Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
sztem nekem nincs ilyen... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Az valóban jó érzés, amikor noname animék között felfedez az ember egy váratlanul kiváló gyöngyszemet, és a híresektõl viszont alapból ez az elvárás, amihez már nem biztos hogy felérnek, de azért statisztikailag viszont mégis csak az a valószínûbb hogy jobban tetszenek. Paradoxon.

Körkérdés: Kinek mi a leginkább kedvenc noname animéje? (A noname-et itt most definiáljuk úgy hogy amit ebbõl a topikból max. 2-3 ember látott).

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
elõször én is szkeptikusan áltam neki, de szép lassan a végére nagyon megszerettem...fõleg Yui-t....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Hyakko nagyon jó, nekem nagyon tetszett, csak rövid. Sokkal többet is ki lehetett volna belõle hozni, de ez van. :)
IMYke2.0.0.0
Kedvenc fórumozó társamat kell idéznem (õ játék témában írta, így módosítom kicsit): Az ember nem nyomhatja folyamatosan az AAA+ anime címeket az arcába, mert a végén immunis lesz a valódi, egyedi tartalmakra - kiegészítem: sokszor a "noname" anyagok szórakoztatóbbak, mint a hype stormmal bevezetettek.

Pl. az 1. rész alapján engem a K-ON! egyenesen hidegen hagyott (majd egyszer, valamikor végignézem õket).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mi lesz benne késõbb, de az elsõ rész engem letarolt - fõleg a kezdés.
Az arcok egyediek, jó a humor.
Biztosan nem világmegváltó, de laza napokra tökéletesebbet nem tudok elképzelni. Ma este folytatni fogom, a koreai sorozat után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
és a 8 már rossz? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
engem annyira nem fogott meg, 8at adtam rá.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
"Hyakko"-sorozatba...

IMYke2.0.0.0
Tegnap belenéztem a "Hyakko"-sorozatban . Üde színfolt volt.

Ez a karakter ennivaló:

armageddon666
Pláne hogy nem jobbak mint az eredeti :D

@

Hát lehet a "farkas" közismert, de mint arra már más vitában (film) rá lett mutatva a rozsomáknak semmi köze a farkashoz, a karakter tulajdonságai meg egy rozsomáké NEM egy farkasé. Arról nem beszélve, hogy az X-men univerzumban van Farkas is ...
Én viszont nem vagyok hajlandó nyugati átvett minták alapján készült animét nézni, még akkor sem ha jobb, mint az eredeti. Szóval semmi X-men vagy Odaát ...

LasDen
azé az dicséretes, hogy az animax a vasember és a rozsomák (nem is értem mért nem farkas lett, hisz közismertebb így talán csalogatóbb lett volna az embereknek) az új filmeknél megszokott hangokat (Fekete Ernõ Tibor és Sinkovits Vitay András) megtudták nyerni az animékra....kíváncsi leszek x-menhez és pengéhez is sikerülni fog-e....pengénél nagyon örülnék, galambos petér nagyon jó...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mazinkaiser skl 3. rész is megnézve....igazából semmi értelme nem volt de az jól volt megcsinálva...:D a végén mikor egy robot lón lovagolt kaiser azé az nagyon kemény volt...tisztára mint a halál lovasa....:D

Lelouch
Ahogy nézegettem most a fejezeteket, az én fejemben is ugyanez a gondolat fordult meg... :D
armageddon666
Persze hogy független. Ezért mondtam, hogy Animés Uncanny Valley. Ami már nem független, mert az animékre specializálódott formája. Nézz utána, de legjobb ha engem kérdezel róla mert 1 órája találtam ki <#idiota>

