Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
ha kikapcsolom vegkepp nem lesz rajta 😛

WWFSMD?

Malakai
Hogy rajta legyen?
Renderer függõ, pl Madashi, vagy Overlay Mixerel felirattal menti.

De mégegyszer megjegyzem, KMPlayer helyett PotPlayert ajánlom én speciel, capture is jobb benne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
kapcsold ki a feliratot? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666

@

efti
ha azt akarom hogy a kimentett kepen rajta legyen a felirat is a kmplayerben akkor mit kell mire allitanom?

WWFSMD?

Malakai
Õõ, de nem!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
de.

@

efti
kiprobaltam a kmplayert is, szokhato, de nekem az mpv jobban tetszett. Igazabol kb edesmindegy lenne, ha tudnek epkezlab screenshotokat csinalni, de sajnos a kmplayerben korulmenyes, az mpc meg nem az aktualis framet fotozza 😛

WWFSMD?

Kösz, megtaláltam ... még nem néztem meg milyen minõségû a fordítás, de egy szép betûtípust használnak orbitálisan rossz betû kerninggel. Akkora rések vannak köztük, hogy attól lesz ronda és/vagy nem olvasható. Azért megnézem.
Amúgy nem értem igazán, hogy a "fõhõs" most tényleg ketyós paranoid skizó vagy csak a "Mad Scientist" szerephez ilyen, vagy utóbbi az elõbbi okán van?

Malakai
Nincs ilyen, hogy KLite+KMPlayer, vagy CCCP+MPCHC.

KMPlayer alapból a saját belsõ codecjeit használja, de be lehet konfigurálni, hogy külsõket használjon, ami bármi lehet (amit akár KLite, akár CCCP rak fel, mindegy).

Ugyanez a helyzet PotPlayerel is, és amennyire emlékeim nem csalnak VLC-ben is beállítható, hogy külsõ, vagy belsõ codecet használjon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azért a VLC az új HD hardwares támogatásával (amit minden más évek óta tudott) elég nagy szopás volt 1.0.0-1.1.3 között, nem véletlenül volt ennyi verzióváltás ilyen rövid idõ alatt. Legtöbb HD videóba beletekerve most sem százas.

Én a Klite x64 + MPCHT x64 kombó mellett VLC-t használok. De azért összes szolgáltatás terén pl. a Zoomplayer is jobb náluk (ott van más probléma), vagy régen JetAudiot használtam (igen zenelejátszó!), mert annak volt a legintelligensebb az automata feliratbetöltése, és akkoriban VLC elég sok ASS-t elszabott még.

armageddon666
CCCP+MPCHC >> KLite+KMPlayer

/thread

@

Zomil
Gondoltam letöltöm Sengoku otome-t, mert Ricz-ék kirakták...Ricz vmi nagyon durvát szivhatott, szoljatok, ha sikerült nektek megérteni a letöltéshez irt hirt.... 😄
"Ma kicsit rémes hanguatot hoznak el a hadakozó szüzek. Rémesebbet, mint azt középiskola végzõs el tudok képzelni az érettségi, vagy egyetemista a zsinórban 4 ZH képében. Hajh, az utóbbi rémálmodom is rendesen... pláne hogy ez a jövõhetem kilátásban. Van akinek még ennél is finomabb, ahogy hallottam. Iókát elõ, és igyunk rájuk! Na meg jó szórakozást a részhez~ "

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A DW spoilert kár volt lelõni magadnak, az elkövetkezendõ pár részben már az animéban is fény derült volna rá.
efti
hanasaku iroha es sket dance lemaradas behozva. Meg mindig mindketto nagyon tetszik. Jojjenek az anohana lemaradasok

WWFSMD?

