Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
nagyon nem követtem a dolgokat van most vmi érdekes? nézegettem most de nem igen látok semmi jó új animét

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
én tudom, de úgy látszik mások nem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mint ahogy már beraktam ide, a mangaka szerint nem is terveztek 3. évadot, ezen max. a jó eladások változtattak volna, de az meg messze nincs meg.
armageddon666
volt már itt szó róla hogy eléggé esélytelen, de majd kiderül.

@

LasDen
AA-n is láttam már, hogy írták, de én már nemtom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
lesz folytatas? emennyire en tudom az eladasok eleg szarul mentek belole..

WWFSMD?

PetruZ
TWGOK II kivégezve, jó volt az egész évad, tudott új dolgokat is mutatni, erre is megy a 8/10. Az utolsó rész végén felvillantottak párat a következõ évad lányaiból és írták, hogy lesz folytatás, tõlem jöhet. Szeptemberben jön elõbb még egy OVA, az is jöhet. 😊
BEAST
Miért mi bajod van vele?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
nah, ez jo hir, mert arra voltam kb. a legkiváncsibb a szezonbol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Mawararu penguindrum: egyenlore kap meg eselyt, bar az elso resz nem igazan tetszett.

No 6: es mar joval erdekesebbnek tunik, lehet csak a megrajzolas miatt, de nekem kisse fractale erzeseim vannak tole.

R15, Mayo chiki, ro kyu bu pedig a kamisama dollssal egyutt nagyon dobas eselyes

Azert ugy tunik nem lesz gond, ebben a szezonban is lesz erdekes anime

WWFSMD?

LasDen
ja nem...mer elõtte az R-15 is kuka volt.....szar...😄

CSOCSO
Studio Ghibli vagy nem de ez a Borrower Arrietty nagyon gyenge film volt😞

Meg akar jo is lehetett volna de a vege...?!?!?!
Itsuka Tenma no Kurousagi

Az elsõ rész igazán kellemes volt. Ha még vércenzúrát ki bírnák szedni akkor meg már igazán jó lenne.

1-2 részt még tuti megnézek belõle hogy tudjam milyen irányba halad a sorozat.
LasDen
elsõ sorozat a kukában a sacred seven....2. részt a feléig bírtam.....köszönjük a részvételt....

Malakai
Majdnem összedobtam neked egy pár perces scriptet, ami kilistázza, de éljen a mal api, hogy lassan két éve még bugfix se volt benne, a nem hivatalos meg egy éve, hogy bedöglött és csak pár fõ infót ad ki.
Szóval sorry. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Ez az Usagi Drop viszont egyenlore nagyon tetszik. A rajzolasa engem leginkabb a five leavesre es a Nodame Cantabile-re emlekeztet, de a tortenet eddig nagyon aranyos.

WWFSMD?

efti
A rosszfiu 100% index rosszfiu, ami nalam kb valook

WWFSMD?

Máté94
Kamisama Dolls ED-je eddig a legjobb az OP és ED-ek közül eddig. Nagyon szép, de még az OP-ja se rossz, de mintha már hallottam volna más feldolgozásban... 😊
Malakai
Én engedékenyebb vagyok az animékkel, bár amiket dobáltok a nagy részét még nem láttam, vagy eleve nem is tervezem megnézni.

Közös halmaz: Kamisama Dolls, ami nekem tetszik, persze még el****hatják; No.6, ami számomra a leggyengébb eddig, egy vonulat miatt, pedig az utópia történetekbõl jó dolgokat ki lehet hozni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
én a supernatural-al vagyok így. a történettel nincs bajom, de a megvalósítás valahogy nagyon nem jön be, a grafika sem az igazi.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
sztorival nincs baj, de nekem a megvalósítás nem teljesen tetszik....

LeventeV
olyan rossz lett a penge?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
nálam eddig blade, memochou, mayo chiki, no 6, sacred seven és yuruyuri áll dobásra....valamelyik jobban valamelyik kevésbé....

Jakuza001
Hat akkor csinalsz egy excel tablazatot a Plan To Watch listad alapjan, amibe beleirod a pontokat, amiket az anime listaban megtalalsz. 😄DD

Máté94
Kamidolls-al mi a baj? 😮
armageddon666
Igen. A Plan To Watch listámat pontszám szerint rendeztem volna, és így válogatnék 😄

@

efti
eddig eleg szomoru a szezon. A Kamisama no memochou es a Natsume Juuyinchou tetszett csak azokbol amit eddig lattam. A Kamisama dolls, Mayo Chiki es az R-15 valszeg a kovetkezo epizodnal dobva lesz.

Persze van meg egy kupac amibe belekezdek, egyenlore csak itt tartok

WWFSMD?

Lelouch
Jogos.<#zavart1>
Malakai
Ja bár gondolom itt a lényeg a saját lista lett volna.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Esetleg a keresõt is lehet használni, én ott szoktam mindig kilistázni, hogy az új szezon animéi milyen pontszámon állnak.
Malakai
Jaham, nem olyan nincs alapból.
Rákattinthatsz a more gombra és a "deviation score"-t kivonod a saját score-odból, akkor megkapod a tizedesre felkerekített átlagértéket. 😊
Vagy persze az anime infó oldalán.
Scriptet lehetne rá írni, de elég terhelõ lenne a MAL-nak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ugye mindenki pontozza az animéket, így azok kapnak egy pontszámot, ami alapján aztán a toplistában rendezve vannak. Na én minden animénél meg akarom ezt jeleníteni.

