Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ezaz!!!!! 😄DD
Minap gondoltam rá! 😊
LasDen
van ideje megtanulni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
az nem tud sütni, nemkell

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Esetleg felfújható változatban megkaphatjátok 😄

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
azt én is szeretném tudni!!!!!

やられたらやり返す。倍返しだ!

piros mogyi
Talán a piros kimonós kislányra gondoltál?😊

Ne etesd a trollt!

RelakS
mármint milyet?

armageddon666
ezt meg lehet linkeltem már, de ... ilyet honnan lehet beszerezni? 😄

@

armageddon666
Youtube: Animelo Summer Live!

Hirano Aya tényleg tud énekelni 😄 Vagy nagyon jó a playback 😄 Meg jó a Keion banda is 😄 Csak a zenélés része már kb. léggitár.

@

LasDen
A Seitokai no Ichizon folytatást kap, de a Deen helyett a Studio AIC csinálja teljesen új emberekkel...
Máté nagy öröméré 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ott inkább maradok a mangánál továbbra is.
LasDen
ott van Fairy Tail...bár azt mondják, most jön majd a filler show...

Lelouch
Én se néztem mostanában, de a Bleach helyett jó lett volna... Muszáj lesz keresnem valami mást, mert bár tavasztól indul a Medaka Box, az az elején állítólag még nem igazán shounen.
Lehet elkezdem az új Hunter x Hunter animét, aki nézi innen az majd szólhatna, mikor ismét feltûnik Hisoka.
LasDen
hasonló a helyzet mint a gintamanál. itt a space brothers veszi át az idõpontját, de azt nem tudni, hogy a sorozatot máshova rakják v vége lesz. bár írnak olyat is, hogy az anime közel van a mangahoz....ki tudja...
bár én már nem nézem, de ha tényleg véget ér, lehet adok egy uccsó esélyt 😄

Lelouch
Én se, de pl. MAL-on is be van írva a 60 rész.
LasDen
nem olvastam semmit róla, hogy vége lenne...

Lelouch
A Beelzebub anime véget ér a 60. résszel?
armageddon666
ja mondjuk egy bossun x himekot szívesen megnéznék 😊

@

LasDen
azt olvastam, hogy lesz még néhány érdekes történet...pl Bossun x Himeko...de ahogy néztem még egy év és beéri a mangát és szerintem beisfejezik...

armageddon666
Kb. ami érték volt benne az a szereplõk múltja. Most hogy kiveséztük mindet... Poor Man's Gintama 😄

Van pár szerethetõ karakter, de több az idegesítõ (és azokat többet is nyomatják). Van még benne lehetõség, de egyelõre nem várok sokat. Emiatt nem is fogok valószínûleg csalódni.

@

LasDen
hogy érted??

Lelouch
Te tudod... 😊
Zomil
azért az más ha az ember egy film/sorozat szövegét olvassa és hogy egy mangát/könyvet olvas a gépen...sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Az animéknál nincs bajod a felirat olvasással?

Amúgy nincs a mangából hivatalos angol kiadás, így a gépen való olvasáson kívûl túl sok alternatíva nem maradt.
Lelouch
Szerintem hagyd az animét, és egybõl kezdd el a mangát. Bár ha mindenképp ragaszkodsz az animéhez, akkor az elsõ évad szódával még elmegy. De azután is elölrõl kellene nekiállni a mangának.
armageddon666
Tök más a manga mint az anime. A karakterek stimmelnek kb. Az anime kellemes volt szerintem, de fájó pont hogy egy kulcsmotívumot nagyon elszabtak benne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ghoul

A manga többet nyújt mint ecchi 😊

@

Zomil
Engem is egyedül az Sno változások érdekelnek más anime esetében csak simán élvezem amit animeként elém tolnak 😊

Lelouch: most miért? 😊
tanulni is inkább ugy szeretek, h kinyomtatom magamnak az anyagot 😊

Nem az olvasással van gondom, mert igényes jo müvet imádok olvasni, csak jobban szeretem ezt fizikailag megfoghato dolgokkal 😊
Hidd el, ha egy könyvtárbol ki lehetne kölcsönözni az Sno mangát már rég elolvastam volna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Arról mit kell tudni? Mert azt tervezem megnézni.

Szar az anime befejezés? Eleve csak a mangát érdemes elkezdeni, vagy csak a befejezés után kell rá áttérni?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Sket 48

A Boldog Szülinapot sor még soha nem hatott ilyen erõsen szerintem. 😊

Most viszont sokat vesztett szerintem a potenciáljából a sorozat. Majd meglátjuk.

@

armageddon666
No igen... a rosario+vampire.

