Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
16: Mahou Shoujo Madoka★Magica
15: Bakemonogatari
14: Bokurano
IMYke2.0.0.0
25-01-ig:

25-22: nem ismerem õket
21: Fullmetal Alchemist - jó helyen van
20-19: nem ismerem
18: GTO - sokkal lejjebb való
17: ?
16-15-14: jó zene - ezek mibõl vannak?
13: Paradise Lost - lejjebb, nagyon lejjebb!
12: jaj, mecha
11: Hát igen - Toki wo Kakeru Shoujo - 10-en belül a helye
10: fõképp, hogy ez a tizedik helyezett, hááát
09: Level 5 - induló, én lejjebb soroltam volna
08: Haruhi (God Knows) - nem tízben, de annak közelébe.
07: Air - nem top 10-es zene
06: induló, megint
05: "Clannad AF" - csak 5. helyezett?!
04: "Clannad AF" - csak 4. helyezett?! <#ravasz1>
03: Index - na ne szívassanak már...
02: mi eeeeeezzzzzz - jézusom
01: Bake... nem elsõ helyezett nálam! Hihetetlen 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na ugye-hogy-ugye?! Érdemes anime movie-kat nézni!
A megnézett példány kifejezetten kellemes volt.
De nézd meg az összes Ghost in the Shell-t!
Majd:
- 5 centimeters per second
- The Place Promised in Our Early Days"-t is!
S ezután pedig:
- Brave Story
- Metropolis
- Millenium Actress (!!)
- [url="http://myanimelist.net/anime/1943/Paprika"]Paprika[/urlg (!!!)
- Perfect Blue (!!!)
- Summer Wars
- Sword of the Stranger
- Spriggan

IMYke2.0.0.0
Én NDK-ba való utazáskor próbálkoztam <1988, 14 évesen!> így vinni egy sporttáskát - akkoriban nekem is 1,5-es csõkarom volt -, mert ugye a tinédzserek lazasága, meg minden. Hááááát 😊))
Inkább hagytam a fenébe, és vittem, cihheltem egy kézben.

Zomil
Megnéztem a The Girl Who Leapt Through Time-ot...nagyon jo anime volt 😊
Egyedül a végével volt bajom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyrészt nem értem a srácnak miért kell visszamennie...aztán miután visszamegy miért ne vehetne még1 idöutazo bigyot...harmadszor mi az, h várja a csajt a jövöben, amikor igy leirás alapján elég távoli jövöböl jött...
meg igazán elmondhadták volna mi makoto terve a jövöben...
vagy legalább egy pár másodperces jelenet lett volna, h a jövöben télleg találkoznak...
igy számomra nagyon log a semmibe a történet vége :S

De amugy tetszett...egy 9/10-nek simán elmegy 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a bentendos owee részeket akartam megnézni a felirataikkal, de mikor kiderült, hogy regisztrálnom kell az oldalon nagyon elment a kedvem tõle....😄 úgyhogy nem tudom már meg milyenek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ja.
LasDen
a Saiyan Rivalsos???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Gintamához se valami jó a magyar felirat...<#whatever> Olyan egyértelmû elnézések vannak benne, hogy az valami hihetetlen.
RelakS
utazó táska alatt ezt a sporttáska jellegû xart értettem, amibe frankón lehet nyaraláshoz is pakolni 😊 Koleszból haza azért szépen tömve volt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
áhá...van abban valami amit mondasz... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Az NGE 2000 elõtti.
LasDen
de a filmek 1 történetet mesélnek el lezásárassal mindennel.....szerintem vétek ki hagyni ilyen miatt bármelyik filmet...😄

(én 44 moviet eddig 😄)

Zomil
fogalmam sincs... 😄
leginkább azért, mert csak 1 rész és többet akarok belöle... 😄
mondjuk a rendes filmeket meg nagyon szeretem...csak az anime-knel alakult ki ez...
Nem is láttam még sokat...csak King of thorns, NGE filmek, meg FSN film, jah meg a Haruhi...mondjuk az a 2.5 orájával és a rengeteg szövegével minden percét élveztem 😄
Természetesen a Sora no otoshimono filmet is várom, mint a messiást... 😄

