Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Drágább lenne külföldön terjeszteni, mint amennyi a kalkulált bevétel.

@

Nem tudjátok hogy a Dance in the Vampire Bund mangájában hanyadik kötetben van a Nanamis és Yuzurus történetszál? Plusz Histerica legyõzése.
PetruZ
Ez az Usagi Drop tök jó volt, olyasmi, amire azt mondja a mûvelt francia, hogy "heartwarming". 😊 Érdekes lesz nézni, bár igazából semmi különösebb extra nincs a sztoriban.
efti
Azert megnyugtato hogy nincs se amcsi se europai ano hana kiadvany, meg a vegen megvennem, azt penzt kapnanak erte az alkotok. Fuj. penz. nemkellaz.

WWFSMD?

Ruley
Igen, az.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
tavaszi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Egyébként eddig ezek az õszi évad lemezeladásai (DVD + BD, volume 1)

38,577 - Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
27,130 - Tiger & Bunny (Volume 2 numbers; v1 was supply constrained at 25,010)
20,807 - Ao no Exorcist
13,469 - Steins;Gate
10,140 - Sket Dance
- - -- - - - - - - - - - - 10,000 Line - - - - - - - - - - - - -
9,643 - Yondemasu yo, Azazel-san
7,475 - Denpa Onna to Seishun Otoko
7,323 - Hidan no Aria
6,334 - A Channel
5,786 - Sekai-ichi Hatsukoi
4,005 - Nichijou
- - - - - - - - - - - Manabi Line (2,899) - - - - - - - - - - -
1,321 - Tono to Issho ~Gantai no Yabou~ : 2011/05/25
1,316 - Astarotte no Omocha! : 2011/06/24
1,025 - Oretachi ni Tsubasa wa Nai : 2011/06/22
**,*** - 30-sai no Hoken Taiiku : 2011/06/24
**,*** - Deadman Wonderland : 2011/06/24
**,*** - Dororon Enma-kun Meeramera : 2011/06/22
**,*** - Moshidora : 2011/05/27
**,*** - SoftTenni : 2011/06/22

A csillagozottak olyan gyengék voltak hogy föl sem kerültek a kiadott toplistára, csak annyit lehet tudni hogy 1025 alatt teljesítetek.

Egyébként ritka erõs évad volt. (Emlékeztetõül itt az elõzõ negyedévi) Azon kívül hogy eleve rengeteg sorozat volt, nagy részük még sikeres is lett.

Olyan talán valaha elõször van, hogy öt sorozat is 10 000 fölött teljesítsen, ráadásul a még meg nem jelentek közül a "C" és a Hanasaku Iroha is esélyes hogy abba a zónába fog esni az elõrendelési adatok alapján.

Ruley
Attól még lehet látni máris hogy az a legjobb.

LasDen
bár nekem az is tetszett, de köröket ver rá.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
ej basszus, kib...tt velem az az egri helyettesiteses het...14 epizodnyi neznivalom van, holnap nem fogok tudni, csak este animezni. Vagy nagyon meg kell valogatnom hogy miket fogok a blogon rendesen irni, vagy be kell csuknom ugy ahogy van, ha ez igy folytatodik, marpedig a honap vegen megint egy hetet videken helyettesitek 😞

WWFSMD?

armageddon666
Steins;Gate jobb mint a Chaos;Shit?

@

LasDen
AnoHana v Steins Gate....

Lelouch
Az a Kaiji.<#alien>
armageddon666
De annak még nincs vége 😞

@

efti
csak a masodik. A Hanasaku Iroha, legalabbis az en izlesem szerint, toronymagasan jobb (volt) barminel a tavaszi evadban

WWFSMD?

armageddon666
AnoHana.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
~_~ A végéig bírtam, mondom nem sírós ez. Aztán megtalálják a lapokat. "I love how kind you are" Tsurukonak. Na eddig a pontig... 😊 Nagyon jó volt az egész, tetszettek a karakterek, gyönyörû volt a megvalósítás is.

@

armageddon666
AnoHana szezon legjobbja? 😊

@

LasDen
idolmasterbe ez a rengeteg szereplõ nemtudom, hogy jó lesz-e....nem sok idõ van 1-1 szereplõre....na majd kiderül...
meg volt 1-2 baki a kamerával, habár meglehet magyárzni, de...mindegy..😄

No6 meg csalódáskeltõen gyenge volt.....még csak nem is a BL volt a legrosszabb....

