Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
jaja kb, nemegyszer kerülgetett az idegbaj mikor vége lett egy résznek 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

LasDen
és aztán mellé ment...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Dragonballt kb. isiben utáltam meg, mikor 5 részen át tölti az energiagömböt, és pont azt az öt részt tudtam megnézni, az utána levõt már nem. (Mármint elõtte is láttam részeket, meg gyûjtöttem kártyát, meg ilyenek, szal képben voltam)

@

LasDen
szerintem ez a hokage dolog olyan mint a one piecebe a kalóz király......van egy cél, de azt csak akkor érik el ha már csak 2 emeber olvassa a mangát...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

wander01
nemtom, gintama... egyszerüen nem bejövõs. az elsõt megnéztem, a másodikba beletekergettem, abszolut nem fogott meg. ezzel szemben a beelzebub akármilyen gyökérség, még nem néztem meg az elsõ részt teljesen mikor benyomtam az akkor elérhetõ összes részt tölteni 😊 az olyan igazán nekem való faszság 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

LasDen
shaft sem mindenható....õk is csinálnak szart...😄D

wander01
najo de még emléxem mikor anno mindig rohanás volt haza az isibõl, mert ment a dragonball... most ahhoz képest a bleach sztem kispályás amatõr filler téren 😄 amugy a bleach-ben valoban az a rossz hogy nincs egy távoli cél, mindig jön valami erõsebb banda oszt el kell kenni a szájukat. narutora viszont nagyon kiváncsi leszek, lesz-e hokage, kinyirják-e egymást a csillagszemü haverjával, vagy ugy egyáltalán mi lesz a jinchuurikikkel (vagy mikkel) mert igazábol az x100 rész alatt nem nagyon volt még foglalkozva a lényeggel... szal reménykedem 😄

armageddon666
Tsukuyomit droppoltam. Lehet nem kellett volna félbehagyni xD
Még 7 rész van, de már 18-t is úgy néztem hogy mellette neteztem... Nem köt le.

Hiába SHAFT, hiába vámpír... nagyon jól indult, nagyon tré lett 😞

@

armageddon666
De nem lesz vége 😄 én fogadni mernék hogy Kubo fél chapternél sosem tervez elõrébb xD annyi sebbõl vérzik a Bleach, hogy az fájdalmas. Az anime no komment, már mondtam párszor, de át kéne keresztelni FILLER-re. Karakterek száma megegyezik, és több köze lenne hozzá, mint a BLEACH-nek 😛

Narutoról nem tudok nyilatkozni mert nem néztem, de sok "jót" hallottam róla. Az már az alapfelállásnál nem jött be.

@

LasDen
he is my master szerintem a másik...😄
de ha az ilyen ordas baromságok teccenek, akkor gintama mé nem?? 😄DD

am egy nagyon pici esély van, hogy folytatják majd valamikor az FMP-t...😄

wander01
amugy ha kategorizálni akarnék akkor az ilyen Hayate combat butler (meg a másik ahol a két csajt csicskáztatta a gazdag hülyegyerek, nem jut eszembe a cime) szintû ordas baromságokat imádom 😊 kár hogy a full metal panic-ot nem folytatták, fomoffou-bol pár évad még jöhetett volna, meg hasonlók ^ ^

LasDen
nem kell lehúzni magad...ha tetszik nézed, kész...én azt mondtam ami az én véleményem...neked tetszik, tök jó...
amúgy meg se gintama, se soul eater nem 1000 éves és fõképp nem hulladék...😄 és van normális ma is csak meg kell találni...😄

wander01
elnézést nem tudtam hogy itt ilyen úri társaság van, megyek lehuzom magam valahol. amugymeg mindenki bekaphatja, én szeretem õket 😊 már tul sokat láttam belõlük ahhoz hogy ne lássam mi lesz a vége, ha egyáltalán lesz olyan 😊 azt a pár évtizedet már kibirom. ujakbol viszont egy normális sincs. amiket mondtatok korábban azok meg ezeréves hulladékok (már bocs), amikkel régebben probálkoztam már és akkor sem jöttek be, ezért nem néztem õket 😊 mangát meg nem olvasok mert egyrészt felbasz, másrészt nincs annyi idõm 😊 max ha tudtok valami jo appot androidra hozzájuk 😄

LasDen
maradjunk annyiban, hogy szerintem egy olyan sorozat, ami egy majom és egy csimpánz salakanyagának valami furcsa és mindenképp avétos keveredésébõl jöhetett létre....blícsre nagyjából ugyanezen megállapítás igaz...😄

armageddon666
Naruto alapból úgy indul hogy nem érdekel.
Bleachet szerettem de aztán most már a mangát is csak azért olvasom, mert olyan szar, hogy már jó 😄D

@

wander01
Áhháá 😄 miféle dolog ez? 😊)) én nemtom miota megy, de ha jol emlékszem valahol a 40-ik résznél kapcsolodtam be, azota lesem hetente hogy jöjjööön 😊) Bleach ugyanez 😊 jópár év...

