Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
én is így vagyok vele 😄 méghozzá könnyû fokozaton és még van 3 nehezebb szint 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
nah azok télleg nem könnyüek 😄
örülök, ha megcsinálok 3-4 pályát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
játsszál Touhou bullet hell-eket ha tudni akarod mi a nehéz 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
nem is azt mondtam...de mostani rész már inkább unalmas volt....talán az a baj, hogy sehova nem megy a sorozat...a karakterek csak vannak bele a világba és nem akarnak semmit se csinálni csak egymással lógni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Eddig sem szólt semmirõl. <#idiota> De attól még nézem. 😊
Zomil
en csak sajnos a 3/4-éig jutottam el, aztán elveszett a mentésem, vagy valamiért nem tudtam hozzájutni egy ideig...aztán ujrakezdeni nincs kedvem ahhoz tul hosszu, befejezni meg ahol abbahagytam nincs értelme, mert már régen játszottam vele...
De ennek ellenére nagyon jo játék, maradando emlék amit vele töltöttem, hála a nagyszerü történetnek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hmm....a channel már annyira nem szól semmiorõl hogy kezd unalom lenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
FF7 FTW!! En 2x vegigtoltam egymas utan, egyszer csak ugy magamtol, egyszer utanna meg guide-al, ugy hogy minden lehetseges dolgot megcsinaltam mindenhol, max szinture huztam a karaktereket stb 😊

WWFSMD?

Seth
De ugye nem azért mert nehéz volt? Inkább nem fekszik a stílusa,nem?

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Final Fantasy 7-tel próbálkoztam annak idején. Mission Impossible volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
BlazBlue Score Attack módban eljutottam Rachelig. Gyorsan kiderült, hogy Unlimited módban van. Szinte perfectre vert 😞 Nehezek ezek a japó játékok 😄

@

LasDen
anohana nagyon jó volt, de 1 kérdésem maradt....ezt mér nem csinálta már meg elõbb???

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ellenben vámpírfogak + KYUUUUN! + ááááááááááhn = win 😄

@

armageddon666
nem tetszenek a koreográfiák :S

@

LasDen
C aztán bekeményített...az elõzõ rész így olyan felvezeetésnek tûnik....kemény dolgok lesznek itt az utolsó 3 részben.....

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"Colorful" - <2010, Movie>

Semmi köze az azonos címû, 16 rövid részes agymenéshez.
Olyan rövid a szinopszisa, hogy gyakorlatilag 2 bõvített mondatban leírható lenne, de... nem is az a lényeg, és nem is áll szándékomban leírni.
Alapvetõen a történet "könnymorzsolás" faktora közelít a nullához, de van benne egy jelenet, ami személy szerint engem - aki néhány éve veszítette el az Édesanyját - nagyon meghatott, gyilkos mód torokszorító volt.

A történet alakulása során volt egy olyan pillanat, amikor kiszaladt a számon egy "rohadj meg te hálátlan geci!" felkiáltás, és majdnem repült az öklöm a nagy monitor felé...
A srácot péklapáttal vertem volna "halálra".

De, ahogy lenni szokott egy (kezdetben) ellenszenves karakter esetében, itt is történt némi változás.

Ajánlom a sztorit azoknak, akik még nem látták (van ilyen?), és aki - ha csak minimálisan is - már unja a heti sorozatokat, meg az azokra várakozást, mert ha bele tudja élni magát a történetbe, akkor tud tetszeni.

7/10

IMYke2.0.0.0
Off.
Az idiótája... - Chinese Boy “Sells Kidney to Buy iPad”

LasDen
de ahhoz képest, hogy szupertitkos, okarin szinte mindenkinek elmondja, mégha akaratán kívül is...😄

Steins;Gate Ep9 ütõs volt. Ferris Nyan Nyan nem különben. Szelídített Okarin is 😊

LasDen
túl hosszú...😄

armageddon666
Manga esetleg? 😄

@

LasDen
ó mily' kegyetlen e világ.....

armageddon666
subolva biztos nincs.

