Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A sûrítés nem mindig nevezhetõ erénynek.
Máté94
KamiDolls-ban úgyesebbek voltak, ott 3 fejezetet sûrítettek egy részbe. <#idiota>
efti
elkezdtem olvasni az usagi drop mangat. Attol tartok a 11 epizod alatt hacsak ki nem hagynak nagy reszeket akkor a kozelebe sem jutnak a manga vegehez. nagyjabol 1 chapter per epizodnak tunik az anime, ami alapjan viszont 5 evad kene a teljes sztorihoz 😞

WWFSMD?

LasDen
baka test lehújabb rész kész megölt....😄D már most folytatásban reménykedem...3. évad, ova vagy valami csak folytassák, ez annyira kész 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Penguindrum és a Mayo Chiki is nézõs lesz. Az utóbbi endingje valamiért különösen tetszik. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Mai termes:

Penguindrum meglepoen jo volt, pedig dobni keszultem.

No 6. dobbetesen rossz volt, pedig jora szamitottam

Natsume jo volt, bar meglehetosen atlagos sajat magahoz kepest.

Usagi Drop: istenkiraly epizod volt. Azt hiszem ennel sem fogom birni visszatartani magam atol hogy eloreolvassam a mangat..

WWFSMD?

Győri Devi
Boldog Születésnapot Relaks!!!!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Nekem is, de egy teljesen más értelemben.
Zomil
jaaajjjj, ez most nagyon fájt... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
jaja, jobb volt mint amire az also utan szamitottam volna. Meg voltam gyozodve rola hogy a mostani epizod utan dobni fogom, de kezd erdekes lenni ugyhogy egyenlore marad.

WWFSMD?

Máté94
Szerintem is nagyon hangulatos. Ezt nem lehet csak úgy így hagyni. 😊
Várjuk a 13. részt és a 2.évadot.

Bökkenõ?<#idiota>
Zomil
hát az még sokára lesz 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez a penguindrum még mindig nemtudom merre és mit akar, de ez a 2. rész is kellemes volt...😄

Lelouch
december 21.
efti
ha jol emlekszem majd' fel ev..

WWFSMD?

Zomil
Denpa 11: ez is eszméletlen jo rész volt...egyszerüen mesteriek ezek a párbeszédek amik a szereplök között vannak 😊

12: ez is hasonloan eszméletlen jo volt...10/10-es anime, simán az ezévi top5-ben 😊

Persze nincs lezárva semmilyen szinten a történet, de valahogy nem is érzem a szükségét...annyira egyértelmü, h lesz 2. évad is. A karakterek egyszerüen annyira eltaláltak, hétköznapiak és nincsenek tuljátsza ahogy a legtöbb anime-ben(én legalábbis igy érzem). A zenék jok, a op nálam simán az idei év legjobb op-je 😄
Nem sok anime-nel élvezem ennyire mindegyik részt és várom a következöt.
Mindenkinek szivesen ajánlom aki egy egyszerü "hétköznapi" történetet szeretne ami mégsem annyira hétköznapi 😄
Bizom benne, h nem kell sokat várni egy 2. évadra...

Amugy az utolso dvd a 13. részel mikor jön?

efti
Ha mar multkor statisztikaknal tartottunk: Megszuletett a heten a 10000dik latogatasa is a blogomnak, ma pedig a 200dik post, az Usagi Drop masodik epizodjanak koszonhetoen. Hogy hanyan olvassak is azt sajnos nem tudom, ahogy eszrevettem inkabb kepkeresessel talalnak el hozzam

WWFSMD?

Zomil
Boldog Szülinapot RelakS!

Malakai
RelakS, kívánom, hogy születésed évfordulójának napját boldogan töltsd!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

biomage
szerintem azzal tölti

Én finom tortát kívánok neki 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

efti
Boldog Szulinapot Relaks! Nehogy munkaval toltsd!

WWFSMD?

LeventeV
Isten Éltessen RelakS!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
" Tozen Ujiie's Seitokai Yakuindomo slice-of-life comedy manga Seitokai Yakuindomo will bundle two more original anime DVDs. The next original anime DVD will ship with the limited edition of the sixth manga volume on November 17, followed by another one next April. The magazine also indicates that the seventh manga volume will have "some kind of enjoyable project" planned next July."

