72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
vége van....és tetszett :D nagyon jó volt a befejezés is minden. egy OVA vagy valami még jöhetne majd, de ez így szép kerek lett. mindenképp a szezon egyik legjobbja a Nichibros mellett...
-
de köcsög horrible még nem adta ki... :D
meg vége van és te nem irtál ide semmit... :)
akkor lehet majd tovább nézem, ilyen napi 1részbe nem hiszem, h beleunnék és el is tart ugy egy darabig :) -
a zinterneten...:D
végülis lehet folytatni...Switch (24-25), Himeko (36-37) és Bossun (46-48) háttértörténetét mindenképp érdemes megnézni...de nekem a többi rész is tetszik :D -
hé hol az ano natsu 12. rész? :O
sket dance-et amugy érdemes folytatni? vmikor a 10. rész körül hagytam abba, már nem tudom miért...aztán gondolkodtam h folytatni kéne... -
Hm, hát az Another vége kicsit összecsapott lett, nagy durranás helyett csak egy kicsit pukkant, de legalább a gorefest megvolt. :) A stáblista utáni aprócska részt nem igazán fogtam (most akkor ők is emlékeztek rá?).
-
Ja, azt is most néztem meg (Bakuman 2). Kb. ugyanaz, mint az első évad, kicsit talán felnőttebb, kicsit hullámzóbb, de továbbra is tetszik, jöhet az S3.
A Nichibros utolsó része is jó volt, bár lezárás-szagúnak tűnt elsőre, aztán belegondol az ember és rájön, hogy mégsem. :)
Még az Another maradt itt ma estére, az utolsó két részt egyben tolom le mindjárt.
#52381: A Cross Game nekem nagyon tetszett annak idején, majd' megőrültem, amikor a vége felé jöttek a C&D-k az amerikai forgalmazóktól és az A**U (meg más group-ok) hivatalosan feladta (de fű alatt végül befejezték).
-
Most végeztem a Cross Game-mel. Egy ismerősöm ajánlotta, de nem hittem volna, hogy a sport téma ellenére ennyire tetszeni fog. Arra pedig végképp nem emlékszem mikor könnyeztem meg egy anime-t már az elején. :o -
bákúmánnak is vége, bár az utolsó rész olyan volt mint bármelyik másik csak volt egy cliffhanger a végén. októberben folytatjuk... -
Az évad egyik kellemes meglepetése volt, mindjárt nézem az utolsó részt.
-
Hmm...úgy néz ki lesz folytatása a Daily Lives of High School Boysnak....
ennek kimondottan örülök :D -
Én ettől nem tudok megszabadulni -
Ezt én a múltkor halottam és leszaroztam... de végignéztem és most nem tudom nem ezt hallgatni 
(mással is volt ilyen? hogy ennyire magával ragadta a hangulat)
-
Blu-ray
*1, 17,921 17,921 Persona 4 The Animation vol.5 Limited Edition
*2, 16,696 16,696 Kyoukai Senjou no Horizon vol.4 Limited Edition
*3, *9,535 *9,535 Mobile Suit Gundam Seed HD Remastered Blu-ray Box vol.1 Limited Edition
*4, *7,441 *7,441 Boku wa Tomodachi ga Sukunai vol.3
*5, *6,817 *6,817 Hanasaku Iroha vol.9
*6, *6,780 *6,780 Highschool DxD vol.1
*7, *6,644 *6,744 Working'!! vol.6 Limited Edition
*8, *6,128 *6,128 Ano Natsu de Matteru vol.1 Limited Edition
*9, *5,883 *5,883 Guilty Crown vol.3 Limited Edition
10, *5,702 *5,702 Inu x Boku SS vol.1 Limited Edition
11, *5,133 *5,133 Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen vol.1
12, *4,699 *4,699 Strike Witches 2 Blu-ray Box
Temporal DVD + Blu-ray Sales Rankings for Winter 2012 (first volumes)
*1, 11,619 Inu x Boku SS
*2, 10,345 Natsume Yuujinchou Shi
*3, *9,121 Highschool DxD
*4, *6,128 Ano Natsu de Matteru
*5, *4,588 Mouretsu Pirates
*6, *4,012 Papa no Iukoto wo Kikinasai!