LasDen
hogy nem lehet szeretni a filmeket??? 😄

BEAST
Sok anime-re rá lehet fogni, hogy gyenge NGE koppintás mégis megéri megnézni õket. Szerintem egynek bõven elment. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
áh nagyon köszi 😊
The Girl Who Leapt Through Time-ot meg kéne nézni csak valahogy a movie-kat nem szeretem...
Fafner-t meg tuti nem fogom megnézni tudtommal egy gyenge NGE koppintás...
Bakemonogatari-t meg asszem mindjárt le is kapom 😄

BEAST
38. Buso Renkin
32. Toki wo Kakeru Shoujo
28. a Shangri La a szám címe, az anime Soukyuu no Fafner
15. és az 1. is Bakemonogatari

Amúgy a Tales of the Abyss és a Shakugan no Shana jófélék voltak. 😊 Az elsõ számot viszont még mindig nem tudom, pedig ismerem. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
a 38. micsoda(nemtom elolvasni mert kanjik-kal van irva)?
hm igy ez alapján a rövid trailer alapján a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS tetszik...31. a moive...ez is tetszik 😄
32. mi? ezt sem sikerült megfejtenem
hm shana-t is meg kéne néznem 😊
mondjuk én alapbol fentebb raknám az angel beats op-t 😊
hm ez a Shangri-La ez milyen? 😊
Bakemonogatari-t mostmár télleg meg kéne néznem 😄
25. My Most Precious Treasure-t joval feljebb raknám...az egyik legszebb szám amit anime-ben hallottam 😊
hm ez az eureka7 sem rossz...
22. na megint egy Shana...meg kéne néznem 😄
20. megin egy nanoha zene...
19. hm ez a toradora ed tetszett...
nah ez a 18. gto viszont szvsz borzaszto 😄
17 Tales of the Abyss se tünik rossznak 😄
na 16. madoka... 😄 remélem az ED-je is benne lesz mert az sokkal jobb...
uristen ez a 15. micsoda? 😄
14. ez a bokurano nem érdekel, de a zene jo 😊
13. Ga Rei Zero-t is meg kéne nézni...
12. Macross Lion... <3
9. Railgun... <3 😊
8. God Knows.... <3 😄
6. nanoha...azért ennyire nem jo 😄
5. clannad...szép szám 😊
4. ezis
3. hehe megint Railgun...mondjuk nekem tetszik 😄
2. neeeeeeeeeee neszivassatok, h egy digimon szám 😄DDDD
1. ez meg miböl van?

hát mondjuk a legtöbbel nem volt gondom, de a top 10ben föleg az elsö 2 eléggé érdekes... 😄

sehol Madoka ED...gosick 1. Ed...Fate/stay night disillusion, meg sztem az elejére böven beférne az NGE op is...

Lelouch
IMYke2.0.0.0
Köszi!

Nos, 50-25 között:

Nos, én például az 50. helyezett "Hikaru no Go" témát sokkal-sokkal feljebb rangsoroltam volna - természetesen, ha ráhatásom lehetne az átlagpontszámokra! 😊

A 41. helyezett "Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai" témát is feljebb nyomtam volna.

A 37. "Utawarerumono" is jobban tetszik, mint a harminchetedik hely.

Érdekes mód, az összes mechás sorozatnak rossz a fõcímdala - valamiféle induló.

29. helyen az "Angel Beats! témája??? - Ezek hülyék?! A "Bakemonogatari" <27.> és a Haruhi témánál <26.> például sokkal jobb!

Ja, hogy az OP-ED-ek kislemezei is játszanak?

Akkor magasan a "Clannad" a nyerõ.

