72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#70831 aki látta érti :D
-
#70830 Igen, ez egy baromi jól eltalált videó -
Nirz #70829 A gyerekek 16 évesek lesznek azért ez vicces lesz :D -
#70828 -
#70827 Hurra. Az anime jo nagy csalodas volt. -
#70826 The Promised Neverland film jön jövőre. -
#70825 "Találtam" gondoltam úgy is ez a téma itt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#70824 Amerikában megjelent a teljes kiadás a második évadból:
Sajna EU-ban nem lesz ilyen. :( -
#70823 Youjo Senki, the Movie (2019) (anidb): Az összeomló nyugati front, és a délre menekült szövetségi erők felett aratott fényes győzelem után Tanya Degurecsav őrnagy és a 203-masok a jól megérdemelt pihenőjükre vonulnának vissza a hátországba, amikor váratlan veszély üti fel a fejét keleten: a kommunista Föderáció a teljes frontvonalon meglepetésszerű támadást intéz a Birodalom ellen. A 203-mas egység, miután rajtaüt Moszkván, északkeletre vonul vissza, hogy a Teigenhoff városába (vagyis Königsbergbe) szorult birodalmi erők segítségére legyenek. A Föderációnak nincsenek mágusai, pusztán embertömegükkel, többszörös túlerejükkel próbálnak győzelmet kicsikarni, de a legnagyobb veszélyt mégis egy rejtőző, nemzetközi erőkből álló máguscsapat jelenti. Egyik tagja olyan zabolázatlan erőkkel bír, amellyel talán még Tanya sem tudja felvenni a versenyt...
A sorozat egyenes folytatása, ismerete szükséges a visszautalások miatt. Kitűnő film volt, elröppent a másfél óra. Az animáció szuperjó, bátran kezelik és forgatják a kamerát, a 3D alig-alig látszik néhol, szép részletesek a karakterek is (ugyanazok csinálták, akik a sorozatot is). A sztori is remek, II. vh. b*zik továbbra is sok rejtett utalást fognak találni (főleg a fordított helyzet miatt), egyedül a "Mary Sue" karakter irritálóan ostoba, mint a föld, de hát... nomen est omen, ilyennek kell lennie. Remélem, jön még folytatás, akár film, akár sorozat formájában. 9/10
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.24. 21:10:26 -
#70822 Joshikousei no Mudazukai 1x12 END: Nagyjából pont beérte a mangát, bár így is voltak kihagyott részek, meg előrehozott epizódok és karakterek. Igazából nem volt baj ezzel, a fontosabb dolgok előkerültek. Ezzel együtt sem ajánlható mindenkinek, mert elég fura humora van, amit nem könnyű észrevenni. Nekem azért tetszett. 6/10 -
#70821 szerintem nem volt rossz. Simán türhető volt egész végig és konzisztens maradt... -
#70820 Maou-sama, Retry! 1x12 END: A mangát ez is lehagyta, csak ezért néztem még tovább, egyébként a ritka rongy minőségű animáció és a borzalmas, aránytalan perspektivia miatt sokkal hamarabb kaszáltam volna. És a vége alapján biztosan jön a folytatás is... 3/10
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.22. 20:36:49 -
#70819 Januárban is lesz valami SAO event:
Ez az Alice szobor már elfogadhatóan néz ki:
-
#70818 Hát, az első story arc-ban jól kigondolt "antagonista" volt... De hogy feláldozták a WTF faktor oltárán (azaz nem mennek el lvl 100-ig, hanem lvl 76-on kinyírják), azzal sokat nyert a sztori, de legalábbt olyan sokat is veszített. :-( -
#70817 igen, ők voltak. Aztán még a Supert is nyomták, nyomják. És jön a My Hero Academia is valamikor nemsokára. -
#70816 Dragon Ball Z az tuti megvan végig. Viasat ... őőőő .... 6? vetítette -
#70815 tudtommal igen -
#70814 Szerintem nem lett végig leszinkronizálva -
#70813 ha nincs rajta magyar szinkron egy fillért sem ér...... :D -
#70812 Erre a kiadásra várhatok eddig!
Dragon Ball 30. évfordulós kiadás
37 BD lemez, díszdoboz, csupa jóság, 750 db készült belőle, 300 font.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.21. 18:39:02 -
#70811 Mert - szerintem! - ELŐBB létezik az alkotók (mangakák) fejében a cuki/szexi/szerethető (szuper)hős(nő), mint az ellenfél és annak indítéka...
// mínusz a túlzó "előbb"-ek
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.21. 15:05:55 -
#70810 Itt legalább van kapcsolódás az Amerikai filmmekkel és sorozatokkal. Ott is ritkán látni jól megírt/valamirevaló antagonista karaktert. -
#70809 Hát agya nem sok volt az eddigieknek. :-o -
#70808 Olvastam YT kommentek között, hogy végre érkezik az első valamirevaló antagonista a SAO világában. Mondom wtf. -
#70807 Akkor remélem felkészültél a sorozat eleje óta a 2. értelmes antagonist-ra. :-) -
#70806 Új SAO trailer:
-
#70805 UchiMusume 1x12 END: Meg lehetett nézni, bár a mangát elég nagy léptekben falta fel, félúton már meg is előzte. Az utolsó rész alapján nem gondolom, hogy lesz folytatás (bár az LN-ek még nem értek véget), és általában véve sem volt túl kiemelkedő. Egynek elment. 5/10
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.20. 22:50:15 -
#70804 Kanata no Astra: Kerek, egész lezárást kapott az utolsó duplarészben, és az egész sztori összességében elég rendben volt. Az infókat jól adagolták és szépen fel volt építve a végkifejletig, még ha az egy kicsit kapkodós is lett. Vaciláltam kicsit, de megadom neki a 8/10-et. -
#70803 Tervezem, de még várok, mivel a retail BD sub-ot is erősen lehúzták, hogy rossz és hiányos. -
#70802 Ezt a filmet láttátok már?
Ahogy nézem, szintén díjnyertes alkotás. -
#70801 Igen, ugyanaz a stúdió, rendező, író. :) -
Prof William #70800 Ez a stúdió csinálta a Kimi no Nawát is ugye? Az jó kis történet volt. :) -
#70799 Ryuk és Shrek kombinálva
-
#70798 :( -
#70797 Mo-n csak te tudsz meggyőzni bármiről. Meg anyukám... de ő most nem számít... -
#70796 nem, nem láttam, de Shinkai többi filmjét láttam már. Innentől kezdve meg van az előítéletem minden filmjéről. Pont úgy, ahogy valaki Scorsese, Spielberg vagy Abrams nevére reagál, mikor meghallja, hogy új filmet rendez. Viszont a lehetőség minden alkalommal ott van, hogy ezen változtasson. ¯\_(ツ)_/¯ -
#70795 Csupán kíváncsi lennék, mert nem találtam róla lehúzó kritikát. Ahogy olvasgattam, eddig mindenkinek bejött - persze többen is írták, hogy nem ez a rendező legjobb filmje, de mégis fantasztikus és lehengerlő élményt nyújt. Érdemes és ajánlott megnézni. Azt hittem a kolléga már látta, mert külföldi mozikban elcsíphető néhány helyen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.19. 19:06:39 -
#70794 Ne érezd megsértve magad a rendező helyett... nincs sok értelme itt, egy magyar fórumon győzködni egy másik magyart... -
#70793 Láttad már, hogy ilyen "pozitív" véleménnyel vagy róla?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.19. 18:42:25 -
#70792 szépen néz ki, de középszar a története álá Shinkai Makoto...