*7, *2,999 Brave 10
*8, **,686 Kill Me Baby -
-
Egy szóval sem mondtam, hogy nem volt megmagyarázva, vagy hogy rossz lett volna. Azt írtam, ilyen stílusú. :)
-
a még több erő jól megvolt magyarázva és nem volt olyan gáz...de jobb volt mint sok semmiről sem szóló társai, bár Yuki Kaji hozta a szar formáját...:D -
A High School DxD véget ért. Hááát, az eleje elég borzasztó - bár látványos ;) - volt a sok ecchi/hentai dologgal, de a sztoriban volt valami, amiért nem kaszáltam, aztán a végére valamelyest szerencsére ez utóbbi felé tolódott el hangsúly, még ha szokásos "még erősebb - még erősebb - titkos erő!"-stílus is lett belőle. Nálam 5/10 lett, az OVA-t még megnézem, de 2. évadban (ha lesz) egyelőre nincs sok bizodalmam.
-
magamtól is felleltem, csak kíváncsi voltam, hogy azt a verziót milyen néven rakták fel -
Elég hamar törölték. :D Azért még fellelhető. :D -
hehe, vissza akartam keresni ezt a videót, de törölték
-
Hosszú idő után újabb Key anime készül....várom szeretettel...:D -
Tudom, hogy nem kéne belekötnöm - "érzem" a poént -, de attól éppen attól válik hiteltelenné, ami az alappoén: a lányok egyazon pasi "hangján" beszélnek/énekelnek... és amikor fakk/dik-eznek (direkt így íro most)... nos, hát...
Biztos qrva sokat dolgozott/tak vele, de nem éppen színvonalas. -
Én nemrég ebbe futottam bele újra, hazai klasszikus. :)
-
ez még mindig király videó...:DDD
-
Én szeretem a Michael Bay-féle popcorn filmeket, de szerintem a Guilty Crown sz*r volt, én valahol az elején kaszáltam. :)
-
Azt nem mondom hogy az évad legrosszabb animéje volt a Guilty Crown, de amiket végig bírtam ülni, azok közül a legrosszabb volt. -
-
Akkor ezek szerint én még csak most ismerkedek az anime világával. Nekem tetszett. -
Guilty Crown vége...hááát...anime veteránoknak nem ajánlom...tul sok benne a facepalm, viszont aki most ismerkedik az anime világával az biztos élvezné :)
Grafika szép+zene is nagyon jo...csak hát kb. ennyit lehet elmondani rola :D
Történet erös közepes, néha hatalmas hülységekkel...telinyomva klisékkel(és nem az a jo anime klisé amiröl tudod, h klisé, de mégis bejön, hanem ilyen eröltetett arcodba tolt klisék). A karakterek is teljesen semmitmondoak, 1hét mulva már senkire nem fogok emlékezni...
Végülis még azoknak is ajánlom akik szeretik a Michael Bay féle popcorn filmeket...nah ez PONT ugyanolyan csak anime változatban :D
szerk:
ez lemaradt: egy olyan 6/10-et tudnék adni rá. -
köszi -
nem túl sok de volt...ott volt a daphne-s részek, az teljesen filler meg azon túl elszórva volt még 1-2 rész... -
Most hogy mondod, én nem is emlékszem az eddigi 122részből fillerre.
(bár a történet szerint 7 év tellik el. remélem csak a történetben fog) -
jah...és kezdődik az 1 szezonon át tartó fillerezés....kíváncsi vagyok mit alkotnak... -
Jelentem az arcnak a hétvégén vége volt.
(Fairy Tail)
-
remélem... -
Úgyis fogják még folytatni. Semmilyen érv nem szól amellett, hogy végleg lemondjon róla a Sunrise. -
a 252. résszel véget ér a Gintama tv-s pályafutása....:((( -
Több tucat azért szerintem nincs, még ha az ovis meséket beleszámoljuk se. -
aza z 1-2 azé van több tucat is.... -
Azért a manga magazinok számítanak leginkább, mert azokat hagyomány szerint mindíg egyértelműen behatárolják hogy "ez egy shoujo magazin", mást meg nem.
Eredeti animénél nincs ilyen egyértelmű felcímkézés, tehát maximum tippelni lehetne hogy vajh mire számíthatott a kiadó. Egyébként is, manapság 1-2 kivétellel minden anime az éjjeli műsorsávban fut, ahol csak a fanatikusok nézik, tehát technikailag szinte semmi nem lenne shonen vagy shoujo, mert minden anime a tipikusan seinen (felnőtt férfi) otaku közönséget célozza meg.
Ezek miatt szokás ezt a négy kifejezést animére inkább csak a manga-forrásuk magazinja alapján kategorizálni.