Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Én is csak csatlakozni tudok Zomilhoz és Malakaihoz. Nagyon nagy a Baka. Nem olyan rég néztem meg a 2. évadot, sírtam a röhögéstõl. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
szerintem is nagyon jok, pedig en se ismerem a szoban forgo darabokat 😊

un go 10: basszus, kezdem sajnalni, hogy mar csak egy epizod, a vegere olyan lett mint amilyennek egy jo kriminek kell lennie

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
<Úgy, hogy az animéket csak hírbõl ismerem>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Malakai
Kikövetkeztethetõ szerintem, más nem az alapján, hogy kik mellett van.

Bakát meg én is ajánlom, elborult fajta sorozat, de nagyon jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
számomra 10/10-es sorozat, eszméletlen mekkorákat röhögtem rajta 😄

a potteres kép meg tök jo, csak kár h egy csomo karaktert nem ismerek fel(pedig a könyvet olvastam) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ez a Baka to Test nem rossz. 😊 Vizuálisan eléggé hajaz a SHAFT-ra.
LeventeV
Én is úgy megnézném. 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ruley
Ez rohadt jó.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
itt a potteres anime vált...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
OMG. Bár meg kell hagyni, remekül összefoglalja az animét...
LasDen
Takanashi kicsit olyan mint Yoshi a bakatestoban...bár nála nem olyan egyértelmû hogy Inami mit érez, de ellenben az idióták királyával õ azért közeledik inami felé még ha nem is tudatosan és tök jó, hogy körülötte mindenki azonnal levágja a szitut 😄
fantasztikus sorozat a working...imádom minden percét, de sajnálatos hogy jövõhéten vége. remélem lesz 3. évad jövõre és a 4. is utána...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Arra jó volt, hogy emlékeztetett a mangára. Most folytatom. Tsukune nagyon badass 😄 Meg jó az az egyenruha.

@

LasDen
nagyon jó 😄

Ruley
Szerintem itt nem is arra mondta hogy hány animét nézel, hanem hogy inkább csak az igazi japán otakuk szoktak jellemzõen ezen az oldalon állni hogy egy seiyuu legyen igazi "idol", mire a legtöbb nyugati anime rajongó meg csak azért is elhatárolódik ettõl, a betegesebb felhangjai miatt, és az õ felfogásukban meg akkor már egyáltalán ne is számítson hogy a magánéletében mit csinál.

Tényleg, igazából ilyen érveket se magyaruk se angolul nem is olvastam ez elõtt sehol, csakis a sankaku féle 2ch komment fordítások között.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok otaku - annyit azért nem animézek, és hát ugye gyûjtéseket sem renezek(hetek) a cuccokból -, egyszerûen nem tudok elvonatkoztatni az ismert dolgoktól.
Elõadja a nagy halált, hogy abbahagyja, és aztán beszopja magát megint a bizniszbe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
De mint ahogy Zomil is írta, a Nisemonogatariban már fog beszélni.
Lelouch
Nem néma, csak nem akart beszélni ilyen-olyan okok miatt... 😊
Lelouch
Hirano volt Shinobu hangja a Drama CD-n. Ebbõl jött a következtetés, hogy valószínûleg õ marad továbbra is, de szerencsére nem. 😊
Amúgy én fõleg Kiss-shot és a Kizu miatt örülök a váltásnak, loliként még el is ment volna Hirano Aya. De mivel ott a felnõtt forma is, Sakamoto Maaya sokkal jobb lesz szvsz.
RelakS
te tényleg olyan vagy, mint aki a lincselését akarta 😄
Mit érdekel a magánélete, hozza a hangját, azt kész.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
egy kis "publicitás" sosem árt...😄DD

Zomil
öhm most igy fejböl utána nézés nélkül nem tudom megmondani, de sztem nise-ben megszolal

Imy: olyan vagy, mint egy otaku... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Számítanak, mert olvastam róluk, és bizony, rögvest eszembe jutnak, amint meghallom a hangját... ahogy múltkor is, otthon, amikor újra belepörgettem egy-két Haruhi részbe, Yuki miatt.

armageddon666
Addig oké, de ott loli formában szerepel, aki meg néma, nem?

@

Zomil
nisemonogatari lesz a köv. évadban 😊

szerk.: amugy engem se nagyon tud érdekelni, h mindenkivel lefekszik...ö dolga...amig nem romlik emiatt a munkájának a szinvonala...mondjuk ahogy Arma is irta nem tudnám elképzelni nélküle, pl. haruhi-t

armageddon666
Nem Kizumonogatariban?