@

PetruZ
Én is a napokban zavartam le az utolsó két részt, nekem is tetszett, bár nálam "csak" 8/10. A levonások egyrészt Kujo idõnkénti ostobaságai és Victorique néhol igencsak légbõl kapott okfejtései miatt, illetve a 10-12. rész körüli lelassulás, fillerek miatt voltak. Egyébként a vége nem egy nagy happy end, azért történtek szomorú dolgok is. Viszont kerek, egész, lezárt sztori lett, ez jó pont, manapság ritka az ilyen.

Astarotte no Omocha is kivégezve. Hááát, a végére nem erre számítottam. Az utolsó elõtti rész jó volt, abban a tekintetben, hogy megoldás lett volna a szinte nyíltszíni p*do-sh*t elkerülésére, de az utolsó részben mégsem "merték" megtenni, inkább csak haladtak az árral... Kár volt érte. Nálam 6/10, mert azért voltak jó részei, sok poénnal, és a felnõtt ecchi-részek is, hmm... "látványosak" voltak (fõleg a királynõ, meg a tejjel kapcsolatos nõszemély 😛), de bízom benne, hogy nem lesz folytatás. (És nem értem, hogy mehetett át a japán cenzúrán...)
LasDen
hogy mi kell hogy nézzem??
- legyen érdekes
- legyen elfogadható kinézetû
- tudjon elrugaszkodni a valóságtól (azt látom eleget)
- ne legyen túlságosan klisés

asszem talán....😄

Zomil
Belekezdtem a kamisama dolls-ba és elég érdekesnek tünik 😊
mecha, de mégse az...kiváncsi vagyok mit sikerül kihozni belöle 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Ott van minden szekció alján, meg az egész lista alján a full összesített adatok, onnan a "mean score", de azthiszem bugos. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Szerintem eleg hullamzo teljestimenyu anime volt. A vege nekem pont nem tetszett, nalam 7/10 lett

WWFSMD?

Zomil
Gosick-ot bejeztem, számomra a madoka mellett ez is felkerült az év anime-je listámra 😊
10/10 a vége is csodálatos lett...jo persze kicsit idillikus...de nekem pont ez tetszik benne, volt benne szomoruság is, de a vége az abszolut happy end és nekem ez tetszett benne 😊
Iszonyat jo anime volt, persze voltak benne üresjáratok, de végig lekötött. A karaterek jok voltak, a zene gyönyörü volt...mind a 2ed örök favorit lett...
Mindenkinek szivesen ajánlom! 😊

armageddon666
1. Impressions of content (the main story)
2. The motif (story elements and subject)
3. Character design
4. The seiyuu appearing
5. The studio responsible
6. Genre
7. “As far as possible I try to try watching it first and judge from that”
8. Trailer impressions
9. The original work (or production staff in the case of originals)
10. “I just try to watch it all if possible”

Nektek? 😊

szósz

@

armageddon666
Gundam SEED állítólag egész fasza 😊

Busou Renkin az nekem meglepõen kellemes volt 😊 am tényleg faék szintû, de jó harcok/képességek vannak benne. Tetszik ez a elõhívom a fegyvert dolog 😊

@

armageddon666
MAL listámon meg tudom jeleníteni az animék átlagpontszámát? Mármint amit szavazatok után kapott.

@

Jakuza001
Azt hiszem leteszem egy kicsit a Busou Renkin-t, valahogy nem fog meg se fule se farka tortenet szamomra.A keszitok egybol belecsaptak a lecsoba semmi felvezetes nelkul, raadasul szerintem az egesz egyszeru mint egy faek.

Azert is tettem felre, mert elkezdtem nezni a Kidou Senshi Gundam SEED-et annak ellenere, hogy en utalom a Mechas animeket,de ez valahogy megfogott.Legalabbis az elso reszek,remeljuk ilyen is marad vegig.

armageddon666
Ez a 6 komment vicces volt 😄

@

Lelouch
LasDen
szerintem poén volt...😄

Lelouch
2. rész: Atya ég, ezt ki kell pihennem...<#zavart2> Azt hittem csak az elsõ rész lesz ilyen de ez se volt különb... Férfi meztelenkedés, rengeteg pénisz, gay-faktor... Ezt nem nekem találták ki.<#vigyor>
Lelouch
Melyik része pontosan? 😄 Komolyra fordítva a szót, örülök hogy neked tetszett, nekem csalódás, többet vártam.
LasDen
szerintem nagyon jó volt.....

Lelouch
Katte ni Kaizou 1. rész: Az elsõ felét nehéz szavakkal illetnem. Ezt most tényleg komolyan gondolta a SHAFT? Nem igaz, hogy egy ilyen hosszú mangából normálisabb történetet nem tudtak találni.<#falbav> A másik két sztori is elég gyenge volt szvsz, meg sem közelíti a Zetsubou Sensei-t.<#wow3>
Máté94
Két Kamisama viszi a prímet eddig. 😊