Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, az 1963-as verziója is érdekelne...
Remélem, a 6,5 GB-os verzió lenn lesz 3 napon belül. Tûkön ülve várom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
az extendedre kíváncsi vagyok....mert a film nagyon fasza volt....picit emlékeztetett a 7 szamurájra....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Még jobb: 2010-es, és 141 perc hosszú az Extended.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hoppsz, a második taget elszúrtam.

IMYke2.0.0.0
"13 Assassins" - Limited Edition, 2011.

Ezt látnom kell!
"The film culminates in a mind-blowing, forty-five minute battle sequence that rivals anything seen before in the genre."

126 perc hosszú.

LasDen
érdekes vút....de sok mindenen nem hiszem, hogy változtatni fog....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
amugy a szem eltakaros jelenetröl egyböl Shouko jutott az eszembe Baka to test-böl... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Ha Andou-Mirai-on múlik, akkor nem. 😄
BEAST
Én is erre vártam már egy ideje! 😊 Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl az egészbõl.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
nah igen...kicsit tul gyors ez a stilusváltás 😄
következö rész megint komolynak néz ki 😊

mondjuk már megszoktam sno-ban...ott is 1pillanat alatt át tudott változni drámaivá a sorozat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Hát Tenma valami hihetetlen. Ez az anime a két véglet, a vérkomoly és a tucat sablon ecchi. 😄
Zomil
ááá Ao no exorcist iszonyat joooo volt 😄
végre megtörtént amire vártam már jo ideje
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenki megtudta, h kicsoda rin 😊

Tenma: picit gyengébb rész volt, de a következö megint jonak tünik 😊

Lelouch
A sok manga hiatus miatt nem nagyon lehetett folytatni eddig.
zola2000
Hány éve is hagyták abba a Gi Finalt? ... ideje folytatni 😊

A

Lelouch
A Hunter x Hunter anime folytatásról szóló pletykák igazak voltak, és már õsszel kezdõdik is.<#taps> Egyre jobbnak ígérkezik számomra az õszi szezon.<#hawaii>
Zomil
egy ilyen fordito sose lesz tökéletes 😊

zola2000
jah, de 2050ben az animeaddicts lehúzhatja a rolót, a youtube fansub márcsak ilyen ^^

A

LasDen
még angolról angolra se tud rendesen, szóval sok idõ még lesz valami belõle...😄

zola2000
Néztétek a youtubeot? Ott sok anime fennt van, kattintsatok rá, hogy cc, hanganyag átírása (már tudnak japánról is), majd képaláírások fordítása -> magyarra, aztán ... talán még 30-40 év és mûködni is fog a dolog ^^

A

berlinboy6329
Hát annyiban számít,hogy legalább ki tudtam volna nagyjából számolni meddig fog futni az új széria. 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
jo de a rész végén lévöt hangosan mondja az természetes, h le van forditva 😊

Malakai
Ja mindig voltak ilyenek szerintem, bár elsõ évadban azthiszem azok nem voltak lefordítva annál a csapatnál amelyikkel néztem (Mochi). Rész végén viszont mindig le volt legalább. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jo hát igen... 😄
amugy csak most vettem észre...de eddig is voltak ilyan faszságok a közepén?(mármint ilyen, mint ez a forditos, valahogy sosem figyeltem rá)

LasDen
én a közepén lévõ Yoshii fordítástól készültem ki teljesen....ott megkellett állítanom 5-6 percre mer annyira röhögtem...😄D

Zomil
Baka to test ni 02: jujj ez nagyon beteg rész volt...sirva fetrengös 😄

Ez a Blood-c nagyon gyenge...3. rész és még mindig szinte ugyanaz történt, mint az eddigi részekben...
ráadásul mekkora hülyeség már, h le se szarja a csaj, h a csávo csak ugy besétál és meghal...mégcsak meg se probálja állitani...ez ngyon zavart

Lelouch
A manga nem a 334. fejezetnél jár, kínaiul már kint van a 361. is. 😛
armageddon666
kicsit össze-vissza, néha kihagynak, néha hozzátesznek... számít az? 😄

@

berlinboy6329
Na beértem a Gintamát.217. rész.

Mire vártak egy évet?Utánanéztem hol jár a manga(334),az anime 2 résszel van elõtte...Azt hogy?Össze-vissza dolgozák fel a részeket?mert vannak részek amik után nem az jön,mint az animében.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Dantalia 02: sztem jo sorozat nekem tetszik 😊

efti
kijott az utolso fejezet ma 😊

WWFSMD?

LasDen
én nem bánom hogy nagyobb léptékkel veszik a dolgokat...legalább a többi is belefér...😄

efti
ja, az lehet 😊

WWFSMD?

Lelouch
Jobban be kellett volna osztani a fejezeteket. 😄
efti
Az 50-54 kijott 5 nap alatt, az 55 mar 4 nap volt, az 56 meg kitudja mennyi 😞

WWFSMD?