Lelouch
50-25
Tovább nem találtam másik linket.
IMYke2.0.0.0
Nálam: "Ez a weboldal nem elérhetõ"

BEAST
Végignéztem és egy halom olyan szám van aminél még az itt szereplõ részletet sem tudtam végighallgatni. Viszont gondolom nem az volt az elsõdleges szempontjuk, hogy nekem tetsszen az egész lista. 😛

edit: a videó elején lévõ szám mibõl van... tudom, hogy hallottam már és biztos azonnal be is szereztem. Idegesít, hogy nem jut eszembe. :/

Győri Devi
nem néztem végig az egészet de majd azis meglesz amúgy az elsõ 5rõl
5 és 4 majdnem hulltak a könnyek
3 legszívesebben megütöttem volna a képernyõt a két elõzõ után
2 mi a fasz??????? top50be nem raknám be
1 ez?? top50be elfér de 1.?????

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Albel-nek most lettek vége a vizsgáinak...azt mondta 2héten belül elkészül az összes eddigi s;g résszel 😊
Azt meg nem tudja, h az US miért nem rakja ki az eddig kész feliratokat...

LasDen
ore-tachi....

Máté94
Ez mibõl van?
Zomil
öhm... 😄

LasDen

Zomil
hm...én korábbra emlékeztem...akkor nem csoda h még nincs dvd se...majd nyár végén kapjuk meg gondolom...

Off: ma ne induljon el senki a törölközöje nélkül... 😄

LasDen
decemberbe volt....az nem 2010 eleje...😄

Zomil
pedig 2009-es film...ha jol tudom...vagy 2010 eleje valami ilyesmi...

LasDen
én videót se találok...bár még dvd-n se jött ki asszem....

Zomil
pont a yamatot akartam én is irni... 😄
bár jo lenne megnézni...valami angol felirattal...de ilyet még nem találtam

LasDen
van negima film?? 😄 ejha...
am yamatora aszongyák van olyan jó....😄

Lelouch
Melyik live action van olyan jó, mint az eredeti anime/manga? Én a múltkor a Negima live action-be néztem bele de egybõl kinyomtam, hogy hû legyek a logómhoz, 2D >>> 3D. 😄
Lelouch
Nocsak, a Manglobe a következõ KamiNomi részben pótolja a jelentéskészítõ fejezetet... Kár, hogy az "ölelõs" jelenet kihagyásával már odalett az egész legnagyobb poénja. :S
IMYke2.0.0.0
Hú! Ez nagyon hangulatos! Ráállok, mint maci a mézes pálinkára!

LasDen
ugyanez csak mögé írod hogy live action...😄 de nem olyan jó mint az anime...bár vannak jelenetek, amiko hozzák azt a hangulatot....

IMYke2.0.0.0
Hopp - az is van?! Megkérdezhetem, hogy annak mi a címe ?

LasDen
akkor már csak a live actiont kell megnézni...😄

IMYke2.0.0.0
A 2 részest? Igen. Tegnap este szintúgy.
Nem kicsit árnyalta a dolgot. <#nyes>

LasDen
az OVA-t is láttad???

IMYke2.0.0.0
"Saishuuheiki Kanojo" (Saikano)

Összességében egy atom-brutál jó anime, ami végig fenntartja az érdeklõdésed azzal, hogy nem rág/vág az arcodba semmit (az ilyet amúgy is szeretem) a múltról, a miértekrõl, és agyalhatsz folyamatosan.
Ha röviden kellene jellemeznem, miben is nagy ez az anime: emberi érzések...

Én mindenféle review, videó megnézése nélkül vágtam bele, egyedül ezen kép hatására. Nagyon nem bántam meg!
Aki ezt kihagyja, nagy hibát követ el. Én kötelezõvé tenném.

IMYke2.0.0.0
Utazótáska egészen más téma... 😊

IMYke2.0.0.0
Csak ezért nem megnézni egy ilyen jó animét, öreg hiba!

LasDen
én most jöttem rá, hogy a pokémon a pocket monster rövidítése....😄

(ez olyan mint amikor 10 év után rájöttem mi az a csk-1)