72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Count Adyn
    aki látta érti :D
  • DasIsFuck
    Igen, ez egy baromi jól eltalált videó
  • Nirz
    A gyerekek 16 évesek lesznek azért ez vicces lesz :D
  • LasDen #70828
  • CSOCSO
    Hurra. Az anime jo nagy csalodas volt.
  • PetruZ
    The Promised Neverland film jön jövőre.
  • LeWyTy
    "Találtam" gondoltam úgy is ez a téma itt
  • TBTPumpa
    Amerikában megjelent a teljes kiadás a második évadból:

Sajna EU-ban nem lesz ilyen. :(
  • PetruZ
    Youjo Senki, the Movie (2019) (anidb): Az összeomló nyugati front, és a délre menekült szövetségi erők felett aratott fényes győzelem után Tanya Degurecsav őrnagy és a 203-masok a jól megérdemelt pihenőjükre vonulnának vissza a hátországba, amikor váratlan veszély üti fel a fejét keleten: a kommunista Föderáció a teljes frontvonalon meglepetésszerű támadást intéz a Birodalom ellen. A 203-mas egység, miután rajtaüt Moszkván, északkeletre vonul vissza, hogy a Teigenhoff városába (vagyis Königsbergbe) szorult birodalmi erők segítségére legyenek. A Föderációnak nincsenek mágusai, pusztán embertömegükkel, többszörös túlerejükkel próbálnak győzelmet kicsikarni, de a legnagyobb veszélyt mégis egy rejtőző, nemzetközi erőkből álló máguscsapat jelenti. Egyik tagja olyan zabolázatlan erőkkel bír, amellyel talán még Tanya sem tudja felvenni a versenyt...
    A sorozat egyenes folytatása, ismerete szükséges a visszautalások miatt. Kitűnő film volt, elröppent a másfél óra. Az animáció szuperjó, bátran kezelik és forgatják a kamerát, a 3D alig-alig látszik néhol, szép részletesek a karakterek is (ugyanazok csinálták, akik a sorozatot is). A sztori is remek, II. vh. b*zik továbbra is sok rejtett utalást fognak találni (főleg a fordított helyzet miatt), egyedül a "Mary Sue" karakter irritálóan ostoba, mint a föld, de hát... nomen est omen, ilyennek kell lennie. Remélem, jön még folytatás, akár film, akár sorozat formájában. 9/10
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.24. 21:10:26
  • PetruZ
    Joshikousei no Mudazukai 1x12 END: Nagyjából pont beérte a mangát, bár így is voltak kihagyott részek, meg előrehozott epizódok és karakterek. Igazából nem volt baj ezzel, a fontosabb dolgok előkerültek. Ezzel együtt sem ajánlható mindenkinek, mert elég fura humora van, amit nem könnyű észrevenni. Nekem azért tetszett. 6/10
  • LasDen #70821
    szerintem nem volt rossz. Simán türhető volt egész végig és konzisztens maradt...
  • PetruZ
    Maou-sama, Retry! 1x12 END: A mangát ez is lehagyta, csak ezért néztem még tovább, egyébként a ritka rongy minőségű animáció és a borzalmas, aránytalan perspektivia miatt sokkal hamarabb kaszáltam volna. És a vége alapján biztosan jön a folytatás is... 3/10
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.22. 20:36:49
  • TBTPumpa
    Januárban is lesz valami SAO event:

Ez az Alice szobor már elfogadhatóan néz ki:
  • Maala
    Hát, az első story arc-ban jól kigondolt "antagonista" volt... De hogy feláldozták a WTF faktor oltárán (azaz nem mennek el lvl 100-ig, hanem lvl 76-on kinyírják), azzal sokat nyert a sztori, de legalábbt olyan sokat is veszített. :-(
  • LasDen #70817
    igen, ők voltak. Aztán még a Supert is nyomták, nyomják. És jön a My Hero Academia is valamikor nemsokára.
  • RelakS
    Dragon Ball Z az tuti megvan végig. Viasat ... őőőő .... 6? vetítette
  • LasDen #70815
    tudtommal igen
  • Seth
    Szerintem nem lett végig leszinkronizálva
  • LasDen #70813
    ha nincs rajta magyar szinkron egy fillért sem ér...... :D
  • TBTPumpa
    Erre a kiadásra várhatok eddig!

