Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
nem semmi 😮

bakemono hol volt benne? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
sokmindent...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
egy ilyen megrajzolásához mit kell szívni? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
te jó ég....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

Lelouch
Most hoztam be 4 résznyi lemaradást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nanako 😮 :S
piros mogyi
Én egy ideje dango-ra vadászom. Ha olyant látnál...

Ne etesd a trollt!

RelakS
RelakS
japán kajára valaki? Már nem sokáig elérhetõ (ha még egyáltalán)

Zomil
köszi...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
subdesu....

Zomil
Annak aki nézte az SnO filmet: kinek a feliratával néztétek? 😊

Zomil
baszott jo video 😊
kár, h 480-as csak 😞

a zene meg 😮
utána is nézek ennek a Xandria-nak(odavagyok az ilyen melodikus/szimfonikus metál stilusért föleg, ha nö az énekes 😄) 😄

LasDen

RelakS
a múltkor is megosztoztunk, bár itt nem tudom, mennyi az az étel mennyiség, amit adnak

Meh, ne fájdítsd már a csórók szívét 😄
Így is esz a penész, hogy a szokásos februári Taico elõadásra már vagy 10-ik éve nem futotta, hogy végre megnézzem.

LasDen
nem tudjátok, a Coppeliont teljesen kukázták vagy csak halasztották???

RelakS

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - ezeket az információkat még nem tudtam.
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Május 23. a DVD/BR megjelenés, szóval valamikor utána lesz belõle valami (és június 23-án jön a 2. film).
IMYke2.0.0.0
No, 4:02-ig megnéztem.
Az arcok tényleg elég "érdekesen hatnak".
Na, majd a BD-rip...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem az hogy a közeli képeken is CGI-k, a fejük meg minden, elég nagy marhaság... Hol vannak már a gyönyörû kézzel rajzolt harcok/csaták/ûrcsaták?

Mondjuk még ez sem zavarna, ha CGI müdban maguknak a karaktereknek nem lenne ilyen 10 évvel ezelõtti számítógépes fejük.

Csak szerintem gáz hogy pl a Valkiriában, Catherine-ben és Naruto UNS 2 c. játékokban -ben 90%-ban rajzfilmes hatást keltetett a CGI itt meg ezt kapjuk?
armageddon666
Mivel mangát nem láttam, és a szörnyes része nem is igazán érdekel, ezért nekem az anime tökéletes. 😊 Egy jó fejlõdéstörténet és egy bukás bemutatása, úgy hogy a szörnyek csak sokkolni jönnek kb. a legjobb pillanatban.

@

PetruZ
Akik látták már a filmet, írták, hogy nagyon mangahû (nem úgy, mint a korábbi anime volt), sokkal jobbak a dumák és a karakterek, de túl sok a CG, nem néz ki olyan jól, mint az anime, vagy a manga. A részlet alapján azért nem annyira vészes, mint mondjuk az Appleseed XIII volt, de tényleg nem túl jó... :/
RelakS
azt tudom :}

Lelouch
Nem. Ott csak bele lett sûrítve annyi részbe a manga hátralévõ része, maga a manga nem olyan módon ért véget, mint a Negima.
RelakS
Mint az InuYasha 167 rész utáni talán 20 részes vége?

Mondjuk még azt sem láttam :S

Lelouch
A probléma abból adódott, hogy ahogy a dolgok álltak, semmi jel nem utalt arra, hogy a közeljövõben vége lesz. Erre kb. 5 fejezettel a vége elõtt, egy abszolút felesleges és bosszantó néhány fejezetes rövid arc után, mintha hirtelen eldöntötte volna a mangaka, hogy véget vet az egésznek. Az eredmény egy olyan lezárás lett, amivel jóformán senki se lehet elégedett.
RelakS
A Jigoku Shoujo 3. évada, a Live Action, és az Égenjárók után szerintem nagy baromság nem lehet.

