Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
bár így h megnéztem hirtelen a 3 részt ami fenn van AA-n, be tudnám fejezni még ma is :DD. tetszik h online meg lehet nézni már egy csomó mindent az oldalukon is
practitioner of the forbidden arts of death
és tudtok ajánlani olyan animeket amik már befejezettek (felirat is akad hozzájuk ) és az elmúlt 1-2 év leginkább epikusabb mûvei? akadt pár nap szabadidõm, és jól akarom kihasználni :D
practitioner of the forbidden arts of death
Ott a bárban amit Narukami elöadott...hát földön fetrengös volt... :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Minden nyitva, csak ahol próbálom átírni nem engedi.
És ha átírom akkor a többit is arrébb rakja?
Ha számít:
Felirat:
szerintem tök jó lesz
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
igazábol nem is értem, h egy ilyen anime-nel minek belerakni anime original marhaságokat, több poén nem lesz, több fanservice sem, legfeljebb azért mert legyen vmi epic harc a végén...sajnálom, h nagyon sok anime vége azért van elrontva mert eröltetik az anime original marhaságot
megvolt az eredeti 3 filme...most jön idõrendben a war in the pocket, utána a stardust memory. esztán következik a Zeta Gundam 3 filme. még a ZZ elõtt a Green Drivers és utána jöhett a ZZ sorozat...utána lenne a Chars counterattack, de azt már láttam, annak folytatása a Unicorn szintén folyamatban van és annak folytatását az F91-et is láttam. úgyhogy az UC utolsó sorozata a Victory marad a végére...bónusznak meg lehet a live action film, ami szintén az UC-ban játszódik :D
Amugy mecha-s anime, de nem hagyomanyos, hanem vizalatti robotokkal.
Persze tortenetrol ilyen keves resz utan sokat nem tudok mondani es nem is lenne ildomos, a lenyeg az, hogy szepen rajzolt anime es eddig nezheto.
Ez meg lehet hogy igaz, viszont az esetek többségében manga >>>>> anime, és így a nézõ is veszít...<#papakacsint>#papakacsint> De ha neked megfelel majd egy esetleges Rosario Capu2 szintû hányadék is, akkor nem szóltam. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amuro is elején még kisgyerek módjára nyivákolt folyton aztán szépen igazi emberré lett...
holnaptól(mától) meg jöhet a War in the pocket...meg az igloo közbe :D
És ha már szóba lett hozva, akkor a scifi aspektus. Hc scifit is imádom, tehát, ha minden jól ki van találva és ne adj isten még létezõ elméleti fizikai, asztrofizikai teóriákon is alapszik. De ez nem elvárás. :)
Itt az ilyesmi szerintem nagyon felszínes, a sisakos erre jó példa, hogy próbáltak valóság közelinek tûnõ részletet belevinni. Ellenben nem sikerült, mivel a fickó a szemébe lógó hajjal mondja azt.
Vagy utána az ûrséta, amikor a lány ellebegett a hajó felszínétõl vártam, hogy az ûrruha vigye vissza, vagy valaki megfogja és rászólnak. Persze egyik se történt, simán úszkált az ûrben. Persze meg lehet magyarázni, hogy az ûrruhával mozgott, de ha más történés nem foglal le, az ilyenek is zavarnak. :)
Ahogy említettem mindezzel nem lenne baj, ha érdekfeszítõbb lenne, amit látok, de én nagyon ilyen scifi slice of lifenak éreztem ezt a 2-3-as részt. Az, hogy a scifi nem igazán sci benne azért annyira nem zavar, mint amennyinek ez itt lejöhet, csak jól kidolgozottnak sem tartom. :) És emellett hangsúlyozom, nem rossz az anime, csak egy hangyányit mást vártam.
A hiba meg nem volt direkt, egyébként se vagyok jó helyesírásból, de ezt most az alváshiányra foghatom (nem, a Mouretsu Pirates-en se aludtam be végül ^^).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyedül a végén:
De amugy tetszett. Egy olyan 8/10-et nyugodt szivvel adok neki :)
Ez ugye direkt volt?
Egyébként meg attól még hogy lassú valami, attól nem Slice of Life. Ez itt például elég nagy hangsúlyt fektet a "worldbuilding"-re, pélául az ûrhajózásuk módszereinek a bemutatására. Gondolok itt olyan részletekre is, mint ahogy a sisak felvétele elõtt gondosan be kellett tûrniük a hajukat, mert utána már nem tudják. Az ilyen részletekbõl egy egész tisztességes ûrhajós sci-fi légkör áll össze.
