Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
parancsolj 😄
De akkor végig is kell hallgatnod!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
10 órás változat need.

Ruley
Ettõl aztán csak úgy szétárad bennem a kawaii.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
gondolom magyarul senki nem forditja...
pm-ben(mielött baj lenne belöle 😄 ) küldenél egy linket pls, h hol lehet nézegetni angolul?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Azért majd a movie után próbálj meg legalább egy fejezetet elolvasni, szerintem megjön majd a kedved hozzá... 😄
A movie BD kiadásának dátumáról pedig még nincs hír.
Zomil
bah...ugy nézném tovább anime változatban...mangát nincs kedvem olvasni :S
eleve mangás folytatás nem igazán jöhet szoba az anime original kavarás miatt...

nah nembaj legalább még1 filmet biztosan látunk 😄
(az mikor is jelenik meg?)

LeventeV
A bdripes 29 perces, a másikat nem tudom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Mennyivel hosszabb?
Lelouch
Végre kint a teljes fejezet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ikaros Melan(dark Ikaros) 😮 Ikaros nagyon gyorsan el lett intézve, és most Tomoki se úszta meg... Remélem Chaos jön segíteni majd, mert nélküle itt nem sok esély lenne... Így két legyet egy csapásra módon a vele kapcsolatos félreértésbõl adódó probléma is megoldódna legalább.
LeventeV
tegnap akartam nekifogni és észrevettem, hogy a tv-be leadott verzió van leszedve, és az is SD. ezért megkerestem a HD verziót, de a 13. részhez nem volt felirat mellékelve, azért mert a 13 rész eltér a tv-ben leadott verziótól.
közbe megtudtam, hogy csak hosszabb a rész.

Lelouch
Honnan?
LeventeV
én is csak ma tudtam meg.

Lelouch
Én azt se tudtam, hogy különbözik.
LeventeV
a Sora no Otoshimono 13. részének Bd vátozata csak abban különbözik a Tv változattúl, hogy hosszabb, vagy pedig teljesen más az egész?

Zomil
Nem tudom megunni annyira jo...(Dantalian no shoka op)
Mennyit dolgoz fel az anime az LN-böl? Van esély 2. évadra?

Zomil
Itsuka Tenma: ahogy elnézem az utolso rész már ilyen laza izé lesz(11.-nél járok)...kár pedig még néztem volna egy darabig, sajnos ez is ilyen bevezetö anime volt, amiben simán van még1 évad...már csak abban reménykedhetek, h jo eladásokat produkál és a készitök megfontolnak egy 2. évadot

Öszi szezonhoz: akinek bejött az FSN annak sztem a Fate/Zero a szezon egyik legjobbja lesz 😊

Győri Devi
1 vagy 2 jó még biztos lesz. Legalábbis alaptörténetekbõl ítélve.

やられたらやり返す。倍返しだ!

efti
Hasonloan volt nalam is, de ehhez nalam meg az usagi drop is hozzajott. Nagyon vegeteros most minden, a mawaru penguindrum az egyetlen ami az elozo evadbol a kovetkezobe marad nekem es meg mindig ott tartok azzal is, hogy minden epizod kozben valahol felmerul a "WTF is this?"

Remelem a Bakuman 2-n kivul lesz meg igazan jo sorozat az oszi evadban

WWFSMD?

Zomil
jaj...jaj...jaj...nem szoktam ova-kat nézni...de épp ráértem és amugy is bejött a zombideszka gondoltam megnézem...jaj...-50iq kapásbol 😄DDD
Nagyon beteg volt, szo szerint beteg 😄
Ennek ellenére akarom most a 2. évadot 😄
mondjuk Yuki hangja mintha nem lenne ugyanaz, pedig mal szerint ugyanaz volt...
de tényleg annyi idiotaság volt benne...kezdve a fesztiváltol...a kéjvágy... 😄
a kötélen mászás közben seggbe szuri... 😄
meg a végén a nemtudom milyen kártyás játéknál az a seggbefeszités...nagyon bejött a vámpir ninja csajnak 😄
meg a bugyik nézegetése...
nagyon kész volt 😄DDD

Zomil
Kicsi Rin <3 😄

Lelouch
Végre plot haladás a Sora no Otoshimono mangában, de az események ilyen alakulására nem számítottam. 😮
LasDen
gintama x sket dance crossover hatalmas volt, rég nevettem ennyit...beteg idióták. és a kicsit megváltoztatott opening-ending is ütött....várom a csütörtöki részt 😄D

Zomil
Kamisama no memochou vége. Sztem nagyon jopofa sorozat volt egy olyan 7.5-8/10-et adnék rá. Jo volt nézni, egyedül ezek a neet-es tulzások nem tetszettek annyira, de ezeken kivül jo volt. Ha lesz 2. évad szivesen várom 😊

Zomil
Baka to test ni 11. része is jo volt. Tetszett ez a flashback és az ED nagyon jo volt 😊

sejtettem, h Yuuji okos, nem véletlen találti ki azokat a jo taktikákat...viszont fura, h a legrosszabb osztályba került 😮

Ruley
A Hanasaku Iroha elég jó volt, számomra a Nichijou mellett a legjobb az évadban, ezt a kettõt vártam minden héten.

