Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
az anime is ilyen jóféle? 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
teljesen korrekt 😊 elsõ hallgatásra rákattantam az OSTre, mondjuk általában a gyorsabb számait hallgatom.

@

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Dantalian 9. része nagyon jo volt...ez a különleges rajzolás is sokat hozzátett a részhez 😊
Bár már nagyon várom, h megint szerepet kapjon a másik páros 😄

Kamisama Dolls-ban kiváncsi vagyok az uj szereplö feltünése mit fog hozzátenni a sorozathoz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
OnFlém jöhet? 😄
Ez a legjobb ost! <#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tippre azt mondanám, h lerendezik a nagypapit, majd falami fél szövetségben megegyeznek a démonokkal, aztán egy ideig béke lesz... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kissé súlyos volt a vége a 22-ik résznek, el nem tudom képzelni hová fokozzák még ezt a következõ két részben?
Persze nagy összegben le mertem volna fogadni, hogy ki leckézteti meg a nagypofájú Angel-t ...

Zomil
Ao no exorcist utolso 2részét már nagyon várom, nem volt sok kedvem elkezdeni nézni a sorozatot anno...mégis hihetetlenül nagy pozitiv csalodás számomra 😊

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
anime futurama..😄D

LasDen
gondolom csak ökörködés lesz semmi több...de azé nem rossz...😄

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
én meg ezt nem tudom kihagyni 😄

Kislány a zongorán áll,
Fehér eb az orgonán áll,...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zola2000
Magyarországon is van híres Lolicon dal:
Kislány a zongoránál fehérebb az orgonánál, jajj de szépen játszotta a liszt rapszódiát, KISLÁNY KIT ÚGY SZERETTEM ...

bocsi nem tudtam kihagyni ^^

A

RelakS
Prosectura
Milliomos liliomos

Hm.. örülök hogy a Muvluv ból anime lesz annak viszont nem hogy nem a fõszálat Unlimited-Alternative hanem valami spin-offot a Total Eclipset animésítik meg. Pedig játék alapján a alternative-unlimited ütne mint a rotációs kapa.
IMYke2.0.0.0
Ki adja elõ? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Humiariból... Muhaha

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
?
Hogy is volt?

Hajlok a ferde hajlamra,
Alsós kell a paplanra.
Köztiszteletben állok,
Eszem vesztem, ha kislányt látok, yeeeee... <#idiota>

LasDen
kinek kell loli táska, póló??? 😄D

LeventeV
Megnéztem a Sword of the Stranger-t is. Jobb szórakozást így szombat estére nem is találhattam volna 😊

LeventeV
értem, kösz.

PetruZ
Appleseed XIII:
Két rész után sztem erõsen kakkintás-szagú. Oké, hogy nem egy filmes költségvetéssel dolgoznak, de akkor talán nem kellett volna erõltetni ezt a 3D-t, mezei "2D"-s cuccok is jobban néznek ki ennél. Vannak részek, ahol botrányosan csúnya a render... A hangok sem stimmelnek (és ez nekem zavaró), talán a sztoriból lesz valami, ha nem megy el Deunan-rinya irányba, amelynek sajnos vannak már jelei.

Ichigo Mashimaro:
Egy másik, hasonló anime melletti ajánlásra néztem meg, és nem bántam meg, nagyon tetszett. Egy évad (12.5 rész), meg 2 + 3 OVA az egész, nem tudni, lesz-e még folytatása. Ajánlós, nézõs.
Lelouch
Ha majd belevágsz a mangába, kénytelen leszel az elejétõl tenni, mert az anime 3 fontosabb szereplõt teljesen kihagyott.
LeventeV
megnéztem a Deadman-t. olyan bevezetés szaga volt az egésznek mint az Amatsukinak, a sok rinyálás meg a Gantz-ra emlékeztet. majd a mangát is elõveszem valamikor.

