Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az fasza..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Megfájdult a fejem, mire ezt elolvastam... 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
átok rám meg a hülye fejemre.....megakartam nézni Shár Kánteráttákják de a felirat elég hiányos, mivel....nemtom valami dvd akármi miatt....fölmentem OZC oldalára és ott van a patch, ami javítja a dolgot, de az meg oly lassú mint egy csiga a teknõs hátán....a filéban van angol hang meg minden csak úgy meg zavarja a szemem, hogy hol nincs felirat mellé vagy a felirat és a szöveg különbözik....úgyhogy most lehet várni....fák it...pedig rémlett hogy van patch csak nemtom....elfelejtettem....de már fagyit is bekészítettem.....😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
No, a "Lucky ☆ Star" Blu-Ray SD-upscaling lesz. <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát ez is igaz - a szövege is okozhatja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem lehet, hogy a szövege miatt? Valami csak van benne, ha az EU hivatalos himnusza lett ...

Lelouch
Még jó, hogy az alapvetõ infót pótolták valamilyen módon... 😄 De nem pont emiatt hiányoltam a jelentéskészítõ fejezetet... Hakua Keimához való viszonyulása szempontjából elég fontos rész lett volna... 😄
Zomil
én szeretem, ha egy sorozat fennt tudja tartani az érdeklödésemet, és alig várom, h jöjjön a következö rész 😊
a mostani sorozatokbol egész sok ilyen van 😊
Denpa onna, anohana, steins;gate(illetve ezt csak várnám, ha jött volna ki forditás az 1. rész ota), hidan no aria és persze a gosick-ot is mindig várom 😊

De pl. most nézem a Game of Thrones-t is(HBO sorozat), ezt sem bánom, h csak hetente jön nagyon jo kis cliffhanger-eket raknak a végére 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Engem meg pont a most futó sorozatok nem érdekelnek 😊
Semmi kedvem hetente részekre várni .

Zomil
majd benne van a ptw listában 😊
bár mostanában megint nincs kedvem semmit nézni a most futokon kivül :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A "Gunslinger Girls"-t azért nézd majd meg, ha nem a most futó sorozatok egyik epizódját várod...
Jó sorozat az!

IMYke2.0.0.0
Ez a "német mánia" fene se tudja miért van náluk - (múltbeli és közelmultbeli ///tudod-mirõl-van-szó///) történelmi okok, direkt tabu használat, jól hangzik, egzotikus, gazdasági vagy személyes (céges) összefonódások, esetleg más...

Zomil
na akkor a Gunslinger Girls-t inkább kihagyom...😄
Kämpfernél is majdnem kirohantam a szobábol mikor a nagy végsö "epic" csatában meghallom a kis aranyos örömodát...amit mellesleg nekem kivülröl meg kellett tanuolnom(és nagyjábol még mindig tudom)...lévén, h német nemzetiségi suliba jártam...rühellem a németet... 😄

Amugy meg a németet kb. minden misztikus dologhoz használják a japánok, ha megnézed szinte mindig a varázslatok nevei németül vannak...szoval elöszeretettel használják ezt a nyelvet...kiváncsi vagyok miért pont a német...

IMYke2.0.0.0
Most jut eszembe az, amit már lefekvéskor eldöntöttem, hogy leírok:

Érdekes, hogy az Örömódát eddig már két animében is láthattam, lelkesen énekelve.

"Gunslinger Girls" - A meteorhullás alatt, a lányok énekelték.
"Kämpfer" - A "szövetségesek" és a fehérek csatája alatt, a plüssök által énekelve.

Persze, magyarázat lehetne, hogy német téma... de a Gunslinger Girl olasz földön játszódik, és a Kämpfer is csak a címekkel operál németül...

IMYke2.0.0.0
"Kämpfer" végignézve.
Nekem tetszett. Az extra epizódban kitettek magukért a készítõk, már ami a fanservice-t és a humort illeti <és a szõke mellékszereplõ, jiháá!>.
Vacillálok a 7-8 között, végül 7-est kap - de csak azért, mert a Kara no Kyuokai árnyékában fejeztem be - kellemesen elszórakoztatott.

LasDen
nah World God-ban megvolt a nagyon hiányolt rész....a vége amúgy kicsit lehangoló volt....

IMYke2.0.0.0
A Coalgirls internal server error képén behaltok 😊

IMYke2.0.0.0
Lévén, hogy movie-sorozat volt, az 5. ("lépcsõházas", azaz a "Paradox Spiral") és a többi rész is szerves egészet alkotott - annak ellenére, hogy elsõre nem úgy tûnhetett (egyeseknek).
Én a "Coalgirls"-féle kronológiai sorrendben - voltaképp ugye a "Remix" adja meg a helyes megtekintési sorrendet - néztem, így nem volt katyvasz.

Az 5. rész amúgy kiteljesedik a 6. és hetedik részben és a végsõ értelmet - magát a filozófiát az epilógusban kapjuk meg.

Zomil
Ao no Exorcist 04: jo volt, jo kis anime ez 😊

LasDen
koe de oshigoto 2. rész hatalmas volt....ennyi baromságot.....rég nevettem ennyit egy epizódon....am érdekes volt....az elején mutatták ezt a kaizu srácot aki szemüveges és tök meglepõdtem mikor nem Shinpachi hangján szólalt meg, pedig õ tök sok szemüveges karakternek adja a hangját...😄

efti
Szerintem a sorozat legjobb epizodja a lepcsohazas epizod volt (az otodik) a melypontja pedig a hatodik resz volt. Ettol fuggetlenul ritka jo 'sorozat' volt, bar nem tudom megmondani emelt e rajta hogy nem idosorrendben vannak az epizodok, szerintem az is inkabb bug mint feature volt

WWFSMD?

