Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
a hypolt anime-k amiket eddig néztem nekem is bejöttek eddig 1kivétellel ami a death note volt...viszont ezt már korántsem mondanám el más dolgok terén(film, játék, stb.)
(pl. számomra a Watchmen egy mestermü, pedig sokan utálják... :D)

Amugy a Harry Potter szeretettel nincs semmi gond, mert a könyvek igenis jok és örülök, h elolvastam öket, legalább volt egy másik sorozat ami a Gyürük urán kivül rávett az olvasásra gimnazista koromba...viszont a filmek...nah azokat lehet utálni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
én az ilyen bevágott fura képekre gondoltam, vagy például ilyenekre:
kép1

kép2

te mire gondoltál?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
...ezek szerint képi világ címszó alatt nem ugyanarra gondoltunk... :D
LeventeV
az ilyen bevágott képeket én soha nem fogom tudni megszokni és megszeretni. Bakemonogatari-ba se tetszett és a Mahou Shoujo Madoka Magica-ba se vagyok érte oda, bár eddig ott kicsivel elviselhetõbb.

Lelouch
A Bakemonogatari egyik nagy pozitívuma volt a képi világ szvsz...
Ruley
Én a hypeolt dolgokat szinte mindig zabálom, ami azért fura mert nem mondhatnám hogy egy birka fogyasztó vagyok, naponta átlag 1,5 órát töltök az egyedi ízlések problematikáján elmélkedve, de aztán mégis, aminek nagy netes visszhangja van, azt valahogy mindig úgy alakul hogy élvezem.

Ráadásul megvan az a rossz szokásom hogy még akkor is kitartok mellette amikor aztán visszacsap a hype, és utálni lesz divatosabb az adott témát. Így ragadtam benn a Harry Potter fandomban még tinédzserkorom óta, vagy a Haruhi fandomban az Endless Eight után.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
én a haruhitól például falra mászok :D

LeventeV
<#idiota> ok. következõkbe kiírom majd.

@LasDen: Shaft le se tagadhatná ezt az animét. a fura képvilág az ami nekem nem jön be. Bakemonogatariba se tetszett. de az ahogy a mahou shoujoságot megközelítik az egész érdekes. ilyet még nem láttam.

Zomil
ez is olyan, mint a Haruhi, meg egy rakat másik hypolt anime, vki imádja vki nem :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Nem az egészet, csak legalább azt a jellegzetesebbik felét, hogy "Madoka".

LasDen
szerintem egyetlen sorozatnak se adtam annyi utolsó esélyt mint annak....4.5 részt szenvedtem végig de nem értem a hypeot...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
értem én, csak gondoltam ennyibõl is leesik XD
én hibám, ki kellett volna írjam az egész címet. bocs :)

Ruley
Csak mert a "Mahou Shoujo" az így önmagában egész mûfaj neve, szal ez így kb. olyan volt mintha az "Iron Man"-t arra rövidítenéd le hogy "Man".

LeventeV
igen, Madoka :)

Lelouch
Mahou Shoujo mi? :D Bár gondolom a Madoka.
LeventeV
Mahou Shoujo eddig (4/12) durvább mint amire számítottam.

Lelouch
HxH<#eljen> Kár hogy kb. 2 év, mire láthatjuk a Greed Island Final folytatását.<#szomoru1>
Kint a Kana legújabb része magyar fordításban a blogomon.
zola2000
Az õsszi szezonból ezek érdekelnek eddig:
http://www.youtube.com/v/kXMmqlMNEj8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/jLNtneUFDLo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

(meg persze a magyar DB GTre is kíváncsiskodom).

A

LasDen
steins gate epic win...:DD (ha nem láttad...)

1. megakadályozta a diktatórikus utópia létrejöttét
2. megakadályozta a harmadik világháborút
3. megmentette a lányt
4. megkapta a lányt (Tsundere Queen of 2011)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
(nagyon) lassan 23 éve (legyen 18, az elsõ pár év nem számít :D) ismerem a bátyám, így tudom miféle ízlése van és hogy tetszen-e neki vagy sem...nem akarom tömni fölöslegesen animékkel mert látom, hogy nem érdekli a dolog...
amúgy meg látta már Gits 1-2-t, Akirat...meg amúgy sem kezdõ filmes..:D

IMYke2.0.0.0
Hát, a 'Lain' egy kezdõnek - fõképp fogékony, érzékeny embernek - igazi hardcore sztori. Szerintem.