vagy inkább hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett :D

@

LasDen
ilyet bazmeg én rajzolok...:DD

Lelouch
Hûha, belenéztem a Hunter x Hunter mangába, és bizony a rajzolás nagyon nincs a toppon a legtöbb fejezetben... Egy példa...
Ez százszor rosszabb, mint Kubo panel és háttérkezelése. Kár, mert a Greed Island Final után érdekelt volna a manga, de ez nekem túl igénytelen.
Malakai
Uncanny valley eleve független a stílustól, médiumtól, de ez nem az szerintem, ahogy mondom, a furcsa hatást a béna animációval kelti.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
ANIMÉS Uncanny Valley. Szal ami az uncanny valleyben az emberi, az itt az animés. Olyan animés, de mégsem. Vagy nem tudom hogy mondjam el mire gondoltam :D Wikipedia szócikk Uncanny Valley. Ctrl+H, human -> anime. Kb.

@

Malakai
Ez attól távol van nagyon.
Egyszerûen szörnyû az animáció. A render, tehát a rajzolt hatás, fények, ilyesmi elég jó, a karaktermodellek rendben vannak. A textúrák viszont néhol rondák és az animáció az ami szörnyû, abszolút kezdõ szinten vannak animálva a karakterek talán egy-két shotot kivéve, ahol már súrolja az elmegy kategóriát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
hát ebböl kb. az 1/4-ét ismerem is 2rész alapján... :D

armageddon666
Ez valahogy olyan animés Uncanny Valley :D

@

Okarin simán paranoid skizó, ahoz képest még normális.
Cris, nos õ még talán a legkevésbé ütõdött karakter, de neki is vannak húzásai. Például céltalanul vitatkozik Okarinnal, meg tök logikátlanul dönt valamiben.
Itaru eléggé ilyen antiszociális, perverz, kocka.
Moeka még nála is rosszabb, élõ szóban képtelen beszélni, többek között ezért még a hetedik részben sem derül ki mi a fenét is akar?
Ruka nõi ruhákban rohangál fiú létére, és papnõnek adja ki magát ...
Majuri meg egy infantilis személy, egyszerû néha mint egy fakocka.
Suzuha lehetne értelmes karakter, mer tokos és sokat tud, de vele meg pont az a bajom, hogy állandóan "elszólja" magát, néha meg nekiáll titokzatoskodni, csak Okarin túl lüke, hogy vegye az adást.
Ferris Nyannyan meg okos, értelmes, de akkora az egója mint egész Tókió. :D

Ez így túlzás, hogy a béna hõsök a bejövõsek. De.
Japánoknál van az a rossz(?) szokás, hogy nem annak drukkolnak (pl. sport) aki JOBB, hanem annak aki jobban KÜZD. Nyilván a bénának sokkal jobban kell küzdenie, hogy ugyan azt elérje ... valami ilyesmi lehet a háttérben.

Szerencsére sok köze nem lessz + ahogy látom végre nem kreálnak valami sztorit mint A Trinity Soulban hanem egy az egyben viszik a 4 játéák sztoriját amit sztem jó ötlet. Mi ráknak találnának ki más sztorit hozzá ha már eleve adja magát?

Ezt mondjuk a filmeknél sem értem. Pl a Prince of Persia is remek lett volna homokszörnyekkel, idõ erõdjével stb. -vel erre csináltak belõle egy átlagon erõsen aluli road moviet ami nyomokban tartalmaz dolgokat a játékról....
Lelouch
Bár a húzás nem a legjobb megfogalmazás. Mindenesetre látjuk még a szánalmas oldalát... :D
Lelouch
Lesz még pár szánalmas húzása Gantának.
Zomil
hm...van benne igazság... :D
mondjuk nekem már fel se tünik a töketlen föhös...sajnos csak minden 5. anime olyan amiben tökös/elején béna de késöbb tökös föhös van :(
Pedig szivesebben néznék ilyen föhösöket, de hát tudom, h a japánoknak a szerencsétlenek jönnek be...