LasDen
nekem egyértelmû volt 😄

Máté94
Külön bekezdésben volt. 😄
LasDen
blood c-rõl van szó...nem tudsz olvasni?? 😄

Máté94
C az év legjobbja nálam, nem fikázni. 😄
LasDen
én elsõ rész feléig bírtam a dolgot...de úgy általánosságban is unom már ezeket a vámpír cuccokat...unalmasak már a velük kapcsolatos történetek...

Zomil
én a 4. részig birtam, azota nem birtam rávenni magam, h folytassam, pedig eddig ilyen még sosem volt...ez nem c, hanem zs kategoria...

Lelouch
Hamarosan jön majd egy Nisio Isin anime projekttel kapcsolatos bejelentés. Remélem nem csak egy Kizumonogatari dátum lesz, hanem valami újdonság. 😄 Szívesen látok bármit a szerzõtõl.
A Blood -C elsõ 9 részét végigszenvedve azt hiszem elmondhatom hogy én NEM! szeretném ha megvédene Saya.

Mellesleg rájöttem hogy a C valószínûleg az anime kategóriájára utalhat mert erõsen c kategóriás a cucc. A maradék részeket még pörgetve végignézem de azt hiszem megszületett az Uwe Boll filmek animés megfelelõje.
LasDen

LasDen
ez is jó...és ezzel talán kevésbé néznének hülyének...😄D

Lelouch
Ez se rossz. XD (bocs a kis méretért)

LasDen
must have...😄D

Zomil
http://www.animenewsnetwork.com.au/interest/2011-09-08/fate/zero-opening-theme-oath-sign-sung-by-lisa <#wow1>

"TV anime to premiere on October 1 with 1-hour special" ez a lényeg 😊

RelakS
Asszem, megint meg kéne nézni az azumangát XD

LasDen
én nem olvastam, de nekem hihetõ volt a dolog...

Eléggé közepes sorozat fõleg amikortól kiderülnek a dolgok. Az egyetlen kapcsolat a két anime között hogy egyazon világban és helyen játszódnak.

Mardock Scramble

Változtattak 1-2 dolgot mangához képest pl az elején nem értettem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgyis eléggé véres az ova akkor nem tudom miért kellett kihagyni hogy a fõhõsnõnek az elején még el is vágják a torkát mielõtt rágyújtják a kocsit, így értelmét vesztette a "sajna a hangszálaidat nem tudtuk rendbe hozni" dolog. Mellesleg szénné égett státuszból visszahozták de hangszálakat azokat nem tudták begyógyítani? Ez már mangában is fura volt.
de a képi világa tetszett. Az akciók is jók voltak csak kár hogy olyan sokat kell várni következõ részre.
Zomil
nemrossz sorozat, nekem tetszett, bár semmi köze az s;g-hez 😊

Lehet meg kéne nézni a Chaos;Head-et is? 😊

LasDen
én meg várom a jövõ hetet....jó kis 3 részes joint lesz...😄

Steins;Gate EP23 - Végre kezd kiderülni mi a rosseb az a Stein's gate, aminek a hackelésérõl szól a fõcímdal. 😄
Végre visszatért a kedvenc szereplõm és az is kiderült, hogy Kris nem mondott hülyeséget az elsõ epizódban, amikor felhozta Okarinnak már beszélt vele. 😊

Zomil
lol... 😄
folytatnom kéne már 😊

LasDen
sket dance grafikája hogy megváltozott...olyasmi volt mint az a housou makou v mi..😄
meg volt madoka ref...sõt még nabeshin is volt..😄D

Jelöltem volna a legjobb háremhõs címére Kasugano Harukát de õ sosem kavart több csajjal egyszerre hanem ilyen Amagamisan mindig újraindult a sztori.
Viszont nála legalább nem egy csókban vagy kézfogásban merül ki a nagy összejövés. 😊

Ott van viszont Negi Springfield aki felnövése után a legnagyobb háremmel fog rendelkezni az emberiség történetében.
LasDen