Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
oppáré....
egy komment még hozzá..."Will watch if Table-kun makes an appearance. ;D" 😄DD
@
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Gintama no comment 😄
Ha egy kis ecchi kell akkor To Love-ru egész kellemes volt annak ellenére mennyire leszólják 😊
KamiNomi meg simán jó.
@
Hayate no Gotoku
Kami Nomi zo Shiru Sekai
Midori no Hibi
To Love-ru
Sayonara Zetsubou Sensei
Sora no Otoshimono
Index
Welcome to the NHK
+1 Haruhi<#idiota>#idiota>
mindenek felett a Saikanot ajánlom.....
nade:
Ai yori aoshi
Arakawa under da bridge
Chaos Head
FAiry Tail
Fractal
Gintama
stb...😄
ajánlj már légyszi valamit a MAL listámról, mert 20 perce csak nézem, de nem tudom, hogy mit nézzek meg <#idiota>#idiota>
többiektõl is várom a tippeket.
már csak egy félelmem van, hogy az utolsó részeket elbasszák és hatalmas csalódás lesz..😄
viszont korábban a címmel voltak problémáim, a nodamet még megjegyeztem de a cantabilet hol contabilenek cantobilenek mondtam....
egyetlen baj még, hogy a komoly zenéhez hülye vagyok, így mikor Chiaki meg más magyaráz hogy így szar úgy szar én nem is hallom...😄
am ezt mér nem folytatja animax??
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont a sorozat nekem eddig olyan közepesnek tûnik. Azt sajnálom hogy már az elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
valakinek van fogalma róla, hogy Pheles melyik oldalon áll?? mert az elején még teljesen nyilvánvalónak tûnt, hogy a sátán oldalán....de most már nem vagyok olyan biztos....még mindig az elõbb említettre tennék, de nem vagyok biztos vala benne...😄D
A zero no tsukaima nak csak 3 évadja készült? mert rohattul olyan mintha nem lenne befejezve.... vagy csak én vagyok megint vak?<#worship>#worship><#help>#help>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Más.
Az AA-ra felkerült a School Days c játék. Nagyon tetszik. Mintha egy interaktív animét nézne az ember. Nem hiába 8 giga játék. viszont érdekelne hogy vajon az angolítása már teljesen kijött? olvastam olyanokat hogy a 4 cahpter után már nem angol. Ez még igaz vagy már túlhaladott a dolog?
mondani?Megköszönném.(ja ne az elsõ 16 részt mert az már meg van)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó szándékkal: "thumbnail"-lel is látja mindenki, hogy mi lenne a kép, és rákattint, megnézheti teljes méretben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.