Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Én nem tudnék dönteni. Mindkettõnek megvannak a maga elõnyei és hátrányai.
Máté94
Te mit ajánlsz? Vagy döntsek én? 😊
Lelouch
Nem egyezik meg teljesen. Animesuki fórumon lehet találni összehasonlításokat az új sorozat részeivel kapcsolatban, ahol összevetik a mangát, a régi, valamint az új anime sorozatot. Ezek alapján szerintem tökmindegy melyiket nézed, mert van ami a régi, van ami meg az új sorozatban jobb...
Máté94
HxH, a 2011-es akkor teljesen megegyezik a 1999-2001-es verzióval? Vagy érdemes úgy nekikezdeni, hogy elõször a 62 részes, és utána a mostani? <#idiota>
Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is szimpatikus volt mindkét lány, de a resetig Saki volt a favoritom. Utána viszont Mao is feljött, miután kezdett ráébredni az érzéseire. 😊
Amúgy a TWGOK-ban már megszokhattam volna, de itt mégis nagyon rosszul esett ez a memória törlõdés...

A karakterdizájn nekem is tetszett. Ha majd a késõbbiekben elõáll a mangaka valami újjal, vevõ leszek rá.
LasDen
oké, mert valahol azt írták, hogy nem lesz vége...😄
ritka, de most mindkét lány szimpatikus volt, szóval bármelyik lehetett volna felõlem. viszont azt hittem, hogy a Sakis dolog csak valami véletlen volt vagy valami és hogy Maoval nem lenne ugyanez...hát tévedtem, kicsit szomorú befejezés lesz, ha így ér véget...
amúgy a karakterdizájn nagyon tetszett tök jól illett a sorozathoz 😄
Sudat (asszem így hívják a tsundere srácot 😄) is bírom, azt hittem azért több szerepe lesz...
kicsit sajnálom hogy véget ér...

ha meg már manga, ez a Big Order nekem nem tetszik...olyan...szar..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én történetesen olvasom is. A hírek szerint a 29. fejezet lesz az utolsó. Jó lenne valami normális befejezés...
Gyûlölöm a memória resetelést... :@ Saki volt a favoritom, õ már sok sót úgyse eszik sajnos, legalább Mao-val jöjjön össze Harisugawa...
LasDen
vannak itt, akik a mangákban jobban otthon vannak...azoktól kérdezném, hogy nemtudják-e,hogy a Kagami no Kuni no Harisugawa véget ér v sem?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biomage
esetleg valami epizód cím és hogy melyik évad?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bandi 18
Genshiken szerintem 😊

biomage
Hali

Láttam egy videót, és ez volt benne, remélem valaki felismeri.
Na szóval, egy lány aki elég erõs akaratú volt, valaki egy macska fület rakott rá, mintha még verekedett is volna elõtte, aztán amikor rákerült a macska fül, mindenki rácsodálkozott hogy milyen szép, és elkezdték fotózni telefonal, a lány pedig elkezdet pózolni nekik, ez persze iskolában volt, és a fiú aki a macska fület rakta rá, az meg talán otaku volt.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
fura kicsit, de Riasék legalább nem a semmire fel kemények és úgy néz ki egy komolyabb ellenfél is érkezik. ez az egész arc inkább csak bevezetõ akart lenni, hogy ki mit tud...
Asia átállása meg nem annyira meglepõ. az egyház kitagadta és a bukott angyalokkal is csak kényszerûségbõl "szövetkezett". Issei iránti érzései is megkönnyítették az elfogadást. nekem nem szúrja a szemem 😄

PetruZ
Nem igazán vágtam, mire fel az a nagy izmozás, ha
a fõcsaj simán lerendez 3 fallen angel-t egy lövéssel. Meg Asia is kifejezetten simán fogadta, hogy õ most már tkp. ördög. 😊

LasDen
highschool dd nagyon "epic" akart lenni, de sikerült a nagy harcot picit felesleges dumával megfejelve 2 percben lerendezni. kicsit sok volt, de ettõl függetlenül jó 😄

LeventeV
Úgy tudom õ írta a két opening szövegét.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Nem hiszem, Origa népszerû japánban, aki az OPokat énekli, ráadásul zagyva is nyelvileg, mert angol és latin is van benne, nem csak orosz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

qtab986
Gondolom, de volt mögötte valami, hogy mind a két sorozatban részben orosz az opening?

