Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nos, gondolom ismered ezt az oldalt:

Klikk, ha nem!

Vannak még ott "utazós" videók:
- Sky Drive Futuristic Tokyo
- Tokyo and Yokohama Night Drive videos

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
tök jó 😄

Megkerestem, hogy hol van a videó eleje Tokióban. Kicsit geci, hogy a másik irányból nem lehet arra a hídra felhajtani <#idiota> (vagy csak nem találtam meg a trükkjét)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch

Errõl teljesen elfeledkeztem, hogy ilyen is volt. 😄 Kár, hogy ebbõl is csak 2013-ban lesz BD.
Zomil
neee...nem kapunk folytatást? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
10 perc utazás a reggeli Tokióban - zenével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ez komoly? 😄 Mármint ha egy TV rész nem készül el, ok. Valahogy megoldják, jön majd a DVD-n a fix. De moviet félbehagyni... 😄DD

Attól még bírom õket. De ez a Tsukuyomis húzás sok volt.

@

LasDen
bakatestben is flashbackkel szúrták ki az ember szemét....vártam hogy akkor láthatom a 7. rész végének folytatását erre ez a fasság...😄 najó nem volt az mer ezen is lehetett szakadni, de akkor is...😄
fantasztikus, ahogy a japánok angolul próbálnak beszélni, 1-2 kivételtõl eltekintve nagyon szarok.....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
uhh Kamisama Dolls-ban ez a flashback nagyon hangulatosra sikerült 😊
simán az egyik legjobb rész eddig.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
idióták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Most ráfáztak, mert nem tudták leadni a teljes filmet.
LeventeV
akkor lehet megnézem valamikor.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Pedig jó.
LasDen
mivan, azthiszik nyeregben vannak aztán lazáznak??? 😄

Lelouch
Ha már a Tsukuyomi SHAFT anime, megjegyezném a stúdióval kapcsolatban, hogy remélem Kizumonogatari movie-t nem fogják elrontani, mert ahogy olvasom a Negimával most akadtak problémák... Bár nem csoda, a hírek szerint animálni is csak július elején kezdték.<#idiota>
LeventeV
ismertetõ nem fogott meg, de kösz a segítséget.

LasDen
unalmas volt...egy idõ után mér mellette neteztem...

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi nem tetszett benne? 😄 Túl erõltetett volt? 😄
Mystgun a mist gun-okkal? Vagy mikor leveszi a maszkját Erza elõtt és "Csak azt nem akartam, hogy te lásd" 😄 A három Gerard? 😄 Hogy a Spiritek voltak a tanárok? Esetleg Charle Laxus jelenete? 😄 Volt benne Wendytõl "douekiterrrrrrrrrru" (még mindig nem tudom mit mondanak xD) jelenet 😊) meg most a 3 öreget feszítették fel a fára 😄 Azon is nevettem. Így hirtelen ezek ugrottak be róla 😄

De egyébként fillerekben is jópofa, mikor kiparodizálják a catchphraseket, desu ne?! 😄 Mármint elõször fura volt, aztán zavaró lett, aztán megszoktam, azt mikor így viccesen van benne még jó is 😄

Egyébként a legidegesítõbb a Cobra volt.
"Hallak. Hallak. Hallom a gondolataid. Hallom az izmaid összehúzódását. Hallom a szíved."
"Látja a jövõt?"
"Csak hallak téged!"
kap valami utasítást
"Hallom!"

áááááááá, falnak mentem már tõle 😄 A többi valahogy elviselhetõbb volt.

@

LasDen
szerintem ova2 szar volt...😄

armageddon666
Na asszem ez a Fairy Tail második OVA tökéletes lezárása az eddigieknek, és most nyugodt szívvel ki tudom várni az Edolas Arc végét 😊 Van még 2 filler rész, de a sakuranézõs Omake elõtti filler elég gáz volt, szóval inkább így kellemes ízzel a számban teszem szünetre 😄

Van még egy fél Tsukuyomim. 1-2 részt elfelejtettek meganimálni, ez eléggé elvette a kedvem, meg amúgy is volt benne egy csúnya színvonalesés az elejéhez képest, de ha már elkezdtem befejezem.

