Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én megszoktam ezt - én hatásszünetnek tartom ezeket.
Be is tettem a "beszerzendõk" listámba a Paradise Kiss-t.
Most épp egy koreai filmes oldalt böngészek, és ott is vannak finomságok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Egyszer ketszer probalkoztam elo szereplos feldolgozasokkal, de valahogy annyira eletszerutlen szamomra a japan szineszet, mintha kozepiskolai szinjatszokorok csinalnak oket. Tulzott merteku, ugyanakkor elkesett testbeszed, a parbrszed sem eletszeruen folyamatos, hanem mindig meg megallnak. Erthetetlen szamomra a dolog, hiszen animekben ezek az idozitesi gondok nincsenek, tehat tudnak igy szerepelni, sot kulturalis oknak is nehezen tekintheto, hiszen akkor a animekben is igy lenne. Sosem fogom erteni

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Csak most találtam rá, és meglepett, hogy a Paradise Kiss-nek is van élõszereplõs verziója.

IMYke2.0.0.0
És persze, hogy rossz helyre írtam most is... ehh...

IMYke2.0.0.0
Korr. (átkozott VIP-hiány): "BD Animék nem esetében is vehetõ észre."

IMYke2.0.0.0
BD Animék esetében is vehetõ észre. Élõszereplõs filmeknél azért már tapasztalható - fõképp a sötét helyszínes jeleneteknél.
Azért a több menetes kódolás jobb minõséget produkált már a korábbi érában is.

efti
fel van rakva ami a 10bites cuccok lejatszasahoz kell, ertem en azt is hogy kisebb, meg ha lenyegtelenul is, az viszont hogy jobb minosegu lett azt nem vettem eszre.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A Trance-t én is szeretem. A metált pedig nagyon messzire kerülöm. És?
Toleráns vagyok. Van aki a hörgõs trasht, van aki a nyugis klasszikusokat, és azok feldolgozásait kedveli és még sorolhatnám... de a zenehallgatás nem minõsít, szerintem.

A "Nichijou"-ból a CoalG eddig csak 12 részt adott közkézre, a release-k lassan szivárognak, és majd amikor egyben megnézhetõ lesz, rávetem magam.
A linkelt meme szerintem rettentõ szar volt. :(

A CoalG nem saját scripteket helyez a kiadványaiba, hanem másokét, erõsen felülvizsgálva - ez nem lehet ok a közgyûlöletre.
A 10 bit erõltetése, és korábban a feleslegesen nagy méretû kiadványok annál inkább. Bár ezt sem igazán értem, hiszen, aki kicsit is halad a korral, az már feltette a gépére a szükséges összetevõket.
A multimédiás tárolókkal, TV-n animézõket szívbõl sajnálom, de hát ez van...

LasDen
jaah tudom már melyik ez...olvastam már AA-n róla...ez érdekesnek tûnt már akkor is...jó tudni mikor lesz :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Az ám! (Ezért mondtam hogy off). Az érdekessége, azon kívûl hogy jó történet, az hogy egy angol anyanyelvû, teljesen "amatõr" munka, de egyébként talán ez az elsõ teljesen japán-professzionális-kaliberû ilyen játék.

Öt évvel ezelõtti 4-chan thread-ben született az ötlete, azóta készítik.

A bevezetõ/demó részét már pár hónapja olvastam.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
LasDen
e valami VN?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Off:Hurrá!

Január 4.-én megjelenik a Katawa Shoujo!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Én majdnem felvágtam az ereimet az AGE elsõ pár része után. Digimon gundamokkal... :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
újabb gundam érkezik a nagyobbaknak, darkosabb lesz és még az UC kedvelõit is kielégíti majd...az AGE side projectje...

AGE-t is nézni kéne már...de várok még kicsit...:D

@efti: nekem sincs bajom velük meg eddig nem is hallottam róluk rosszat így meglepõ volt...:D

efti
a 10 bites kiadvanykodas miatt en is...de szerintem jo minoseguek a dolgaik. Az hogy mennyire jok maguk a forditasok azt nyilvan nem tudom, en a japanul nem ertos fajtaja vagyok az animeket nezok halmazanak

WWFSMD?

LasDen
ha már coal...múltkor MALon olvastam és meg is lepett, hogy a coalgirlst elég széles körben utálják...

efti
1. te dolgod, amig nem probalsz meggyozni rola, hogy az a jo, addig en se gyozlek meg rola, hogy a Black metal az igazi

2. Nichijou nagyon nagyon jo, csak az ep0 volt uncsi, a tobbi jo. Ha nem kell hozza mindenaron neked magyar felirat, a szeneslanyok szokasuktol elteroen mar a TV verziot is feliratoztak

WWFSMD?

