Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Szerintem meg kell hozzá az Index is. Jobb úgy nekivágni, hogy már ismeri a fõbb karaktereket és a világot. Most az egy dolog, hogy nagyrészt az Index elõtt játszódik a cselekménye...
Lelouch
Vannak átfedések is.
Zomil
nem kell a railgunhoz az index ismerése, de azért vannak összfüggések, a railgun története lassabban halad(idöben), mint az index
nagyon kis darabokat tartalmaz csak az index 1évadjának történéseiböl

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Szerintem is 😄 Legalábbis így használom 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
sztem ugyanugy müködik win7-en is mint xp-n, h a szöveg beviteli eszközöknél hozzáadod a japánt is és akkor alt+shift-el lehet váltogatni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
azt hittem hogy a nyelv az a megjelenítés/írás, nem tudtam hogy az UI-ra vonatkozik.

egyébként MSDNAAn angol van fönn, és szeretem ha magyar az oprendszerem. (Ha elszokom tõle akkor többé semmi problémát nem tudok megoldani magyar gépen xD)

@

Zomil
de neked nem csak az a lényeg, h japánul irj? mert akkor minek akarod a nyelvet állitgatni?

Lelouch
Azért ez így nem teljesen igaz.
LeventeV
értem. a történetek akkor nem kapcsolódnak.

armageddon666
egy világban játszódik

@

LeventeV
a Railgunnak és az Indexnek van valami közük egymáshoz történet szempontjából, vagy csak Misaka a közös?

LasDen
asszem a bejelentés örömére meg is nézem a 2 filmet...😄 aztán talán legközelebb majd a Q elõtt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Szóval a nyelv állítása az azt takarja, hogy Számítógép helyett My Computer, vagy マイワイフ lesz?

MSDNAA-n még láttam olyat, hogy language pack, az hátha segít rajta. Mármint ha csak Ultimatehez lenne jó akkor nem tennék ki...

@

Lelouch
A 2 év már túl késõ a 2012-es premierhez... 😄
armageddon666
bazz... Fairy Tailt is elérte a filler. Mármint komolyabban. Annyira érzõdik a részen. Erõltetetten felhasználják majdnem az összes badass harci zenét. De komolyan. Ha csak rövid idõre is, de benyomják a legdurvább számokat is, amiket normális esetben csak ilyen végsõ, jelentõs harcoknál használnak 😄 Fillerben meg egy ütés erejéig. Aztán ugye minél több támadás annál több idõ megy el, ez csak azért gáz, mert canon harcoknál csak komoly esetben kombóznak össze-vissza. Meg van néhány erõltetett utalás storyra is (ezt utálom, a filler ne akarjon canon lenni.)

No mind1. Megnéztem wikián, nem olyan hosszú, meg utána úgyis várnom kell Edolas Arc végére. Érdekes módon azok a fillerek, amik tetszettek, Omake címszó alatt szerepelnek, és adnak kis pluszt a fõvonalhoz 😊 karakterek múltja, ilyesmi. Esetleg abszolút viccességre kimenõ filler, ami vagy semleges, és valahogy beleolvasszák a részek közé, vagy annyira epizód, hogy kb. lezáratlanul hagyják, következõ részben meg mintha meg sem történt volna 😊

DE NE AKARJANAK STORYZNI FILLERBEN >.<

@

Zomil
én már elkezdtem és akár még esélyes is, h 2év mulva vhogy sikerül kijutni 😄

LasDen
nem is rossz ötlet...😄D
de am milyen fasza hogy akkor a 4.0 meg majd valamikor 2015-ben lesz kész...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Megvan a 2 éves terv, meg kell tanulni japánul és kiköltözni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
én is megyek, szolj mikor indulsz 😄
sztem legyen az egyik topic találkozo japánban az eva 3.0 vetitésen 😄

LasDen
inkább kimegyek japánba és megnézem moziba mégha egy szót sem értek, mithogy szar camripet bámuljak....😄DD lowfast...😄D

Zomil
az a baj, h tul sokat kell várni ahhoz, h legyen türelmem kivárni ezt, pedig általában vagyok annyira "igényes", h megvárok egy normális hd verziot filmeknél is általában 😊
mondjuk mit nem adnék érte, ha a hazai mozik valamelyikében leadnák 😄

Lelouch
Én annál, meg a Haruhi mozinál is megvártam a BD-t, de most nem tudom hogy lesz... 😄
Zomil
sajnos a 2.0-nál nálam gyözött... 😄

Lelouch
Van mikor a türelmetlenség gyõzelmet arat az igényesség felett... 😄
armageddon666
No de az nem érdekel semmit.
Mintha a Mona Lisát telefonos képen csodálnád meg.

