Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No 6: es mar joval erdekesebbnek tunik, lehet csak a megrajzolas miatt, de nekem kisse fractale erzeseim vannak tole.
R15, Mayo chiki, ro kyu bu pedig a kamisama dollssal egyutt nagyon dobas eselyes
Azert ugy tunik nem lesz gond, ebben a szezonban is lesz erdekes anime
WWFSMD?
Meg akar jo is lehetett volna de a vege...?!?!?!
Az elsõ rész igazán kellemes volt. Ha még vércenzúrát ki bírnák szedni akkor meg már igazán jó lenne.
1-2 részt még tuti megnézek belõle hogy tudjam milyen irányba halad a sorozat.
Szóval sorry. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?
Közös halmaz: Kamisama Dolls, ami nekem tetszik, persze még el****hatják; No.6, ami számomra a leggyengébb eddig, egy vonulat miatt, pedig az utópia történetekbõl jó dolgokat ki lehet hozni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Persze van meg egy kupac amibe belekezdek, egyenlore csak itt tartok
WWFSMD?
Rákattinthatsz a more gombra és a "deviation score"-t kivonod a saját score-odból, akkor megkapod a tizedesre felkerekített átlagértéket. 😊
Vagy persze az anime infó oldalán.
Scriptet lehetne rá írni, de elég terhelõ lenne a MAL-nak. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Astarotte no Omocha is kivégezve. Hááát, a végére nem erre számítottam. Az utolsó elõtti rész jó volt, abban a tekintetben, hogy megoldás lett volna a szinte nyíltszíni p*do-sh*t elkerülésére, de az utolsó részben mégsem "merték" megtenni, inkább csak haladtak az árral... Kár volt érte. Nálam 6/10, mert azért voltak jó részei, sok poénnal, és a felnõtt ecchi-részek is, hmm... "látványosak" voltak (fõleg a királynõ, meg a tejjel kapcsolatos nõszemély 😛), de bízom benne, hogy nem lesz folytatás. (És nem értem, hogy mehetett át a japán cenzúrán...)
- legyen érdekes
- legyen elfogadható kinézetû
- tudjon elrugaszkodni a valóságtól (azt látom eleget)
- ne legyen túlságosan klisés
asszem talán....😄
mecha, de mégse az...kiváncsi vagyok mit sikerül kihozni belöle 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?
10/10 a vége is csodálatos lett...jo persze kicsit idillikus...de nekem pont ez tetszik benne, volt benne szomoruság is, de a vége az abszolut happy end és nekem ez tetszett benne 😊
Iszonyat jo anime volt, persze voltak benne üresjáratok, de végig lekötött. A karaterek jok voltak, a zene gyönyörü volt...mind a 2ed örök favorit lett...
Mindenkinek szivesen ajánlom! 😊
2. The motif (story elements and subject)
3. Character design
4. The seiyuu appearing
5. The studio responsible
6. Genre
7. “As far as possible I try to try watching it first and judge from that”
8. Trailer impressions
9. The original work (or production staff in the case of originals)
10. “I just try to watch it all if possible”
Nektek? 😊
szósz
@
Busou Renkin az nekem meglepõen kellemes volt 😊 am tényleg faék szintû, de jó harcok/képességek vannak benne. Tetszik ez a elõhívom a fegyvert dolog 😊
@
@
Azert is tettem felre, mert elkezdtem nezni a Kidou Senshi Gundam SEED-et annak ellenere, hogy en utalom a Mechas animeket,de ez valahogy megfogott.Legalabbis az elso reszek,remeljuk ilyen is marad vegig.