Lelouch
Ez még semmi... XD
Malakai
Deadman Wonderlandban is kicsit sok a "hûdeõrült vagyok" vigyorgás...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Kösz Lasden a sket dance-et, egész jo rész volt 😊

IMYke2.0.0.0
"Kara no Kyuokai" végignézve.

Ezt a movie-sorozatot egyben tilos megnézni!
Ha naponta nyomtok le a torkotokon tucatnál minimálisan jobb animéket, epizódokat, egyszerûen immunissá váltok, és nem vesztek észre semmit a KnK-bõl - csak azt, hogy valami 'nem stimmel' vele elsõre.

Fantasztikus volt a sorozat! A leghosszabb részét éppúgy szerettem, mint az összefoglaló "Remixet". Az "Epilogue" meg egyenesen...!
Fõszereplõnk egyénisége(i), a sorsuk egyszerûségében rejlõ bonyodalom, és a végkifejlet, az egész tálalása, mindez felesleges ero-fanservice nélkül, csipetnyi földöntúlisággal, tömény filozófiával és pszichológiával, kellõ mértékben megszórva érzelmekkel.
Már-már "Elfen Lied" magasságokba került nálam a teljes összkép, ami az epikus hatást, akciót, izgalmat, aggódást illeti.

Csak azért nem adtam 10/10-et neki, mert a Murderer... (Part 2) kiemelkedett közülük, így arra ugye akkor 11/10-et kellett volna adnom. Így a sorozat többi tagja 8/10 - az említett epizód 9/10, és örökké 10/10 (egyedül) marad az "Elfen Lied".

Lelouch
Közben beugrott, hogy a Carnival Phantasm cím ismerõs valahonnan... 😄 A Take Moon címû mangából készülõ OVA-projekt, type-moon karakterek lesznek benne a Tsukihimébõl, FSN-ból, Melty Blood-ból... Ilyen melléksztorikra lehet számítani, azt nem tudom hogy crossover lesz-e benne.
Malakai
Ránéztem vane fejlemény egyébként, és úgytûnik nem lesz fan fordítás, a kiadó leállítatta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Bár idõpont még nincs, úgyhogy kitudja mikor. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jooo 😊

zsakosfrodo2
<#eljen>

LasDen
lesz...valamikor...

Nem tudjátok hogy a Yosuga no Sora visual novelnek van angol fordítása?
LasDen

LasDen
ez az egyik....a másik meg hogy ha nem vagy elõfizetõ akkor nem is nézheted hd-ban az epizódokat....nem nagyon kell erõltetni az oldalukon való animézést....😄

armageddon666
Én Crunchyn akartam nézni Gintamát tegnap, de ingyenesen csak 1 héttel késõbb érhetõ el 😞

@

Lol. Esküszöm mikor elkezdtem nézni még nem volt "elérhetõ". 😄

Okarin egy állat. Mindig terel vagy rájön a "telefonálhatnék" ha gebasz van. Kíváncsi leszek, mikor rakja végre össze az infókat amiket "részmunkaidõs kollegina" csöpögtet neki ...

LasDen
minek szenvedtél vele ha HD-ben is elérhetõ??? 😄

Nem bírtam ki, elkezdtem a Steins;Gate 6-ot nézni a videobb-on (whatchanimeon.com), de az ingyenes verzió öklömnyi pixelekre van kódolva és borzasztó hangminõséggel. természetesen elõfizetõk akár HD-ban is nézhetik ... most már azért is végigszenvedem. Úgy is meg kell majd 1x nézni magyar felirattal is. 😊

Zomil

LasDen

Zomil
kedd... 😄

LasDen
én nem vágom mi van....

armageddon666
Ja hogy... most már nem tetszik... WTF?! Ez gecire pofátlanság!

@

Zomil
nekem nemgond a lassuság, majd megnézem ha kész... 😊
hajrá!

LasDen
3-4 sor híjján kész van a 4. rész....már majdnem kész voltam, mikor menni kellett pakolni...😄 estére nézhetõ lesz....lassú vagyok tudom, de úgy néz ki 2 sorozat (fõleg, hogy 1 napon adják is õket) sok...

Zomil
Van benne potenciál, de mégsem volt kihasználva, én mondjuk a többiek életére is kiváncsi lettem volna, h miért/hogyan kerültek oda és végül mi volt a megoldás arra, h eltünjenek 😊
Természetesen nálam is 10/10-es anime, csak nem értem ezt a magas helyezést mindenhol 😊
Bár lehet, h ez is pár év mulva már "alapmünek" fog számitani, mint jopár régebbi anime 😊

IMYke2.0.0.0
Azt meg kell hagyni, hogy az "Angel Beats" (pont a bannerje alatt írok!!!) komoly potenciállal rendelkezik.

Elég, ha csak a szereplõk - elõzõ - életének lehetséges bemutatására, vagy sorsuk alakulására gondolunk.

S valljuk meg, tényleg nagyon jó a sorozat. A zene meg überelhetetlen.

Zomil
Lasden: amugy sket dance-el hogy haladsz? 😊
Csupán érdeklödés, teljesen joszándékuan 😊

Zomil
nem értem hogy a francba van az angel beats minden ilyen listán az elsök között...én is imádtam, meg minden, de azért nem ilyen évtized anime-je tipusu sorozat 😮

BEAST
Érdekes :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."