Máté94
Hát azt hittem elsírom magam... még el is gondolkodtam, hogy valami általam nem ismert szleng... 😄
Lelouch
Eljutottam ehhez a részhez, így visszakerestem ezt a hozzászólást... "Hatalmas kopogók"... Hát ez óriási.<#idiota><#nevetes1>
Máté94
Egyébként ha jól értelmezem "Forgó Pingvindob"-ot jelent.😄
LasDen
mindenképp jó elsõ része volt a mawaru penguidrumnak, de hogy a karaktereken kívül semmit nemtudni az biztos...a megvalósítás érdekes, a távoliaknál gyengébb az egész, míg a közeliek szépen megvannak csinálva. csak jó lenne tudni mi lesz ebbõl...😄

Zomil
hogyne... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Albel fogja fordítani! ^^
S;G és Index-bõl is kész van egy csomó részt, azt is írta. 😊
Lelouch
Mawaru Penguindrum
IMYke2.0.0.0
Ez?: "Penguin Musume Heart"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Ez a pingvines cucc egész érdekesnek tûnik így elsõre. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem értem.....ez annyira fasság, hogy csaj fiúnak álcázza magát...csak mert a családban mindenki komornyik volt....agyam eldobom komolyan. aztán még odaköltözik..nagyobb klisé nem volt a raktárban??
de amúgy nem lenne rossz mayo chiki de ezek....rezeg a léc, de majd 2. rész....

Lelouch
Már van.
Lelouch
SubDesu BD? Ha már lúd, legyen kövér, bár a felirat nem tudom milyen minõségû.
Lelouch
Köszi a véleményeket! Szerintem belenézek akkor, a nyári szezon úgyis elég érdektelen most számomra.
armageddon666
és mikor lesz cenzúrázatlan változat?😄

@

Zomil
Sno: forte-t kitöl érdemes leszedni? uccso 3rész esélytelen h kijöjjön magyarul(kevesebb, mint az index-re v s;g-re 😄 ), szoval angol subbal megnézném már 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Ja meg a végére leesett hogy a squid, squidly, inkredible (k-val), meg hasonlók hogy kerültek bele...

...janaIKA 😄 meg ilyenek... ill néha a geso, ami gondolom tintahalul a desu... meglepõen nem volt idegesítõ, pedig nem szoktam szeretni az ilyen "jajjdecuki" mondatvégeket... desudesudesudesu...

@

armageddon666
Ez az AnoHana így 2 rész alapján nagyon jó 😊

Ja, IkaMusume meg befejezve, az is jó volt 😄

@

LasDen
jó...bár az elejét leszámítva nagyon school life az egész eddig....elvan tanulgatnak egy kis démonosdi, de a mostani részt leszámítva nem sok történt eddig....talán majd most be indul....

Zomil
kifejezetten pozitiv csalodás 😊

Lelouch
Az Ao no Exorcist eddig milyen? Pontozások alapján nem tûnik rossznak.
LasDen
na annak úgy több értelme van....

más...megnéztem Double-J eddigi 2 részét (Cromartie alkotójának mangája) ez akkora fasság, hogy nézni kell...😄

Ruley
szerintem nem olyan értelemben akart "drop" lenni, hanem úgy mint "égbõl pottyant", hogy "belecsöppent" az életébe, vagy valami, csak engrishül.

LasDen
usagi drop mindenképp érdekesnem ígérkezik...bár elõször furcsa volt a rajzolás, de gyorsan megszoktam és nincs vele gond...a sok gyilkolás lõdözés scifi fantasí meg egyéb mellett bõven elfér egy ilyen is....😄
a kicsaj esetlen megmozdulásai a mézéslóherés hagumira emlékeztet...nemtom mé
De ez a cím....hogy lehet valaminek az a címe, hogy nyuszi kaki??? ennyi erõvel lehetett volna 'nesze neked, szar'.....

LeventeV
lol XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Igen, ezt tudom, ezért érdeklõdtem koppintások felõl.

@

Lelouch
Nem nézem az animét, a mangából is csak néhány random fejezetet + a Gintama crossovert láttam. Párhuzam szerintem el is várható, a Sket Dance szerzõje a Gintama mangakájánál volt asszisztens.
armageddon666
Ó, és van Gintoki szereplõ Gintoki hanggal is? 😄

Olyat nem kérdezek, hogy van-e olyan jó, mint a Gintama, inkább olyat, hogy mennyire "koppintás"? Meg egyébként jó-e?

@

Lelouch
... nem egyre gondoltunk, így a válasz igen. 😄
Lelouch
Ha egyre gondolunk, akkor Gintoki hangja van. 😄
armageddon666
SKET Danceben a Shinpachinak kinézõ karakternek Shinpachi hangja van? 😄

@

LasDen
mind a 3 excalibur rész kihagyható akár....semmi fontos nincs bennük....bár ettõl még jók...😄

armageddon666
az pont nem az 😄

@