Malakai
- Fõhõst nagyon elverik, mozdulni se bír, hûdemeghal.
- Fõhõs rájön, hogy "jaj, de hiszen én nem akarok meghalni" és agyonveri az ellent.
- Fõhõs örül, de vinnyog* tovább.
* Van Damme esetén gagyi beszólásait nyomja tovább, meg mutogatja a hüvelykujját.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
? :D

Malakai
Deadman Wonderlandban ugye nem fogják még sokáig erõltetni ezt a Van Damme effektust?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jo hát mindenkinek hiányzik pár kereke(legalábbis akiket igy 2rész alatt meg lehetett ismerni), de azért az örült tudos szerep aki a néma telefonba beszél...eléggé kilog a sorbol... :DD

IMYke2.0.0.0
Fene a fejét annak, aki kitakarta Yuki gitározását az elején! --- Grrrr!!!!

IMYke2.0.0.0
150 dodóért én sem venném meg - de a hangulatkeltõ videó tényleg hangulatot keltett hozzá.

"a csávo nem 100as"
Még szerencse, hogy a többi szereplõvel semmi gáz? :D

IMYke2.0.0.0
A Case03-ból jól értem, hogy randiznak Yukival? <#rinya>

Zomil
nekem annyira nem tetszenek ezek a cgi cuccok :(

IMYke2.0.0.0
Kérdés - válasz: igen, ismerõsek lehetnek.

IMYke2.0.0.0
The Reminiscences of Haruhi Suzumiya Quite Gorgeous
Én már töltöm is a vigyijókat :9

LasDen
sket dance 7. rész nagyszerû volt....micsoda történetet hoztak össze erre a részre....fantastico....:D

S;G 07 - Az lehet lassú folyású kis történet, de mindig tudnak csavarni rajta egyet. :)
Suzuha reakciói Okarin agymenéseire mindig figyelemre méltóak voltak, de itt ...
Amit mûvelt az "agymosás" szó hatására, az mindent visz.
Persze Okarin megint nem vette a lapot.

Zomil
Nah S;G 02: micsoda trap volt benne... :D
Aztamindenit nem rossz sorozat...fincsi john titor-os dolgok...fincsi idöütazás....egyik kedvenc témám... :D
Mondjuk a csávo nem 100as(csöppet paranoiás),de a végén a banán durva volt...bár nem értem miért csak teleportra gondoltak, miért nem idöutazásra :)

Zomil
nah ezért letöltöttem aegisub-ot...betöltöttem a videot meg a feliratot...ott ment...ujra elmentettem a feliratot és már megjelent rendesen a lejátszásnál is...franc se érti...

Zomil
Denpa Onna 05: hatalmas ez a sorozat...amilyen egyszerü olyannyira leköt...
Meme egy nagyon-nagyon beteg 40éves... :D
Mikor copfba köti a haját...meg elkezdi nyalogatni Mako-t... :D
Erio meg egyre aranyosabb...attol féleg egyszer cukorkák fognak kizudulni a monitorbol... :D

Steins;Gate 02...megnéztem volna, de valamiért nem megy a felirat amit kaptam :(
Nem tudom miért 2lejátszoban is megnéztem...valami 5let?

Máté94
Igen, azért nem mindig fordítók a hibásak a késésért. :)
Zomil
Wow...az US(Albel mindenképp) kap legalább +100internetz pontot... :D
Most vettem észre, h 2napja kaptam egy pm-et:

"Yo,
Bocs a zavarásért, ígérem nem maradok sokáig.
Isten tudja miért, de nem rakják mi a feliratokat shopra... AZONBAN mivel mindig olyan lelkesen érdeklõdsz a feliratok után ezért megkapod a második részt elõleg gyanánt, míg ki nem kerül a többi.
Ez egyelõre commie-hoz van idõzítve, remélem megteszi.

Csáó!"

ehh...ez most jol esett :)

Lelouch
Jönnek a friss animék? :] Már ezt se lehet elmondani. :D
RelakS
micsinált? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Btw míg A+ volt fasza volt... Aztán azt gondolná az ember, hogy húúú Sony meg Animax, azt mekkora csalódás... hiába jönnek a friss animék.

@