@imy: tényleg ennyire számítanak a személyes dolgai? Engem valahogy nem tudnak érdekelni a sztárallûrjei, meg hogy esetleg mekkora kurva ameddig hozza a tõle megszokott minõséget. Haruhi, Konata, nem tudnám mással elképzelni õket.

Másrészt Shinobuhoz (õ a vámpír, ugye?) szerintem nem passzolna, szóval sóhaj nem is - mert nem is tudtam hogy õt fontolják -, de egy kicsit örülök ennek. 😊

@

IMYke2.0.0.0
Nem lett túl szimpatikus, a dolgai miatt.
Tudom, hogy lehetnék elnézõbb (hosszú lenne kifejteni az érveket), de semmi kedvem.

LasDen
nah..nem szereted???

IMYke2.0.0.0
Megkönnyebbült sóhaj, részemrõl.

Lelouch
Eldõlt, nem Hirano Aya lesz Shinobu hangja a Nisemonogatari-ban. 😄
Máté94
Itsuka Tenma no Kuro Usagi x Densetsu no Yuusha Densetsu OAD 1.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Gekkou táncraperdül, én akkorát szakadtam! xD
Lelouch
A Haganai-ra gondolt(Boku wa Tomodachi ga Sukunai), volt benne OreImo cameo.
Zomil
? 😮

LasDen
tegnapi hangaiban volt...😄D

armageddon666
Harry Potterest láttam ilyet, az jobb volt.

@

Zomil
öszintén szolva szivesen megnéznék egy ilyen anime-t 😄

LasDen
animés GYU...😄

Máté94
Már megvolt.
IMYke2.0.0.0
Az Aeden? <#buck>
Imádom azt a számot.

armageddon666
Wow, jó trailer.
Közben pont hallgattam a számot amit linkeltél. Kb. 20 másodperccel a szám kezdése után kapcsoltam be a trailert, és valahogy nagyon passzolt a vágásokhoz 😄

@

Zomil
hm, ezt meg kell néznem 😊

efti
😄

Atolvastam amit irtam, nyugodtan elolvashatod, nincs spoiler benne 😊

Amugy az 5cm-hez erdemes elolvasni a mangat is, sokminden kiderul belole ami a mozibol nem. Nyilvan a manga nem akkora vizualis orgia, de epp csunyanak se csunya

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Csak az elsõ bekezdést mertem még így is elolvasni 😊

5 Centimeters Per Seconds vége még mindig kísért: egyszerû és mégis nagyszerû 'cliffhanger', ami miatt az ember ott ragad elõtte, és mereng azon, amit sok filmrendezõ csak elérni szeretne a filmjeivel: azon merengünk, hogy "mi lett volna, ha"...

efti
en nem titkoltan 5cmps fan vagyok es szerintem se a legjobb muve Shinkai-nak a Hoshi wo ou kodomo, de ez nem jelenti azt hogy nem jo. Szerintem igenis jo, irtam is rola egy nem spoileres bejegyzest nem lovok le benne semmit.

WWFSMD?

LasDen
szép volt, de engem a történet nem tudott megfogni...unalmas volt, vontatott és olyan semmilyen....de a másik két filmje a voices of a distant star meg a beyond clouds (she and her cat is, de az más) az tetszett, sokkal érdekesebb és mozgalmasabb volt, mint az 5cm

IMYke2.0.0.0
Nekem a 5 Centimeters Per Seconds nagyon tetszett! A "Hoshi o Ou Kodomo" is felkerült a listámra 😊

LasDen
persze......egy ideje már itt pihen a gépen, de nemtom mikor nézem meg...😄 Shinkait bírom...a stílusa nagyon szép, bár 5cm/s nem tetszett....

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, akkor érdemes lesz megnézni. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Errõl hallottatok már?:

Children Who Chase Lost Voices from Deep Below (星を追う子ども Hoshi o Ou Kodomo) is a Japanese anime film created and directed by Makoto Shinkai, following his previous work 5 Centimeters per Second. This film is planned to be his longest animation film to date and is described as a "lively" animated film with adventure, action, and romance centered on a cheerful and spirited girl on a journey to say "farewell". The film was released in Japan on May 7, 2011. It was released on DVD and Blu-ray in Japan on November 25, 2011.

LasDen
nekem tetszett...nem a legjobb, de élvezhetõ volt 😄