Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
'Why would a Dragon teach Human Dragon Slayer Magic?!' - asked by Lucy

Ilyen fontos dolgokat kihagynak az animébõl? 😄 Egyébként tényleg... Miért? 😄

@

armageddon666
Btw aki szeretne fizetni animéért, crunchyrollos pénz nem tudom hova megy, de havi 1000-ért legálisan hozzá lehet jutni elég sok animéhez legálisan 😊

@

armageddon666
Ez is elõfordulhat végül is. Bár eléggé tré dolog.

LasDen, nem tudom, ezt kerestem de nem találtam 😄 Amirõl te beszélsz az nem rémlik :S

@

efti
Az benne a bosszanto, hogy hol kotetetket tudnak le a mangabol egy egy epizod alatt, hol egy fejezetet csak. Ez a mostani is resze volt a magnanak es egy fejezet volt ez is csak, de pl a harmadik negyedik reszben gyoztem a fejem kapkodni a tempo lattan.

Szerintem ezzel egyutt is a szezon legjobb tortenete.

WWFSMD?

LasDen
asszem a rész végén az ending után volt, hogy gintoki felkelt és észrevette, hogy nem látja magát aztán felkelt mindenki teljes káosz volt és egyszer csak mutattak egy tagot egy gép elõtt, aki észrevette, hogy nincs bekapcsolva valami és benyomta...😄

de amit te mondtál az melyik rész?? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Akkor olvass utána, ahol én néztem mindenhol azt írták, hogy ugyanaz lett kiadva, mint ami ment a tévében is.
armageddon666
(Gintama banner, fuck this shit)

részt nem találom, de crunchyrollon nézd végig. a képbõl talán rájössz melyik az 😊

@

armageddon666
Eredetileg is így tervezték 😄 De mondjuk pont egy olyan képet tettetek be ahol az ágyéka van cenzúrázva. Azt nyilván úgy hagyják. Általában melleket szoktak mutogatni.

@lasden: mármint mikor nincsenek megrajzolva és egyre kevésbé lesznek? 😄 mármint elõször a színezés hiányzik, aztán már csak a keyframek vannak...

@

LasDen
usagi drop kezd leülni.....és attól tartok, hogy utolsó részekre valami fasságot fognak kitalálni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
télleg...az melyik gintama részben van, hogy láthatatlanok, ott ökörködnek és a végén kiderül, hogy a szerkesztõ nem kapcsolt be valamit??? 😄D

Zomil
nemtom nekem a kore wa zombie desu ka cenzurával is tetszett 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Akkor hogy maradt rajta mégis cenzúra?
LeventeV
akkor nem tudom...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Nem meglepõdtem, örültem. 😄

@

LasDen
váratlan fordulat...

armageddon666
az lényegtelen hogy nem foglalkoznak vele, de a cenzúra az utólagosan szokott rákerülni, szóval annak "levétele" tulajdonképpen a rá nem rakása, szóval nem igényel foglalkozást.

@

LeventeV
elsõ részt szedtem le csak és abba néztem bele. de az ilyen volt. gondolom a többi is ilyen.
Lelouch írta asszem, hogy a Deen-re jellemzõ, hogy nem nagyon foglalkoznak a BD kiadásokkal.

armageddon666
neeeee, kamu :S tényleg? Ez azt jelentené, hogy már megnézhettem volna rég.

Mondjuk akkor nem kezdtem volna el Fairy Tailt, és ki tudja mikor jött volna meg hozzá a kedvem 😄 Ami nagy hiba lett volna...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és gonosz Gerard visszatért hahaha, vagy Jellal...

@

LasDen
jah....már szinte ugyanaz, grafikailag is meg a történet is hasonló....de azt is érdemes megnézni...meghát az csak félóra..😄

Zomil
de mostmár lehet tudni, h nem ennyi volt 😄

szer.: meg sztem megnézem ezt a redline-t ha már Lasden annyira dicsérte 😊
tailenders hasonlo? mert ha ez tetszik akkor azt is megnézem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nemtom...hónapok óta megvan az ova, de egyszer nem vett rá semmi, hogy megnézzem...😄D

Máté94
Nézd meg az OVA-t elõtte. Szerintem bevezetõnek jó. Úgy lehet unalmas, hogyha tudja az ember, hogy ennyi volt.
Zomil
én láttam AA-n, de jo anime az? mert lehet megnézem majd

Máté94
Ebben meg még a reklám részét. <#idiota>
LeventeV
Kore wa zombie... bd-be pedig a cenzúrát felejtették benne.

LasDen
manapság már egyre kevesebben rajzolnak hisz gépen egyre jobban és gyorsabban kivitelezhetõ ugyanaz....

Máté94
Nem, csak eléggé zavaró.
Máté94
Hát mert olyan volt, mintha siettek volna, és inkább megcsinálták CG-ben, ahelyett, hogy rajzolták volna. 😄
armageddon666
Jó, akkor jól értelmeztem részenként, de egyben nem értem 😄 Miért cserélnék le a CG-t BD kiadásra? 😄 Ez kb. olyan hogy "Reméltem a Blurayben más lesz a szinkron" 😊

@

Lelouch
Rossz volt, vagy mi? Mert ilyenekhez nem nagyon szoktak hozzányúlni utólag.
Máté94
Na, akkor újra, jelmagyarázattal...

C BD-jében is benne hagyták a CG-t... pedig azt hittem kijavítják.<#gonosz3>
armageddon666
C BD CG Y U NO GO 😞

ezt írtad
ezt nem értem 😄

@

Máté94
Nem, az a kérdés, hogy mit "what?"-ozik. 😄
LasDen
igen ez a kérdés, hogy mi.....😄D

Máté94
Mi?
armageddon666
what?

@

Máté94
C BD-jében is benne hagyták a CG-t... pedig azt hittem kijavítják. <#gonosz3>
LasDen
Aszittem valaki majd beírja...😄

Black Rock Shooter sorozatot kap a noitaminA blokkban...

Lelouch
Igazából a manga se sokkal különb szvsz... 😄 Pedig eleinte én is nagyon oda voltam érte.
LeventeV
na akkor marad a tv kiadás. ha nem jó droppolom és mangázok. unokatesóm nagyon dícséri a mangát.

Zomil
DW szvsz az akik nézték a 90%-uk szerint szar volt 😄
(én is köztük vagyok...de ugy tudom Lasden-nek se jött be innen, meg aki nézte innen ugy kb. senkinek 😄 )

Seth
Ki más lenne az oka?
A tollamból is most fogyott ki a tinta

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Nem, csak a "Differs from manga, Lelouch hates it" effektus 😄

@

Lelouch
Nyílván én vagyok az oka annak, hogy a már két hónapja kijött elsõ BD-bõl sincs még RAW se.
armageddon666
Miért, nem így van? 😛

@

Lelouch
Ha-ha, nagyon vicces vagy. 😊
Seth
Tudjuk, mert szerinted szar volt,mert eltért a mangától 😊

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Na vajon... 😄
LeventeV
miért? <#conf>