LasDen
jaaa....nem nézek narutot azé nemtom...😄D

wander01
Naruto tetko? ring a bell? 😊)

inkább igy de lemarad a tetko 😛

de ha ne szemeteljek befogom 😊

LasDen
nem értem...

wander01
lájk 😊))

Lelouch
Passz...
Zomil
ja hogy ez ln adaptácio? és ln-ként hogy szerepel? bejön az embereknek? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
LN adaptációkat nem szoktak végteleníteni.
efti
nagyon sok sorozatnal csak menet kozben derul ki a pontos teljes epizodszam. Nem feltetlenul lesz az vegtelenitett, persze nem is lehetetlen ettol meg

WWFSMD?

LasDen
ez még nem jelenti 😄 van mikó tudják van mikó nem...😄D

Zomil
abbol gondoltam, h nincs kiirva rész szám mal-on, ugy emlékeztem, h ilyenkorra már ki szokták irni, h 1-1 anime hány részes, lesz de hát tévedni emberi dolog(mondta a sündiszno és lemászott a drotkeféröl) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Végtelenített shounen fight?? Ezt mibõl gondolod?
Zomil
most nézem MAL-on, ez is ilyen végtelenitett shounen fight lesz? nemtudom...azokkal az a bajom, h tul lassa halad a történet...tudom én, h pont ez a célja, de belze is pont ezért nem tetszik néha...mert ha tudnám, h lesz fix 100rész akkor legalább lehetne tudni, h a készitök már tudják mi lesz a vége vagy legalább lehet látni hol a vége...de igy...

Zomil
akár még jo is lehet...
Armának meg igaza van...sosem láttam még ütös,pörgös anime trailert, mint amit amcsi sorozatoknál/filmeknél megszoktam 😄

LasDen

RelakS
törölgessek megint? Mindenki megtalálja magának a letöltõhelyeket!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
animetake.com
Lelouch
Soul Eater, Hunter x Hunter
wander01
mert miota az animesuki amit évekig látogattam levette amit le kellett neki, azota nincs normális gyüjtõoldalam ahol tudok vadászni 😊

Gintamát honnan tudok tölteni?

Máté94
Excel Saga...
LasDen
gintamara tökéletesen illik ez....de még fairy tail is poénos...😄

Máté94
Miért csak ezeket nézed? Millió egy anime van ezeken kívül, sõt jobbak, mint ezek. 😄
wander01
onepisz, d. gray már nem csikol, leszoktam roluk... másik kettõt nem vágom. valami poén-röhögõset mondjatok már, mint a Kenichi, Tenjou tenge, vagy hasonlo darálósat 😄

armageddon666
vedd hozzá Fairy Tailt és Gintamat. Meg One Piecet. Meg D. Gray-man-t.

Máris nem lesz sovány 😄

@

LasDen
nem csodálom...az elsõ 2 hááát...a belze is elég sovány fõleg akció terén....eheti rész is nagyon gáz idõhúzós szar volt...😄D

wander01
Horizon on the middle of nowhere ... jooonak tünik 😊 oktoberben indul? kéne már valami mert a bleach-naruto-beelzebub elég sovány adag egy héten... 😞

armageddon666
Olyan szar trailereket csinálnak animéknek 😄DD

@

Máté94
Na, ez begyere.
Máté94
AA/US, azon belül AA-n Hírek topic, animenwsnetwork.com
Ne legyünk már bénák. 😊
LasDen
nem értem a problémát...😄 ugyanúgy mint minden mást ezt is törrentrõl...😄 angol/magyar sub igen...vagy legyen francia??? 😄

LeWyTy
De egyszerûen nemértem...
Ti ezeket hol találjátok, hol nézitek, angol felirattal?, stb...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
jónak tûnik bár vannak kétségeim azért....

IMYke2.0.0.0
Nekem is azok miatt van a Kedvencekben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
azt hiszem a csajos képek jobban fognak érdekelni <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Most olvastam a Muvluv Unlimieted c mangát. Jó volt de úgy halottam anime is készül belõle. Lee tudni már valamit róla?