@

LasDen
létezik, hogy a hells angels nem létezik sehol az interneten????

LasDen
nekem tetszik....és ha jó is lesz akkor még fordítani is fogom...😄

Ruley
Arról nem is beszélve hogy magában a sorozatban általános iskolások szerepelnek, vagyis szerintem is inkább ecchi lolicon lesz, nem ilyen komoly.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
akkor nem véletlenül volt ismerös... 😄
ezt a Nessa stilusu hanglejtést(fractale) nem lehet elfelejteni 😊

Lelouch
Hanazawa Kana
Zomil
nem nagyon hozott lázba a történet, nem is fogom nézni de aki beszél seiyuu annak a hangja nagyon ismerös 😄

LasDen
ne tévesszen meg senkit...ez egy anime reklámja...😄
és a reklámban szereplõk is lesznek a seiyuuk is....
mondjuk nem értem ezt a koncepciót, de én eddig vidámabbat vártam, viszont ez meg ilyen komolynak festi le az egészet...😄

IMYke2.0.0.0
Disc 7 (Episodes 12T-13) – 6/22

Lelouch
A sima To Love-ru manga 162 fejezeténél ennyire vissza lettek volna fogva az alkotók? Mert ami a Darkness mangában megy, az már egy egészen más fanservice szint... 😄 Ha nem a Jump Square-ben futna, az se lepne meg, ha a végén átmenne hentai-ba...<#idiota>
armageddon666
webrip :S az kellemetlen. Alternatív 12-es epizód. Húú ha emlékeznék a rendesre 😄 Pedig nagyon tetszett ez a sorozat.

@

Malakai
Kint (webripek) és angol sub van.
Van egy alternatív 12-es epizód +3 új rész azt továbbvive.
Egyelõre Doki és Mazui fordította õket, utolsót Doki még készíti.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Megkérdem megint, mert lehet elsiklottam a válasz fölött. OreImo extra részek kint vannak? Subolta valaki? Mennyi ls honnan? 😊

@

armageddon666
A szubjektivitást ki lehet szûrni szavazással. Bár akkor meg lenne több tucat "Top 10 most hyped animes" lista 😄

@

Malakai
Mindig az megy, valószinüleg eleve onnan ihleti valamelyik karakter, hogy készítsenek.
De eleve baromira szubjektív minden egyes ilyen lista, akkor meg már mindegy, nem?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Egyébként most futó, meg épp hogy befejezett sorozatokból szerintem nem nagyon kéne válogatni ilyen listákba :\

@

armageddon666
Hosaka (Minami-ke) <#eljen>
Kuroko (To Aru) <#eljen>

Többit vagy nem ismerem, vagy nem találom olyan húdelistábaillõen-viccesnek.

@

armageddon666
Nekem nem, eftinek biztos, ezért kell nekifutnia 😄

@

IMYke2.0.0.0
"Colorful" agymenésben:

Lelouch
Kuroko lehet hogy vicces, de egy ilyen listán szerintem nincs helye... :]
Lelouch
Ez a lista nagyon gáz... 😄
Hixer
Harima Kenji (School Rumble) - enough said

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Zomil
meg hol van tomoki? 😄
bár sztem kuroko is nagyon vicces... 😄

LasDen
top 10 funniest characters

1. Hosaka (Minami-ke)
2. Kuroko (To Aru)
3. Youhei (Clannad)
4. IkaMusume (Ika Musume)
5. Yuuko (Nichijou)
6. Rintaro (Steins;Gate)
7. Akihisa (Baka to Test)
8. Yui (K-ON!)
9. Mio (Nichijou)
10. Shirayuki (Hidan no Aria)

ezt a fost....Hosaka még oké, mer kurva vicces, de kuroko...hagyjámá...hol marad Gintoki vagy Katsura????

efti
viccesnek vicces, de kb n+1dik kb ugyanilyen sztorinak erzodik. Jo nem dragon crisis modra, de azert nem fogott meg igazan

WWFSMD?