Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Tetsuwan Birdy OVA: Háát, ez elég befejezetlen szagú, de ahogy látom, a manga is csak 10 fejezetet élt meg. Majd lehet teszek egy próbát az újrafeldolgozással, de ez a harc animáció kicsit elrémisztõ, már-már üti a híres Naruto vs. Pain összecsapást a Naruto Shippuuden-bõl. 😄
Zomil
Nos C 2. rész: egész érdekes, végülis nem ilyen idiota kártyás hülyeségnek tünik...ráadásul az a piros "értéktárgy" sem tünik rossznak 😄

Level-E 4. rész: hát ez nem volt vmi nagy cucc...

Aria 2. rész: még mindig hatalmas... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ore-tachi egyre jobban tetszik...kellemes kikapcsolódás, néha még hangosan nevetõs is, de mindenképp mosolyt csal az arcra és érdekes ahogy a részek felépülnek...plusz a kötelezõ fan service is megvan a részek elején....😄 az utolsó mondat a hét beszólása....bázz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
hááátöööö érdekes lista...nem mondom, h a K-on nem jo(mert biztos az, mert én nem láttam), de hogy elsö legyen...
To Aru Kagaku no Railgun
To Aru Majutsu no Index

ezeket akárnymennyire imádom, nem itt a helyük 😄

Eva 10? haha
hol az Elfen lied, fmp, geass, TTGL, Macross Frontier(hogy személyes kedvencet is mondjak)...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Japanese anime fans supply an informal top 10 of anime which any viewer would be at a loss to miss....

1. K-ON!
2. Angel Beats!
3. Bakemonogatari
4. To Aru Kagaku no Railgun
5. Gintama
6. Toradora!
7. To Aru Majutsu no Index
8. Haruhi
9. Durarara!!
10. Evangelion

Durararararaarat még nem láttam...de szerintem Railgun Index bakemono nem olyan kihagyhatatlanok....helyettük Geass Clannad FMP-t mondanék (ha nagyon haza beszélnék, akkor Saikanot meg Mamoru-kunt mondanám)
Gintamat meg elõrébb pakolnám (úgy az elsõ helyre) 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
C - Control 02. AA-n! ^^
LasDen
látom a lényeget megint megtaláltad....

Máté94
"macskaizé" ...
LasDen
csak megjegyzem, hogy az utolsó részes spoilereket most olvastam....az elsõ 2 rész megtekintése elõtt meg nem olvastam még semmit...azóta meg valamelyiket olvastam valamelyiket nem....nem csodálkozom és nem vagyok büszke magamra, mert itt nem ez a kérdés....ha érdekes lenne (emeljük ki, hogy számomra mer megin megleszek kövezve) akkor tök mindegy, hogy tudom mi lesz a végkifejlet, ha az ahhoz vezetõ út lenyûgözõ és magával ragadó....

a bakumanról is olvastam spoilereket, hogy mi lesz velük, mert nem bírtam, hogy kb a végtelenbe tart a sorozat az ígéretet tekintve....elolvastam ennyi....de folytattam tovább és élveztem, mert egy jó sorozat...

madokára visszatérve annyit tudok, hogy madokával az utolsó részben mi lesz, a macska izé miféle és mi lett belõle, de többel nem nagyon vagyok tisztába, hogy ki mit csinált, hogyan csinálta vagy miért....

armageddon666
Elsõ hûde váó O.o

@

Lelouch
Na ha már felmerült a banner téma, összeütöttem két újat.
TWGOK
TWGOK2
armageddon666
Szóval zéró meglepi, és csodálkozol hogy nem tetszik. És még büszke is vagy magadra, hogy tudod lelõtted az anime fontos részét képezõ eseményeket. OK. Értem én.

@

Malakai
Ha valaki nem lát valamit a listában és mégis rakta inkább privátban küldje, ahogy írtam topicban elõferdül, hogy elsiklok felette.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Szerintem az én két Bakemonogataris bannerem volt az utolsó frissítés.
LeventeV
a nagy bannerfrissítés óta még kerültek be bannerek? mert olyanokat látok amiket eddig még nem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
perszeeee... 😄

Máté94
Mondom a plüss, nem a cosplay. 😄
Győri Devi
jól néznél ki benne

やられたらやり返す。倍返しだ!