Zomil
hát igy elsöre a sorozat eleve egy alternativ szálat követ, mert van pár uj karakter és a körülmények is mások 😊
akár még jo is lehetne, mert érdekes a világ, de 8részben nem tudom mit lehet elmesélni

Amugy meg komolyan...mit lehet várni egy olyan valamitöl ami egy Hatsune Miku számbol és egy alá/mellé rakott videobol jött létre 😄
Mármint, h ez a Black rock shooter örület ebböl indult ki... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ezután még kevésbé érdekel...😄D
am ez nem spoiler, ez a plot röviden...mindegy, a sorozat ugyanezt meséli el hosszabban szóval sokkal izgalmasabb asse lehet, gondolom 😄

Zomil
bármilyen hihetetlen de amit leirtál, az ugy kb. 10perc max. az 1orás ovábol 😄

de ha akarod spoilerbe leirom a rövid történetét:
lényegében egy történet 2 barátrol(megismerkedés, barátság, összeveszés, stb.), a lövöldözös jelenetet meg én ugy fogtam fel, mintha az a lelki világuk lenne...de fasz tuggya 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
bár még nem láttam egyiket se...ova sokáig itt volt a gépen, de mivel nem néztem meg így töröltem mer csak fogja a "por" 😄 de eleve nincsenek nagy elvárásaim és szerintem ezér se néztem még meg....csajok bunkónagy puskákkal lövöldöznek...sokaknak ennyi elég 😄

Zomil
Megnéztem elöször a Black rock shooter ova-t...nem volt rossz, igazábol nem egy nagy cucc, de 1nek elment, tetszett, h az alternativ világban a történet elöbb volt, mint a valo világban 😊

Most meg megnéztem az uj anime 1. részét...hát a dizájn nem tetszik annyira, az meg pláne nem, h sztem Yomi külseje sztem sokkal bénább lett...gondolom ez egy alternativ történet lesz, csak nagyjábol fog az ova-ra hasonlitani. Meg sokkal zavarosabb is igy 1rész után, mint az ova 😄
Viszont a grafika maga a látvány elég szép, legalábbis az alternativ világ, a valos világ már annyira nem tetszik az ova-hoz képest.
Bár nemtudom mit lehet 8rész alatt kihozni, szoval nem füzök hozzá sok reményt :S

Máté94
Symphogear: Ez a sorozat nem akarja komolyan vetetni magát. Folyamatosan vált, itt egy kis emberölés, ott egy kis parti. Mi van itt? 😄
Lelouch
Ez a #51713-as hozzászólásra ment volna... 😄

Más: a Shana III-at legszívesebben dobnám a fenébe, de 9 részt már csak átvészelek valahogy...
Lelouch
Nekem meg így megnõttek az elvárásaim a movie-féle alternatív befejezéssel kapcsolatban, 4 fejezet alatt normális lezárást lehetetlen lesz adni a mangának...
PetruZ
High School DxD 5.: Csomó do-ra-ma és anger management, és csak úgy hullanak a tollak... 😊
LeventeV
<#idiota>

RelakS
Az orosz kollégám mikor elõször látta, meglepõdött, hogy mivan már? Szinkronizált anime? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
Mert az énekesnõ orosz.

RelakS
akkor ideje letöltenem 😄

Valahol 50 résszel ezelõtt elakadtam

qtab986
A Ghost in the shell Stand Alone Complex és a Ghost in the Shell Stand Alone Complex 2nd GIG openingekben miért énekelnek oroszul?

Lelouch
Ezt nem hiszem el, a Negima manga a 355. fejezettel véget fog érni...<#rinya> Pedig még annyi potenciál volt benne, nem is beszélve az elvarratlan szálakról... Nagyon csalódott vagyok.
armageddon666
wasabi all you can eat running sushi jobban bejött.

