Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Nem gond, mert mar a 200x-edik resznel abbahagytam, mert olyan lapos lett az egesz. Pedig az elejen birtam, de mara mar egy kanyit nem er az egesz.

Lelouch
10 év
LasDen
"According to Weekly Shonen Jump vol.10, Bleach will enter the final part from the next issue. It's unknown how long the final part will last. There has been four major sections in Bleach story: Substitute Soul Reaper, Soul Society, Arrancar, and Lost Agent."

hûha...kíváncsi vagyok hány évig fog tartani ez az utolsó rész...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Sun Yi Fei

Name:Sun Yi Fei
Other Name(s): Sun Yifei, Babydoll
Origin: China
Born: 16 January
Height: 170cm
Weight: 44kg
Measurements: 31-24-32
Occupation: model, actress

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A közel harminc kedvenc oldal közül az egyikrõl:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy nem tudod/tudjátok rólam, de én nagyon erõsen vonzódom az ázsiai lányok iránt - személyes kapcsolat után, még az egyetemen - így, az ilyen lánykák/nõk esetében nem nagyon izgat(na) a kosárméret. <#buck>

A "Daily Chix" topik réme voltam, mert gyakorlatilag minden csajt "ázsiai lány" mércével mértem, és számtalanszor szúrtam be japán, koreai bombacsajokat oda kép formájában 😊

armageddon666
Senki nem mondta hogy alapból baj van a mérettel, de ha már top10 nagycsöcsû animeszereplõ listát csinálnak, abba nagycsöcsûeket tegyenek.

@

Zomil
jah néztem én is a listát máshol és horizon elég durva ahhoz képest, h mal-on nem kicsit le van huzva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Blu-ray
*1, 21,757 21,757 Tiger and Bunny vol.9 Limited Edition
*2, 20,208 20,208 Persona 4 The Animation vol.3 Limited Edition
*3, 18,281 18,281 Kyoukai Senjou no Horizon vol.2 Limited Edition
*4, 13,412 13,412 Steins;Gate vol.8
*5, *7,498 *7,498 Working'!! vol.4 Limited Edition
*6, *7,164 *7,164 Guilty Crown vol.1 Limited Edition
*7, *5,703 *5,703 The iDOLM@STER vol.4 Limited Edition
*8, *5,148 *5,148 Uta no☆Prince-sama
Maji Love 1000% vol.5
*9, *4,599 *4,599 Mawaru Penguindrum vol.4 Limited Edition
10, *4,468 *4,468 Ro-Kyu-Bu! vol.5 Limited Edition
11, *3,885 *3,885 gdgd Fairies vol.1
12, *3,876 *3,876 Tamayura: Hitotose vol.2
13, *3,452 *3,452 Ao no Exorcist vol.8 Limited Edition
14, *3,372 *3,372 Mayo Chiki! vol.5 Limited Edition
15, *3,276 *3,276 Onegai Teacher Blu-ray Box
16, *3,076 *3,076 Usagi Drop vol.4
17, *3,026 *3,026 Last Exile: Ginyoku no Fam vol.1

workingnek örülök...valsz lesz folytatása is majd, ahogy GC-nek is sztem...😄
horizon meg ha ezt tartja a 2. szezon végéig, akkor még sokáig láthatjuk 😄
az viszont durva, hogy Phi brian nem került fel a listára, de mégis kapott 2. évadot 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Ehhez a ruhához tényleg egy 45kg deszka kell. 😄
Zomil
Inori a Guilty Crown-bol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
hmm... és õ kicsoda/micsoda?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
😮

Jakuza001

Jakuza001
Szerintem mindegy lenne neked, ha kosarak nelkul szemezgetne veled eloben mondjuk egy ilyen leanyzo. Es abban is biztos vagyok, hogy nem is a parokaja erdekelne. 😄

PetruZ
Lehet, hogy a "busty" + "maiden" kulcsszavak alapján akartak válogatni, azaz nem a nyomulós, de méretes lányok közül, de akkor mit keres ott Sena, vagy Lala? 😊 De hát már a méret se stimmel sok helyen, szóval nem jó ez sehogyan sem. 😊
IMYke2.0.0.0
<#buck>
Szerintem is, ahogy lejjebb írtam, nem kicsit fura, hogy a listán van a két 'hölgy' az animébõl... inkább magának a sorozatnak szól , semmint a C-s kosaraknak...

armageddon666
Rei mint busty? Megint meg kell néznem Evangeliont? :S Nem éppen ilyen kategóriának rémlik.

@

IMYke2.0.0.0
Hát, azért nemcsak... 😊

LasDen
amúgyis...ha nem a karakter, hanem csak a méret számítana, akkor csak hentai karakterek férnének fel 😄D

RelakS
Asuka... Rei... Bezzeg Sakaki-san nem fért el <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért gondolom, hogy mint minden listán, a sztorira / hype-ra / aktuális mûre / személyes kedvencre szavaznak, semmint logikusan.

PetruZ
Ez a lista baromság. Hol van a királynõ az Astarottéból, vagy Eris az Asobi-ból, Revy a Black Lagoon-ból, Youko a Gurren Lagann-ból, satöbbi, és mit keresnek ott a lapos csirkék egy "busty anime maidens" listán? Azt sem lehetne mondani, hogy az oversized nem játszik, mert mondjuk Mikuru, Hibino, vagy Sena pont olyan alkat. 😊
IMYke2.0.0.0
Így, nagyrészt a történtetek és karakterek ismerete nélkül: nem állja meg a helyét.
Nyilvánvalóan, a s(z)avazás szimpátia, és nem a külsõségek alapján folyt, de szerintem, számos hátulra rangsorolt karakter végezhette volna a top 5-10-ben.

