Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én mindenesetre a Supercell zenéire már a Bakemonogatari ED-nél felfigyeltem, az egész albumukat is leszedtem, most meg, ugyan nem értek a zenéhez, de ebben egybõl éreztem ugyanazt a stílust, pedig még nem is ugyanaz az énekes mint azokon, hanem valami új lány, de Ryo, aki szerzi a zenéiket, annyira jellegzetesen tudja csavarni a hangokat, hogy feláll tõle a hátamon a szõr.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Márpedig ebben az esetben az OreImo lényegesen népszerûbb volt, 24 ezer eladott lemezzel megközelítõleg a Clannad, Haruhi, TTGL, Azumanga, F/SN kategóriájú klasszikusok közé került fel, vagyis olyan fenoména lett amivel szemben magasabb elvárások vannak, amit ezeket figyelembe véve külön értelmezni kell.
Ez alatt a Yosuga no Sora csak egy volt a tavaly õszi évad sok ecchi közül, még ha a nézõközönsége szerint a saját súlcsoportjához képest igényes is volt, az a közönség mégis csak egy kis niche, ami igazából mindenkit hidegen hagy hogy épp mire gerjednek.
Nincs ebben semmi japán sajátosság, gondolj csak arra milyen kereszttûzbe kerül nálunk is bármi ami túl népszerû lesz, ahogy mindenki be akarja bizonyítani hogy a tartalma burkoltan így rasszista, úgy szexista, amúgy kommunista, miközben az senkit nem érdekel hogy ugyanez más, kevésbé ismert mûvekben minden burkoltság nélkül megvan.
Prof William: ha nem nézted meg az alternatív befejezést akkor ajánlom azt is, a 4 Special az.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Bár az igaz hogy a Yosugában a testvér szál tulajdonképpen csak "egy másfajta végigjátszás." így talán el lehet azzal intézni hogy mindenki azt a befejezést tartja valódinak ami neki bejött. Nekem pl az Amatsume Akira - sztori volt a kedvencem..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyebár amikor kijött az Ore ni Immouto... akkor ment felháborodás hogy hát ez INCEST! pedig sztem még utalás se igen volt rá. Elég sokáig ment is a ragelés.
Aztán jött a Yosuga no Sora ami azon kívül, hogy minden "route" végén szexjelenettel örvendeztet minket, a 9-12 részekben a Sora sztorija elég komoly vérfertõzést tartalmaz. Erre meg semmi csak a nézõk áradoztak ( köztük én is bár nem vagyok incest rajongó ) hogy menyire jó ez a sorozat...
Hogy is van ez?
WWFSMD?
Amugy meg még mindig nem értek semmit sem az egészböl...részröl részre adagolják az infokat, de annyi név elhangzott itt 3rész alatt, mint máshol 1évad alatt...és hát nekem amugy sem tul jo az ilyen japán névmemoriám...
Egyáltalán az elején kezdték ezt az anime-t?(mármint az LN elején?) Mert olyan mintha csak igy durr a közepébe csaptak volna.
Hol azt érzem, h ez egy nagyon is érdekes történet és eléggé összetett, néha meg csak egy random idiotásgnak gondolom. Még azt sem mondanám, h tele van ecchi-vel, mert igazábol a dinnyemelleken kivül más ecchi nem igazán van benne.
Viszont a föszereplö tetszik, nem mondanám sablonosnak 😄
Nézem tovább és reménykedek erösen, h majd valahol a 10. rész körülre összeáll a fejemben a történet...
(Csak azok a fránya elbaszott mell rajzolások ne lennének, esküszöm nem sirnék ennyit emiatt a sorozat miatt, de totál elrontják számomra az élvezeti faktort...)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Úgy tûnik, ez legalább valamivel heteroszexuálisabb sorozat lesz mint a Kimi to Boku.
WWFSMD?
mondjuk a gintama & skl rumble rendezõje azé sokat jelent, így tuti hogy nézõs...😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eddig egy alkalom kivételével, max. 1-2 hibás tipp után mindig eltalálta kire gondoltam. 😊
- We will have separate
-
-
- If some of the typesetting lag for you or don’t display properly…well, tough luck. Wait for the
やられたらやり返す。倍返しだ!
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mangában nagyon cool volt az a jelenet.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"In "uta-garuta", players try to find the last two lines of a tanka given the first three lines. It is often possible to identify a poem by its first one or two syllables. The poems for this game are taken from the Hyakunin Isshu and are traditionally played on New Year's Day."
WWFSMD?
WWFSMD?