét Még Mindig Nem Tudjuk"
már a cime is csodás... 😄
WWFSMD?
Link az aláírásban.
De mindegy is, mert a következõ arc-ban már lesz egy kis vérfrissítés... 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?
Kiváncsi lennék, milyen változásra számítottál. 😄 Még mindig csak a manga elejénél járnak.
-látványos?
-fõhõs mázlival nyer?
@
WWFSMD?
The World God Only Knows II -1ep- Mintha csak az elsõ szezon folytatódna, szóval semmi változás új OP/ED-en kívül, amik egyébként gyengébbek lettek.
Hidan no Aria -1ep- Meh. Klisékkel is lehetne jól építkezni, de ennek jelét még nem láttam. Meh.
C -1ep- Lehet van benne potenciál, sokan oda is vannak már most érte, kár, hogy úgyérzem az egész alapsztori csak kamu, random egy átlag lénygyûjtögetõs, harcolós shounenhez ahol kártyák, vagy golyók helyett bankkártyákkal hívják meg a lényeiket.
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai -1ep- Ez viszont tetszett, dramedy, de a drámán a hangsúly, legalábbis az elsõ részben, nekem szimpi.
Hoshizora e Kakaru Hashi -1ep- Sokadik VN adaptáció, ami még nem gond, romkom, meg hárem is rendben van tõlem, de hogy Lelouchtól lopjam, kiakadt a facepalm mérõ rendesen.
SKET Dance -1ep- Hm, meglássuk, minden az eseteken múlik, az elsõben a "krimi" szál elég gyenge volt, de a karaktereket se sikerült túlzottan megkedvelni így elsõ körben.
30-sai no Hoken Taiiku -2ep- Õõ, izé, ezt nem igazán tudom hova tegyem... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )