Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hidan no Aria

Mintha egyre jobb lenne minden résszel. Nem világmegváltó de kellõen izgalmas. Valamint úgy tûnik a 4-ik részben a készítõk láttak az Equilibrium hasonló csatáját.
LasDen
ha már szóva került Lupin...õsszel lesz új Lupin III special....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kurva ore-tachi.....mikor már azt hittem kezdtem érteni, hogy mivan jól megtaposta a kezem és visszazuhantam a teljes ismeretlenségbe és megin kurvára nemtom hogy mi a fasz történik itt.....már annyira frusztrált hogy legszívesebben a monitorba dobtam volna a billentyûzetet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Szerintem ezek gyengítik az ellefelet, tehát hogy ne tudjon visszatámadni vagy kisebb legyen a támadás ereje. Majd megértjük ezt 26 rész alatt. :)
Zomil
nem az angol megértésével van gondom, de ez nem igazán van egyértelmüen leirve a leirásába...az le van irva, h a direct-el amit kiveszel sikeres támadásnál a belefektetett összeg 2szeresét megkapod...viszont az nincs leirva, h az asset-ek támadásának mi az eredménye, ha sikerül...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
US oldalán fenn van magyarul a leírás.
Máté94
ARIA: The Scarlet Ammo: Mit kotyvasztottak ebbe a sorozatba, te jó isten... :O
Tantei Opera Milky Holmes-ba is ugyan ez van. Arsene vs. Holmes
Zomil
köszi szépen!
nagyjábol kezd összeállni a kép...mondjuk még van pár homályos folt...ugyebár pénzt szerezni az ellenféltöl csak ugy tudsz, ha a "karddal" megütöd...de akkor mi értelme van az asset-ek képességeit használni? Vagy azok is leszivják a pénzt, ha sikeres a támadás csak te nem kapod meg?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Persze, h azok... :D
De mégis akkor minek hivnád? Egy japán anime amiben a föszereplök 2 detektiv regénynek a föszereplöinek a leszármazottja... :D

LasDen
...azt a pisztolyt bírnám....:D

Malakai
Szerintem nem csak utalás......hanem konkrétan Holmes és Lupin leszármazottai õk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
holmes-ot ismerem, de bazze most egy holmes névröl egy random anime-ben nehogymá gáz legyen, h nekem nem Sherlock Holmes ugrik be legelsöre... :D
Az természetes, h Sherlock Holmes-t ismerem és nem a film miatt, mielött ezt is rám kenitek -.-

De legalább ezekkel az utalásokkal még jobban tetszik az anime :D

LasDen
se holmes se lupin....

Zomil
Arsène Lupin-t nem ismertem, nem vagyok otthon a detektives regényekben :)

LasDen

Máté94
Békák...
Ruley
És Lupin nevét se értetted, vagy róla meg azt hitted hogy a Lupin III animébõl ered?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
A C-beli harc játékszabályai itt és itt vannak leírva.

Zomil
WOW
"sõt, még Sherlock Holmes is az."
nekem valahogy totál kimaradt ez...de basszus tényleg Riko Holmes-nak szolitja Aria-t...omg nem esett le, h az Sherlock Holmes-ra utalás...azért nem értette miröl beszélsz... :D
omg...ez mekkora... :D
Igy mégjobban tetszik a sorozat... :)

Ruley
Aria 4.

Ööö... Igen. Arsène Lupin tényleg egy regényhõs volt, sõt, még Sherlock Holmes is az. Miért, azt hitted hogy a 2009-es filmváltozathoz találták ki a karakterét? XD

Eh, én meg letöltöttem kb 4 gb rész, kb 20-30 kbs-el, és nincs felirat. :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Máté94
Hát nem ártana gazdaságot tanulni. Bár én se értem, majd megkérdezem a Gazdaságkörnyezet tanáromat mit jelentettek a kifejezések. :)
PetruZ
Aria 4.: Akkor még nem láttad az Equilibrium c. filmet. :) Nekem rögtön az ugrott be a 4. rész végén.

Astarotte 4.: Ó, ne... mi lesz még itt? :)

Denpa 4.: Vártam, hogy marad az elején feldobott "abduction"-vonal, de úgy tûnik, le fog csengeni. Fene tudja, mennyire lesz érdekes mostantól...

