Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
kösz a gyors választ <#worship><#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
miért tünik furcsának? simán lehet, h még nem ment végig a sorozat, de a bd-t már elkezdik kiadni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hopp. Most nézem, hogy néhány elég gagyi verzión felül van kint két teljes BD-rip, Ep01-Ep13-al és OST lemezzel. Akkor csak kijött hivatalosan?

Győri Devi
Alicia Melchiott (Valkyria Chronicles)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
õ ki?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Van olyan, az elsõ két részbõl, hogy 1080p BD-rip ... ezért kérdeztem, mert lehetetlennek tûnik.

IMYke2.0.0.0
Nincs belõle. A 720p-s Steins-Sub és HorribleSubs verziók is TV-ripek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Létezik, hogy van már Steins;Gate-bõl BD kiadás? 😮
Hiszen még csak 12 rész ment le adásban ...

Zomil
nah akkor majdnem eltaláltam 😄
mi van benne? még egy ending 😄
és akkor az utolso lapon egy trollface az irotol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ja, gondolom utána meg majd lesz 2 évad.
Az LN-bõl a 8. volume jött ki nemrég, ami egyben az utolsó. Kérdés mi van benne, mert a többféle endinget a 7. volume tartalmazza.
Zomil
mármint ezalatt a 12 rész alatt 3 volume?

Amugy ha jol tudom, nemrég(vagy talán most?) jött ki a 7. volume...de könnyen lehet, h tévedek, ezekben az adatokban sosem vagyok biztos 😄

Több ending egy light novel-nél? ilyet se sürün látni 😄

Lelouch
Bár most olvasom, hogy csak 3 volume lesz feldolgozva, úgyhogy az ending az még elég messze van... 😄
Lelouch
Ahogy látom, az LN-nek több endingje is van, kiváncsi vagyok mi lesz az animében... 😄
Zomil
Denpa Onna 10: Maekawa alian cosplay-je 10/10 😄
Jol nézett ki abban a Xenomorph(asszem igy hivják az alieneket) ruhában 😊
Az uj csaj meg csöppet idegesit, de emelett érdekes is...az érdekes alatt a viz fröcskölésre gondolok...Ryuushi-Niwa telefonbeszélgetése is nagyon jol meg volt csinálva...
nálam simán 10/10-es sorozat eddig, de kiváncsi vagyok, h a dupla rész alatt jövö héten mi fog történni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én simán eltudok képzelni egy sci-fi-s befejezést, pl. Erio meg az uj szereplö is valamiképp tényleg földönkivüli vagy valami hasonlo 😊

IMYke2.0.0.0
Mûködik a MAL.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nah tényleg volt gintama...😄 bár nem teljesen olyan lett a befejezése az arcnak mint vártam...de a következõ rész is érdekesnek igérkezik, ha az van a képen, akinek lennie kell 😄 és ha minden igaz új ending is lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Talán a nosztalgia miatt pontoztam itt 8-ra - a MyAnimeList-en még nem tudtam.

Nekem tetszett a lassúsága. A két élõszereplõs feldolgozás-filmhez nem szabad hasonlítani.

Seth
Én is most hétvégén néztem meg. Nálam 7 pontos max. Megvalósítás tényleg szép,de a sztori gyenge. Én pl elnézegettem volna több "lopást", konfrontációt emberekkel(fõgonosznak tekinthetõ öreg házvezetõ néni elég komolytalan és idegesítõ volt😄), a beteg fiú is kidolgozatlan volt, lehetett volna szorosabbra fûzni a kapcsolatukat, nem csak ilyen felszínesre.Nameg a tipikus Ghibli képi világ, már unom ezeket az egykaptafa karaktereket,ruhákat. Nálam még mindíg a Mononoke Hime a favorit tõlük.

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Nálam se jó...
IMYke2.0.0.0
/"The Borrower Arrietty" (Karigurashi no Arrietty): 8/10

Hozta a régi emlékeket - igaz, ez a verzió erõsen japánosítva, modernizálva lett. A Ghibli kitett magáért a megvalósítással.

IMYke2.0.0.0
A MyAnimeList csak nálam van lehalva?

LasDen
ne számítsatok semmi jóra...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Denpa Onna 10: Na, végre megjöttek az
ûrlények, pontosan csak egy. 😊
LasDen
szarok rá...legyen és kész...😄

efti
hat jo, legyen, bar ettol csak meg osszecsapottabnak tunik a vege, de sebaj.

Amugy mekkora ejnyebejnyet fogsz nyerni ennyi spoilerezesert... <#ejnye1>

WWFSMD?

Máté94
De a visszavásárlást nem úgy gondolta, hogy pénzért, hanem, hogy visszaszerzi. Még azt is tudom képzelni, hogy Masakaki rendelte el a Kimimaro-nak a Control-t.

Egyébként érdekes, ha Sato legyõzi Mikunit, és csak simán visszavonja a nyomdát, akkor a alaposan elintézte volna Japánt. <#idiota>
efti
"I'm buying back the future" (13:33) akkor ezt szerinted mire mondta? Nem akarok trollkodni nagyon, de ha goze se volt mit is takar a penznyomda visszaforditasa, akkor ezzel mit mondott volna?

WWFSMD?

Máté94
Mert szerinted bármelyikük is tudta ezt? 😊
Kimimaro csak a pénznyomót rendelte vissza.
Máté94
A visszavásárlást így érti "visszavásárlásnak" 😊
efti
Akkor viszont miert is nem tette ugyanezt Mikuni korabban? Hiszen ezzel akkor az altala annyira megvedeni akart jelent is biztositotta volna.

