Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nem kell.
Lelouch
A hangja már mindenképpen jobb lesz... Norio Wakamoto<#hawaii>
Zomil
érdekesnek néz ki és a jol olvasom most összel jön? 😊
biztos nézni fogom, viszont kell hozzá látni az ova-t?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
<#eljen><#taps><#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
mirai nikki staff...

akik az ovaban voltak maradnak...Deus Ex-t csinálják meg jobban és fasza lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
De <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ennyi erõvel Tomoki se annyira irigylésre méltó. 😄
Zomil
jah bocs azokat nem vettem észre, pedig megnéztem a teljes listát 😊

Bakemonogatari meg simán hárem...bár mondjuk annyira nem irigylésre mélto... 😄
nem a csajokkal van a gond, hanem a történésekkel...

Zomil
nana, azért pl. Tomoki helyében szivesen lennék... 😄

Lelouch
Rossz végérõl fogod meg a témát... 😄
efti
Touma szerintem meg halala utan is onfelaldozas kenyszerben szenvedne masokert 😊

WWFSMD?

LasDen
ha öngyilkos leszel minek a pszihomókus??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Touma helyebe pszichologushoz fordulnek, vagy ongyilkos lennek. Esetleg mindketto

WWFSMD?

LasDen
én egyiket se irigylem....mindig bántják õket, nem túl irigylésre méltó...bár Touma helyébe lennék...helyre pofoznám Indexet aztán meg misakat is helyre tenném a barátaival együtt, acceleratorral lepacsiznék is kanzakival meg elsétálnánk a naplementébe...😄D

Lelouch
A Bakemonogatarival kapcsolatban ez nem fedi a valóságot.
Makoto amúgy a 18. a listán. XD
Ruley
Ebbõl a Higurashi, a Bakemonogatari, és az OreImo nem is igazi háremek, csak sok csinos lány lébecol bennül a fõhõs körül, de közülük max. 1 vagy 2 az aki szerelmes belé.

De még ezt leszámítva is, Maebara Keiichi mit keres a listán? IRIGYELHETÕ háremekrõl volt szó, mi az irigyelhetõ abban hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kikaparod a saját torkodat, hasbaszúrnak, lelöknek egy hídról, elárasztják a faludat ideggázzal, aztán megint híd, aztán megint ideggáz, aztán lelõnek?

Jó hogy nem mindjárt Itou Makoto-t irigylik, azt legalább néhány értelmes döntéssel helyre lehetett volna tenni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Attól függ, hol jársz az Index-ben... 😄
A Denpa Onna és a Sekirei pedig ott van a teljes listán.
A Nyan Koi háreme meg szvsz nem olyan nagy szám, szerintem Toumáé jobb... 😄
Zomil
hát nemtudom, de touma-jét azért annyira nem nevezném háremnek...
Meg hol van a Denpa Onna? 😊
Meg Sekirei is simán beférne...
Meg ha már touma befért, akkor a Nyan koi föszereplöje is befér...

Lelouch
Top 10 Most Envied Anime Harem Masters

A bõvebb listával együtt, helyezéstõl függetlenül szvsz nagyjából rendben van a felsorolás, de azért pl. Nagasumi-t kihagyni... 😄
Ruley
"csak azért, hogy utána a helyére egy gyengét hozzanak be. és ezt nem egyszer játszották el."

A nyilvánvalón kívül még kire gondolsz? Nem emlékszem hogy mást is látványosan helyettesítettek volna, a legtöbb halálnak értelme volt.

LasDen
Towa no Quon, érdekes volt tetszett, de inkább az akción volt a lényeg mintsem a karaktereken vagy a történeten...felvázolták mivan és a többi már csak az akcióról szólt...persze a folytatásokban lesz rá idejük (remélem) mindenre...meglássuk...Quon kicsit hasonlított a Xamd-ra...

Mardock Scramble is egész fasza volt...szépen nézett ki nagyon, és bár még nem teljesen levágós a dolog (asszem) de ígéretes ez is. a végén a darálás picit emlékeztett a gantzra...