Dragon Ball 30. évfordulós kiadás
    37 BD lemez, díszdoboz, csupa jóság, 750 db készült belőle, 300 font.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.21. 18:39:02
  • IMYke2.0.0.0
    Mert - szerintem! - ELŐBB létezik az alkotók (mangakák) fejében a cuki/szexi/szerethető (szuper)hős(nő), mint az ellenfél és annak indítéka...

// mínusz a túlzó "előbb"-ek
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.21. 15:05:55
  • TBTPumpa
    Itt legalább van kapcsolódás az Amerikai filmmekkel és sorozatokkal. Ott is ritkán látni jól megírt/valamirevaló antagonista karaktert.
  • Maala
    Hát agya nem sok volt az eddigieknek. :-o
  • TBTPumpa
    Olvastam YT kommentek között, hogy végre érkezik az első valamirevaló antagonista a SAO világában. Mondom wtf.
  • Maala
    Akkor remélem felkészültél a sorozat eleje óta a 2. értelmes antagonist-ra. :-)
  • TBTPumpa
    Új SAO trailer:
  • PetruZ
    UchiMusume 1x12 END: Meg lehetett nézni, bár a mangát elég nagy léptekben falta fel, félúton már meg is előzte. Az utolsó rész alapján nem gondolom, hogy lesz folytatás (bár az LN-ek még nem értek véget), és általában véve sem volt túl kiemelkedő. Egynek elment. 5/10
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.20. 22:50:15
  • PetruZ
    Kanata no Astra: Kerek, egész lezárást kapott az utolsó duplarészben, és az egész sztori összességében elég rendben volt. Az infókat jól adagolták és szépen fel volt építve a végkifejletig, még ha az egy kicsit kapkodós is lett. Vaciláltam kicsit, de megadom neki a 8/10-et.
  • PetruZ
    Tervezem, de még várok, mivel a retail BD sub-ot is erősen lehúzták, hogy rossz és hiányos.
  • TBTPumpa
    Ezt a filmet láttátok már?

Ahogy nézem, szintén díjnyertes alkotás.
  • TBTPumpa
    Igen, ugyanaz a stúdió, rendező, író. :)
  • Prof William
    Ez a stúdió csinálta a Kimi no Nawát is ugye? Az jó kis történet volt. :)
  • RelakS
    Ryuk és Shrek kombinálva
  • Maala
    :(
  • LasDen #70797
    Mo-n csak te tudsz meggyőzni bármiről. Meg anyukám... de ő most nem számít...
  • LasDen #70796
    nem, nem láttam, de Shinkai többi filmjét láttam már. Innentől kezdve meg van az előítéletem minden filmjéről. Pont úgy, ahogy valaki Scorsese, Spielberg vagy Abrams nevére reagál, mikor meghallja, hogy új filmet rendez. Viszont a lehetőség minden alkalommal ott van, hogy ezen változtasson. ¯\_(ツ)_/¯
  • TBTPumpa
    Csupán kíváncsi lennék, mert nem találtam róla lehúzó kritikát. Ahogy olvasgattam, eddig mindenkinek bejött - persze többen is írták, hogy nem ez a rendező legjobb filmje, de mégis fantasztikus és lehengerlő élményt nyújt. Érdemes és ajánlott megnézni. Azt hittem a kolléga már látta, mert külföldi mozikban elcsíphető néhány helyen.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.19. 19:06:39
  • IMYke2.0.0.0
    Ne érezd megsértve magad a rendező helyett... nincs sok értelme itt, egy magyar fórumon győzködni egy másik magyart...
  • TBTPumpa
    Láttad már, hogy ilyen "pozitív" véleménnyel vagy róla?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.19. 18:42:25
  • LasDen #70792
    szépen néz ki, de középszar a története álá Shinkai Makoto...