Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Arakawa-t most fejeztem be, tök jó volt 😊

Gintama no comment 😄

Ha egy kis ecchi kell akkor To Love-ru egész kellemes volt annak ellenére mennyire leszólják 😊

KamiNomi meg simán jó.

@

Lelouch
Egyetértek a logóval kapcsolatban.<#hawaii>
Lelouch
Ilyen sok ajánlással nem jutsz sokkal elõrébb, de néhány tipp:

Hayate no Gotoku
Kami Nomi zo Shiru Sekai
Midori no Hibi
To Love-ru
Sayonara Zetsubou Sensei
Sora no Otoshimono
Index
Welcome to the NHK
+1 Haruhi<#idiota>
efti
Saikanot, Fractalet en is ajanlom 😊

Jo az uj logod Lasden <#eljen>

WWFSMD?

LasDen
most vettem csak észre hogy rajta van a listádon...
mindenek felett a Saikanot ajánlom.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
jó oké, de olyan mások a nevek, asse tom ki kicsoda...😄

nade:
Ai yori aoshi
Arakawa under da bridge
Chaos Head
FAiry Tail
Fractal
Gintama
stb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
http://myanimelist.net/animelist/Levi90

fel vagy véve barátnak 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
linkeld és akkor mondok 😄

LeventeV
értem.
ajánlj már légyszi valamit a MAL listámról, mert 20 perce csak nézem, de nem tudom, hogy mit nézzek meg <#idiota>
többiektõl is várom a tippeket.

LasDen
1 rész után parkolópálya...nem mintha rossz lenne csak nemtom....😄

LeventeV
akkor abból se lesz már semmi. az animérõl mi a véleményetek?

LasDen
jah és nem valószínû hogy egyhamar lesz hozzá...ricz-roninnál felfüggesztetten van 'elvesztek az anyagok' ok miatt....

LeventeV
a Rainbow-hoz csak a 13. részig készült magyar felirat?

LasDen
bakker....steins gate akkora jó volt megint....leesett állam is..😄
már csak egy félelmem van, hogy az utolsó részeket elbasszák és hatalmas csalódás lesz..😄

LeventeV
az jó rész volt 😄

Lelouch
Bennem ennél tudatosult igazán, hogy nem vagyok oda a 4koma manga adaptációkért.
efti
En a karacsonyi epizodon es a csattanojan sirtam a rohogestol kb

WWFSMD?

LeventeV
én a Seitokai Yakuindomo-t néztem meg ma. nagyon beteg anime ez is, de jó értelemben. perverz mint annak a rendje 😄

LasDen
elkezdtem a nodame cantabilet...szinkronosan mer lusta vagyok amúgyan nézni...anno animaxon egészen sokat láttam egyes részekbõl szóval vannak ismerõs jelenetek de azé van új 😄 hogy a szinkron milyen az eredetihez nemtom, de szerintem tök jó lett...Nodame meg nagyon aranyos...😄D
viszont korábban a címmel voltak problémáim, a nodamet még megjegyeztem de a cantabilet hol contabilenek cantobilenek mondtam....
egyetlen baj még, hogy a komoly zenéhez hülye vagyok, így mikor Chiaki meg más magyaráz hogy így szar úgy szar én nem is hallom...😄

am ezt mér nem folytatja animax??

A Freezingben elsõ meg az utolsó 2 részt leszámítva nem volt nagy brutalitás. Pedig ha hozták volna manga színvonalát az éppen jó lett volna.
LasDen
hát ez se villanyozott fel....olyan freezing szintû tûnik....kevesebb vér meg brutalitás és több pantsu meg ecchi meg a egy lúzer srác....hujjuj de izgi lesz...😄D

Lelouch
Szerintem se olyan nagy szám, de ezt már eddig is írtam. 😄
BEAST
Lehet, hogy nem egy 10/10-es remekmû, de nekem eddig tetszik. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én is ezt szûrtem le körülbelül.