Kivéve, ha a végén Negi meghal, majd a következõ oldalon felébred, hogy ja, csak álom volt <#idiota> ... Dallas után szabadon 😄

Lelouch
Rajtad áll, de sok jóra ne számíts. 😊
armageddon666
Inkább megnézem megint az animét... Mi ez a fos?! Mintha egy játék átvezetõ animációja lenne, abból is a gagyibb féle. 😞

@

RelakS
hmm... akkor lassan ideje a végét letölteni, és elolvasni? :]

Valahol 302-303 környékén elakadtam

LasDen

IMYke2.0.0.0
Inkább nem nézem meg. Csak fájna.

PetruZ
Berserk - Ougon Jidai Hen I, elsõ 10 perc, webrip és f*ssá cenzúrázva, de egyelõre nincs jobb. 😊

Lelouch
Képzelj el rá mindenféle negatív jelzõt. Így tönkrevágni egy ilyen jó mangát... Tiszta ideg vagyok, ekkorát szerintem még sosem csalódtam. Az utolsó kb. 10 fejezetben szemmel láthatóan már magasról sz@rt a mangára és az olvasók fejére a mangaka. Így nem csoda, hogy szinte minden szempontból katasztrofális lett a vége... Innentõl viszont spoiler-be folytatom, RelakS-ra való tekintettel.
Legalább a hárembõl lett volna valami... Ilyen nagy háremmel én még nem találkoztam máshol, így azt vártam volna, hogy minimum legalább 1 lánnyal összejön a fõszereplõ... Az utolsó fejezetekben el is lett hintve, hogy van egy favoritja, aztán meg jött egy time skip. Azt hittem, majd az utolsó fejezetben kiderül ki az, de csalódnom kellett. Nem jött össze senkivel!!!!

Ez ütötte az utolsó szeget a koporsómba.
LasDen
ilyen jó lett a befejezés??? 😄

Lelouch
Negima 355(end):

És most ha megbocsátotok...
Zomil
Persona4 22:
hát a vége naggyon durva volt 😮

LasDen
azé ne vedd biztosra...tegnap este elküldtem a feliratot aztán kitudja....

nagyon király volt a 9. rész...mikor másodszor néztem az egyik jelenet erõsebben hatott mint elsõnek 😄

Zomil
"am szerintem holnap lesz ano natsu 9...😄"

hurrá 😄

LasDen
naaagyon naaagyon butta...😄

am szerintem holnap lesz ano natsu 9...😄

Zomil
én még a 9. részre várok...kár, h Yuri ilyen sokat késik a forditásaival(és szvsz annyira jo munkát se végez :S ), mondjuk ennyi erövel nézhetném angolul...nah mind1...már megbeszéltük, h én buta vagyok és magyar feliratot megvárom általában mindig 😄

Lelouch
Nisemonogatari 10: Elég komolyra fordultak itt a dolgok a végére, az utolsó rész ezek után igencsak EPIC-nek ígérkezik majd.
Araragi ennyire még sose volt begõzölve, kiváncsi vagyok mire ment volna a shikigamival, ha Kagenui nem állítja meg. Az utolsó részben mindenesetre komoly harc elé nézünk, állítólag lesz majd felerõsített, 18 éves külsejû Shinobu is.<#hawaii>
Zomil
elöször csak a képet néztem majd a te hsz-ed után elkezdtem olvasni a szöveget...majd én is néztem egy nagyot 😄

LeWyTy
Jó na csak jól néz ki.
A kép a logó csak egy kedvenc zene a megtetszõ logó és a nagy unalom eredménye.A zene és az eredeti logo.

hogy legyen on is Gray Fullbuster

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
Nem tudom, de én elkezdtem elolvasni a feliratot.
A második sor végén kicsit megakadtam, majd némi tanakodás után... nyááááááááááádpics! XD

LeWyTy
Egy kicsit anime...Kitalálja valaki ki van a képen?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
ha tudnék se hallgatnám meg...a memocho szar volt 😄

ez meg milyen jó kép....