Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mondják el konkrétan, csak lehet látni mikor Mikado beírja.
armageddon666
Vagy ha guglizik az ember.
Melyik részben mondják, hogy ez a jelszó? O.o

@

Lelouch
Kellene nézni majd, de az õszi szezonból már így is túl sokra vagyok kiváncsi... Most nyáron meg csak egy érdekel, pedig most lenne több idõm... 😄
Lelouch
Durarara.
LasDen
melyiket??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
A jelszó kitalálható, ha láttad az animét. 😊

@csocso14: Miért?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Mire is? <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Heh, ez jó. 😄
csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nekem a húgica nem tetszett...kis idegesítõ....D

(azé dobott banner egy acceleratort...😄)

Malakai
Kamisama Dolls
Ez szimpatikus harcolászós animének néz ki. Egyszerû, megszokott alapkoncepció, de jól van elõadva. Elsõ részben az egyedüli, ami nem tetszett az egyik karakterklisé, ami bár baromira idegesít: <#felkialtas> a hülye, õrült vigyoros ûberharcos albínó, akitõl már csak az accelerator röhögés hiányzik <#felkialtas>, ha õ nem lenne jobban várnám a köv részt. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
szerintem nincs baj az FFFpeeps-szel....jókat szoktak csinálni....😄

Malakai
Nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Magyar? 😄
Malakai
Én még várok kicsit, hátha nekem szimpibb csapat is fordítja.
Egyébként én is szerettem az elsõ évadot, akkora baromság, kellõen kikapcsol. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
kikerül Baka to Test is végre.....imádom ezt a sorozatot, annyira beteg...😄

Új fordítás készült el. Link az aláírásban.
Lelouch
Az esper vonal nekem is jobban bejön. Remélem lesz majd Railgun 2, mégpedig lehetõleg az Index III elõtt, a manga alapján egy pörgõs 12-13 részt már össze lehetne hozni.
Malakai
Semmi nem derült még ki a történetrõl, de szerintem nem lesz ekkora hasonlóság a Blood+-al.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Fõleg a Negima. 😄 A xxxHolic nem már nem annyira, fõleg ha onnan folytatod, ahol az anime abbahagyta. Már úgyis véget ért, lassan én is sort kerítek rá.
armageddon666
Toaru Index II-t meg kéne nézni, de nem igazán vonzz :S A Railgun vonal jobban bejött... a templomi mágiákkal szemben jobb volt az ESPERezés 😄

@

armageddon666
Ellenben ezek asszem elég hosszú mangák :S

@

armageddon666
Ok, legyõzi, õ meg visszmegy a jövõbe vagy mi 😄 Azt már nem tudtam hogy a bajnokság után történt.

@

Lelouch
Csak hogy tisztázzak néhány félreértést...
Negi nem nyírta ki Chao-t, és az egész már a bajnokság után történt.

Amúgy xxxHolic-ban már az OVA-k elõtt is jelen volt mangában a Tsubasa Chronicle vonal, csak az elsõ két sorozatból teljesen kihagyták ezeket. A Shunmuki-hoz képest a Rou ovák szerencsére újra mellõzik a TC vonalat, de ahhoz se ártana elolvasni a mangát a teljes megértés érdekében.
armageddon666
A Blood széria akkor mind nagyjából arról szól, mint amit a Blood+-ban is láthattunk, csak más megvalósításban?

Fertõzõ vámpirizmus, 2 királynõ, vérük üti egymást.

@

armageddon666
Az milyen?

@

armageddon666
Az újabb OVAk sem rosszak, csak
Mikor úgy kezdõdik, hogy Negi épp kinyírja az egyik tanítványát, és ezzel befejezõdik valami mágikus bajnokság, ami számomra még el sem kezdõdött, annak nem feltétlen örülök... O.o Konkrétan kinyomtam, azóta ott van a gépen, hogy ha egyszer majd elolvasom a mangát meglegyen 😄

Btw az ilyen manga OVAkból még az xxxHolicnak van olyan, hogy nem nézhettem meg, mert behozzák a Marvel...izé...Clamp multiverzumot... 😄 Szóval azelõtt meg kéne néznem a Tsubasa Chronicles mindenképp, de talán a kártyagyûjtõs varázslányt sem ártana.

