Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
<#worship>

Atvaltottam EVR sync-re és maris tokeletesen megy a screenshot

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
"Bounen no Xamdou" - 24. rész eleje.
Ismertetõ: MAL; AA; AniDB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Szerintem a splitter okozza, hogy melyiket használja, de ez csak egy lehetséges dolog.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
mibol van a kep?

Nem ertem mitol fugg a dolog. Ra lehetne most fogni ugyan arra, hogy mivel mas a hardver, ezert csinalja. De sajna volt olyan, hogy a regi gepnel is egy windows halal utani reinstallnal ez volt. Aztan amikor kesobb verziot valtottam, akkor nem csinalta. Az benne az igazan bosszanto, hogy a blogiras screenshotolos resze joval tovabb tart

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A képlopást elõbb csináltam, a bemutatót utóbb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S még pedig így:

IMYke2.0.0.0
Én ezt egyszerûen megoldom: pl. PotPlayer-rel

efti
OFF

Ejj basszus, gep reinstall utan megint azt csinalja az mpc hc, hogy a screenshot nem az aktualis kepkockarol keszul, hanem elotte levorol vagy utanna levorol 😞

WWFSMD?

LasDen
mik vannak....2 év után végre valaki elkezdte fordítani a Souten Kourot....pedig aszittem már soha nem fogom látni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Baaaz... Durarara!! 11-ben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isaac és Miria
a Baccano!-ból! Hát tényleg látszik, hogy õ csinálta mind kettõt. 😄D
armageddon666
SG-n szerintem ideális a szélesség. Olvasható marad a szöveg.

@

LasDen
szerintem korrektül néz ki....nekem bejön....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
En fullHDn nezem a forumot es nekem viselheto a forma. Persze van ket oldalt csik, de nem tulzas.

WWFSMD?

Malakai
Én se érzem lányosnak, és alapvetõen jobbnak tartom, mint az elõzõ volt.
Szélességét viszont harázottan csinálhatták volna "responsive-abbra" a fullhd és nagyobb monitorok korában.
Persze mondom ezt az sg-n éppen, ami 800x600-ra van optimalizálva fix szélességgel (bár hozzáteszem fórumnál nem tartom jónak, ha végtelenségig széthúzza, legalábbis konstant betûméret mellett). 😊
Meg még egyebeket is lehetne felhozni, de mindegy, úgyis csak azért mentem most is fel, mert említettétek. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Az aláírásod felment végül is. Nekem viszont egyet nem értésemet kell kifejeznem. Nem értem a narancs+fekete hogy lenne lányos. És ezt most hallom elõször.

@

Zomil
sztem csak simán nem illik az oldal eddigi szükrés szinére...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0

Szarok rá, hogy a Half Life 2 színsémája! Egy honlapon iszonyat gázul (lányosan, buzisan) mutat.
Saját véleményem, ezen nem változtathatsz 😊

armageddon666
A narancs+fekete lányos??? O M F G !!

A Half-Life színsémája?

@

Zomil
nah igen, de az meg kihatással van a többi oldalra 😊

szerk: amugy annyira nem is zavarna a dolog, mert elvileg raknak bele majd lehetöséget, h ezt a vakito fehéret át lehet szinezni, de mi az h egy böngészön nem látszodik a hirek szövege? azért igy kiadni egy uj dizájnt elég meredek...(safari alatt nálam a föloldalon nem látszodik a hirek szövege)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ezen a hulladék gépen is 1680*1050 - és bizony pici.
'Ctrl + görgõ fel' és máris jó.

IMYke2.0.0.0
Ne vedd magadra 😊
Egyszerûen olyan "lányos".

piros mogyi
a narancssárga fekete miért lányos?

Ne etesd a trollt!

Zomil
ráadásul nemtudom milyen méretre van optimalizálva az oldal, de 1680x1050-ben iszonyat kicsinek tünik...ugy emlékszem az elözö oldal szélesebb volt :S

Zomil
uristen ez nagyon ronda... 😄
ráadásul ez a fehér csodásan égeti a szemet...

én is átállitottam, mondjuk jo lenne, ha az alapszint is át lehetne állitani...
jah és nekem nem látszodnak a hirek szövegei :S

IMYke2.0.0.0
Igazad van! Szürkével jobb. <#eljen>

Daell Drow
Nekem is ez volt az elso dolgom <#nevetes1>
Mindent vissza kekre es szurkere.
IMYke2.0.0.0
No, közben visszatértem az oldalra, elolvastam a 'nagy' örömhír-cikket, és azonnal módosítottam is a színeken. Így már sokkal-sokkal barátságosabb:

IMYke2.0.0.0
Szódával elmegy - ez a fos menü szín eléggé lányos +
buzis

Daell Drow
megsem, egesz jo lett az ldal. Bar en mar nagyon meg szoktam a regit.
Máté94
Na, egész szép lett az új oldal. 😊
IMYke2.0.0.0
Biztos megint majd fejlesztésre kell a pénz... <#ravasz1>