Kezdjük mondjuk az Amagami SS-es lánnyal...

Aztán meg, értetlenül állok néhány kis mellû lány szerepeltetése elõtt is (8, 11, 12, 13, 15).

LasDen
és megállja?

IMYke2.0.0.0
Nem, csak érdekelt, hogy kik szerepelnek ezen a listán - nagyon sok animét nem láttam még róla, és kíváncsi voltam, megállná a helyét a rangsorolás az én szememmel...

LasDen
unatkozol??? 😄

IMYke2.0.0.0
Egy újabb lista - de ez némiképp nekünk, férfiaknak érdekes lehet, ezért elkészítettem az eredeti Sankaku Komplexes hír képes illusztrációját:

Máté94
Another sikeres átváltott Végsõ állomásba, ki lesz a következõ? Teshigawara? Akazawa? Reiko? Kazami? Nem bírom ki... de legszívesebben megnézném a mangában. 😄
Malakai
Haganait többen is néztük itt õsszel, ha visszaolvasol. 😊 Nekem is tetszett, habár a második felére eléggé ellaposodik poén ügyileg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
ejj, jonak tünik, csak ne ez a tulhasznált zene menne alatta... 😄

IMYke2.0.0.0
Nem hiszem, hogy új hír: Sora no Otoshimono Season 3

Én pedig majd ezt csekkolom, most valahogy kedvet éreztem hozzá: Boku wa Tomodachi ga Sukunai - és nem a jelentése miatt 😊 - " I don't have many friends". YOUTUBE link a trailerhez

Ruley
Zetman PV

Ez nagyon old school-nak tûnik. Ami azért is érdekes mert az egész tavaszi évad is erõsen old school-nak tûnik, ezen kívül van még az Ozuma amit egy klasszikus anime író 80-as években elkallódott forgatókönyvébõl írnak, és a Sakamichi no Apollon is, ami a 60-as években játszódik, a Jazz-rõl szól, és a Cowboy Bebop alkotói állnak hozzá össze.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Komoly volt.
Malakai
Kuroda Yousuke írja mindkettõt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
lol 😊

LasDen
a mai ano natsuban elmentek moziba és a HOTD-ot nézték meg...és tényleg a sorozatból voltak jelenetek...😄 már csak azt nem értem, hogy mér került bele...

Mondjuk így kicsit valóságosabb mert pl mint a II. VH-ban azért itt is jól meg kell gondolni mielõtt bevetjük a sokcsillió dolláross évek alatt épített hadigépeinket. Elég egy rossz döntés és nincs flotta és akkor évekre ki vagyunk ütve.
A kalózlányos eddig tetszik de ilyen haladás mellett nem hogy 26 de 52 rész is kevés lessz.

Mellesleg valszeg az egész egy teszt is egyben hogy a csajok közül esetleg ki alkalmas arra hogy besorozzák majd a hajóra.
LasDen
gundam war in the pocket...

nem igazán tetszett, hogy a fõszereplõ egy 9-10 éves gyerek. és bár nem volt komoyl bajom vele, de sokszor gyerek volt, ami nem tetszett. viszont ettõl függetlenül érdekes ki adalék a gundam vonalhoz. jöhet a stardust memory...😄

Ruley
Kellemesen ûrös hangulatot ad neki.

Egy kicsit a Galactic Heroes-ra emlékeztet, abban voltak ilyenek hogy egyik részben még egy ûrcsatára készülõdik mindkét fél, aztán három résszel késõbb meg még mindig ugyanarra az ûrcsatára készülnek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Pedig nem. Csak a végletekig húzzák az ember idegeit. 😄
Lelouch
Nincs.
LeWyTy
Az van magyarul?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

balintk
Köszi!

IMYke2.0.0.0
A RAW verziókat és az igényesebben visszaosztó csapatoknál keresd - csak néhány példa:

* Astarotte no Omocha!
* Bakemonogatari
* Denpa Onna to Seishun Otoko
* Kore wa Zombie Desuka
* Mitsudomoe
* Motto To Love-ru
* Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai
* Sora no Otoshimono
* To Aru Kagaku no Railgun OVA
* To Aru Majutsu no Index II

balintk
Tudnátok olyan animéket mondani, amelyekhez van audio commentary?

piros mogyi
Köszönöm.😊

Ne etesd a trollt!

LasDen
nem ide tartozik...
az animációk csak a klipekhez készülnek nincs semmi más változatuk. bár ha jól tudom van/volt valami 5 perces rajzfilm sorozat velük, amiben ökörködnek a gorillaz tagjai, de minden más csak a zenékhez van.

piros mogyi
Sziasztok van egy kérdésem, de lehet, hogy nem ide tartozik.

Szóval ez mi ez? Mármint van rajzfilm is belõle vagy csak zenélnek a srácok?

Ha nagyon lámaságot kérdeztem, akkor bocsi.

Ne etesd a trollt!

LeWyTy
Pont ezen gondolkodtam.<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?