Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de nem fogja...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
belevágnék, csak mindig bennem van, h na talán holnap kiadja US és akkor várok még 1 napot... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hát ne várj tovább....vágj bele...a tortába....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Behoztam a tiger and bunny lemaradast is. Meg mindig inkabb amerikai munek tunik mint animenek, de ettol fuggetlenul jo sztori

WWFSMD?

Zomil
õ Neo a mátrixbol... 😄

nah lassan mostmár tényleg neki kéne esnem azzal a kaki magyar felirattal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
azt titor megmagyarázta annyival, hogy õ a "kiválasztott"...neki meg van a képessége hozzá...😄

Az is érdekes, hogy mindig Okarin emlékezik az "eredeti" idõvonalra csak? Miért pont õ?

Én is most nézem ...

Lelouch
Elõszedtem folytatni a GTO-t, de valahogy nagyon nem jó, hogy Onizuka hangja ugyanúgy beszél, mint Alaindelon-ként. 😄
efti
Arra mondjuk en is kivancsi leszek 😊

WWFSMD?

LasDen
steins gate megint azta kurva volt...😄
de nem értem....vonalat váltott okarin és rukako is úgy viselkedett mintha lány lenne....én nekem úgy tûnt hogy lány lett....de ha nem, akkor meg mi változott...?? 😄

Nocsak, új Ghibli mozi? 😊

Ruley
Az ez elõtti VN-jüknek, a LITTLE BUSTERS-nek pedíg lassan épp kész az angol fordtása.

Mire a Key kész les az ez utánival, a Keanu-val, addígra ennek is lesz fordítása, 1-2 év múlva.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Itt a pontosabb lista, ezen van még Last Exile 2. évad, és Morita-san Wa Mukuchi (négy-lányos slice of life)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Győri Devi
sikerült bekapcsolni a tv-t megint... hát hol volt hagyva? hát csak nem az animaxon XD
a magyar szinkron színészek a nyögéseket biztos gyakorolhatják mert nagyon jók... XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
oh my god...5 hónap után a rumbel a végre elkészült a gintama benizakura-val....holnap lesz mit nézni....😄

LeventeV
AA-n a "nincs avatarom" avatar jobb mint amit most hirtelen betudnék állítani.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
asszem agyfaszt is kapnek ha csak magyar forditassal tudnek animezni, neha az angol csapatokra varni is fajdalmas..

WWFSMD?

Zomil
ja azokat láttam én is... :S

Máté94
Hmm, hsz-eket olvasva az jön le, hogy soká jön. 😊
Zomil
igazad van 😊

Máté94
Ha most lett vége az arc-nak, akkor lehet hamarosan jön. 😊
És 14 az utolsó 😊
Zomil
jo neked nekem a 13 az utolso, azota AA-ra várok 😊

efti
amen 😊

WWFSMD?

LasDen
valsz ez a brian roscoe-s szál lesz a végéig már....

efti
Behoztam a Gosick lemaradasom. Aztatyu. Amennyire uncsi volt igy a 9-12 annyira jo volt most a 13-18. Vegre hosszabb sztorik!

WWFSMD?

Zomil
remélem lesz belöle anime 😄

RelakS
régen én is hordtam így a táskámat 😄 Igaz, az egy utazótáska volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
a key új visual novel-jének openingje....nem lehet rossz...😄

efti
hat nemtom, engem ez a lista nem nagyon villanyozott fel igy elso olvasasra.

WWFSMD?

Zomil
jah ok... 😄
nekem nagyon bejön ez a 2.vh elötti idöszak, legalább változatos, amugyis mostanában csak a jelenben/jövöben játszodnak az anime-k 😊
Kiéve mondjuk a sengoku otome, de az meg inkább japán történelmi parodia 😊

Lelouch
Nem nézem a Gosickot se. XD
Zomil
Dantalian no shoka sehol? 😊
pedig engem kb. az érdekel a legjobban...gosick-os beütésü hasonlo korban játszodo anime 😊

Lelouch
Ami biztos nálam:
Nurarihyon no Mago Second Season
Katteni Kaizou
Kore Wa Zombie, Black Lagoon, Hellsing, Higurashi ovák

Moviek közül meg majd a Hayate no Gotoku, Sora no Otoshimono, FMA, Negima négyes.

Még néhány sorozat érdekesnek tûnik, de majd megvárom a véleményeket.
Máté94
Kicsit visszafogottabb lista, mint a tavaszi, de itt lesz mit nézni 😊
LasDen

LasDen
nem is szerepelt másban ezen kívül...😄
bár engem nem zavart....

armageddon666
Hajszínekbõl sejtettem hogy Saikano.
Youtuben belenéztem. Hihetetlenül idegesített a fõszereplõ srác hangja, asszem kimarad ez a remekmû ...

@

Zomil
#45592 😛

armageddon666
Egyébként mibõl van a kép?

@

IMYke2.0.0.0
Én középsuliban vittem néha így = halál

Culram: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez nekem az egyik kedvencem.
Ha BD-n nem is DVD-n megvan.

armageddon666
Próbáltam már így hordani 😄 Mondjuk én nagyon merev vagyok (Értsd: nagyon nem hajlékony), de nagyon kényelmetlen 😄 Meg idiótán is nézhet ki, fõleg a vékony karommal 😊

@

efti
ettol fuggetelenul olyan sztori amit valszeg megvennek, ha lehetne kapni BDn

WWFSMD?

LasDen
hát a rajz az manga hû...szóval már asse volt túl szép...😄

IMYke2.0.0.0
Igen, az - a 8. rész endingje megy... (a vége odacsapott rendesen!)
A rajz nem túl jó, de a sztori eszméletlenül jó!
Kötelezõ mindenkinek!
Hopp, jön az új rész...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
az ám...

Zomil
ez a Saishuuheiki Kanojo?

LasDen
de még szerintem a kéznk se túl kényelmes...😄

am ez egy nagyon nagyon nagyon jó anime....😄

zsakosfrodo2
Biztos így menõbb szakítani. <#idiota>