Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
21 ending. 😊

@

armageddon666
Nem én mondtam neki hogy nézze. 😊 Általában amit mondok neki azt nem nézi. Magától kezdte el. Nem tud róla még semmit, remélhetõleg nem is néz utána. 😛 Nice boat.

Egyébként meg én sem láttam. Nem tetszett a világa. Utolsó részt megnéztem mert az kell az alapmûveltséghez 😄

@

LasDen
viszont a játékkal akartam játszani, de valami gebasz volt vele és a jobb felsõ sarokban egy kis ablakban ment a játék a többi meg fekete volt és a felirat se volt rajta...próbálkoztam egy ideig, pöccsöltem meg minden aztán hagytam a csudába....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Komolyra fordítva a szót, én se voltam oda érte. Azért egyszer megérte végignézni a lulz miatt.
LasDen
nem fogott meg az elsõ rész és nem folytattam...ismerem a végét meg ezt azt még a sztoriból a többi meg már nem számít 😄

Lelouch
Nagy hiba. 😄
LasDen
én nem láttam (1. részt) és nem is tervezem...😊

Lelouch
Miért is? A School Days egy igazi örökzöld, kötelezõ darab!
Győri Devi
és még nem is boku no picot adtál neki... csalódtam benned ifjú padawan XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
szegény 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nice boattal a végén?? 😄

efti
haha, te adtad neki? 😉

WWFSMD?

armageddon666
Haha, öcsém School Dayst néz 😄DD 15 éves

@

Kb annyi derül ki róla amit az elsõ 5 percben elmagyaráztak. A gnóm meg a jócsaj valami privát dimenziója lehet honnan segítenek a Persona usereknek. De hogy miért az eddig egy P játékban sem derült ki.
LasDen

efti
Eredetileg pecsi gyerek vagyok, erettsegi utan koltoztem fel egyetemistanak pestbudaba, aztan meg jol ittragadtam

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Jaj...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch

Nem siették el... 😄 Szerencsére a Kai-ban ez már nem ilyen volt.
Lelouch
A TWGOK manga eléggé depresszív hangulatba váltott most...
Amúgy elég durva, hogy mióta igazán beütött a mennykõ(több mint 50 fejezet telt már el azóta), Keima jóformán nem játszott semennyit se.
Zomil
Amugy kiderül majd mi a fene ez a bársony szoba? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, "földi" vagy/voltál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
akkor jo 😊

A játékban is vannak ilyen lazulós részek. Ráadásul pont így jönnek sorrendben. Csak ott még vannak ilyen pihent minijátékok is mint a csajok kilesése stb..
efti
Tyuuu... koszonom szepen mindenkinek a koszontest 😊

Hullareszegsegrol szo sem volt, Pecsen jartam szuleimet meglatogatni eme jeles alkalombol, plane mivel egyszerre van a szulinapom mas csaladtaggal is

WWFSMD?

LasDen
passz...majd lesz...

berlinboy6329
Nyaatorrentsrõl tud vki vmit?Egész nap nem ment.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeventeV
Ilyen névvel lehet hódítani. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Index
LasDen
apja igazi DB fan lehetett...😄D

Zomil
off:
wat? 😄

Zomil
Persona 4 megint jo volt... 😄
Pedig elég fillernek tünt(nemtudom van-e ilyen rész a játékban), de legalább vicces volt, Narukami-nak meg a pokerarca nagyon nagy(mikor lerugták öket a vizbe...) 😄
Ráadásul a fürdöruhás részt is ki lehet pipálni.

BEAST
Amik így hirtelen eszembe jutottak: Densetsu no Yuushano Densetsu, Tales of the Abyss(és kb az összes többi Tales of), talán még az Isekai no Seikishi Monogatari is belefér.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
Fate/Stay Night

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeWyTy
Lolmá... eddig nem találtam semmit.... most meg bõségzavarom van<#falbav>(~700+)

Ezekhez hasonló mítikus vagy mágikus...jól kinézõ dolgokat keresek... esetleg (slayers,fairy tail,zero no tsukaima)

Ugye nem vagyok túl pofátlan a sok hülyeségemmel<#conf>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Nem is kell... rájöttem hogy már korábban segített rajtam valaki<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Sok 😄

LeWyTy
Kérdés:
Milyen blu ray minõségû animék vannak amikhez van magyar felirat vagy készítés alatt van?

Ruley
Boldog utó-születésnapot.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

biomage
Boldog 55 percet, mármint születés napot Efti! <#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Malakai
Azért másnaposan még majd örülhet ezeknek. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Efti meg lehet, hogy valahol hulla részegen fetreng <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Ejj má hogy nem lehet szépen enni?

piros mogyi
RelakS
Forever alone? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Boldog születésnapot, Efti!

<#idiota>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
kíváncsi leszek erre a kingdomra, de most ahogy meg láttam, hogy Kugimiya is lesz benne, úristen szaladt ki a számon...😄
annyira nem vészes pedig, csak ez elõre vetíti, hogy a karkatere idegesítõ kis picsa lesz...😄
de mostanában nem is láttam annyi sorozatban...😄

Zomil
Boldog Szülinapot Efti! 😊

LasDen
én is kíváncsi vagyok rá....tegnap jelent meg 😄D

IMYke2.0.0.0
Ezt mindenképp látnom kell majd: Children Who Chase Lost Voices From deep Below

"Has been licensed for American distribution and that makes me a damn happy camper to find out that I'll be able to buy another one of Makoto Shinkai’s film masterpieces (5cm per second, Voices of a Distant Star, ). I just can't wait until it's released as I want it now dang it. Thankfully it's just been released in Japan on DVD and BD so I'll be able to watch it soon. But I guess I'll just have to wait for a while before it's released on BD or DVD here in the States so that I can own it.

I little bit about Children Who Chase Lost Voices From Deep Below -- Asuna lost her father and lives a lonely life listening to mysterious music coming from her father's crystal radio. One day she sets out for a journey to see a boy again. Through the adventure, she experiences a parting and finds the cruelty and the beauty of the world. "