Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Lemon karaktere mondhatni egy visszatérõ karakter az Onegai szériából. Morino Ichigo ugyanilyen karakter volt, mindenkirõl tud mindent, ha nem akkor valamilyen furmányos módon megoldja😄, szereti kihasználni a karaktereket,keverni a szart és ugyanúgy ühühühü-sen nevet. Nem hinném, hogy más különleges kiderülne róla. (bár Teacher-ben kiderült, hogy idõsebb mint vallja magát)

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Ha azt írom, hogy egy, akkor meg azt lett volna, hogy "És mi van Ichika-val?"<#idiota>

LasDen
nem rég volt a sok geass bejelentgetés úgyhogy kedvet kaptam hozzá meghát 2 éve hogy láttam....a sorozatot nem volt kedvem újrázni, így maradt a 2 órás recap...kicsit filmesebbre számítottam nem szimpla összefoglalóra, de lényegen nem változtat. sokmindent kihagytak nem magyaráztak meg, így tényleg csak összefoglalónak volt jó 😄
Suzakun és marhaságain csak röhögtem, szánalom az az ember. A másik, aki rossz pontja a sorozatnak Nina a szemüveges õrült picsa. Idegesítõ volt és hát a leggonoszabb tette, hogy megrontotta szegény Table-kunt (ami amúgy kimaradt a filmbõl)....😄
holnap vagy valamikor jöhet a zero requiem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nee egy idegen, aki ürhajoval érkezett nem az akinek mondja magát...? <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Ichika... tudjuk miért, és Lemon, ugyanezért. 😊
Lelouch
Normálisan már csak úgy térhetnének vissza a manga vonalához, ha resetelik a Forte végi Chaos incidenst. Az anime original/filler részekkel szemben eddigi tapasztalataim alapján meg nem lennének nagy elvárásaim.
Zomil
omg, ez az év hire... 😄
nem nagyon tud zavarni, h nem mangahü, ha "értelmes" történetet találnak ki helyette, bár lehet, h vmi modon esetleg vissza probálnak térni a manga szálhoz.
amugyis is perverz Tomoki-bol sosem elég 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
fuck yea...még-még Ikarost....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Sora no Otoshimono 3. évad bejelentve.
Egyrészt örülök, másrészt viszont nem tudom hogy hozzák majd helyre a Forte végi öngólt, remélem nem rugaszkodnak el nagyon a mangától.
IMYke2.0.0.0
AnimeAddicts - letöltesz egy felirat csomagot és ha problémás, akkor kijavítod a Aegisub-bal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sziasztok. Megszereztem a Death Note összes részét,,csak van egy kis gondom. Van rajta Magyar szinkron illetve redeteti japán hang de felirat sajnos nincs. Tudta valaki nekem felirat linket adni a : MadTyson féle verzióhoz ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

LasDen
köhömménmegmontamköhömm...

Zomil
ez az Ano Natsu kellemesebb, mint gondoltam, azt hittem, h egy sima romcom lesz, de ezzel a sci-fi dologgal és filmforgatással elég kellemes meglepetés 😊

LasDen
kikre gondolsz?

Máté94
Ahh, én két személyt látok, akik nem azok, akiknek mondják magukat. 😊
Máté94
Ano Natsu: Mintha kicsit gyorsan történnének az események, mondjuk nem mintha az idõt kellene húzni, csak fura. 😊
LasDen
nekem már kezd elegem lenni Kaji Yukiból (Guilty Crown, c3, aquarion evol, iroha, no6 stb), vagyis a hangjából...manapság minden második szarban õ fõhõs/fontosabb mellékszereplõ hangja...unom már...

LeventeV
😄 Elkezdem majd azt is és akkor meglátom, csak legyek túl a vizsgáimon elõször.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
én ezt már passzolom...nemtom 😄

LeventeV
A mangával mi a helyzet? Mangahû az anime? Ha igen akkor kb hány fejezetet dolgoz fel?
Ahogy láttam havonta jelennek meg a fejezetek.

LasDen
ha jól tudom nem fogyott olyan jól, hogy folytassák....

LeventeV
Mennyi az esélye annak, hogy folytassák az animét?

LasDen
bepótoltam 2 elmaradt részt guilty crownból...de fuh....nemtudom hogy folytassam-e, mert a 12. résszel ez a vonal befejezõdött, jó pont a befejezéshez...😄

LeventeV
Tegnap este befejeztem a Kaichou wa Maid-samat. Jó volt, tetszett. El kéne kezdeni a mangát is, ha nem lesz 2. évad.

LasDen
soha...