Zomil
vlc-t miért nem használ senki?
nekem sosem volt semmi gondom vele...illetve régebben volt 1anime-nel, azt meg SMplayer-be(szintél problémák nélküli lejátszo)bedoptam és az meg vitte 😊
szvsz teljesen felesleges codec pack-ekkel hülyülni, font-okat bemásolgatni mindenhová...vlc-vel duplakatt és megy is a video 😄

Lasden:
Én meg MAL karakter leirásnál ovlastam el... 😄
Jo mondjuk ez direkt volt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos voltam, h vmi gond van a csajjal, meg tul fura, h senkinek nem volt furcsa (😄), h szabadon koszál ott...és végülis annyira nem lepödtem meg

Mondjuk ehhez hozzátartozik, h számomra nincs az a spoiler ami elrontaná egy sorozat éményét(jo lehet, h van, de még nem találkoztam ilyennel)igazábol szivesen olvasgatom a spoiler tag-eket 😄...Chrono Crusade végét is vágtam, mégis végignéztem a sorozatot és számomra semmivel sem nyujtott volna többet, mint ha nem tudom...igy is eltört a mécses kicsit a végén... 😄

efti
kiprobaltam kb minden opciot amit az mpc ilyen teren kinal (options/playback/output) de mindegyiknel csinalja 😞

WWFSMD?

RelakS
nekem még cccp van fent, de ilyet nem tapasztaltam az MPCHC-val. Teljesen jól mûködik. Amióta meg beállítottam, hogy elõfeldolgozza a feliratokat, azóta a HD tartalmak sem akadnak
Viszont még nem tudom, hogy ha újra fogom húzni a gépet (márpedig ettõl egy új számítógépház választ el), akkor cccp-t, vagy K-Lite-ot rakjak fel. Melós laptopon utóbbi van, semmi gondom azzal sem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
PotPlayer és KMPlayer is visszábblép, akkor ha olyan renderelõt használsz, a legutóbbi keyframere lép szerintem. Valószinüleg ugyanez MPC(HC)-vel is, másik renderer kell.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Érdekes mód, nálam ez nincs így - mázlista vagyok? Lehet.
Ja, és nem CCCP-t használok, hanem K-Lite Mega Codec Packot, még akkor is, ha a KMP/PotPlayer belsõ codeceket használ - mert hisz én videókat is gyártok néha-néha.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nálam a KMplayer bármilyen videónak rontja a képét és pixeles lesz....
MPC-vel nekem meg soha nem volt gondom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Jó ötlet: felejtsd el a MPC(HC)-t 😊
Én a KMPlayer-rel és a PotPlayer-rel jól elvagyok - képlopás sem gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
hmm...az mpc miert nem az aktualis frame-rol csinal screenshotot? Folyton visszalep 1 lepest es arrol csinalja a kepet. Ezt a windows reinstall elott nem csinalta 😞

Felrektam mpc hc-t de az meg egyaltalan nem huzza magara a cccp dolgokat, nem meg se jelenik a felirat stb.

van valakinek valami jo otlete?

WWFSMD?

armageddon666
Ettõl függetlenül az animéid 10%-kát feleannyira fogod élvezni mint lehetõséged lett volna rá <#vigyor5>

@

LasDen
oké...de attól függetlenül tartom, hogy 90%-ban hasznos vagy ártalmatlan üzenetek vannak ott...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Hát kb. ... Nem akartam ilyen durván mondani....

OMG nem dehogy, tanácsot próbálok adni hogy kerüld el a jövõben az ilyeneket -.-

@

LasDen
szóval az egész az én hibám és basszam meg magam???

Malakai
Meg az "ellenséges csapatok" egymást lejárató kampányáról. 😄
Bár azt általában moderálják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
hát ez a baj! 😄 ott tényleg csak a release minõségérõl van szó.

@

LasDen
nem olvasok anidb-t...

