Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
Hirano Aya tényleg tud énekelni 😄 Vagy nagyon jó a playback 😄 Meg jó a Keion banda is 😄 Csak a zenélés része már kb. léggitár.
@
Máté nagy öröméré 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lehet elkezdem az új Hunter x Hunter animét, aki nézi innen az majd szólhatna, mikor ismét feltûnik Hisoka.
bár én már nem nézem, de ha tényleg véget ér, lehet adok egy uccsó esélyt 😄
Van pár szerethetõ karakter, de több az idegesítõ (és azokat többet is nyomatják). Van még benne lehetõség, de egyelõre nem várok sokat. Emiatt nem is fogok valószínûleg csalódni.
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy nincs a mangából hivatalos angol kiadás, így a gépen való olvasáson kívûl túl sok alternatíva nem maradt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A manga többet nyújt mint ecchi 😊
@
Lelouch: most miért? 😊
tanulni is inkább ugy szeretek, h kinyomtatom magamnak az anyagot 😊
Nem az olvasással van gondom, mert igényes jo müvet imádok olvasni, csak jobban szeretem ezt fizikailag megfoghato dolgokkal 😊
Hidd el, ha egy könyvtárbol ki lehetne kölcsönözni az Sno mangát már rég elolvastam volna 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szar az anime befejezés? Eleve csak a mangát érdemes elkezdeni, vagy csak a befejezés után kell rá áttérni?
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Most viszont sokat vesztett szerintem a potenciáljából a sorozat. Majd meglátjuk.
@
@
Amúgy bár felháborító volt, hogy a (mû)dráma kedvéért megint szétbarmolták a mangát, Hiyori "halála" azért tényleg könnyebben helyrehozható, mint Chaos... Bár az eltérõ képesség még így is visszaüthetne a késõbbiekben.
Kinyomtatni meg kicsit drága lenne, ahogy megvenni is 😞
Mondjuk nem tudom, h angolul kiadják-e egyáltalán...
Lelouch: Nagyon köszi az összefoglalást 😊
Azt meg nagyon sajnálom, h nem lesz belöle fontosabb szereplö 😞
Kéne irni vmi peticiot, h ideje lenne a mangát szorosan követni és kijavitani az eddig elbaszott dolgokat 😄
De ha kiváncsi vagy a kihagyott dolgokra, ajánlom a mangát a 35. fejezet végétõl a 40. fejezetig. Ott többet nyújt a Hiyori arc, mint a movie-ban.
A mangában Hiyori az idõjárást irányította, az animében nem tudom miért módosították arra a valamire. (ja igen, így ki lehetett nyírni...<#whatever>#whatever> ) Ott egyébként Tomoki-nak(és a többi városlakónak is) a Hiyori által okozott alacsony légnyomás okozta a fájdalmat.
A mangában a harc egyébként nem tartott túl sokáig, és szinte teljesen máshogy zajlott. Az megvan, amikor Hiyori ellenhackelte Nymph-et? Ott Nymph powerup-olt, átváltott Aphrodite módba, és egyrészt visszaverte az ellenhackelést, másrészt meg felszabadította Hiyorit a Synapse mesterének irányítása alól. Hogy mi váltotta ki a powerup-ot azt már nem lenne olyan egyszerû normálisan átadnom, úgyhogy nem is teszem meg. Annyit azért hozzátennék, hogy ez elég nagy szemétség volt az anime készítõitõl a Nymph-fanokkal szemben.
Az epilógusban Hiyori elmondja hogy milyen hasznos az idõjárás manipuláló képessége a farmerkodásnál... Valamint kilépett a klubból, azt mondva, hogy legalább már tudja kit kedvel Tomoki... A végén meg megcsókolja Tomokit, és mondja hogy majd találkoznak a suliban. Innentõl kezdve már nem lesz olyan aktív, de szokott még szerepelni.
Végül elég sokat összeírtam, akkor lehet már kitérek a kihagyott dolgokra is.
(naná, h ezt egy Sno banner alatt irom 😄 )
Bár igazábol igy is élveztem végig jo volt felidézni a jeleneteket szoval 9.5/10 😊
Ráadásul ez a Synaps dolog is kicsit bonyolult...szoval az angyalok a földön leélhetnek egy "életet" ami igazábol nekik csak egy álom, és mikor meghalnak akkor ébrednek fel a synaps-ban.
Meg jo lenne lassan tudni, h Tomoki miért ennyire különleges, h például a memoria törlés se hatott rá 😮
Esetleg el tudom képzelni, h Tomoki is valami angyal szerüség
A grafika jo volt, a zenék is, szoval hozta a szinvonalat 😊
Aki képben van a mangával leirhatná röviden, h miket változtattak meg 😊
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
bakemono hol volt benne? 😄