Egész jó hír...😄

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot kívánok, a "rólad" szóló dallal:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
háppi bõszdéj RelakS

Lelouch
Ilyen rövid movie-val se találkoztam még eddig... Yu Yu Hakusho: The Golden Seal - 25 perc<#buck>
Lelouch
Boldog születésnapot, RelakS!
biomage
az elsõ 😄

Boldog születés napot RelakS

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
Ao no Exorcist beérve. Sajnos szvsz ez se valami nagy szám.<#whatever>
Lelouch
LasDen

Goku, Lupin, Astro boy, Sailor moon meg captain harlock....a maradék kettõ azok kik??? 😄

LasDen
az elõzõ arcok után nem vártam semmi nagyot, de ez egészen epicre sikeredett a fairy tailben....phantom lord arc nagyon fasza volt.....szinte egyben nyomtam le az egészet. nem is tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy valamibõl ilyen sok részt (9et egész pontosan) nézzek meg egymásutánba.....
valahol a közepénél olyan érzésem volt mintha egy filmet néznék. és nem is tudom mikor láttam ilyen élvezetes arcot utoljára (most így elsõre a yoshiwara ugrik be a gintamaból de nemtom)...és Natsu is szimpatikus fõszereplõ, mert nem az van már az elejétõl hogy még csak most tanulgatja meg fogja fel mi ez, hanem erõs, tudja mit akar és megteszi amit kell....😄 ás a többi karakter is jól kiegészíti egymást....nagyon jóó..
És külön jó pont, hogy végre foglalkoztak is a fõ kérdéssel is egy picit a nagy csetepaté közbe (amire szerintem volt még egy utalás) de gondolom megin 30 részt kell várni mire megint találnak valamit

jó lenne ha a következõ arcok is ilyenek lennének, de persze ez sajna nem úgy van....😄

Győri Devi
Usagi Dropot elkezdtem én is pont most... végre nem egy kis köcsög tizenéves fõszereplõ nagycsöcsû harcoló ribancokkal körülvéve fák jee XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
Az Usagi Drop fõszereplõje tisztára úgy néz ki mint egy középkorú Kyon, fõleg amikor húzza a száját valamin.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Detective Conan: Végre elértem Kaito Kid elsõ feltûnéséhez, tetszett a vele foglalkozó 1 órás special rész.<#eljen> Az viszont kár, hogy a következõ fontosabb mérföldkõig még kb. 50 rész van hátra.<#zavart1> Nincs bajom a hétköznapi ügyekkel se, de azt jobban szeretem, amikor halad a plot is valamerre.
PetruZ
De az epizód jó volt. 😊 És bár a szabályok jó részét nem értem, illetve nem is nagyon kedvelem, mint sportot, voltak jó baseball-os animék már (pl. a Cross Game, vagy a Moshidora; a Major xth League-okat nem láttam).

Amúgy nálam a stat-ok (AniDB, csak a megnézett epizódok): 89 completed, 1549 watched, 25 d 6 h time wasted. 😛
LasDen
de a baseball ténylegszívás....😄

Győri Devi
Dokisok gyökerek FACT!

#47445 volt régen faq de megszünt most nincs és nem lett kivéve a link

Zomil
én is igy vagyok...mondnjuk mostanában rászoktam, h az aktuális szezon anime-it követem nyomon, de néha nagyon rámjön, h jo lenne befejezett sorozatokat nézni, aztán ledarálok párat és utána, megint pihi 😄

IMYke2.0.0.0
Doki nem szarozik: "Baseball sucks. Fact."
Forrás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha nézek, akkor bizony dara van.
S akkor mi következik ebbõl?
Hát az, hogy nem egymás után kapkodom be az anime adagjaimat. Hanem néha hetekkel késõbb jön egy újabb.

Zomil
én általában 2nap alatt ledarálom a részeket...csak mostanában inkább csak aktuális sorozatokhoz van kedvem 😊

Jakuza001
Mert az Anime az jo!!! <#integet2>
Ugy pedig nem lehet jol nezni egy animet, hogy 1 naponkent megnezel egy reszt belole.

BEAST
Akkor én inkább bele sem kezdek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Egyébkénet...

FAQ - mielõtt alapdolgokat kérdeznél, regisztrálj domaint?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

armageddon666
Nem verseny, szégyenfal 😞

85 napot dobtam ki az életembõl nem is tudom mennyi idõ alatt.

@

IMYke2.0.0.0
Miért tömjem két pofára magamba az animéket?
Verseny volna tán? <#ravasz1>

Így is bõven sok minden rovására ment az a 870+ epizód is.

Nem mellesleg, én lassan, de biztosan csinálok mindent 😊

Malakai
Várj pár napot!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
MAL-on nem tudom lecserélni a képemet. már két napja kínlódok vele. ha felteszek egy másikat akkor nem írja felül, hanem marad a régi. tegnap este leszedtem a régit, megjelent helyette az üres kép. ma reggel feltöltöttem az újat, erre visszaállítja a régit <#wow3>. valami tipp?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0