Nichijou: Remekül szórakozom rajta, bár az ilyesmi gag-animék ritkán jönnek be (pl. a hasonlónak minõsített és rettentõen felpontozott Azumanga Daioh sztem száraz fûrészpor). De itt még a hangok is annyira jók, hogy muszáj vigyorogni. :)
Zomil
jahh...valami ilyesmi, aztán meg eladja a vagyontárgya darabjait, ami azért jo a másiknek meeer? mer csak... :D
meg ez az idiota kifejezések, meg hozzá a megjegyzések amit elolvasok, de nem fogok fel... :D

LasDen
nemtom mit nem értettél pontosan, de a harcnál az embernek vannak valamiféle kötvényei, amiket eladhat....ezt eladja több pénze lesz ergo tovább tud harcolni....mer ugye minél több pénzed van, annál erõsebb vagy...:D

Zomil
Level-E 06: nah ez megint jo röhögös rész volt... :D
A fehérnek nem derült ki, h mi a képessége, remélem a köv. részben kiderül :P

Malakai: miért amugy csak kamu körités? :D

Malakai
Az jó, így legalább megmarad a látszat, hogy nem csak kamu körítés. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Megnéztem a C 4. részét...egész jo, meg igazábol érthetö is, h a gyerek miért annyira töketlen, mikor látta mi történt a tanárral...
Viszont mivel semmi közöm nincs ezekhez a pénzügyi dolgokhoz, igy nekem ezek a magyarázatok totál fekete foltok...igazábol harc közben nem is értem miröl van szo... :D
Nem rossz anime, de kicsit szar, h a felét nem értem...

Zomil
vááá ekkora cliffhanger-t a végére... :)

"Viktoriánus regényhõsök" ezek létezö regényhösök? :)

Zomil
Urahara Shop forditja, de még csak 1rész van kész.

Alant emlegetett Stein Gate (vagy Steins gate?) c. animehez van MAGYAR felirat bárhol?
Esetleg ha igen, privátban súghatna valaki, hogy milyen releashez ...

Lelouch
Mintha a sorozat nem bõvelkedett volna kritikán aluli pillanatokban... XD
Zomil
jah, csak a sorozatban a többi dologgal együtt elviselhetö volt...nem mondom 1-2szer mosolyogtam rajta, de sztem kritikán aluli ova lett... :D

Lelouch
Nem is volt olyan rossz ez a HOTD OVA, mint azt jópár helyen olvastam... :D A sorozatban se volt színvonalasabb a fanservice... XD
Zomil
hm akkor sok érdekes dolog várhato a 4.részben, mert elolvastam a spoilert, de semmit nem értek belöle... :D

Ruley
Az Aria a negyedik epizódra kezd egy elég érdekes sajátos világot kialakítani.

Viktoriánus regényhõsök leszármazottai párbajoznak, Riko-nak az az élõ, fegyverként használt haja határozottan természetfelettinek tûnt, a "golyóálló pisztolypárbaj" pedig a legleleményesebb akciójelenet alapötlet amit már régóta láttam.

efti
nah, koltozes megvolt vegre, holnap meg van dolgom, de a vasarnap animezesrol fog szolni, baromi sokkal el vagyok mindenbol maradva :P

WWFSMD?

LasDen
más pedig úgy tudom nem csinálja.....de folyamatosan jönnek ki részek....

Találtam egy urharashop nevû oldalt, de ott csak 52-70. részig van fent. :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
urahara....

15,580 olvasatlan üzenet :D Nah, majd valamikor elolvasom. :D:D

Detective conanhoz van valahol magyar felirat? Animeaddictson csak kb a 20. részig van, és nem találtam mást. :(

LasDen
igen....mikor meghallom magam valami videón csak nézek, hogy ez kinek a hangja....:D

IMYke2.0.0.0
Ismerõs helyzet. Én mindig is azt hittem, hogy "pince mély" hangom van.
Erre, a legutóbbi asszonykámnak feltett kérdés után derült ki a számomra (addig sosem jutott eszembe megtudakolni mástól), hogy bizony nem is olyan mély a hangom <#falbav><#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
hiába mondom, hogy jó (vagy rossz), mert én máshogy hallom meg az is aki nem én....:D bár néha azt gondolom, hogy simán jó lennék....:D

IMYke2.0.0.0
Már csak az a kérdés, milyen orgánumod van? :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
"Koe-Bu, a Japanese online community for voice-acting and narrating enthusiasts, is launching a "Noitamina C Ichigon Seiyū Audition" (Noitamina C One-Word Voice-Acting Audition) in collaboration with the ongoing C television anime on Friday at noon. The two winners will each get to record a word of dialogue with the actual – Control – The Money and Soul of Possibility anime cast and be listed in the anime's ending credits."

Mekkora királyság...:D ilyenre beneveznék...

LasDen
szerintem nagyon jó volt....

Malakai
Nem a fordítás a v0, hanem a képminõség.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nemtom mitõl volt v0, de a felirat teljesen jó volt.....

C - aszittem túl vagyunk ezen a 'nem akarok mást tönkre tenni, inkább beledöglök' dolgon, de úgy látszik nem....remélem gyorsan felfogja a dolgokat aztán csinálja amit kell.....mé mindig ilyen hülye gyerekeket találnak meg...?? :D

Zomil
én meg még várok AA-ra... :D