Elõtte meg kellene néznie még valamit, ha nem látott életében más animét mint mondjuk a vasárnapi matinéban valami blõdséget...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Lain kib@szott jo tortenet, de eleg nehez cucc ettol meg.

mawaru penguindrum 9: ennek a sorozatnak minden epizodja WTF kategorias? Persze igy is fenn lehet tartani a figyelmet...

WWFSMD?

LasDen
én majd tesómmal akarom megnézetni a Laint....úgyis azt mondta, hogy ilyen komolyabb, mélyebb filmekre vágyik...csak majd rá kell erõltetnem :D

armageddon666
Letöltöttem a zx.evangelion.renewal.complete packot, hogy megnézessem egy ismerõsömmel. Elindítottam egy részt, megütött a nosztalgia. Belenéztem az End of Evaba, és azt hiszem most talán még jobban tudnám értékelni, mint 4 éve :D (majdnem 5 talán?)

Misato halálánál kapcsoltam be. A csókos jelenetnél. :)

@

LasDen
végeztem is a sorozattal...konkrétan ûristen bazmeg...ilyen jó sorozatot régóta nem láttam basszameg, ilyeneket még még. a 3 rész alatt szinte végig kirázott a hideg, az utolsó részen meg úgy izgultam mintha az életem múlt volna rajta...ez már simán év sorozata (de bármi lehet még :D), méghogy madoka...az egy nagy büdös lóf.sz....:D

Zomil
nekem nincs gondom vele, mert imádom a témát, csak folytatnom kéne a sorozatot, mert magyar felirat sosem fog kijönni hozzá :D

Gyakorlatilag végtelen lehetõség van az idõutazós témában és olyan ügyesen megcsinálták szerintem ... belefér.

Zomil
lol még film is lsz? :D

LasDen
"A teaser after the final episode of the Steins;Gate television anime series announced on Wednesday morning that production on a film has been green-lit."

http://www.youtube.com/v/OSY7pxH5JrI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ez egy igen nagy fuck yea....:DDD

Lelouch
A Kenichi mangában írták, hogy jövõhéten lesz valami fontos bejelentés... Csak nem folytatják az animét? :D Jó lenne...
LasDen
húú alig várom az estét....remélem jó kis steins gate zúzás lesz ez a 3 rész...:DDD

Máté94
Amikor csinálsz hozzá. :DD
IMYke2.0.0.0
Miért kellene most kifejtenem?

Ha jó netem lenne, akkor még inkább a jobb minõséget részesíteném elõnyben.
A sorozat pedig érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nos, igen - ha jobb netem lenne .
<#vigyor5>

Zomil
te? ha jobb neted lenne... :DD

IMYke2.0.0.0
Jézusom, a "Cardcaptor Sakura" CG-féle, 1080-as kiadása 122 GB + a 'Movie I' 12,5 GB - ki az az elvetemült, aki ezt beszerzi? :) :)

Lelouch
Én viszont úgy érzem, nem veszítettem volna semmit se, ha nem kezdek bele...
LasDen
#49002: 2012-re van írva, felirat meg a részek utána pár nappal lesz..:D

#49000: Sajnos nem...nem volt rossz, de elég átlagos..:D

Ezen a lapon besírtam...

http://www.mangafox.com/manga/umi_no_misaki/v11/c086/10.html

Soyogi fejlõdéstörténete. :)
LeWyTy
A multkor írta valaki hogy a:
Zero no tsukaima nak jön a 4. évada... mikor? és ehez mikor várható magyar felirat <#hawaii>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Hát ez ellen nem nyerhetek<#nevetes1><#taps><#eljen><#eljen><#eljen><#csodalk>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeventeV
az anime is ilyen jóféle? :D

armageddon666
teljesen korrekt :) elsõ hallgatásra rákattantam az OSTre, mondjuk általában a gyorsabb számait hallgatom.

@

LasDen

Zomil
Dantalian 9. része nagyon jo volt...ez a különleges rajzolás is sokat hozzátett a részhez :)
Bár már nagyon várom, h megint szerepet kapjon a másik páros :D

Kamisama Dolls-ban kiváncsi vagyok az uj szereplö feltünése mit fog hozzátenni a sorozathoz :)

LeWyTy
OnFlém jöhet? :D
Ez a legjobb ost! <#nyes>

Zomil
tippre azt mondanám, h lerendezik a nagypapit, majd falami fél szövetségben megegyeznek a démonokkal, aztán egy ideig béke lesz... :)

Kissé súlyos volt a vége a 22-ik résznek, el nem tudom képzelni hová fokozzák még ezt a következõ két részben?
Persze nagy összegben le mertem volna fogadni, hogy ki leckézteti meg a nagypofájú Angel-t ...