Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Mi történt megint?

@

zola2000
na a gagyimax megint megcsinálta, nem hiszem el hogy ez az ország egyetlen "animecsatornája"...

A

Lelouch
Még jó, hogy már nem nézem a Naruto-t se az Animaxon, mióta filler van.
LasDen
uh....animaxon a szinkron infinite loop-ba került....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Na csak megvártam a magyar feliratot, így még csak most fejeztem be a Kami Nomi elsõ évadját... Elõször is, aki még mindig magyar feliratra vár, az szerintem várjon egy másik csapatra, mert az utolsó részben is nagyon durva melléfordítások voltak... :D
Maga az évad nálam egy 7/10-et ér, a folytatáshoz meg az eddigi ismereteim alapján már nincs sok kedvem... :S
Máté94
Norageki OVA: CG.... pfejj. A történetet pedig illene rendesen elmesélni, mert ez így Pale Cocun-szint... :(
LeventeV
szerintem törölve lesz, mert ez nagyon nem ide való <#ejnye1>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
wtf...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Neeee.... xd
armageddon666
lololololol

@

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
akkor én vagyok a nub... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
elkaptam vagy 2 részt az animaxon a Nel-Pesche-Dondochakka trióval. rég nevettem már annyit <#nyes>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Direkt van így...

"Itsugo" Ichigo helyett és "hilyánzol" a hiányzol helyett.

@

Lelouch
Jah, ez egy Nel cosplay.
Zomil
jolvan... :D

amugy amit #45316-ban linkeltem miböl van?

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
jaaa....eddig nem vágtam ki akar lenni, de a hilyánzolról beugrott....ez az a lidérc kiskölök a blícsbõl ugye??? :D

Lelouch
Ha ismered a karaktert, akkor már nem is olyan értelmetlen... :]
Zomil
hint...hint..."hilyánzol"?... :D

Lelouch
Mi nem értelmes a táblán?
Zomil
jo csak annyira fájdalmas...ha már csinálok egy random táblát veszem a fáradtságot és megnézem, h egyáltalán értelmes-e amit odairtam... :D

ha ölelgetni kéne... :D
(amugy ez miböl van?)

LasDen
ilyen mindig szokott lenni ha jól tudom...:D mondjuk ilyen csajt szívesen ölelgetnék...:D

Zomil
pcdome is rakott fel képeket a con-rol...nézegettem öket...aztán megláttam ezt és besirtam(akinek elsöre nem esne le mit kell nézni...tábla...)

Zomil
én meg várom a hétföre beigért részeket US-töl... :D
miért is nem csodálkozom, h nem adják ki idöben...de akkor legalább ne adjanak meg idöpontot és nem idegesit... :D

LasDen
úristen steins gate mekkora király rész volt.....ááááh...:D csak ilyen legyen a folytatás is merha nem akkor nagyott csalódok....:D

efti
talaltam hozza tabot, muszaly lesz megtanulni

nyanyanyanyanyna

WWFSMD?

efti
Hihi ez nagyon imba :D

WWFSMD?

Lelouch
Nah a To Love-ru manga immár teljes mértékben kivégezve... Nekem végig nagyon tetszett, az art nagyon szép, a szereplõgárda is szimpatikus... Összességében 9/10-et ér nálam, de csak azért, mert a Darkness eddig simán túltesz az eddigieken... :D
LeWyTy
Ez off?
http://www.youtube.com/v/7TFBdde8Uis&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
Akkor ez is tetszeni fog :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Mindegyik Persona-ban ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak. Ez 1-1 átirata lesz a játék 4. részének elvileg. Ott ilyen kártyákkal idézték meg õket

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nem arra voltam kíváncsi hogy mi köze hozzá hanem, hogy ebbe is ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak a gonosz ellen csak ez érdekesebb és jobb lesz??? :D

Máté94
Nem, elvileg semmi köze nincs hozzá.
LasDen
ez olyasmi lesz mint a Trinity Soul csak jobb??? mer akkor meglessük....:D
http://www.youtube.com/v/b_Vav3Lq2-g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
Az utóbbi idõk legjobb poénját láttam az elõbb: "Chocotto Sister" - 01x18... a 'videókamerás-fürdõzõs' rész.
Egyszerûen tökéletes ecchi-poén volt, ami ráadásul a történetbe is illett (nem felesleges), elõre viszi a sztorit és fél percig röhögtem.

Ennél jobb nem is kell.

A "SOMY" külön említést érdemel :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Én viszont nem örülök a cenzúrának, akkor már adták volna ki OVA-ként a sorozatot, és akkor az se lenne, hogy a megkötött 12 rész miatt módosítanak az eseményeken...
zsakosfrodo2
Kár hogy nem tudom meghallgatni, de amint otthon leszek, má' hallgatom is.
FMAB, DBZ, OP ráadásul magyarul: <#eljen>

Zomil
Hát azt kell mondjam ez a Deadman Wonderland elég beteg...ez a mostani rész...ehh...fujj... :D
Valahogy inkább örülök, h félig-meddig cenzurázva volt...Bár nálam még mindig a top jelenet a Higurashi-bol van mikor letépi a saját körmét...de ez a DW jelenet se volt piskota...

Zomil
Ennyit a hétföi s;g-röl... :(

Sziasztok!
Aki látta az szerencsés volt, aki nem az most megnézheti! Május 14-én debütált 3 új Anime hun fandubom a Mondocon-on.

Dragonball Z opening hungarian fandub

One piece opening 13 hungarian fandub

Fullmetal Alchemist opening 02 hungarian fandub

Jó szórakozást!
Lelouch
Ez kb. az 5-6. évadban lenne... :D Bár legalább a 3.-ban már benne lenne végre azelsõ goddess...
LasDen
hmm....ez érdekes...:D ha nem lesz 3. évad lehet belenézek a mangába...:D

Lelouch
Egyelõre annyi biztos, hogy Ayumi a hódítás óta nem teljesen közömbös Keimával... :D Még ilyen státuszban van most a mangában Shiori és Chihiro... Annyi biztos a manga jelenlegi állása szerint, hogy hármójuk közül ketten emlékeznek(vagy emlékezni fognak...) a teljes hódításra(ennek is oka lesz, de az már más történet...), a harmadik meg csak szimplán csípi Keimát a memória módosítás ellenére is...
LasDen
mondjad....:D

Lelouch
Hát válaszolhatok a kérdésre, ha nem zavar a manga spoiler... :D
LasDen
world god-t most nem egészen értem...vagyis azt értem, hogy a fõszálat ilyen toradorásra vették, de ezt az Ayumis dolgot nem....most akkor maradt valami halvány emléke róla a tudatalattiban??? :D

Lelouch
Manglobe-féle Hayate no Gotoku karakterdizájn

Harmadik stúdió, harmadik változat...
LasDen
az igen....

armageddon666
egyik
másik

Meg amúgy a veteránok :)

@