Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renderer függõ, pl Madashi, vagy Overlay Mixerel felirattal menti.
De mégegyszer megjegyzem, KMPlayer helyett PotPlayert ajánlom én speciel, capture is jobb benne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
WWFSMD?
Amúgy nem értem igazán, hogy a "fõhõs" most tényleg ketyós paranoid skizó vagy csak a "Mad Scientist" szerephez ilyen, vagy utóbbi az elõbbi okán van?
KMPlayer alapból a saját belsõ codecjeit használja, de be lehet konfigurálni, hogy külsõket használjon, ami bármi lehet (amit akár KLite, akár CCCP rak fel, mindegy).
Ugyanez a helyzet PotPlayerel is, és amennyire emlékeim nem csalnak VLC-ben is beállítható, hogy külsõ, vagy belsõ codecet használjon.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ma kicsit rémes hanguatot hoznak el a hadakozó szüzek. Rémesebbet, mint azt középiskola végzõs el tudok képzelni az érettségi, vagy egyetemista a zsinórban 4 ZH képében. Hajh, az utóbbi rémálmodom is rendesen... pláne hogy ez a jövõhetem kilátásban. Van akinek még ennél is finomabb, ahogy hallottam. Iókát elõ, és igyunk rájuk! Na meg jó szórakozást a részhez~ "
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
nekem sosem volt semmi gondom vele...illetve régebben volt 1anime-nel, azt meg SMplayer-be(szintél problémák nélküli lejátszo)bedoptam és az meg vitte 😊
szvsz teljesen felesleges codec pack-ekkel hülyülni, font-okat bemásolgatni mindenhová...vlc-vel duplakatt és megy is a video 😄
Lasden:
Én meg MAL karakter leirásnál ovlastam el... 😄
Jo mondjuk ez direkt volt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk ehhez hozzátartozik, h számomra nincs az a spoiler ami elrontaná egy sorozat éményét(jo lehet, h van, de még nem találkoztam ilyennel)igazábol szivesen olvasgatom a spoiler tag-eket 😄...Chrono Crusade végét is vágtam, mégis végignéztem a sorozatot és számomra semmivel sem nyujtott volna többet, mint ha nem tudom...igy is eltört a mécses kicsit a végén... 😄
WWFSMD?
Viszont még nem tudom, hogy ha újra fogom húzni a gépet (márpedig ettõl egy új számítógépház választ el), akkor cccp-t, vagy K-Lite-ot rakjak fel. Melós laptopon utóbbi van, semmi gondom azzal sem.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ja, és nem CCCP-t használok, hanem K-Lite Mega Codec Packot, még akkor is, ha a KMP/PotPlayer belsõ codeceket használ - mert hisz én videókat is gyártok néha-néha.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MPC-vel nekem meg soha nem volt gondom....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én a KMPlayer-rel és a PotPlayer-rel jól elvagyok - képlopás sem gond.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Felrektam mpc hc-t de az meg egyaltalan nem huzza magara a cccp dolgokat, nem meg se jelenik a felirat stb.
van valakinek valami jo otlete?
WWFSMD?
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
OMG nem dehogy, tanácsot próbálok adni hogy kerüld el a jövõben az ilyeneket -.-
@
Bár azt általában moderálják.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
talán már jövõhéten sor kerül az elsõ olyan utalásra, hogy Shironak bizony van egy másik énje is...
Totálisan elrontotta az élményt = 3 rész volt vissza a sorozatból - itthon!
@
Én iponon olvastam Brotherhood spoilert (Assassin's Creed). Annyi volt a szerencse, hogy már végigvittem.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de tegnap sikersen belefutottam egy spoilerbe....ha minden igaz....és eléggé idegesít, hogy most akkor igaz-e...
Aria-ban pl. a fegyverek kidolgozottsága is elég jo 😊
mondjuk azon meg felesleges elgondolkodni, h miért nem lövik akkor fejbe/lábon... 😄
ez minden akciofilmben igy van ugyhogy nem az anime hibája 😊
Ezt figyelembe véve inkább arra emlékeztetett, mint ahogy sok galaktikus sci-fi-ben szokták a maradi kardpárbajokat azzal indokolni, hogy úgyis mindenkin energiapajzs van, amin csak relative lassú tárgyakkal lehet áthatolni.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
@