@

RelakS
megint van szusihajó a Bambuszligetben. Vagy oda még egyszer ne? 😄

Malakai
Ugyanezt írtam harmadik rész után, így most mégkevesebb kedvem folytatni. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
még a szemese...😄

de ez is olyan furi volt 😄

Lelouch
Ez benne van ebben a karakter archetípusban(lásd Negima: Evangeline), úgyhogy én nem háborodtam fel rajta. 😄 Araragi se vette mellre, úgyhogy...
Zomil
Persze, h ez az igazság, csak nem volt szép dolog ilyenre emlékeztetni 😄

Lelouch
Miért volt szemét húzás? Ha egyszer ez az igazság...
Zomil
Igen ezt tudom,

viszont a Bakemono-ban meg ahogy te is irtad, elég könnyen helyben hagyják, ezért voltam kicsit zavarban, h akkor végülis mennyire maradhatott meg a vámpir ereje. De akkor valoszinüleg épp annyi, h egy sima embert könnyen elverjen, viszont ami afölött van az már tul erös neki 😊
Mondjuk az szemét huzás volt Shinobu-tol, h felemlegette, h kicsit gáz lesz, ha ö 4-500évig él és addigra mindenki kihal mellöle 😄

Lelouch
Nem hiába említette Araragi a Nisemono 1. részében, hogy ha igazi harcba keveredne a húgaival, akkor az is benne lenne a pakliban, hogy megöli õket véletlenül.
Zomil
Értem köszi 😊

Lelouch
Csak nagyon apró töredékét birtokolja a vámpír erejének. Azt mondanám, hogy erõsebb mint egy átlagos ember, viszont a teljes vámpír erejétõl nagyon messze áll. Ugye esélye se volt Black Hanekawa ellen, de mikor kapott egy kis ideiglenes powerup-ot a Rainy Devil Kanbaru ellen, akkor is jól helyben lett hagyva. Elvileg normális esetben erõsebbnek kellene lennie most, mint Shinobunak.
Zomil
amugy Shinobu nevetése se semmi...ilyet se hallottam még... 😄

Már régen láttam bakemono-t, ezért nem igazán emlékszem már rá, h Araragi most végülis mennyire vámpir? Azon kivül, h gyorsan regenerálodik maradt meg más a vámpirságábol? Esetleg nagyobb ereje van mint egy átlagos embernek? Ujra meg kéne már néznem a bakemono-t... 😄

Máté94
Nekem is kicsit böki a csõrömet... de attól még tetszik. 😊
LasDen
végéhez közeleg a bakuman manga??? legalábbis olyasmit olvastam ami erre enged következtetni...
anime adap lesz a mangájukból

A chanokon már elkezdték Végsõ Állommás: Az Anime -nek nevezni.
Lelouch
Hanekawa szerintem is jobban néz ki így.
Hogy Shinobu miért most kezdett el beszélni? Az egyik oka mindenképpen az, hogy átadja az információt, amit Oshinótól hallott. A másik meg az, hogy már nem haragszik annyira Araragira a Kizumonogatariban történtek miatt. Az utolsó kérdésedre is majd a Kizumonogatari ad választ. Ezért is lett volna sikeresebb, ha a Nise elõtt kijön a Kizu movie.
LasDen
egy szar slasher horror lesz az anotherbõl??
ha a köv rész is ilyen szar lesz mehet a kályhába gyújtósnak...

Zomil
Nisemonogatari 4. megint nagyszerü volt 😊
Hanekawa uj külseje sokkal jobban tetszik 😊
És Shinobu is végre feltünt, a hangját meg sztem nagyon jol eltalálták 😊

mondjuk azt nem igazán értem, h miért pont most, és miért pont most döntött ugy, h beszélni kezd 😄
Meg lehet, h elkerülte a figyelmemet, de mi az a dolog amit nem bocsátanak meg egymásnak?