Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(azé dobott banner egy acceleratort...😄)
Ez szimpatikus harcolászós animének néz ki. Egyszerû, megszokott alapkoncepció, de jól van elõadva. Elsõ részben az egyedüli, ami nem tetszett az egyik karakterklisé, ami bár baromira idegesít: <#felkialtas>#felkialtas> a hülye, õrült vigyoros ûberharcos albínó, akitõl már csak az accelerator röhögés hiányzik <#felkialtas>#felkialtas>, ha õ nem lenne jobban várnám a köv részt. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként én is szerettem az elsõ évadot, akkora baromság, kellõen kikapcsol. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
@
Amúgy xxxHolic-ban már az OVA-k elõtt is jelen volt mangában a Tsubasa Chronicle vonal, csak az elsõ két sorozatból teljesen kihagyták ezeket. A Shunmuki-hoz képest a Rou ovák szerencsére újra mellõzik a TC vonalat, de ahhoz se ártana elolvasni a mangát a teljes megértés érdekében.
@
Btw az ilyen manga OVAkból még az xxxHolicnak van olyan, hogy nem nézhettem meg, mert behozzák a Marvel...izé...Clamp multiverzumot... 😄 Szóval azelõtt meg kéne néznem a Tsubasa Chronicles mindenképp, de talán a kártyagyûjtõs varázslányt sem ártana.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hátõõ, ja..

Van egy-két dolog, ami nem szimpi benne, de majd meglátjuk. A nagy "miafranc" mellett azért érdeklõdést is felkeltette az elsõ rész.
Usagi Drop
Érezni rajta, hogy noitaminA, szimpatikus, aranyos. <#eljen>#eljen> Azt nehéz megjósolni, hogy vajon mennyire lesz komolykodós, vagy inkább csak könnyed "slice of life". De egyelõre mindkettõbõl kihozhatnak valami jót.
No.6
Akár érdekes is lehet, a josei még rendben is lehetne, csak ne menjen át shounen-ai-ba, amire eddigiek alapján esély megvan és akkor én se maradok sokáig. <#szomoru2>#szomoru2>
Blood-C
Menthetetlenül megnézek mindent, ami vámpíros, bocsesz — i curse you white wolf publishing!
— ezt meg aztán fõleg, hiszen Blood franchise. Jobban örültem volna valaminek, aminek konkrétan köze van a Blood+-hoz, de elõrre sejteni lehetett, hogy nem lesz. Az univerzum ugyanaz és ugyanúgy a Blood The Last Vampire filmen alapszik, vagyis itt Saya a fõhõsnõ, aki kardal gyakja a vámpírokat, dettó van valami künleges "vámpír ereje", de egyébként nem ugyanaz a karakter. Annyira nem szimpi a "komédiás" / slice-of-life része, meg a karakterek. A történetrõl meg még semmit nem tudni mi lesz.(\__/) ( X.x) ( } . { )
---
KamiNomi2
Ikamusume
AnoHana
ezeket néztem meg most. Hogy folytassam a sorozatot? 😄
@
Vagy ott van a Negima, aminél nem is tudom már mennyit kellett várni, hogy legyen felirat.
@
WWFSMD?
- Kamisama Dolls: Mechás... de mégsem az. Nehéz megmagyarázni spoiler nélkül. 😊
- Penguindrums: Hú, hát ezt még nehezebb elmondani. Elég elborulnak néz ki ezzel a pingvines-istennõs dologgal. 😊