Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
amíg itthon nem licencelt sorozatokról van szó, addig az nem warez...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
figy, nekem nem azzal van a bajom, h tiltakozunk, mert igenis a google, a különbözö játékcégek és egyéb oldalak igenis tiltakozzanak és szervezzenek tömeget...de nemár egy lényegében "warez" dolgokkal foglalkozo AA tiltakozzon már ennyire nyiltan, meg hogy oldallekapcsolás...engem csak ez zavar :S
Persze kell tiltakozni, de azért továbbra is tartom, h az online közösségek és oldalak együtt tul nagy falat ahhoz a vezetöknek, h csak ugy hollywood és a tobbi idiota mellé álljon a buta warez ellenes hülységükkel(mármint nem a warez ellenesség a buta, hanem ahogyan ök elképzelték). Nem igazán éreztem reális veszélynek a dolgot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Obamát támogatták akiknek szarul jönne, de õt támogatták a kitalálói is, Hollywood és a többi hagyományos média, akik a kalózkodást akarják leállítani, és ezért az egész netet is betiltanák ha tehetnék. Épp az kezdte el az egészet, lényegében egy lobbiverseny volt az egész, kötélhúzás a két médiablokk között.

Az elõbb belinkelt cikk írásakor például még kérdéses volt hogy Obama melyik nagy szövetségesét választja, és nem lehetetlen hogy épp az döntötte el a kérdést, hogy az egyik oldalt a nagy lobbi mellet pluszba egy dühöngõ tömeg is támogatta (még ha nem is milliók, csak pár tízezer kocka), a másikat meg nem, és hát választási év van.

Egyébként más esetekben osztanám a véleményedet, pl a tavalyi Ishihara balhé idején nagy volt a fölösleges pánik, de akkor eleve semmitmondó volt törvénytervezet. Ez viszont tényleg egy egész olyan rendszert léptetne életbe, ami után olyan automatikusan kapcsolhatnának le egész oldalakat a netrõl, mint ahogy a youtube-ról vesznek le videókat, egyetlen formai hiba miatt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
óóó bazz😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én nemtom....

LeWyTy
Senki?<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
WAAAAAT 😄DDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil

Zomil
értem én...persze...csak ugy nehéz, átmennie a szürön, h Obamát támogatták elég sokan akiknek ez elég szarul jönne...ott van maga a Google, akiknek elég nagy a befolyása ahhoz, h egy ilyen dolgot befolyásoljon. Valoban átment több szürön...mivel mindenki elképzelhetö 5letnek tartja, de attol még az elfogadásig nem fog eljutni. És igen, sztem fel van fujva, h már egy magyar anime oldal is ezzel foglalkozik, meg tüntet...meg, h mostmár .org, meg mostmá lekapcsoljuk 1 napra az oldalt...nem egy ilyen fogja eldönteni a dolgot, hanem a google, meg egy rakás nagy cég/játékfejlesztö/oldaltulajdonos(pl. faceboook) szava. Persze majd biztos elfogadnak egy ilyen dolgot a facebook és a google mellett. Nyilván...
A tájékozottságot illetöen meg én már kb. 1-1,5éve(nem emlékszem pontosan mikor már) olvastam erröl mikor elöször kitalálták ezt a marhaságot, csak akkor még nem volt ennyire felkapva. Nem csak ez az egyetlen ilyen idiota törvény ami átmegy a szüréseken.

"Olyan ez, mintha otthon kigyulladna egy konyhaeszköz"
Ez max. olyan, h a világ másikfelén kigyullad egy konyhaezköz, aminek minimális esélye van, h felgyujtsa a világ másik felén lévö házat, de ugyse tudja felgyujtani, mert hamar eloltják, csak néhány hülye nem vette észre azt gondolván, h jo lesz az a kis tüz legalább meleg lesz.
De nekem itthon pánikba kell esnem, h jajj most mi lesz...
Amugy meg nyilván pont a magyar anime közösség fog rola tenni, h ne valosuljon meg...háhá...nem...

Egyszerüen csak feleslegesnek tartom egy ilyen dolog ennyire fejfujását. Oké hirezni kell rola és informálni az embereket, h azért ne engedjenek már meg mindent a kormánynak...de azért tulzásba se kell esni.

Ruley
Látom nem vagy képben, a törvényjavaslat már több szûrõn is átment, és úgy tûnik hogy a kongresszusi képviselõk többsége támogatná.

Mondjuk most éppen úgy tûnik hogy tényleg nem fog ebben a formában átmenni, mert Obama viszont azt mondta hogy élni fog ellene a vétójogával, de ez csak most a múltkor derült ki, elõtte néhány hétig tényleg jó esély volt rá hogy megszavazzák. Az hogy "0 esélye van", az viszont durva alábecsülése a helyzetnek.

Egyébként meg Obama is eleve csak azért reagált bármit is mert ennyi a tiltakozás ellene. Ha nem lett volna felfújva a dolog, akkor eleve fel sem tûnt volna senkinek hogy milyen problémák vannak vele (mert egyébként a megfogalmazása nagyon jól hangzik).

Olyan ez, mintha otthon kigyulladna egy konyhaeszköz, mire te meg azt mondanád hogy "Minek eloltani, egy ilyen kis konyhatûztõl szinte soha nem szokott ház leégni". Tényleg nem, de éppen azért mert normális emberek idõben eloltják. Ugyanígy elmebeteg törvények éppen azért nem valósulnak meg, mert vannak emberek akik felfújják.