A gyönyörû, eredeti rajzstílus mellett az erõs pontja a karakterek voltak. Míg talán az elején úgy tûnhetett hogy Ohanát leszámítva sablonkarakterek, a végére már ennek nyoma sem volt, elég jellemfejlõdés volt hogy addigra már nem is karakterekként hanem emberekként gondoltam rájuk, akiknek érdekel a sorsa.

Zomil
Sajnos még csak a 6. résznél tartko mert Ricz/ronin csak ott jár, de nekem eszméletlen tetszik...én nem nevezném normális slice of life sorozatnak, mert épp az a jo benne, h nem normális 😄
Teli van töménytelen idiotaságokkal...amivel engem könnyen meg lehet fogni... 😄

efti
Veget ert a Hanasaku Iroha is. Jo sorozat volt, nem volt tokeletes, de azert szerettem 😞

WWFSMD?

LasDen
ro-kyu-bu is véget írt...elõzetes elvárásaimat felülmúlta, mert sokkal kevesebb kosarazásra számítottam, de jobb is volt ez így 😄 viszont 6. rész után megfeküdt a sorozat, de szerencsére uccsó részre megtalálta magát...csak az a kár, hogy a rész tele volt minõségi hibákkal, karakterek egyes jelenetekben szörnyen néztek ki, volt hogy az animáció se volt csúcs...de ami a legidegelõbb volt, hogy sokszor értelmetlenül idõkitöltésként szövegeltek baromságokat...

LasDen
a keion jó volt az tetszett (fõleg 1. évad), de többi az valahogy gyengébb volt nála...a-channel szép lassan dögunalomba fulladt, míg ugyanez a keionba valamiér nem történt meg és végig szinten tartotta magát....

Malakai
Ez lenne eredetileg a slice-of-life. 😊

Ja és, ha valakinek van kedve, bannert továbbra is lehet készíteni, nyugodtan rakja be, ha meg nem kerül be a listába lehet PM-ben küldeni, mert valószinüleg nem vettem észre. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Na igen, erre írtam a második felét, hogy "aki a moe lánycsapatos slice-of-life-ot is szereti", annak fog tetszeni.

Ahogy látom, te a Nichijou és az Azumanga mellett a Lucky Star-t is on-hold tartod, az A-channel-t is lehúztad, és a K-on!-t is közepesre értékelted.

Ezek mind olyanok amiknek a stílusuk ugyan változó, de mindnél megvan az az alaptéma hogy nem igazán történik semmi, mindenki csak úgy tengeti az életét, beszélget a semmirõl, eszik, alszik, iskolába jár, bevásárol, és ennek az átlagos életnek a szépségei vannak idealizálva.

LasDen
én szeretem az abszurd humort is, de ez és másik elfajzott barátja az azumanga sem váltotta be a hozzáfûzött reményeimet...

LeventeV
na akkor nem lesz gond 😊

efti
Kar hogy vege a Nichijounak, szerettem ezt a sorozatot, a heti egy epizodot meg sokaig elneztem volna.

Bucsukepp csinaltam neki egy bannert:

WWFSMD?

Ruley
Véget ért a Nichijou, ajánlom mindenkinek aki az abszurd humort, és a moe "lánycsapatos" slice-of-life-ot is szereti, mert ez a kettõnek remek ötvözése volt.

Ruley
Bõven a komolytalan része van túlsúlyban, csak egy kis dráma van idõnként rárakva.

LeventeV
kösz a gyors választ.
valami vidámat akartam nézni mielõtt visszamegyek, de csak nekiállok jövõhéten.

Lelouch
Van.
LeventeV
a Sora no Otoshimono-nak van egy drámás beütése?

Zomil
Én meg a Fate/Zero-tol várom a szezon legjobbja cimet 😊

Lelouch
Hû ez a Kaiji 22. rész... 😄 Egészen elképesztõ, miket tudnak kihozni ebbõl a pachinko témából. 😄
LasDen
lehet csak én láttam úgy, de mintha az ehavi soul eater sokkal kidolgozottabb lett volna mint az eddigiek...és várom a köv részt, az afrikai meg ázsiai halálkasza nagyon kemény 😄

Lelouch
Higurashi Kira 1. rész
Keiichi-hez pont illett a Tomoki-féle hang. 😄
LasDen
ha elvárás, akkor un-go és ben-to, többi meg lesz ami lesz...kivételt képez working 2 mer attól az elõzõ szintjét várom 😄

Lelouch
Nekem sincsenek túl nagy elvárásaim, így csak pozitív csalódás lehet számomra ha úgy alakul...
LasDen
szerintem meg tucat lesz, tele klisékkel és 0 élvezeti faktorral....persze cáfoljanak rám, de nem látok benne fantáziát...

armageddon666
Legalábbis magyar feliraton jobban érzõdik hogy szar, mint az angolon.

@

armageddon666
Igazából jó minõségben beszerzed angol felirattal, utána ráraksz egy magyar feliratot.
De jó magyar felirat meg ritkaság nagyon 😄

@