Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Tetszik a Tsukihi OP, de Karené azért jobb volt. 😊
- Az epizód egyszerûen zseniális volt elejétõl a végéig. 😄
- Karen bekerült a kedvenc karaktereim közé.
- A fogmosós jelenettel egy újabb anime klasszikus született... 😄
Ha jól tudom a Dusk Maident is õk csinálják, szóval remélehtõleg ott sem lesz hiány hasonlókban.
A mangának van jó pár dark része amit ha jól megcsinálnak akkor ütni fog.
@
http://amnesia-tv.com/character/index.html
Félem hogy a karaktereket elrontják ( Yuuko elég furán néztek ki a PV-ben ) de úgy tûnik szerencsére tartják a Maybe féle karakterdesinget.
Viszont a manga méf fut szóval vagy 2. évad vagy Anime origin ending lesz a dologból.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sok potenciál lett volna benne, kár, hogy csak ennyi részt kapott :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De mondjuk attol nem kell félnie szerintem, h Arargi megcsalná, annyi csaj rohangál körülötte, meg mindegyik flörtöl vele mégis elég szépen tartja magát 😄
Igen azt hiszem AA-n olvastam, nem tudom milyen néven irogatsz ott 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AA-n olvastad? Ha igen, akkor azt is én írtam... 😄
Mondjuk fura, h Hitagi tényleg bármit megtenne Araragiért, valahogy nem illik a személyiségéhez 😄
Amugy ugy tudom Oshino bakemono ota nem került elö 😞
Senjougahara meg végelkeseredettségben kérte fel Kaiki-t. Araragi érdekében bármit megtenne.(Araragi egyébként nem tud Kaiki felbérelésérõl) Kaiki meg természetesen pénzért vállalta el... 😄 De ezúttal nem volt annyira szemét alak. Elõször elég sok pénzt kért, amire azt mondta Senjougahara, hogy annyi pénze nincs, de ha kell akár még prostitúcióhoz(!) is folyamodik, hogy elõteremtse a kellõ összeget.(Tényleg bármit megtenne Araragiért...) Végül Kaiki engedett az igényeibõl, és jóformán csak annyi pénzt kért, amennyi a tervének végrehajtásához mindenképp szükséges.
Hanekawa amúgy próbálta megkeresni Oshinót, de nem járt sikerrel.
Kiváncsi vagyok mi vezeti el idáig és h Kaiki miért segit 😊
Gondolom az utolso könyvre akarja hagyni a végsö legnagyobb harcot, amiben kiderül miért kell Shinobu 😊
Amugy Nadeko akkor nem semmi karakter, h mindig csak a bajt okozza...ugye ott van az általam emlitett Medusa rész is. 😄
Snake God Nadeko-t meg bármilyen meglepõ is, Kaiki intézte el. 😄 Természetesen nem erõvel, hanem a jól bevált módszerekkel... Senjougahara kérte fel.
Nem jöt át az üzenet? 😄
Szóval a 3-4-rõl nekem az Ajimu Beach Monogatari, a 7-rõl meg a Slayers jut eszembe 😊 Tudom, hogy a stílus más, de a szemméret kb stimmel 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A GC-s dolog meg
De hát GC-röl kisregényt irhatnék, h a mostani részben is mennyit fogtam a fejem 😄
Várom már nagyon Kizu-t Shinobu miatt 😄
Ha a Nadeko Medusa-ra gondolsz akkor igen azt olvastam. De annyira nem olvasgatok utána az LN-nek, szoval nemtudom milyen beharangozott harcra gondolsz 😊
Ha gondolod leirhatod.
Már múltkor is észrevettem, a Guilty Crown elõzõ részénél, amikor
hogy ezek a MAL-os kommentelõk szinte úgy hangzanak mint a sztereotipikus japán otakuk a Sankaku Complex cikkek szerint, hogy csak a waifu-juk vaginális érintetlensége érdekli õket.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A késõbbiekrõl elég hiányosak az ismereteim, de mondjuk Nadeko-ról már tudsz te is. Ellene be lett harangozva egy nagy harc, aztán mi lett abból is... Olvastad már? 😊
Hát akkor valoban nem tul erös, bár amugyis Araragi erössége leginkább az, h ott van mellette Shinobu, aki annak ellenére, h eléggé legyengült azért mégiscsak vámpir 😄
Amugy remélem késöbb majd megerösödik, jo lenne látni vmi jo kis harcot is, tudom ez az anime nem erröl szol...bár az elözmény moziba biztos lesz 1-2 shinobu-s harc 😊
Ahhoz a megjegyzéséhez meg csak ennyit: "Araragi reflected on how arrogant he was in thinking he could have killed Karen on the spur of the moment."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, ha a Clannad vége nem kapott el, akkor tényleg ne nézd meg az After Story-t.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert mondja is, h azért nem verekszik már a testvéreivel, mert fél h véletlen vmi kárt okozna bennük.
Na mindegy, annyi haszna legalább volt, hogy mostmár tudom hová tenni a Clannad-os lányokat saimoe szavazáson... 😄
Araragit amúgy túlbecsülöd, jelenleg kevesebb õ egy félvámpírnál is... 😊 Ha nincs komoly módban, vagy Shinobu által felerõsítve, akkor a regeneráción kívül mást nem nagyon tud felmutatni.
Gondolom aki irta, h volt is meg nem is szex az Araragi x Hitagi dologra gondolt...hát igen, lehetett volna valami több rola(mármint nem hentai jelenetre gondolok, hanem a szokásos shaft féle szürreális animácioval)
Mondjuk ott vannak még a yuri testvérek... 😄
★★★★★
@
Érdemes az AniDB-t nézni, ott látszanak a BR release-ek is.
a többi passz, h br-hez passzol-e a felirat
C - The Money of Soul and Possibility Control
Deadman Wonderland
A Channel
Hana-Saku Iroha
Hen Zemi
Kamisama Dolls
Blood-C
Mayo Chiki
Dantalian no Shoka
Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Ezeknél úgy tudom már kijött a Bluray változat. Subolták is õket? (Mármint Blurayt, nem akarok eldugott rawt leszedni meg külön subot)
@
A hajuk például 1-tõl 5-ig túl lágy, szinte egy anime szereplõnek sincsenek ilyen könnyed ceruzavonásokkal kihúzva a hajszálai, 6-tól 9-ig meg túl kócos, a legtöbb elnagyolt-életszerûtlen karakternek éppen hogy egy zárt tömbbe áll a haja egyetlen ahoge kivételével, nem így a négy égtáj felé.
A szemük 3-tól fölfelé fura, mert ekkora szemekre nem szoktak arányosan nagy szempillát rajzolni, sõt, éppen hogy lehagyják.
Az arcuk pedíg nem vízszintesen elnyúlt ovális felé szokott torzulni, hanem kör alak felé. Még egy chibi-nek sincsenek ennyire oldalra széthúzott pofái mint 7-9 nek.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
8-9 = erõs túlzás
Pont erre gondoltam én is.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )