Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Meme 40 évesen nem biztos hogy olyan jól néz ki mint ahogy rajzolva van...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Ismerd fel képeket is olyan ütemben rak, mint US a feliratokat kihozza? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
annyi tagjuk van hogy még elképzelhetõnek is tartom....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy us-tag? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
érdekes máté, hogy mindig véded az US-t ha valaki szóváteszi, hogy lassúak...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ellenben index 2-öt és s;g-t csak ök forditják 😞

index2-röl semmi hir nincs ugyhogy sztem egy darabig biztos nem lesz befejezve...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Hát, majd meglátjuk.
Lelouch
Index II után??? Az is ki tudja mikor lesz befejezve. Másik csapat már befejezte a Durararát, és amit láttam belõle elég korrekt feliratnak látszódott. Szvsz. nem biztos, hogy megéri várni az US-re.
Máté94
Igen, épp én is olvastam. Örülj, hogy luk van a seggeden, és fordítják. 😊
Nem tudom, hogy megmerjem e kérdezni Durarara!-t, hogy S;G, Index II után esetleg van remény, hogy belekezdenek... 😊
Zomil
Amugy steins;gate elvileg hétfön jön...de ugye az US pontos idömeghatározása kb. annyit ér, mint a Blizzard vagy a Valve hasonlo kijelentései... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Skyneth-tõl függ az egész. 😊
Zomil
AA megint dobhatna ki pár részt... 😊

LasDen
hmm...gosick, kujo megin tanubizonyságott tett róla, hogy magas iq-val rendelkezik....lát valakit, aki viktorikát akarja ezért elrohan és egyedül hagyja.....gratulálok...😄 jó így gördítették tovább a részt, de akkor is butaság vút...viszont a vége eléggé olyan befejezõ rész hangulatú volt, úgyhogy szerintem a következõ részek megin csak nem fognak semmirõl szólni majd csak az utolsó 1-2 rész...de annak örülök, hogy viktorika jelleme fejlõdött végre valamit és nem olyan ellenséges kujo-val (bár van olyan érzésem, hogy köv részekben ez megin nem fog láccódni)

Zomil
Mondjuk Shaft toplistára, ha vége a Denpa Onna-nak minimum a top5-ben a helye... 😄
Mondjuk arra kiváncsi vagyok, h valami csattano lesz a vége fele, de igy "slice of life"-ként is maradando darab... 😄
Valahogy a karaktereket se érzem sablonosnak, persze vannak irányok, mint a nagyon aranyos szereplö(biciglis csaj), de mégis nincs eltulozva a karakterük és ez nagyon tetszik...meg, h a srác pontozza a kamaszkorát... 😄
Mondjuk Meme-t nemtom miért nem birja...én nem rugdosnám ki az ágybol... 😄D

IMYke2.0.0.0
És a kettõ együtt (Clannad + Clannad AF + na és a movie) nagyon magasra helyezi a mércét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Szerintem a Clannad évadoknál nincs is értelme két részre osztani õket, ugyanannak az eredetileg egy blokkból álló cselekménynek az elsõ és második fele, na ná, hogy a második klimatikusabb, de ezt leszámítva ugyanaz a minõség.

Úgy értem, a K-on-ra lehet mondani hogy a végcél nélküli manga-alapú sorozat lefelé hanyatlott vagy felfelé virágzott, a Fumoffu egész más témát dolgozott fel mint a Second Raid, és a Haruhi mozifilm meg egész más rendszerben készült mint egy sorozat, de a Clannad az tényleg egyetlen történet, aminek a közepétõl más az OP és az ED.

zsakosfrodo2
Nem ismerem a Clannad-ot, de a K-ON! volt az egyik olyan anime, aminek a poénjai már néha fájni tudtak, egy percig sem unatkoztam benne (Ellenben a második évaddal, ami már sztem nem lett olyan jó :\ )

LasDen
nagyon más a két sorozat így nem lehet összehasonlítani, de mind2 megérdemelné az elsõ helyt annyi biztos...😄

IMYke2.0.0.0
Úgy, hogy még rá se lestem a keinokra -> Clannad AF csak 2. - WTF?!

