Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyivel nagyjából én is tisztába voltam...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szóval van a sötét bõrû õsz hajú sebhelyes, õ az egyik a Four Heavenly Kings of Kabuki District közül.
Utána jön az üres szemû lány, na õt még nem tudom ki. Nem biztosan, de lehet, hogy ugyanebben a storyban fog szerepelni.
Aztán bevillan az elf fülû lány, aki szintén Kabukicho egyik "uralkodója".
Utána látunk még egy fiatal hölgyet: Õ Otose fiatalon!
Aztán Endingnél ott van 3 ismeretlen fiatal. Na jobbról balra: a fentebb említett sebhelyes fiatalon, Otose fiatalon, és akkor valószínûleg a crossdresser nagydarab fazon fiatalon (aki szintén az egyik uralkodója a kerületnek).
Aztán látni az esõben egy vörös hajú figurát... na most nem hiszem hogy ez ugyanaz, mint az üres szemû, de még az is lehet.
@
Epizódonként nézve vicces, meg minden, de se én nem tudok lelkesedni érte, se az Internet egésze nem kezd olyan kultuszt építeni köré, mint a többinek.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezt meg kell nézni...ez biztos nagyon beteg lesz....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mivel nem voltam benne biztos ezért beszurtam oda egy "majdnem" szocskát, h ne lehessen beszolni <#idiota>#idiota>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Gintama
2. Nichijou
3. Seto no Hanayome
4. Arakawa Under the Bridge
5. Ore no Imouto
6. Yondemasuyo, Azazel-san
7. Baka to Test to Shoukanjuu
8. Tiger & Bunny
9. Denpa Onna to Seishun Otoko
10. Seitokai no Ichizon
Annak ellenére, hogy a grafika "érdekes", és annak ellenére is, hogy ebben nincs bunyó, jobb karból kinövõ kard és autós üldözéses jakuza harc.
Annál több kedvesség, barátság, szomorúság és szerelem.
"Aishiteruze Baby - 7/10"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A rohamosztagos az valami profi cosplayes, úgyhogy mint szakmabeli van jelen felkonferálóként. A WoW cosplay gondolom a Mezõ Judit, aki meg már veterán cosplayes, újonnan felkonferálóként tevékenykedik. Többi veterán cosplayes meg zsûri lett.
@
"Bleach - Még az idén, tehát akár decemberig is csúszhat, de addigra tuti mûsoron lesz az új évad.
Naruto - Végig megy, jövõre lesz egy fél éves ismétlés és már indul is a Shippuden
Penge, X-Men - Jövõ év tavasza
Kilari - Ha véget ért a Deltora Quest
DragonBall GT - Tonya szerint van egy új kitûzött idõpontjuk, méghozzá Szeptember
D.Gray-man - Amint lement az elsõ évad, jön a 2.
És lesz sok, sok ismétlés, meg egy halom bamba élõszereplõs, köztük premierek is.
FMA Testvériség utolsó része pedig úton, azt mondta, hogy a talán júniusba (nem emlékszem a hónapra) vagy júliusba leadják végre(remélik).
Július augusztusban, gondolom ilyen tesztelésképp pedig minden hétvégén 9-kor "filmek lesznek" köztük élõszereplõs premierekkel.
Szintén más forrásból tudom, mivel az Elemental teeeeljesen leállt(tervek szerint nem örökre), ezért az Animax sem fogja behozni, sem a Death Note 3-at, se a Nana filmeket, se a LoveComot az idén, ez már szinte biztos. A MangaFan és az Elemental kiváró formációra váltott, az egyik teljesen beszüntette a kiadást, a másik csak visszavett belõle (5 kötet ezen a conon... mennyi ez már? O_O)."
Deadman Wonderland 5.: A kezdeti lelkesedés kezd alábbhagyni, a fõszereplõ srác egyre jobban ellenszenves ezzel az állandó picsogásával, és a készítõk még rá is játszanak erre, ahogy húzzák-nyújtják az egészet. :/ Pedig a sztori jó, de sokkal pörgõsebbnek kellene lennie sztem.
Exorcist 5.: Ez is egyre jobb, bár már az eleje is tetszett.