Máté94
Zomil
jhaaaaaj... 😄

LasDen
nekem amúgy se ütött akkorát...😄

Zomil
azért ez a filmes dolog nem mindig igaz...pl. ha a 6. érzék végét megtudtam volna mielött látom, messze nem ütött volna akkorát 😊

Ruley
Ja, lassan már eléri azt a szintet, hogy nem is azért éri meg megnézni hogy élvezd azt a 12 részt, hanem azért mert különben lemaradsz a következõ öt év poénjainak a felérõl. 😛

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
csak a visszhangok miatt erõltetem....amire még nem volt példa részemrõl, de ha már mindenhol epic meg best series ever van mindenhol, amit erõsen túlzásnak tartok, akkor adok egy sokadik esélyt nekije...😄

attól hogy pár dolgot olvastam még nem tudom mi hogy történik benne....a végeredményt ismerem, de ettõl még nem kell hogy egy film unalmas legyen....a Sithek bosszúja sem volt unalmas attól, hogy tudtam, hogy Anakinbõl Darth Védör lesz...😄

Zomil
ha meg még le is lötted a spoilereket magad elött akkor nem csoda, h "unalmas" 😊

Ruley
Akkor gondolom nincs mit tenni, nem tudom mi nem tetszik benne, de ha eddig nem tetszett, akkor gondolom ezután sem fog, elvégre nem mintha a képi világa, a stílusa, vagy a fõszereplõi változnának meg a 3. rész után, csak a cselekmény halad elõre.

LasDen
ja...az elsõ 2 is merõ unalom volt...sokat nem vesztek...spoilereket olvastam szal tudom mi a helyzet...😄

Zomil
egyik része se szar herp derp... 😄

LasDen
úgy döntöttem, hogy erõt fogok venni magamon és megfogom nézni majd késõbb a madoka 3. részét....ha az is szar, akkor nem fogok kínlódni vele...😄

Máté94
Mert US elvileg fordítja, és akkor inkább várok rájuk. :3
Ruley
AnoHana 2. rész is tetszett.

Valamiért reméltem volna hogy ez is 24 részes lesz, de ezzel a tempóval inkább 12-nek tûnik.

Zomil
miért nem nézed nstt-vel? 😊
semmi gond nincs vele

Máté94
"Kutya Napok" is jöhetne már US-re! :S
Zomil
elvileg lassan befejezik a köv arc-ot abbol is 😄
tudod...soon™ 😄

Máté: yay 😊

Máté94
Jut eszembe Level E 4. AA-n! ^^
Lelouch
Inkább az Indexbõl adnának már ki pár részt.<#zavart1>
Máté94
FAIL, eddig azt hittem, hogy 391-es hsz-rõl van szó.
Dupla részt ide nekem!^^
Zomil
steins-röl van szo még mindig 😄

Máté94
Mibõl?
Zomil
köszi 😊
bár us vasárnap dupla résszel jön ugyhogy lehet azt megvárom...

Lelouch
Naruto-Senin Team
Új fordításom készült el!

Link az aláírásomban.
LasDen
te nem tudsz olvasni??? még....ki fordítja még... 😄D

Máté94
US
Zomil
ki forditja még?
most jutott eszembe, h erre nem kérdeztem rá 😄

LasDen
jah az....v1-ként van jelölve...de azok nem a BR-hez vannak idõzítve szóval azokhoz szerintem kell állítani...😄

IMYke2.0.0.0
Akkor Te azt csináltad (AA), amiben archívumonként 1 rész feliratai vannak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
jah én csináltam...de amit korábban írtál azt nem én csináltam...😄

az angol subról meg annyit hogy azt preferálom jobban mert az elõbb megvan mint a magyar....de régebbi sorozatoknál meg van amikor magyarral nézem....ha olyan verziót szedtem le, amihez passzol akkoor azzal lesem meg, de ha igazítani kéne akkor nincs kedvem tökölni vele és nézem angollal....😄

de pl most deadman wonderland, kék ördögüzõ meg x-ment magyarral néztem mer korábban nem volt idõm és addig meg kijött a magyar is...😄

Malakai
Ruley copy-paste hozzám, annyi, hogy nálam 6 éve a nyelvvizsgának. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Még tanulom 😄