Lelouch
Az talán enyhít valamit a dolgon, hogy ez nem egy késõi spoiler, hanem kb. 3-4 rész múlva már az animében is tisztázódik. Sõt
talán már jövõhéten sor kerül az elsõ olyan utalásra, hogy Shironak bizony van egy másik énje is...
IMYke2.0.0.0
Én pedig egy élõszemélyes sorozatnál jártam így (zenei videó) - ráadásul, angol nyelvû hozzászóló volt, s kiderült, náluk már 1 évvel korábban lement a sorozat (azt hitte biztos, hogy a világ Angliáról szól)...
Totálisan elrontotta az élményt = 3 rész volt vissza a sorozatból - itthon!

armageddon666
torrent milyenségére anidbn a subberek melletti kommenteket kell olvasni.

@

armageddon666
Tudomén, ezért kerülik mindenféle fórumot olyanokról amik érdekelnek. Ráérek beszélgetni róla ha láttam 😄

@

LasDen
ahol írta nem a részt szokták tárgyalni, hanem a torrent milyenségét vagy szimplán megköszönik....elszoktam olvasni, mert hasznos szokott néha lenni és nem kell letölteni mert szar vagy bármi....ez meg bebaszta oda úgy hogy nem számítottam rá.....

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy hiába a megfontoltság, a jó szándékú tanács - spoilerbe a legváratlanabb szituációban is belefuthat az ember... személyes tapasztalat.

armageddon666
Nem tudom mirõl van szó, nem is érdekel ha spoi-jal kezdõdik!! De minek olvastok hozzászólásokat a témával kapcsolatban? 😄 Ezzel jár. :\

Én iponon olvastam Brotherhood spoilert (Assassin's Creed). Annyi volt a szerencse, hogy már végigvittem.

@

BEAST
Jah, én is ott olvastam. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ó hogy szülne sünt az a buzi......de én is hibás vagyok, mert nem számítottam rá...amúgy a nyaatorrentsen a torrent alatti hozzászólásokban írta a <#violent><#gun> szemét gyerek....

Lelouch
A spoileredhez hozzátenném azt, hogy aki nem ismeri a mangát az véletlenül se olvassa el!!!

Amúgy jah, Shiro a vörös ember... Anno nem tûnt fel a mangában, de most hogy tudtam ki a red man, elég furcsán jött ki a dolgok ezel kapcsolatban, mondhatni elég illogikusan... Na de hát ez van...
Seth
Igaz

PSN ID.: Beegabor

LasDen
deadman wonderland 4 most nem tetszett....unalmas volt vagy nemtom....
de tegnap sikersen belefutottam egy spoilerbe....ha minden igaz....és eléggé idegesít, hogy most akkor igaz-e...
szal azt írta, hogy Shiro az a Red Man csávesz....ez igaz????

Zomil
néha akad... 😄

Aria-ban pl. a fegyverek kidolgozottsága is elég jo 😊

LasDen
én ezt láttam azt tudom....de hogy 1 perce sem emlékszem belõle azt is tudom....😄

armageddon666
Logikus harcokat ne keressünk már a szórakoztatóiparban 😊

@

Zomil
igen a golyoállo egyenruha valoban jo 5let 😊
mondjuk azon meg felesleges elgondolkodni, h miért nem lövik akkor fejbe/lábon... 😄
ez minden akciofilmben igy van ugyhogy nem az anime hibája 😊

Ruley
Nekem is eszembe jutott, csak az a különbség hogy itt egyszerûen a Rule of Cool miatt csinálják, értelmetlenül, az Aria viszont legalább úgy-ahogy indokolta is, a golyóálló egyenruhákkal.

Ezt figyelembe véve inkább arra emlékeztetett, mint ahogy sok galaktikus sci-fi-ben szokták a maradi kardpárbajokat azzal indokolni, hogy úgyis mindenkin energiapajzs van, amin csak relative lassú tárgyakkal lehet áthatolni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Ezt a filmet lehet meg kéne néznem 😄 BlazBlueban Noel stílusát errõl a Gunkata-ról mintázták 😊

@

Zomil
nem csak neked jutott eszedbe 😊