@

Lelouch
Camrip lesz hamarabb is.
Zomil
szembekötös badass Asuka yay! 😄

de mire mi láthatjuk megöszülök a várakozásba 😞

Lelouch
2013<#rinya>
LasDen
EVANGELION 3.0 Q 2012 ÕSZÉRE BEJELENTVE....végre faszom...de lesz 2013 is mire láthatjuk....😄DD

Ultimate és Business verzióban mûködik csak. Tehát vagy veszel olyat, vagy marad a warez, vagy upgradeled a meglévõt ...

Egyébként az elsõ cserélhetõ nyelvû Win az XP Pro lett volna, aztán nem jött ki hivatalosan soha hozzá a nyelvi csomag. De nem tudom miért, mert nem hivatalosan valaki elterjesztette.

Japán íráshoz szerintem nem kell japán nyelvre állítani, még Xp alatt is ment, ott igaz pár dolgot fel kellett telepíteni hozzá.

LasDen
jah....nemtom mibõl van az az alak, de mindent kibír...😄DD

Zomil
hát ha nincs benne alapbol akkor max fel kell rakni a japán karaktereket nem? 😄

az átállitást meg nemtom...lusta vagyok win-t telepiteni igy én még mindig xp-n vagyok 😄
meg félek, h amint felraknék egy win7-et egyböl nosztalgiázni lenne kedvem és akkor meg rakhatnék fel vmi virtuális xp-t 😄

armageddon666
+ Ha angolul kapom meg át tudom-e állítani magyarra? Ez a környezetem miatt lenne fontos xD

@

armageddon666
Nem, nincs 😄 a Sieiglain meg felháborító xD (bár gondolom csak elírás 😊)

De túl van tárgyalva.

Ellenben nagy kérdés: Windows 7 Pro-val tudnék továbbra is japánul írni, vagy kizárólag Ultimate esetében lehetséges? Mert utóbbi esetben bassza meg magát az MSDNAA és marad a warez win -.-

@

Lelouch
Ja hogy a manga fordításban volt "Urrutie"? 😄 Azt hittem az animében. Mondjuk még az is az elfogadható határon belül van.
armageddon666
Na ez az, én meg kifogtam akkor az egyetlent ami szarul van, de akkor keresek mást 😄

Ami különbséget láttam és nem tudom melyik lehet jó, az a Jellal / Gerard. Szóval az Urtear eredete meg is van magyarázva, de a Jellal meg Gerard tök ugyanúgy hangzik 😄

@

Lelouch
Az a poén, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tezca még most se halt meg végleg. 😄
Lelouch
És itt nem csak a manga fordításokra gondolok, hanem fórumok, 4chan, adatbázisok...
Lelouch
Az animét nem nézem, de amúgy kb. mindenhol Ultear-t írnak...
armageddon666
Mi olyan szörnyû az idiótán elírt nevekben? Hát nem is tudom Rurúzsu valahogy fura, zavaró, idegesítõ.

@

Zomil
wow ez a red line nagyon durva volt!
omg a madhaouse mennyi idiotaságot beletett 😄
de amugy nagyon jo volt simán 10/10 volt ebben minden, dráma, tömény akcio, szerelmi szál...minden 😊
A zene is iszonyat jo volt, a grafika meg érdekes, de jo. Az biztos, h nem unatkoztam az alatt a 1,5ora alatt 😊

LasDen
hmm...soul eater mangaba (végre) készülõdik valami komoly....remélem nem szarják el...😄D

Lelouch
Inuyasha alapsorozat befejezve. Nem volt rossz, csak furcsa volt úgy folytatni, hogy már eltelt pár év, mióta láttam az utolsó magyarul leadott részt belõle. 😄 Néhány dolognak utána is kellett olvasnom, mert újra átrágni magam 113 részen már nem volt kedvem.
efti
kuld el ennek a cegnek, mint otlet a kovetkezo lencsejukhoz 😊

WWFSMD?

Lelouch
Mi ebben olyan szörnyû?
Zomil
😄

LasDen

LasDen
különben elég szar lenne a sorozat...😄

armageddon666
Aki olvassa a Fairy Tail mangát hol teszi? És normálisan vannak benne a nevek? Mert mangareaderen belenéztem most, de szörnyû 😄

Urrutie vs Urtear (amire egyébként - az animében legalábbis - volt hivatkozás.)
Aztán a Sieiglain is elég fura volt 😄 Tovább nem mertem nézni.

@