Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem egyébként jobban tetszik ez, mint mikor 100 részen keresztül húzzák a semmit 😊 58. rész az elsõ komoly, de azt ki kell érdemelni 😛 Elõtte már az 31. résztõl is jön egy kis összefüggõ szösszenet, aztán ahogy nézem ezek mintha sûrûsödnének.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom hol tartasz, szóval ez már újabb spoiler:
Azért durva mennyire szövevényes az egész 😊 Mármint sejtettem, hogy mi lesz, de
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amugy FSN jöhet minden mennyiségben 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
211
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Mirai Nikki, Shana III, Fate/Zero, Bakuman 2...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
@
Mondjuk akkor meg fura, h mégsem köszön neki, meg a csaj sem ismeri fel...jo oké megváltozott a világ, de attol mérne ismernék egymást...
Meg Kimimaro családjárol(apjárol) is alig tudunk meg vmit, ennél is kicsit többet vártam.
Mashu-ra meg csak az az 1másodperces jelenet utal semmi több...
Számomra olyan mintha mindenböl egy kicsit kaptunk volna...Nem mondom, h rossz sorozat, de valahogy nem fogott meg
Szerintem nem mentük elõrébb, hiszen Hanabi eddig is járt gyakorlatra, valószínûleg ezt láttuk.
Mashu meg a lánya lesz, majd...
A vége valahogy olyan tul szép lett vagy nem tudom, meg kicsit olyan hiányosnak éreztem...
nah mind1...a jövö vissza lett vásárolva...Meg akkor most kiderült, h Mashu kit is szimbolizált a jövöböl? Ezt is hiányoltam egy kicsit...
やられたらやり返す。倍返しだ!
nincs ilyen szám/10 😊
És úgy hagyták, hogy egyszer lehessen folytatni. 😊
Ezzel C lett a 200. animém. Taps! 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szóval igen, én is ezt mondtam.
De nem kell az offenzív hangnem ellenem, mert fölösleges, lévén egyetértek. Devi ellen sem, lévén lehet nem is erre gondolt.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bizony, én nagyon nem bánom, hogy nem utaztam be miatta városba, és szenvedtem végig egy moziban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na ez inkabb a szar erv.
Ha így van: olyan szar érv, mint a potenciális kiesett bevétel a kiadók részérõl.
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az ameriaki eszlenyeknek csinaltak azt a filmet, kicsi darkos noiros beutes, ami manapsag jellemzi a filmeket (trend), deka tortente alig van es akcio hegyekkel kompenzalnak mindent es a sok idiota kint ezt eszi, mert csak a latvanyos dolgok erdeklik oket.
Olyan film, hogy egyszer megnezed es kb 1 het mulva mar a cimere is alig emlekszel.