@

Máté94
Kuragehime
armageddon666
Na jó kész, és nem röhöghetek mert alszanak 😄 Ennyire töményen belerakni mindent ami kiparodizálható xD

@

LeventeV
ez melyik anime?

armageddon666
Fairy Tail OVA 1 jó volt
OVA 2-n sírok xD nagyon komoly, bár lehet Edolas Arc után kellett volna megnézni, mert így az ANIMA! poénon... áh, utánolvastam már elõtte, szóval vicces 😄

@

Zomil

Lelouch
Ha Rei lenne a banneren, akkor talán érdekes is lenne... 😄
Lelouch
Sugita még nem olyan régi motoros... 😄
Zomil
😄DDD

ennél már csak az lett volna viccesebb, ha egy Rei-es bannert rak be... 😄

Zomil
Hayashibara, Megumi (Rei) <3

amugy igen...igy végignézve az elsö 10-et, h mikhez adták a hangjukat látszik, h tisztelet alapján, ment a szavazás, ami mondjuk nem is baj, mert megérdemlik 😊

Sugita nincs rajta 😞 😄

LasDen
csá....

Máté94
Lelouch
Azért látszik, hogy a tiszteleten alapul.
LasDen

RelakS
Animax másnál sem üzemel?

Lelouch
Ennél nem nagyon számít, max. utána jönne megint egy stúdióváltás... 😄
LasDen
ha manglobe csinálja instant bukás....😄

Zomil
Baka to test 7. része megint hozta a szokásos fekve röhögést 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor este a szobában vannak megjelenik miharu és elkezd kukkolo vérezni és végén már minden uszik a vérben... 😄
meg mi az a nöi ruha aki-n... 😄
774 pontos kukkolo... 😄
vasembert meg tökön ütötte aki... 😄
Tessék!Tessék! mondtam, h nem lesz ennyire egyértelmü a zsarolo végül Miharu lett... 😄
a vége meg... 😄

omg az ED utáni rész meg 😮

áhhh megint jo rész volt...
az ED meg egyszerüen BETEG! 😄
"curry-t enni a wc-n rossz neveltetésre utal" 😄DDD

LasDen
kicsit felújítottam MAL profilomat és listámat....most már nagyon csicsa...😄DD

armageddon666
Akkor jó 😊

@

LeventeV
kösz a segítséget.
az Indexet kezdtem el nézni, csak észrevettem, hogy Misaka-t mintha láttam volna valahol, aztán rájöttem, hogy a Railgunba is benne van.

Zomil
de ha nagyon nem akarja megnézni az indexet, akkor nem fontos...
persze én is ugy ajánlanám, h elöször az indexet nézze meg(elég az 1.évad) 😊

Lelouch
Szerintem meg kell hozzá az Index is. Jobb úgy nekivágni, hogy már ismeri a fõbb karaktereket és a világot. Most az egy dolog, hogy nagyrészt az Index elõtt játszódik a cselekménye...
Lelouch
Vannak átfedések is.
Zomil
nem kell a railgunhoz az index ismerése, de azért vannak összfüggések, a railgun története lassabban halad(idöben), mint az index
nagyon kis darabokat tartalmaz csak az index 1évadjának történéseiböl

RelakS
Szerintem is 😄 Legalábbis így használom 😉

LeventeV
?

Zomil
sztem ugyanugy müködik win7-en is mint xp-n, h a szöveg beviteli eszközöknél hozzáadod a japánt is és akkor alt+shift-el lehet váltogatni

armageddon666
azt hittem hogy a nyelv az a megjelenítés/írás, nem tudtam hogy az UI-ra vonatkozik.

egyébként MSDNAAn angol van fönn, és szeretem ha magyar az oprendszerem. (Ha elszokom tõle akkor többé semmi problémát nem tudok megoldani magyar gépen xD)

@