WWFSMD?

zsakosfrodo2
Nem a saját pénzébõl "vásárolta" vissza a jövõt, hanem visszarendelte az összes kinyomtatott Midas pénzt. Így a Midas pénz okozta infláció is megszûnt, és minden olyan lett, mintha ez a pénz sosem jelent volna meg a világban. Az meg egy másik kérdés, hogy úgy gynegítették le a csávót, hogy a yen-t értéktelenné tették. Ezért lett dollárban minden. A fekete kártya pedig odaadja az üzleti negyed irányítását annak, aki birtokol olyat.

efti
Nem. Nincs ertelme. A midas bank nem a nagylelkusegrol szol. Tovabbra is fenntartom, hogy nincs mibol visszavasarolja a jovot, hiszen az o vagyona is 0-t er.

WWFSMD?

Máté94
"You have Control."

Na, leesik? 😊
Lelouch
A különbség csak annyi, hogy az Age az már õsszel indul, az Origin meg ki tudja mikor... :] Normális trailer még túl korai lenne, bejelentés ide vagy oda.
armageddon666
Nyilvánvaló, hogy nem halhat meg, de nem is éreztem hiányát, mert abban a pillanatban nem nagyon tudtam logikusan belegondolni, én ott azt hittem meghalt. Vagy nem. De át tudtam érezni Gintoki dühét.

@

LasDen
nem úgy volt, hogy 25-én lesz bejelentés az új gundamról...??? vagy azt már letudták azzal, hogy pár nappal elõtte tudtuk meg hogy az Originbõl lesz....?? de az AGE-nél is hasonlóan volt és aztán meg volt elõzetes belõle...itt is vártam volna valamit...

efti
Befejeztem a C-t is. Oszinten szolva en nem dobtam el tole magam.

mivel a japan jen erteket vesztette, ezert a vegeredmeny 0:0 lett, akkor most mitol nyert Yoga es miert vesztett Mikuni? Raadasul mibol vasarolta Yoga vissza a jovot, ha a vagyona tulajdonkepp 0 volt? Ennek igy nem sok teteje van.

WWFSMD?

efti
Hanasaku Iroha 13

aranyos resz volt. Itt volt mar boven az ideje, hogy Ohana be merje vallalni az erzeseit Ko-val kapcsolatban. Az viszont nagyon nem tetszett ahogy berugott uditon. Ertem en hogy nem akar a sorozat semmi torvenyelleneset javasolni, de nem lett volna hihetobb, hogy megivott 1 italt es attol lett ilyen?

WWFSMD?

LasDen
de mégis lenyomta shiroyashát.....
meg hatásosabb lett volna, ha otose télleg meghal....persze ilyenben ez nem lehetséges....
nade ez már csak részletkérdés...😄 király így is és várom a holnapi uccsó részét...😄

armageddon666
Gintama minõség (213)
Shinpachi a kard hátuljával csapta le csajt. Ugye ezt mondták. Na most ha megnézzük a jelenetet aminél támad: tényleg fordítva fogja a kardot 😄 Utána mikor Kagurával egymásnak háttal állnak már nem. Ez szerintem hatalmas 😄

Meg 211-ben
Mikor keresztül "lövi" a sírköveket Gintoki a fazont. Ugye elkezdene beszélni. Mindig ez van, elsõ ütés, akkor mondja, hogy nem számított rá, ilyesmi, még pofáznak egy kicsit, aztán jön a harc. Itt? Nem. Jön egybõl a következõ csapás, jön SHIROYASHA

@

LasDen
szerintem bõséges volt a lezárás....mindenki éli életét tovább ahogy tudja ennyi...😄

IMYke2.0.0.0
Természetesen, az újakat érintõen.
Mert az õsrégiek között még van TV-sem, avi-n. Ezekbõl lassan beszerzés alatt vannak a jobb minõségûek.

IMYke2.0.0.0
Amint lesz belõle BD-batch, be is szerzem. TV-sekkel nem törõdöm.

efti
Befejeztem az Ano Hana-t. Szerintem nagyon jo kis anime, raadasul most hogy mar lezarult, igy Imyke is megnezheti.

azt viszont nagyon sajnalom hogy az epilogusa ilyen rovidre sikerult, pedig lett volna boven elmeselni mit a dolgon, mert az a par kep amit kaptunk nem sok mindent mondott el.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Feltöltõ: "Yes it's raw rip with no subs, the DVD only had Japanese subtitles on it. I'm uploading the 5.1ch audio right now, it'll take roughly an hour."

Jakuza001
Only japan, vagy only japan feliratos ? 😄
Mert nem vagyok hajlando megnezni angolul japan felirattal, marpedig allitolag azert kesett, hogy az angol nyelvu valtozattal egyutt jelenjen meg.

A viziszörny-furry kisfiú története tovább fojtatódik!

Nyaralás elõtti frissítés. Most minimum egy hétig nem lesz semmi új.

Link az aláírásomban.
IMYke2.0.0.0
S ha már az újdonságoknál tartunk, kijött ez is: Roberta's Blood Trail OVA 05

IMYke2.0.0.0
Szerk.: Most olvasom, már fel is töltötte a külön hangsávot.
A videó pedig RAW, 'only japan' felirattal.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha erre gondolsz "2ch AAC 720x480 h264", akkor csak a letöltés után tudható meg, milyen nyelvû - mert a feltöltõ lusta volt kiírni.
Ráadásul, az 5.1-et lenyomta 2.0-ra, és csak külön lehet MAJD letölteni hozzá az 5.1-es hangot.

Inkább várok egy 6-10 GB-os példányra.