@

LasDen
akkó meg azt írja....faszom bele...😄

Malakai
Ikoku Meiro no Croisée / 異国迷路のクロワーゼ The Animation

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
mi???

Máté94
La croisée dans un labyrinthe étranger: Aranyos kis sorozat, egy ilyen kell. Most jól esett. 😊
Malakai
Ugyanaz a forrás ihlette, ugyanaz a rendezõ, de egyébként teljesen független.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
akkor blood-c-hez nem kell ismerni egyik eddigi blood-ot sem? mert akkor én is belenézek sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Mawaru Penguindrum
Hátõõ, ja.. Van egy-két dolog, ami nem szimpi benne, de majd meglátjuk. A nagy "miafranc" mellett azért érdeklõdést is felkeltette az elsõ rész.

Usagi Drop
Érezni rajta, hogy noitaminA, szimpatikus, aranyos. <#eljen> Azt nehéz megjósolni, hogy vajon mennyire lesz komolykodós, vagy inkább csak könnyed "slice of life". De egyelõre mindkettõbõl kihozhatnak valami jót.

No.6
Akár érdekes is lehet, a josei még rendben is lehetne, csak ne menjen át shounen-ai-ba, amire eddigiek alapján esély megvan és akkor én se maradok sokáig. <#szomoru2>

Blood-C
Menthetetlenül megnézek mindent, ami vámpíros, bocsesz — i curse you white wolf publishing! — ezt meg aztán fõleg, hiszen Blood franchise. Jobban örültem volna valaminek, aminek konkrétan köze van a Blood+-hoz, de elõrre sejteni lehetett, hogy nem lesz. Az univerzum ugyanaz és ugyanúgy a Blood The Last Vampire filmen alapszik, vagyis itt Saya a fõhõsnõ, aki kardal gyakja a vámpírokat, dettó van valami künleges "vámpír ereje", de egyébként nem ugyanaz a karakter. Annyira nem szimpi a "komédiás" / slice-of-life része, meg a karakterek. A történetrõl meg még semmit nem tudni mi lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
A Negima amúgyis mangában az igazi. 😛 Az újabb ovák se rosszak, de az is csak a mangaolvasóknak készültek.
Lelouch
Na befejeztem a Durararát. Nem volt rossz, de a Baccano jobban tetszett.
efti
Bakuman

WWFSMD?

LasDen
nem kell....😄

armageddon666
Subbereket meg a Bakatest nem érdekli 😛

---

KamiNomi2
Ikamusume
AnoHana

ezeket néztem meg most. Hogy folytassam a sorozatot? 😄

@

LasDen
jó én most erre a szezonra gondoltam....negima meg amúgy se érdekel...😄

armageddon666
Arakawa Under the Bridgehez például nem készült azonnal, illetve máig nincs normális.

Vagy ott van a Negima, aminél nem is tudom már mennyit kellett várni, hogy legyen felirat.

@

LasDen
parancsolsz??

armageddon666
Arakawa? ...

@

efti
Befejeztem a gosick-et. Nem ezt vartam volna a vegetol. Eleg hullamzo sorozat volt, igy nem kap jobbat mint 7/10 ami nalam az atlatgos "nem volt rossz, neha kifejezetten elveztem, de olyan nagyon nem lett a kedvencem se" ertekeles

WWFSMD?

Lelouch
Hû, nem mondod.<#vigyor>
LeventeV
a fillereket kihagyja a Kai.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Gondoltam rákeresek, hogy honnan kell folytatni a Dragon Ball Kai cselekményét a Z-ben, és elég durva hogy a Z majdnem 100 résszel hosszabban dolgozza fel ugyanazt, mint amit a Kai.<#ijedt>
PetruZ
- No.6: Érdekesen indít, de sztem a josei-dolog miatt elõbb-utóbb ez is ugyanolyan lesz, mint a 07-Ghost.
- Kamisama Dolls: Mechás... de mégsem az. Nehéz megmagyarázni spoiler nélkül. 😊
- Penguindrums: Hú, hát ezt még nehezebb elmondani. Elég elborulnak néz ki ezzel a pingvines-istennõs dologgal. 😊
LasDen
azé tök jó, hogy mindenhez készült felirat azonnal, de a Baka to Testhez meg nem...há milyen szemét dolog ez...😄