Lelouch
Kegyetlenség? Ha az anime hatására nem állnak neki gõzerõvel a fordításnak május végén, akkor most kb. a 38. fejezet környékéig lenne csak meg angolul. Amúgy meg nem kell már sokat várni az utolsó fejezetre se...
efti
Na ez a kegyetlenseg. Minden le van forditva az usagi drop mangabol, kiveve az utolso fejezetet..

WWFSMD?

efti
Usagi drop 3
az eddigi tempon kisse valtoztattak es a vegigszaladtak a 3-7 fejezet nagy reszen.

jelentosebb manga spoiler
ha igy folytatjak, akkor meg a vegen a 11 resz alatt eljutnak a 4. kotet vegere, ahonnantol a fokuszban mar a 16 eves Rin van..

WWFSMD?

Lelouch
Darker than Black: Shikkoku no Hana - Volt pár dolog, amit furcsának véltem, de még így is jobban bejött ez az alternatív folytatás, mint az anime 2. évadja. Az elsõtõl sajnos messze van ez is, meg is jött a kedvem az újranézéséhez. 😄 Visszatérve a mangára, a kamaszlány karakter és lelki bajai itt se maradtak ki sajnos, de legalább Hei végig régi fényében tündökölt, sõt... 😄 Ez óriási plusz a Ryuusei no Gemini-vel szemben, ahol ismert, hogy
leépítették a karakterét minden téren.<#rinya>
Már csak ezért megérte végigrágnom magam ezen a mangán, mert visszaállt bennem az elsõ évadbeli Hei képe.<#vigyor0>
efti
no6 egyre rosszabb. Ha a kovetkezo epizod is ilyen marad, dobom a rakba.

WWFSMD?

Lelouch
Én lehet inkább felhalmozok pár fejezetet, mert így havonta valahogy nem az igazi most.
LasDen
az új soul eater fejezet elég semmitmondóra sikerült....pff többet vártam, na majd augusztusban.....😄

Lelouch
A Hayate elsõ évadjában nem volt ilyen jelentõs, mangás cselekményre kiható változtatás. Ott csak fillereztek, néhány jelentéktelen dolog máshogy volt, meg sok fejezetet ki is hagytak... A 2. évad kitömte az 1. évad réseit, és szorosabban követte a mangát. Ez teljesen más tészta.
A mangát meg hogy kövessék pontosan a következõ évadban, amikor a Forte vége miatt már nem lehet?<#smile> De felõlem várhatsz a semmire.<#bee1>
Zomil
Hayate-ban(még nem láttam) ha jol tudom csinálták azt, h a 2. évad semmisnek vette az elsö évad végén lévö történéseket...vagy valami ilyesmire emélkszem amikor irkáltatok rola...de lehet másik anime volt...nem emlékszem pontosan, csak arra, h ilyet csináltak már...kicsi az esély persze...de akár az is lehet amit mondtam, h egy uj évadban ujra elkezdik szorosan követni a mangát...én legalábbis nagyon tudnék örülni egy uj évadnak...kár, h nem vagyok valami olajsejk vagy valami...fizetnék pár studionak, h folytassanak 1-2 anime-t 😄

LeventeV
tényleg nagyon jó a Baka test... rég nem sírtam ennyit <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Nálam kb. egálban van a két évad, de csak azért mert Astraea karakterét nagyon bírom...<#vigyor>
Lelouch
A film cselekménye Chaos elsõ legyõzése után játszódik. Most ezt is sikerült a Forte végén elrontani, de ahogy látom egyszerûen nem fogják szerepeltetni, és ennyivel el is intézték.

Ha több évadban gondolkoztak volna, akkor minimum egyeztetnek a mangakával, hogy megakadályozzák az ütközéseket a manga "movie material" utáni cselekményével... Mást is ki lehetett volna találni, ha már mindenképpen valami konfliktushelyzetet akartak berakni az évad végére.
Ezt az ötletet meg komolyan gondolod? Semmi esély rá kb... Én inkább úgy látom, hogy nem terveztek további évadot, és így ezzel sikerült lezárni egy elvarratlan szálat, a movie-ban meg foglalkoznak még egy függõ üggyel, mert annak is megvolt már a felvezetése a Fortéban.

A Higurashi Rei azért elõrukkolt egy komolyabb történettel is, most meg ez már egyáltalán nem volt cél... 😄
LasDen
hát akkor el van baszva....lehet hogy mikor véget ért mást mondtam, de az elsõ évad sokkal jobb volt, persze ezt is élveztem és valsz a filmet is fogom majd...

Lelouch
Vagyis 80%-ban eredeti.<#idiota>
Lelouch
De nem érték be a mangát... Még állt rendelkezésre jópár poénos fejezet. De kötelezõnek érezték, hogy valami konfliktus legyen a végén.<#wow3> Ha egy kicsit kreatívabbak, akkor nem tesznek keresztbe a további cselekménynek, és bõven lenne esély további évadra, de így...
A film cselekménye meg egy befejezett arc volt már régóta, érdekesnek találnám, ha az nem lenne legalább 80%-ban original.<#gonosz2>