Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Penguindrum meglepoen jo volt, pedig dobni keszultem.
No 6. dobbetesen rossz volt, pedig jora szamitottam
Natsume jo volt, bar meglehetosen atlagos sajat magahoz kepest.
Usagi Drop: istenkiraly epizod volt. Azt hiszem ennel sem fogom birni visszatartani magam atol hogy eloreolvassam a mangat..
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
Várjuk a 13. részt és a 2.évadot.
Bökkenõ?<#idiota>#idiota>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
12: ez is hasonloan eszméletlen jo volt...10/10-es anime, simán az ezévi top5-ben 😊
Persze nincs lezárva semmilyen szinten a történet, de valahogy nem is érzem a szükségét...annyira egyértelmü, h lesz 2. évad is. A karakterek egyszerüen annyira eltaláltak, hétköznapiak és nincsenek tuljátsza ahogy a legtöbb anime-ben(én legalábbis igy érzem). A zenék jok, a op nálam simán az idei év legjobb op-je 😄
Nem sok anime-nel élvezem ennyire mindegyik részt és várom a következöt.
Mindenkinek szivesen ajánlom aki egy egyszerü "hétköznapi" történetet szeretne ami mégsem annyira hétköznapi 😄
Bizom benne, h nem kell sokat várni egy 2. évadra...
Amugy az utolso dvd a 13. részel mikor jön?
WWFSMD?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én finom tortát kívánok neki 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Egész jó hír...😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Boldog születés napot RelakS
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Goku, Lupin, Astro boy, Sailor moon meg captain harlock....a maradék kettõ azok kik??? 😄
valahol a közepénél olyan érzésem volt mintha egy filmet néznék. és nem is tudom mikor láttam ilyen élvezetes arcot utoljára (most így elsõre a yoshiwara ugrik be a gintamaból de nemtom)...és Natsu is szimpatikus fõszereplõ, mert nem az van már az elejétõl hogy még csak most tanulgatja meg fogja fel mi ez, hanem erõs, tudja mit akar és megteszi amit kell....😄 ás a többi karakter is jól kiegészíti egymást....nagyon jóó..
És külön jó pont, hogy végre foglalkoztak is a fõ kérdéssel is egy picit a nagy csetepaté közbe (amire szerintem volt még egy utalás) de gondolom megin 30 részt kell várni mire megint találnak valamit
jó lenne ha a következõ arcok is ilyenek lennének, de persze ez sajna nem úgy van....😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Amúgy nálam a stat-ok (AniDB, csak a megnézett epizódok): 89 completed, 1549 watched, 25 d 6 h time wasted. 😛
#47445 volt régen faq de megszünt most nincs és nem lett kivéve a link
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S akkor mi következik ebbõl?
Hát az, hogy nem egymás után kapkodom be az anime adagjaimat. Hanem néha hetekkel késõbb jön egy újabb.
Ugy pedig nem lehet jol nezni egy animet, hogy 1 naponkent megnezel egy reszt belole.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FAQ - mielõtt alapdolgokat kérdeznél, regisztrálj domaint?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Verseny volna tán? <#ravasz1>#ravasz1>
Így is bõven sok minden rovására ment az a 870+ epizód is.
Nem mellesleg, én lassan, de biztosan csinálok mindent 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0