Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én már kész vagyok...a többi már nem rajtam múlik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
akkor türelmesen várok... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
yep...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Ano Natsu-t csak Lasden forditja? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Már hogyne venné észre...Csak nem hiszem, h te is mindenkinek a képébe vágnád ismeretlenül, h "tudom h titkoltok vmit rohadékok ki vele!!!"... 😄
Látszik rajta, h neki is feltünik, h vmi nem oké, csak nem nagyon emlegeti.

Máté94
Hát, hogy mindenki olyan rohadt titokzatos, de tisztelt Sakakibara-kun ezt nem veszi észre. Izgalmas 12 rész vár minket, itt jó sok mindent kell majd besuvasztani. Horrorban szeretik sok részen keresztül fenntartani az érdeklõdést, és csak apránként adni új információkat. 😊
Zomil
mégis mi? 😮

Máté94
Another: Ez a tipikus... áhh... annyira egyértelmû. 😄
Lelouch

<#vigyor5>
Zomil
nekem is Cartman jutott elöször az eszembe 😄

armageddon666
(Egyébként konkrétan a South Parkra hasonlít a fazon, csak nem akartam ennyire nyilvánvaló példát 😄)

@

Seth

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Brave 10: Tök jó lenne, ha nem ilyen ugrálós - szuperpóveres - túl komolykodós baromság lenne. Nem nagyon kultiválom az ilyet animében, úgyhogy ez egy rész után nálam cancel (idén az elsõ 😊 ).

Ano Natsu De Matteru: Ó, igen, ideje volt már egy új Onegai Teacher-nek, lassan 10 éve, hogy lement az eredeti. 😊 Persze felfrissítették, hozzányúltak itt-ott, és kipofozták mai stílusra, úgyhogy nincs is vele semmi baj, nézzük tovább. 😉

Another: Elég nyomasztónak tûnik így elsõre, de ugyanakkor érdekes is, a sablonos alaphelyzet ellenére. Remélem azért, hogy nagyon nem húzzák el, túl sok részen át ugyanezt nézni már kevésbé lenne élvezetes.
IMYke2.0.0.0
Igen, a Family Guy nem ugrott be !
Valahogy olyan, mintha elgurult volna a rajzoló/karaktertervezõ gyógyszere...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ugye? Nem az a baj, hogy kövér, hanem hogy ilyen hülyén van megrajzolva, a többiek meg nem. Utálom mikor ennyire nem egységes a karakterdesign. Mármint olyan mintha egy klasszikus Disney rajzfilmbe bedobnánk mondjuk a Family Guyból valakit.

@

IMYke2.0.0.0
Én bevárok pár részt és után kezdem el. Rendhagyó módon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Ejha, Another-nek nem semmi nyomott hangulata van...de tetszik, rég nem láttam ilyen anime-t 😄
és a grafikája nagyon szép.

IMYke2.0.0.0
Á, értem, köszönöm. <#worship>

Zomil
áh 😊

Lelouch
A "robot" csak a játékbeli megjelenése.
LasDen
Doctor Doom

Zomil
de jo, csak nemtudom ki van rajta 😄

IMYke2.0.0.0
"One autumn day in 2046, Haruyuki has an encounter with Kuroyukihime, the prettiest girl in his school. For the middle school boy who is often bullied, the meeting changes his life. Through a mysterious piece of software from her, Haruyuki learns of the existence of the virtual Accel World. In that moment, the lowest of the "school caste" becomes "Burst Linker", a knight defending a princess."

A falnak megyek ettõl a kövér gyerek ábrázolástól! Attól még inkább, hogy a robotban meg karcsú.

Malakai
Az, jófajta ökörködés, jobb mint amire számítottam. Nagyon idióta a három fõszereplõ, de az alap. 😊
Preview tetszett még: Random stuff next week. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
úgy éreztem hát cselekedtem....nem jó? (u_u)

Zomil
mi ez az uj logo? 😮

LasDen
remélem a brave 10 nem hakuouki szerû lesz....

Zomil
daily lives of hsb...jujjj...elég beteg volt...a szoknyás rész...jajjj...meg az ED... 😄
hát kellemes idiota sorozat lesz ugy érzem 😄

Zomil
Nisemonogatari hozza az elvártat, mindenki továbbra is kattant és el is felejtettem, h mindig rajta kell tenyerelnem a stop-on, ha minden kis képbevágást el akarok olvasni 😄
Hitagi továbbra is örült...a grafika meg továbbra is iszonyat egyedi és különleges 😊
Araragi hajtincsének mozgása meg még mindig haláli... 😄
OP nagyszerü lett. Mondjuk a vége kicsit hirtelen ér véget.

LasDen
az

LeventeV
Szerintem ez lesz az. Kösz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ruley
Brave 10?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
Ez mibõl van?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ez a daily lives of hsb iszonyú jó...végig feküdtem - meg ágyban is voltam - a röhögéstõl
még az se zavar, hogy 3-4 különálló jelenetbõl áll az egész...😄

Lelouch
Ez van, a Nise LN rövidebb, mint a Bake. Bár mondjuk ennyivel azért nem, ahogy itt-ott olvasom ennek a hírnek a kapcsán.
Lelouch
To Love-Ru Darkness Hugging Pillow Auction Ends at US$2,600

Nem semmi. 😄 Yabuki Kentaro elgondolkozhatna a titkos rajzgyûjteményének kiadásán... 😄
Zomil
a link nem jo hir 😞
bár a bakemonogatari is csak 15részes volt

viszont az idézet eléggé várhato volt 😄

Lelouch
11 részes lesz a Nisemonogatari.
"The interviewer asked if Shinbo would like to animate all of NisiOisin's original Monogatari novels, and Shinbo said he would."
Jó jel, bár várható volt. 😄
Ruley
Egy kicsit olyan érzésem volt tõle, mintha egy klisés forgatókönyvet úgy rendeztek volna meg, hogy véletlenül se tûnjön klisésnek.