Viszont a sorozat nekem eddig olyan közepesnek tûnik. Azt sajnálom hogy már az elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinyírták az öreg papot pedig a visszaemlékezések alapján az tûnt a legjobb arcnak a sorozatban.
BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig elég egyértelmû, hogy a saját oldalán áll. Egyik oldal ellen sem lenne esélye, de ki tudja játszani õket egymás ellen. Errõl szól ez az egész számára. Mindegy Rin-bõl mi lesz, amíg õ felelõs a tanításáért befolyásolhatja és így õ nyer.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Ao no exorcist....
valakinek van fogalma róla, hogy Pheles melyik oldalon áll?? mert az elején még teljesen nyilvánvalónak tûnt, hogy a sátán oldalán....de most már nem vagyok olyan biztos....még mindig az elõbb említettre tennék, de nem vagyok biztos vala benne...😄D

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Eddig még nem találkoztál semmi olyannal, ami befejezetlen volt? Amúgy még az LN-nek sincs vége, amibõl adaptálták, aztán meg vagy lesz 4. évad, vagy nem.
LeWyTy
Egy random kérdés.
A zero no tsukaima nak csak 3 évadja készült? mert rohattul olyan mintha nem lenne befejezve.... vagy csak én vagyok megint vak?<#worship><#help>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hm... Mint kiderült egy teljesen triviális ok volt ludas. Ha laptop be volt dugva valahogy zavarta a Tv-t. Kihúztam lapopot és elmúlt a recsegés. Majd max mindig teleprõl megy ha laptoppal nézek valamit.

Más.

Az AA-ra felkerült a School Days c játék. Nagyon tetszik. Mintha egy interaktív animét nézne az ember. Nem hiába 8 giga játék. viszont érdekelne hogy vajon az angolítása már teljesen kijött? olvastam olyanokat hogy a 4 cahpter után már nem angol. Ez még igaz vagy már túlhaladott a dolog?
Valaki nem tud egy linket mondani a tininja teknõcök új kalandjaiból linket
mondani?Megköszönném.(ja ne az elsõ 16 részt mert az már meg van)
Vagyis nem is recsegés inkább mintha valami pattogás hallatszana. De csak akkor ha hang van.
IMYke2.0.0.0
Nem akartalak megsérteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Akkor legközelebb majd rakd be te.
Hát szerintem is gáz, az elõzõ ilyen táblázat (elsõ félév?) biztatóbb volt sokkal. 😞

IMYke2.0.0.0
S nekem eddig is akadt amikor az oldalon volt az aktuális lista... fõképp, ha még átméretezve sem volt.

Jó szándékkal: "thumbnail"-lel is látja mindenki, hogy mi lenne a kép, és rákattint, megnézheti teljes méretben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Direkt vissszakerestem postolás elõtt, eddig is így volt berakva a lista.
Megjött TV szóval örömboldogság viszont amikor laptoppal összekötöm ( elsõre sikerült nem is volt baj ) akkor bármilyen animot/filmet játszok le recsegés hallatszik. De csak akkor ha hang is van. Ha zenét játszok le ezt nem tapasztalom. Mi lehet baj szerintetek?
IMYke2.0.0.0
Akkor csak Neked, még egyszer: 0.5 MBit... 2,644 kb-os fájl, teljes méretben beszúrva... közel fél percig tartott, míg betöltõdött miatt az oldal.

Lelouch
Lelouch
Szerintem viszont jó kis szezon lesz. Ami már biztos nálam: Hunter x Hunter, Fate/Zero, Persona 4, Mirai Nikki, Shana... Nem is rossz, fõleg hogy szezononként 3 újdonságnál mostanában nem is nagyon néztem többet. 😄
IMYke2.0.0.0
3 sorozat / 3 OVA / 2 movie érdekel majd.

IMYke2.0.0.0
Még nagyobb méretût nem találtál... <#vigyor5>

LasDen
elég szutyok egy felhozatal....sok néznivaló nem lesz....

Lelouch
LeventeV
meghoztad a kedvem hozzá. ptw listámban már benne volt, lehet a héten megnézem.

armageddon666
Shikit hajnali 3ig néztem 😄 Hát ez nagyon komoly lett a végére... Elején csodálkoztam a magas értékelésen, most már értem 😊 most egy ûr tátong. Kettõ vagy három anime van a gépemen, de egyikhez sincs nagyon kedvem :\

@

efti
igen, koszi, arra gondoltam. megkaptam mar a valaszt privben is

WWFSMD?

Máté94
Szívesen látnék több ilyent. 😄
Ubunchu-ból is lehetne animét csinálni. 😄
Új fordítás az oldalamon. Link az aláírásomban meg a topic fejlécében.