LasDen
Shaft utána itt a KyoAni top 10:

1. K-ON!
2. Clannad After Story
3. K-ON!!
4. Clannad
5. The Melancholy of Haruhi Suzumiya
6. The Disappearance of Haruhi Suzumiya
7. Lucky Star
8. Nichijou
9. AIR
10. Full Metal Panic Fumoffu

a 2. keion jobb volt mint az elsõ, a disappearancet a sorozat elé raknám meg az AIR-t és fumoffut elõrébb hoznám...😄

Malakai
Én most is kihagyom, az ilyenekbõl nekem az élménybeszámolók is bõven elég. 😄
Bár a kérdés nem ez volt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Jön ma valaki conra? =))

@

Malakai
C 04 - Egyre szimpibb, aminek egyik oka, hogy a pénzügyi háttérrel kapcsolatban olyan pesszimista voltam, de már félig-meddig megcáfolt a sorozat, szerencsére van funkciója. 😊

AnoHana 04 - Továbbra is nagyon tetszik, de tényleg nem a legvidámabb darab.

Aria 05 - Ez viszont továbbra is elég meh nekem, akciók közepesek, sztori semmi extra eddig, de ami igazán lehúzza nekem az Kugimiya Rie. Sose volt bajom a csajjal, a tipik tsunderéi a megszokott "bakázásával" sem ( Louiseként volt eddig a mélypont nálam és Taigaként a legjobb ), de itt most valahogy sok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
C 04 tetszett 😊
Mashyu nagyon aranyos... 😄

Denpa Onna 04: omg...hatalmas ez a sorozat semmi világmeválto dolog nincs benne, mégis egyszerüen teljesen leköt...aranyos karakterek...vicces helyzetek...eddig nálam simán 10/10 és a szezonbol a kedvencem 😊
az a padlizsán jelmez ütös volt... 😄

Anohana 04: ehh...basszus ez is nagyonjo sorozat...csak ne lenne minden rész végére rossz kedvem, mert mindig vmi szomoru dolgot bedobnak a végén :S

Ruley

LasDen
gondoltam hogy ezzel fogsz jönni (múltkor is ezt magyaráztad AA-n)
de te vagy fordító??? nem érted???

a noitamina blokk 26. részének endingje...még nincs neve, csak úgy nevezzük "C"

nem az van oda írva, hogy a C 26 részes lesz....😄

Máté94
"ED sequence for noitamina 26th episode... has no name, but it called "C""
Lelouch
Forrás? Én is csak 11 részt látok feltüntetve bárhol nézem.
LasDen
ezt nemtom honnan veszed.....11 részes lesz...😄

Máté94
26 részes lesz...
Ruley
Túl rövid lesz szerintem, 11 részes, és az 5. még mindíg olyan mint egy bevezetés.

Egy jó anime, mint a Madoka, ilyenkor már a cselekmény sûrûjében tartana.

Máté94
C: komoly kihívója akadt Madokának év anime díjra nálam. 😊
Ruley
Ezzel egyet értek, csak a Soredemo-t és az ef-t cserélném fel rajta.

armageddon666
Shakugan no Shana után lemaradt egy 0 😊 Adminisztrációs hiba.

@

Hixer
hmm ezek az új sorozatok a közeli érzelmi hatás miatt minidig elõbbre kerülnek, fura ez a lista amúgy.

School Rumble holvan egyetlen sorozat amit 3x nézve is hangosan röhögtem.... Shakugan no Shana pl. jó volt de semmi extra
Ai Yori Aoshi? nem tudom hogy ment ez a szavazás, sok rajta az 1-2 éves cucc

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Zomil
jaaaaaj...a gg-nél nagyobb troll-ok nemigazán vannak a forditocsapatok között...
eddig a kedvencim:
kijön madoka feldobnak vmi anime-nek a forditását és a végén oda van irve: umad madoka fans?
aztán erre pár orára kidobja a sorozat 12.!!!!! részét és csak ezután a 11.-et.... 😄

LasDen
memoriest, arakawat elõrébb raknám, míg bake-t és senseit hátrébb...😄 a többit nem igazán ismerem....

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied csak a 22. helyen van a "miért nincs folytatása" listán...
Ha majd megnézitek, azért majd találtok olyat is, aminek lett/van.

IMYke2.0.0.0

Lelouch
Ki más lenne? XD
LasDen
gg??? 😄

IMYke2.0.0.0
Jajjjjj...

Lelouch
Még a TL Note témához... 😄
Zomil
z1 kedvenc smiley-ját idézve: <#wilting>

LasDen
hantázni nem szép dolog....

Zomil
amig nem figyelt és nézte, h lassan jön a patch a nemtudommihez, addig gyorsan sunyiban leöltöttem az asztalárol és megettem... 😄

zsakosfrodo2
Honnan szerezted meg a fagyiját? :-|

LasDen
fulllaggyattok meeg....!!!!

Zomil
én sem értem miröl irkált, de a fagyi finom... 😄

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy nem túl sokat aludt... <#hehe>