Máté94
<#nemtudom>
Daell Drow
Öööö.. AA-val mi van?
Lelouch
Nem gondoltam volna, hogy ez a Black Cat manga ilyen jó lesz... 😄 Örömmel látom, hogy Yabuki Kentaro nem csak art terén elsõrangú.<#eljen> Kár, hogy ebbõl sincs normális anime adaptáció, 23 részbe el tudom képzelni mi mindent rakhattak bele a 185 fejezetbõl...
Egyébként érdekes látni pár To Love-ru szereplõ elõdjét, gondolok itt Eve-re, és Kyoko-ra... 😄
Még van egy felnõtt Golden Darkness kinézetû professzornõ is... 😄
LasDen
valaki meg töppedt iker szarkómás....egy anime szereplõ mért ne lehetne???

Ehh. Mi a baj a hat ujjal? Elég sok embernek van ilyen. Miért ne lehetne egy anime szereplõnek. Akkor gáz, ha a többi jelenetben csak 5 volt.

efti
ja, vegul az lett belole, szerencsere a 15dik oldalon meglett 😛

doglodik a gepem, 2 hetet birt a legutobbi pusztulasos napja ota, ugyhogy kolthetek egy lapat penzt gepre. A legutobbi doglodesnel meg rakerdeztem a hardver forumon, hogy kb mit ajanlanak. Persze az ajanlott alaplapon kevesebb SATA port van mint ahany eszkoz mar most van es ev vegeig lesz meg egy ujabb vinyo, mert a mostani animes meg fog telni 😞

Nade csak hogy ONTOPIC is legyek: juliusi sorozes mikor?

WWFSMD?

Jakuza001
Ha emlekszel mit irtal bele a szovegbe, akkor esetleg alul a keresovel probalkozhatsz.

Vagy ha valaszt kaptal akkor a sajat neveddet keresve szinten alul a keresoben es akkor szam alapjan megtalalhatod a hozzaszolast amire valaszoltak neked, mas lehetoseged nem igazan van.

Zomil
sajnos nincs, még ha egy mod-ot kérsz meg rá ö sem tudja megkeresni 😄

egy probát mondjuk megér, ha alulra beirod a neved(a hsz kereséshez), hátha valaki a neveden emlit egy válaszban 😊

piros mogyi
Sztem nincs

Ne etesd a trollt!

efti
OFF

Van mod arra az SGn, hogy megkeressem a legutolso hozzaszolasom egy topicban ha az mar tobb oldalra van?

edit: sajnos nem tudom mikor szoltam hozza utoljara, nincs a kedvencek kozt sem, ugyhogy nem tudom mennyi post volt azota

/OFF

WWFSMD?

Malakai
Minimális a hasonlóság, talán ihletésnek lehetne mondani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
ha valaki latta belole az eredetit, gondolok itt erre, arra kivancsi lennek mennyi a tortenet beli hasonlosag.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én 10/7-re értékeltem - nekem is furcsa érzésem volt a nézése (2010. szeptember) közben.

Lelouch
Na ez már elég jó hír az AGE-hez képest... 😄
LasDen
Ha minden igaz, akkor a másik új Gundam sorozat a Gundam: Origin manga alapján fog készülni, ami az eredeti sorozat újra mesélése volt és most augusztusban fog véget érni...

nem egészen az a bejelentés, amit vártam, de jobb lehet mint az AGE....

Jakuza001
Metropolis

Furcsa erzesek kavarognak bennem, miutan megneztem. A nagyon jo es az atlag animek hataran mozog az anime. Vannak kimagasloan jo pillanatai es erthetetlenul rosszak.

A Sountrackek a profi kategoriaba tartoznak azokkal semmi gond nincs, ellenben a tortenetvezetessel es a feleslegesen bevagott jelenetekkel annal inkabb.

A tortenet nem rossz, csak a vegigvezetesenek a modja ami miatt nem kerult nalam a nagyon jo animek koze. Az eleje kifejezetten szetszort a ffilmnek, aztan egyre jobb lesz
a jelenetsorok szeteso hazromok kozott, ahol megakarja menteni Kenichi, Timat pedig szerintem az anime keszites magasiskolaja
aztan erthetetlen modon olyan rossz resz jon, ami az elozo jeleneteket gyakorlatilag tonkrevagjak. Kar erte mert sokkal jobb is lehetett volna ha odafigyelnek az apro reszletekre, amivel lehuztak az alag koze a filmet.

LasDen
hinnye...steinsgate azta hûha....szóhoz sem jutok....

Máté94
11 részbe próbálj belesûríteni mindent, de még így is egy csomó mindent nem mondtak el szerintem.
Máté94
Amióta lement az elsõ OP, szerintem nem okoz meglepetést. De mekkora lesz már, hogy a tapasztalatlanabb legyõzi Mikunit. Mondjuk ha Masakaki besegít neki pénzel, akkor értem, hogy miért gyõzne. Ha már kártyát is adott neki. <#idiota>