Az oldal lekapcsolása meg úgy tiltakozás, hogy amikor a Wikipedia, a Reddit, a Wordpress, a Good Old Games, és mellettük egy rakás kisebb oldal is egyszerre leáll és helyettük egy tiltakozásra felszólító irat jelenik meg, akkor azok is észreveszik hogy komoly a helyzet, akik amúgy nem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
parancsolsz?

Zomil
off:
jhajjj...látom AA is megtalálta a SOPA nevezetü baromságot...csak tudnám minek felfujni egy ilyen dolgot teljesen feleslegesen...persze, ha nagy eséllyel életbe lépne egy ilyen törvény akkor van értelme tiltakozni...de ennek a törvénynek kb. 0 esélye van...persze, majd pont az Usa fogad el egy ilyen törvényt(ahhoz tul sok olyan cég/oldal van ami ez ellen szol)...ez is csak egy ilyen politikai baromság amit sikerült felkapni...

arrol nem is beszélve, h az oldal lekapcsolása 1napra, h a fenébe tiltakozás ellene? 😄

PetruZ
Kár, hogy alapvetõen nem is errõl szól, de sebaj, megszoktuk. 😊
Lelouch
Jah, majd bejön a nen. Egyébként egyes vizsgázók már tudják használni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint például Hisoka. De õ is csak a vizsga után mutatja majd meg, hogy mire képes.
Zomil
jah, h még külön képességeik is lesznek? 😊
jol hangzik

Lelouch
Ugye? 😊 És a képességrendszer még be sincs vezetve a vadász vizsgán... 😊
Zomil
nekem valahogy olyan kellemes retro sci-fi érzésem van a nézése közben, nemtudom miért 😄
az OP-ja is nagyon tetszik

A szezon meglepetése eddig. Ugyanis a címe meg promókép alapján valami idióta kalózfétises moe ökörködésre számítottam de az eddigi két rész alapján egy kellemes ûrsztorinak tûnik. Nem sietnek hanem szépen felvezetik.
Eddig tetszik.
LasDen
ino boku ss 1. részt pár perc után kinyomtam...ez a tsundere vagyok, de nem szándékosan nem tetszik...a csaj idegesít 😄

Zomil
viszont meglep, h a HxH ennyire tetszik, nem gondoltam volna, h ilyen jopofa anime 😊

LeventeV
<#eljen> Akkor megnézem õket.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szerintem normálisabbak.
LeventeV
Én végigszenvedtem az elsõ évadot, de a másodikhoz már nagyon nem volt kedvem.
Akkor azt mondod, hogy a Saionara-k "normálisabbak"? XD

Lelouch
Az Arakawa nálam 1 rész után ment a levesbe. 😄
LeventeV
Az olyan humort nem bírom pl mint ami az Arakawa Under the Bridge-ben van. Az nem tetszett nekem. 😞

Lelouch
Ilyen alapon kár pazarolni az idõt arra a pár résznyi Katte ni Kaizou-ra is szvsz. 😄
LeventeV
Már rég a ptw-k közt van, csak félek, hogy olyan fárasztó humora van. :|

Lelouch
Remélem nem fog megszûnni, igaz csak /a/-ra járok, de azért sajnálnám... 😄
Máté94
Mi is lenne ha egy nap megszûnne a 4chan... világvége?
Lelouch
Akkor már inkább a Sayonara Zetsubou Sensei-t ajánlom, ugyanattól a mangakától származik a kettõ, de mégis klasszisokkal jobb.
Lelouch
LeventeV
6 rész az egész. Ez után a jelenet után adok neki egy esélyt.

piros mogyi
Kicsit beteg, de ari. 😊
Azért nekem elég volt belõle ennyi.

Ne etesd a trollt!

Lelouch
Hehe, milyen igaz... 😄
Lelouch
Egy agyrém.
LeventeV
Annyira nem tetszett?

LasDen
így hirtelen nem is tudom melyikre nézve kínosabb az összehasonlítás...😄

Lelouch
Én csak sírtam anno... 😄
Gyõri Devi
seems legit

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
<#idiota>
LeventeV
Hát ez valami eszméletlen. 😊))) Sírva röhögök... te jó ég. XD

Lelouch
AA-n azt olvastam, hogy november elejétõl majd rendesen beindulnak az események, kiváncsi leszek. Eddig egy erõs 7 pontot ér nálam a sorozat.
Zomil
hát gondolom lassan azt a szálat is folytatják, mert nem hiszem, h lezárult volna még a dolog 😊

Lelouch
Mi a véleményed a sorozatgyilkos kapcsán?
Zomil
jajj, ez a 14. Persona rész...annyira Narukamis volt... 😄
Mármint ennyi faszság is csak vele történhet... 😄

De jo rész volt nagyon... 😊

Zomil
off:
tessék örüjjetek, egy nemrég indult mém eredeti videoja 😄
mivel nincs a related-ben ilyen, ezért itt egy tf2-es is(ez volt a 2.), utána már láthatjátok related-ben, ez milyen lavinát inditott el... 😄
kár, h a videok 3/4-e bronis...

Zomil
omg, beteg 😄

elöször azt hittem Sno, mert ott volt, h vizzé változott Tomoki, de aztán tovább néztem... 😄

LasDen
katte ni kaizou...😄

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
Kösz. <#worship>