Danshi Koukousei no Nichijou — Vagy az egész népszerû angol cím, Daily Lives of High School Boys. Míg a második rész hozta az elsõ színvonalát, vagyis nagyon tetszett, párszor röhögõs volt, a harmadik rész már jóval gyengébbre sikerült, több mini-sztori is nulla lett. Remélem nem lefele ívelõ görbe, hanem csak ingadozás. Ritkán maradok meg az ilyen kis mini-történetes animéknél, de ezt még nézem tovább. :)
Ano Natsu de Matteru — Õ továbbra is tetszik, az eseményekkel, ami egy ilyen enyhén scifis romcomban elvárhatóak egész gyorsan haladnak. Egyelõre azért nem nehéz vízionálni, hogy kb milyen jellegû fõbb események lesznek a maradék 9 részben, de a kiszámíthatatlan történetvezetés sosem volt a mûfaj erõssége. :)
Papa no Iukoto wo Kikinasai! — Már leírásból is emlékeztetett az Usagi Dropra, csak éppen belekevertek egy sztenderd tini romcomot azzal, hogy jóval közelebb állnak korban egymáshoz (a legidõsebb lánnyal). Így persze a mûsoridõ nagyobbik részében jóval vidámabb hangulatú a NyusziBogyónál, és szerintem még az is kétséges, hogy mennyire fogja komolyan venni a témát, vagy hülyéskedik el a problémákat, egyelõre is-is.
Rinne no Lagrange — Alapvetõen tetszik, bár egy ici picit lehetne komolyítani rajta. Egyrészt a harc megint olyan "elsusmákolt" volt... De ez betudható annak, hogy a fõszereplõnek inkább az elsõ rendes harca volt ez. De nem is a történet lehetne komorabb, hanem inkább a fõhõs lányka lehetne pindurit kevésbé ugri-bugri, gyermeteg, ami inkább felszínes hatást kelt bennem.
Mouretsu Pirates — Rá kéne kapcsolnia, vagy lehet ez a szájberharc — vagy mijaszösznek nevezték — izgalmas esemény akart lenni, azátn meg majdnem bealudtam a harmadik részen is. Tartok tõle, hogy 99%-ban Slice of Life anime lesz moe ûrkalózokkal a szeretett suli-klub-kalóz-ûrhalyójukon.
High School DxD — Én azért a harmadik rész történeti mélységét annyira nem éreztem, hisz csak az egyértelmût kaptuk (az egyház, vagy annak egy része a bukott angyalok csicskása), meg egy újabb "háremtagot" (OP alapján viszont valószinüleg tovább már nem bõvül). De tény, hogy kevesebb lengõ tõgyike volt. :) És habár Acceleratort se csíptem, de azért azt látom, hogy talán mit kedvelnek annyian rajta. Az itteni õrült-szadista-albínó klisén ezt nem látom, szerintem simán béna idióta volt idegesítõ szinkronnal. :)
Brave 10 — Isanami aranyos, történet elmegy, harcok jól vannak megcsinálva, már az ilyen nem realisztikus, legalábbis a mindenki mindenféle õsi-lángnyelv-oposszum-támadást nyom stílusú nyinnyász animék közt. Egyébként semmi extra.
Another — Szó volt róla. Továbbra is jó a hangulat, de ha a harmadik rész fordulópontjából sémát csinálnak és leereszkednek a slasher horrorok szintjére, akkor köszönöm majd befejezem, mikor kifogytam a zombifilm antológiámból (amivel igen lassan haladok).
Amagami SS Plus — Én csíptem az Ayatsuji szálat az elsõ szezonban, szerintem jó befejezése is volt, itt viszon nagyon semilyen lett szerintem. Ellenben már tudjuk, hogy itt is resetelik (vagy visszaugranak az elsõ évad azonos routon abbahagyott részéhez), csak nem 4, hanem 3 részt kap minden karakter, és persze fele akkora a szezon is, így 6 helyett 4 karakter lesz.
Senki Zesshou Symphogear-nek még a második részére se tudtam rávenni magam, Inu x Boku SS-rõl és a Zero no Tsukaima F-rõl meg megfeledkeztem, mielõtt elkezdtem ezt írni, abból csak 2 rész ment le, vagy fordította a csapat, amivel néztem mostanáig, azokat majd külön. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Óriási spoiler következik!!!
Azért van egy határ...
már csak 1honap és végre lehet nézni :)
oké, hogy érdeklõdik, de lehetne óvatosabb is azé :D
a papakiki 3. része meg ugye elég szomorú volt érthetõen, de ahhoz képest a gyerekek nem voltak nagyon oda, csak mikor eszükbe juttatták...de késõbb meg teljesen lényegtelen lesz és gondolom a szülõk se halltak meg végleg..:D