IMYke2.0.0.0
Még nem unják ezeket a listákat? Top 25 Anime You'll Never Get Tired of Watching

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
A Maken-Ki-t én ott kaszáltam el, amikor már kezdett elõbújni a srácból az a titkos power és úgy nézett ki, lesz valami sztori is, erre megjelent a másik iskola egy vagon csajjal és megint párbajozni kezdtek... <#sniffles>
LasDen
na mondjuk az tényleg idiótaság volt 😄

BEAST
Engem mondjuk eléggé megleptek az ágyúzó mellek, de tényleg nem tûnik rossznak. Csak maradjanak meg ennél az akció/történet keveréknél. Nem lenne jó ha ezt is elbohóckodnák, mint a pl a makenkit.
A srácban eddig kellemesen csalódtam, eleinte azt hittem egy tipikus bugyuta perverz, de úgy néz ki ott van benne a jófiú is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
tegnap sikerült elég korán lefekedüni (jól megtömtem magam aztán legyûrt a fáradtság) úgyhogy korábban keltem mint kellene...😄
de legalább megnéztem a HighSchool DxD legújabb részét...és megelégedésemre szolgál, hogy ebbõl valami jó sülhet ki, nem csak agyatlan mutogatásból áll, hanem van történet is, amivel rendesen foglalkoznak is. plusz a srác nem egy töketlen flótás...😄
és egy túlfejlet acceleratort is kaptunk mint antagonist...

Malakai
Hát nem egy Death Note, ahol azért többségében minden helyén volt. 😊

A második részre nem emlékszek konkrétan de nem az volt, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...egy másik naplóhasználó miatt megváltozott a jövõ? Mert akkor nincs kötve a 10 perchez, azon kívül frissül 10 percenként, ha van mit bejegyezni, ami a napló típusába is belevág. Én így emlékszek, de lehet rosszul.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mirai Nikki 14 továbbra is...
Azon logika mentén tudott kiszabadulni Yuki, hogy Yuno naplója csak azt jelzi mit direkte õ cselekszik. Így pedig, hogy Hinata rúgta oda neki a kulcsot azt nem jelezte Yuno naplója. Persze már ott is hibás a dolog, hogy ettõl még azt jeleznie kellett volna elölre, hogy a "Az odarúgott kulcsal kiszabadítja magát és pofon vág."
Szóval belegondolva több sebbõl vérzik ez most, ami rossz egy elméletileg logikázós animénél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Mire gondoltál?
LasDen
én is így emlékszem...mer mi történt???

Malakai
Mirai Nikki 14 — Csak én emlékszek rosszul, hogy Yuno naplója eddig jelzett mindent, ami Yukival történik és nem csak, amit õ csinál?
Mert ha így volt, akkor jól elcseszték most, nem csipem, mikor saját szabályaikat nem tartják be az írók.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nisemono 2: Kanbaru tényleg azt csinálta, amire gondoltam? 😄
LasDen
idiotizmus, de megvenném 😄D

IMYke2.0.0.0
Megjelenés:

AKIRA 30th Anniversary Edition Blu-ray will be released on 1/27. Amazon Exclusive. Open price. Currently 9240yen.

Specs:
- Steelbook (package pics available at amazon)
- Audio:JP Dolby True HD 5.1 (24bit/192kHz), JP DD5.1, JP LPCM, English Dolby True HD.
- Subtitles: Japanese and English

Main movie will be using the same master as the previous edition but this edition will include more special features including AKIRA visual Archive (same as the one from 2001 AKIRA DVD Special Edition - AKIRA production report, trailers, TV spots, Interview, Quick action recorder library, artworks). Booklet will be the same as the previous BD. This edition will include 3 post cards as well.

Tasogare Otome x Amnesia anime cast announced

Teiichi Niiya : Tsubasa Yonaga
Yuuko Kanoe : Yumi Hara
Momoe Okonogi : Misato Fukuen
Kirie Kanoe : Eri Kitamura

A manga nagyon tetszett bár az animben mintha Yuuko kicsit darkosabb lenne. Persze mangában is voltak dark pillanatok de azért volt más is bõven.

LasDen
Night on the galactic railroad...
nem is tudom mit tudnék rá mondani..mindenek elõtt furcsa, majd érdekes és végül jó...

Máté94
Jéézusom... 😄 Na, ebbõl mi lesz... már alig várom. 😄D
LasDen
a haganai és a seitokai no ichizon írói írnak 1-1 crossovert a két novellel...
elképzelhetõnek tartom, hogy késõbb OVA formájában animét is kap...😄

Nem. De nagy valószínûséggel robbant a kocsi.
LeWyTy
Gondoltam ha ismeri valaki az eredetit akkor ezt is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Köszi! Ez azt hiszem a "too deep for me" esete volt. 😄
LasDen
passz...átküldöm majd Ricznek a többit õ intézi...de szerintem igen 😄

Zomil
akkor ma jön felirat? 😛

Zomil
áh igy már világos 😊

LasDen
köszi a tippet...pont ma értem oda...mondjuk én simán Király játéknak fordítottam volna 😄D