LeWyTy
Jó lehagytam hogy többek között. sory
trance,d'n'b,dubstep,hardstyle,glitchop,chiptune,electro/house....minden ami gép de fõleg a keményebbek<#mf1>
De az szar példa volt... túl snassz<#nevetes1>
befejeztem az OFFot!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Máté94
Le lesz fordítva ne aggódj, csak nem mostanában.
Zomil
1. trance valoban kaki... :D

2. de a Nichijou király...tökéletes agysorvasztás...nekem tetszett :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
1. a trancet szereted...mekkora gáz már...

2. nemtom...me szar??

LeWyTy
Kössetek belém hogy szeretem a trance-t!
De a Nichijounak mér csak 6 része van lefordítva?<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Major spoiler az LN folytatásáról:
Már az elsõ kötet végén visszatér majd Touma... :D

LeventeV
Akkor ha a movie nem fog kapcsolódni a LN-hez még két évad...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
sket danceben ezek a flashbackek rohadt jók...Switch és Hime flashe is nagyon jó volt, nagyon jó történetek...több ilyen stílusú rész kellene bele, sokkal de sokkal jobb lenne....:D

efti
Marpedig o az idiota vigyorok koronazatlan kiralya. De azert egy Index amiben nincs Touma mar biztos hogy jobb mint egy Index amiben van..

WWFSMD?

Lelouch
Ott van helyette Accelerator. :D
LasDen
milyen index az ahol nincs asszonyverés....:D

efti
"This is a world where Kamijou Touma does not exist."

Tul szep ahhoz hogy igaz legyen :D

WWFSMD?

Lelouch
14 kötetet. Összesen van 24 + már kijött 3 kötet az Új Testamentumból is.
Lelouch
Az Index-re gondoltam... :D
LeventeV
Az anime mennyit dolgozott fel eddig a LN-bõl?

efti
Nem vagyok Bible Black-ben muvelt, igy a folytatasa is kimarad. Majd talan egyszer.... miert?

WWFSMD?

armageddon666
Bible Black? :P

@

Lelouch
MAL-n láttad az Új Testamentum leírását??
LeventeV
Elsõ évad tetszett és ahogy vége a másodiknak kezdem el azt is. Felõlem jöhet még több is. Csak ugye minnél jobban megszereted a karaktereket utána annál rosszabb szenvedeni látni õket. :(

efti
erre meg nem sok eselyt latok, eddig kb szorol szora kovette az anime a mangat. Megjegyzem nem rosszak ezek a mellekszalak, a Nanamine-es tortenetek pl nem rosszak, az Eiji bevasalja a mangamegszuntetsre valo jogat sztori meg kifejezetten jo. Csak epp nem halad hoseink tortenete az anime adaptacio fele. Pedig aztan akkor mi lenne? szerintem az olvasok attol meg kivancsiak lennenek a tortenetre tovabbra is, csak nem lenne mellekszal meg foszal...

(remelem nem tulzoan spoilereztem)

szerk:
@LeventeV: a manga meg most is fut, hacsak nem ternek el tole, akkor nem lehet vege az animenek se egyenlore. Egyre jobban tartok tole, hogy vegtelen tortenet...

WWFSMD?

LeventeV
Én azt hittem happy end lesz a Bakuman vége, de ezek szerint nem. :(

LasDen
jah jó értem....akkor lépjék át a szart és folytassák a sztorit...:D

efti
fenet. epp azt magyarazom, hogy a mangaban onnantol, ahol varhatoan a masodik evad veget er rengeteg lenyegeben filler chapter jott

WWFSMD?

LasDen
a 2. évad végével be is érik a mangát???

efti
Az vele a baj, hogy kb onnan ahol varhatoan ez az evad veget er egy tonna filler kovetkezik.

Nagyon enyhe spoiler:
valoszinuleg kb a teljes bakuman 3 alatt semmit nem fog haladni a sztori alap motivuma, hacsak at nem ugorjak egy reszet, de ez eddig se volt jellemzo a sorozatra

WWFSMD?

efti
Pedig nem bonyolult, parhuzamosan tobb tortenetet is lehet irni arrol hogy Touma onfelaldoz barkiert es barmiert, mikozben random nagyonevil nagyon protagonist meg idiotan vigyorog

Raadasul tetszoleges sorrendben olvashatod

WWFSMD?

Lelouch
A Index LN véget ért, az Index: Új Testamentum a folytatása.
LasDen
izé, én ezt most nem értem....a tag írja az index novelt és közbe írja annak a folytatását??? azt meg hogy??? vagy mi...

LasDen
Jövõ õszre bejelentették a Bakuman 3-at...jó lenne, ha a 3. évad végére úgy vége lenne, mindenki boldog és kész....kár hogy nem lehet így...

Lelouch
Mint már írtam, ehhez a movie-k is megfeleltek volna. Azok se képviselnek csúcsminõséget, de azért mégiscsak jobbak, mint a GT.
LasDen
biztos így akarják felvezetni a Kait...:D