Már a fõhõs kinézete is egy olyan "véletlenül sem fekete hajú, jellegtelen Yuji Everylead". Aztán ahogy a transfer student tábla elõtti bemutatkozásos jelenetét is pont kihagyták. Meg ahogy a leesõ törülközõs ecchi jelenetet is a lehetõ legjobban megvariálták.

Nem panasz képpen mondom, a kivitelezés fontosabb mint az eredetiség, ahogy azt mindig mondogatni szoktuk, hát ez épp arra gyúr rá.

Zomil
nagyon ráértél, de szép összefoglalás 😄

LasDen
én mondtam hogy jó lesz Ano natsu...😄DD

Malakai
Nem tudtam aludni. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
De ráér valaki... Szép összefoglaló linkekkel meg mindennel mi jó. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Eddig a szezon, akit nem érdekel max átugorja... <#idiota>

Ez az Ano Natsu de Matteru kb az Onegai Teacher és az AnoHana keveréke lesz úgy tûnik. 😄 De nekem szimpi, a staff pedig ígéretes, Nagai Tatsuyuki¹ rendezi és Kuroda Yousuke² írja. Vizuálisan meg kb az AnoHana, karakterdizájnban is, meg a hátterek kidolgozottságában, stílusban is. Engem már a vidéki városka hangulatával, meg a filmezõs részek ígéretével eleve megvett. 😊
MAL AniDB ANN YouTube

Hátõõ, ez a Brave 10 viszonylag sztenderd nyinnyászós-szamurájosnak tûnik, bár nem tudhatom, rég néztem ilyesmit. 😊 A tíz harcos koncepció ellenére természetesen 1-2 kiemelt szereplõ csak van.
MAL AniDB ANN YouTube

Kísértet sztori és "creepy town", vagyis osztály az Another, bár innen még többfele elmehet a történet, nem olvastam utána, eredetit se ismerem (nem is tudom van-e fordítás). Érdekes, csak egy kicsit túl melankólikus, amihez mostanában nem sok hangulatom, úgyhogy lehet pár részen belül félrerakom és majd egybe darálom le, amikor kedvem van hozzá.
MAL AniDB ANN YouTube

A Rinne no Lagrange-t elég nehéz megítélni egy rész alapján, kb semmit nem lehetett megtudni, ami nem feltétlen baj elsõ részben, de azért jó, ha elhintenek ezt-azt. A fõhõslányt megismerhettük elméletileg (inkább erre koncentrált a rész), akinél a kelekótyaságot és a "szuperlányt" keverték, csak nem tudom, hogy ez hosszú távon is szimpatikus lesz-e. Az animáció viszont szép, várhatóan a mecha-harcok látványosak lesznek. 😊
MAL AniDB ANN YouTube

Mouretsu Uchuu Kaizoku szerintem akár jó is lehet, hangyányit el is hintik, hogy vmi plot is lesz itt a könnyed hülyülésen és majd az ûrharcon kívül, és amit értelmesen folytathatnak a kapitánnyá válás után is.
MAL AniDB ANN YouTube

High School DxD a szezon akcióba oltott tõgy villantgatása a tiniknek, AT-X-rõl deréktõl felfele cenzúrázatlanul. 😄 Freezing ugrott be, csak a lányok darabolása helyett talán részenként a fõhõst darabolják majd, ja meg kevésbé komoly (bár szerintem Freezing is csak elsõ pillantásra, látszatban volt az) és persze mechás-supersuitos marhaság helyett démonos marhaság. 😊
MAL AniDB ANN YouTube

Belenéztem a Senki Zesshou Symphogear-be is, habár sejtettem, hogy a csajok énekelve ölik a zajnak nevezett plüssfigura szerû idegeneket nem fog bejönni. Bár engem a vérengzõs, harcolászós, komor irányzata se fog meg a mahou shoujo animéknek, ja mert ez az lenne. 😊
MAL AniDB ANN YouTube

Az Amagami SS Plus kb ott folytatja, ahol abbahagyta az elõzõ szezonban és kb olyan is mint annak bármely epizódja. Szóval akinek az bejött, annak a folytatással se lesz baja. Bár arról nem olvastam, hogy itt is az elsõ szezon sematikáját követik, vagy most Ayatsuji mellé csatlakozik be pár egyéb lány és végig egybefüggõ lesz-e.
MAL AniDB ANN YouTube

¹ — Toradora!, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai, Toaru Kagaku no Railgun, stb
² — Onegai Techer, Onegai Twins, Honey and Clover, Excel Saga, Highschool of the Dead, Gungrave, Hellsing Ultimate, Madlax, Gundam 00, Trigun, stb

ui.: Nisemonogatari elõtt Bakemonogatari volt betervezve, de nem jött még össze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Volt egy pre-screen Anotherbõl még decemberben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én is meglepõdtem mikor beakartam jelölni, hogy csak holnap lesz...de AC is szokott tévedni, úgyhogy nem gáz...😄

de am tényleg jó volt...kíváncsi vagyok mi lesz...

Máté94
Nem az Amnesia-t? 😄
Zomil
a jövöt... 😄

jo én csak animecalendart néztem azt hittem csak holnap lesz 😊

Ruley
De... tényleg... <#ijedt>

DE AKKOR MIT LÁTTAM???
<#bdead>

Zomil
another nem csak holnap lesz? 😊

amugy us-en kivül Vampire Famiglia is forditja, de remélem az US-en egy gyorsabb fordito forditja, mert pl. Persona4-et meg HxH-t nagyon szépen gyorsan kiadják 😊