Picit klisés ugyan, de nekem nagyon bejön a sorozat...
AA gyorsan kidobta az Anohana 5. részét: Egyre jobb a sorozat, ez is ilyen örök favoritnak néz ki egyelöre 😊
Csak ne lenne minden rész végén az az érzésem, h mindjárt elsirom magam...meh...
Amugy menma kapcsolatba tud lépni a környezettel...akkor meg miért nem fog meg valamit(mondjuk vmi pálcikát v vmit és azt lobálná)...azzal elég könnyen be lehetne bizonyitani, h ott van...
Ao no Exorcist 05: nah ezis egyre jobbnak néz ki 😊
WWFSMD?
töltöm fel az említett cosplayperfomancet, és asszem APHból öltöztek be, még nem tudom kiknek. Viszont valszeg akkor nem kínaiak, hanem koreaiak. És esetleg észak meg dél-korea, de azok meg más karakterek lennének.
@
1. Time of Eve
...
4. 5 Centimeters Per Second
Ez érdekes. A Time of Eve most az egyik "leg-leg-leg" nálam és imádom, de azért az "egyszemélyes stúdió" által készült filmek, így az 5 CM is szerintem szebb.
8. GitS: Stand Alone Complex
Ebbõl meg csak keveset láttam, de egy halom vitát figyeltem több helyen, hogy hogy lehet némelyik rész már ilyen rondán megrajzolva vagy animálva ...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egyrészt Shiroyasha születése: az égõ iskola.
Aztán ... hát ennek az elõzménye, Shouyo-sensei.
Utána jöhet hogy harcolnak... De elég sokat kéne, úgy meg vesztene valamit a Gintama. Ugye mindig kevés harc volt, de az nagyon jó. Itt viszont ha csak részleteket kapunk, akkor is sok kell...
Ki ne felejtsem: Az "Urahara" megismerését 😊 mert ugye õ nem Shouyo tanítványa...
Aztán ugye volt aki kivágta Takasugi szemét. "Ano toki no..." Szal azt is bele kell szõni kicsoda 😄
Szerintem egy filmbe nem fér bele.
@
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
MESTERMÛ!
Egymásba ágyazott spoilert nem fogok csinálni, szóval egybe mennek a filmmel, meg magával a Benizakura történettel kapcsolatos spoilerek is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feltûnik a történetben Kamui is 😄 bár csak kicsit.
Illetve még fontos változás: A menekülés! Harc kibõvítve, új zenével, ismét DOEStól! Szerintem ez a banda beszerzõdött a Gintamához 😄 Ami egyáltalán nem baj, mert nagyon passzolnak hozzá a zenék.
Magyar felirattal kellett néznünk, szóval lehet megint leszedem és újranézem 😊 Megéri 😄
@
Nade con: Volt néhány egész színvonalas cosplay, de még mindig volt "Aki-cuki" ... Performancek... hááát... szerintem mindig ilyesmi az arány (tragikus), de azért volt amin nevettem, illetve volt egy hihetetlenül jó. Asszem 9es számmal indultak, és fingom sincs mibõl...
Két karakter, talán egy fiú meg egy lány (a cosplayesek sztem mindketten lányok voltak), talán testvérek... Kínai ruhákban voltak. A lány aranyos, kedves, mosolygós. A fiú durcás. És... hát hogy mit csináltak, az egy leírva semmitmondó lehet, a koreográfia jó és pontos volt. Ami apróság megfogott, az a mimika. Már amennyire láttam a rossz bal szememmel... De utólag visszanézve HD-videón jól láttam. Nagyon hozzák a karaktereket! 😊 Mármint akiket nem ismerek, de amilyen típusnak gondolom õket. (Ez kicsit ellentmondás, mert a játékuk alapján soroltam be õket a fentebbi típusba 😄) Ezt asszem feltöltöm youtubera 😊 Csak nem tudom kellene-e kódolni meg tömöríteni elõtte, vagy youtube elintézi-e az ilyeneket...
@
@Devi.
A titok a hozzászólásban.. Õõ, vagy miaszösz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ef jobban megérdemelné azt a helyet.