Zomil
sokan vagyunk igy vele 😊

edios
végére értem death note-nak:

25. részig úgy gondoltam, hogy "OMG ez az egyik legjobb anime amit láttam, egyik kedvencem lesz".

utána az új karakterekkel nem tudtam kibékülni, egyszerûen nem látom értelmét egy erõs, rendesen kitalált karakter megölésének csak azért, hogy utána a helyére egy gyengét hozzanak be. és ezt nem egyszer játszották el.

de még így is nagyon jó volt összességében, most is a soundtrack megy, nagyon eltalálták.

kíváncsi leszek az élõszereplõs filmekre, azt olvastam, hogy ott pont nincs ez az általam felvetett "hiba".

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Azt hiszem egyedül a HighSchool of the Dead az ami az animék között igazi ízig vérig csoszogós zombi apokalipszises.
RelakS
Ez a Murder Princess eddig igen ... érdekes 😄

Lélekáthelyezés egy hercegnõ és egy fejvadász között, és most a fejvadász kiadja magát a hercegnõnek...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Az akción volt a hangsúly, nem azon, hogy mennyire zombis valójában.
Ruley
A Kore wa Zombie az mondjuk eleve nem is igazán zombis volt, az egészben csak egy ürügy volt a zombiság hogy a fõhõs miért halhatatlan, aztán ment húsz irányba a hülyeség.

Én amennyire beleolvastam a Sankarea-ba, az a különbség, hogy ez tényleg a zombiságról is szól, meg úgy is néz ki. (még ha zombi-apokalipszis nincs is benne).

armageddon666
Hát vége a Fairy Tailnek... ill lesz még egy levezetõ rész, aztán gondolom néhány filler, de következõ Arc vége olyan fél év múlva lesz mondjuk 😄 Addig on-hold asszem.

@

Zomil
meg hozzávenném Tenma-t is bár ott nem igazán zombi a föszereplö, de hasonlo 😄
Amugy akkor felejtös 😊

Lelouch
Ha mondjuk a HOTD és a Kore wa Zombie a viszonyítási alap akció téren, akkor ennél túl sokat ne várj. 😄
Zomil
"romantic comedy" nem hangzik tul jol, vmi akcio jo lenne ha lenne benne, mert különben nem nagyon fog érdekelni

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
yuruyuri...most megy...

IMYke2.0.0.0
Illetve a 'fan art' melyikre vonatkozik?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Segítségeteket kérném szépen: a Coalgirls fürdõzõs bannere (4 lányka) melyik animébõl van?

Lelouch
Amennyit láttam anno a mangából, szvsz nem lesz valami nagy szám.
inb4 "jó" 😄
LasDen
újabb zombis õrületet kapunk majd...😄

"The October issue of Kodansha's Bessatsu Shōnen Magazine is announcing on Friday that a television anime adaptation of Mitsuru Hattori's Sankarea "zombie moe adolescent romantic comedy" manga has been green-lit."

armageddon666
Erre berakott egy Bleaches képet -.-

@

armageddon666
Áááá, #kyuubisubs IRC csatin van egy "Ismerd fel az animét a képrõl" script 😄 Még egyet sem tudtam kitalálni xD Nagyon durvákat rak. Kár hogy a megoldást nem írja be utólag...

@

No.6 végre kezd beindulni. Kíváncsi leszek lesz e folytatása késõbb?

LasDen
"The crossover manga chapters between Gintama and Sket Dance that ran in Shueisha's Weekly Shonen Jump magazine on April 11 will be animated for television.
The Gintama episode with Sket Dance characters will air on September 26, and the Sket Dance episode with the Gintama characters will air on September 29."

vááá...király...😄DDD

Máté94
Megtaláltam. 😄
LasDen
rokyubu lezárta a kosárlabdát és átment ilyen tinglitangli fosba....

Baka Test meg szokásos módon oldott meg mindent...megse lepõdtem...Aki már túlon túl fárasztóan idióta volt...ennyire nyilvánvaló és.....ááh...

armageddon666
Ezt most miért kapartad elõ Mate94? 😄

@

Zomil
me mi magyarok vagyunk és ugy olvassuk 😄

Győri Devi
ne köss bele! múltkor nem zavart senkit XDD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
az elsõ kocka miért van visszafelé? XD (balról jobbra értelmes, nem jobbról balra)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
nem gondoltam hogy elõszeditek még 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
de most nem az animéról volt szó...hanem csak karakterrõl....😄

Zomil
De pont emiatt lesz jo az anime a Haruhi-Kyon ellenpárossal 😊