@

Lelouch
Én is így voltam vele régen, de aztán jött a Rosario + Vampire és megváltozott minden... 😄
LasDen
engem bármilyen anime esetében hidegen hagy, hogy a manga milyen és hogy mennyire követi....

armageddon666
A manga-original storyline a fontos nem a manga mint referencia. Animéket jobban szeretem, van benne zene, beszédhangok, hangeffektek. Ezek jók szerintem és szükségesek.

@

Lelouch
Ez aztán a kifogás.<#nevetes1>

A Fortéban Chaos ellen Nymph nem azt használta, csak ugyanazt a hack mezõt, mint amit a movie-ban is(felerõsíti vele Astraeát és Ikarost...), ez anime original képesség egyébként. Az Aphrodite-mód így néz ki.
Amúgy bár felháborító volt, hogy a (mû)dráma kedvéért megint szétbarmolták a mangát, Hiyori "halála" azért tényleg könnyebben helyrehozható, mint Chaos... Bár az eltérõ képesség még így is visszaüthetne a késõbbiekben.

Zomil
Mert mindig csak addig jutok el, h na majd most nekiállok olvasni, de valahogy sosem tudom rávenni magam, nem szeretek a gépnél olvasni, inkább lefeküdni az ágyba/egy kényelmes fotelbe és ott olvasni 😊
Kinyomtatni meg kicsit drága lenne, ahogy megvenni is 😞
Mondjuk nem tudom, h angolul kiadják-e egyáltalán...

Lelouch: Nagyon köszi az összefoglalást 😊
elvileg ha jol emlékszem ez a powerup a chaos-al történö csata közben jött elö, ezért nem tudták ide belerakni, mert a két arc-ot felcserélték és jol összekutyulták. Amugy sztem van rá esély, h ez az arc még a 3. évadban be lesz rendesen fejezve ahogy a mangában is végetér. Amugy a képessége az idö irányitása volt, meg ugye volt a Time lapse képessége amivel pl. a kard-ot is visszaváltoztatta a korábbi formába, ezért sztem nem halt meg és ezt majd a 3. évad elején fejezik be.
Azt meg nagyon sajnálom, h nem lesz belöle fontosabb szereplö 😞

Kéne irni vmi peticiot, h ideje lenne a mangát szorosan követni és kijavitani az eddig elbaszott dolgokat 😄

LasDen
ha ennyire fontos neked a manga mér nem olvasod??? 😄D

Lelouch
A koncepciójukat tekintve, sok értelme már nem lenne berakni õket. Bár amennyire törõdnek a koncepciókkal, végülis lehet rá esély...

De ha kiváncsi vagy a kihagyott dolgokra, ajánlom a mangát a 35. fejezet végétõl a 40. fejezetig. Ott többet nyújt a Hiyori arc, mint a movie-ban.
Lelouch
Elég hosszú lenne mindent leírni. Azért néhány dolog, amit itt most felhoztál:
A mangában Tomoki emlékei is törlõdtek, de végül a harcnál már újra emlékezett Hiyori-ra, Sugatával és Soharával egyetemben. Egyébként a mangában Tomoki szeme elõtt történt Hiyori elütése és eltûnése, utána miközben kérdõre vonta Nymph-et már el is szálltak az emlékei.
A mangában Hiyori az idõjárást irányította, az animében nem tudom miért módosították arra a valamire. (ja igen, így ki lehetett nyírni...<#whatever> ) Ott egyébként Tomoki-nak(és a többi városlakónak is) a Hiyori által okozott alacsony légnyomás okozta a fájdalmat.
A mangában a harc egyébként nem tartott túl sokáig, és szinte teljesen máshogy zajlott. Az megvan, amikor Hiyori ellenhackelte Nymph-et? Ott Nymph powerup-olt, átváltott Aphrodite módba, és egyrészt visszaverte az ellenhackelést, másrészt meg felszabadította Hiyorit a Synapse mesterének irányítása alól. Hogy mi váltotta ki a powerup-ot azt már nem lenne olyan egyszerû normálisan átadnom, úgyhogy nem is teszem meg. Annyit azért hozzátennék, hogy ez elég nagy szemétség volt az anime készítõitõl a Nymph-fanokkal szemben.
Az epilógusban Hiyori elmondja hogy milyen hasznos az idõjárás manipuláló képessége a farmerkodásnál... Valamint kilépett a klubból, azt mondva, hogy legalább már tudja kit kedvel Tomoki... A végén meg megcsókolja Tomokit, és mondja hogy majd találkoznak a suliban. Innentõl kezdve már nem lesz olyan aktív, de szokott még szerepelni.

Végül elég sokat összeírtam, akkor lehet már kitérek a kihagyott dolgokra is.
Zomil
Amugy remélem azok a jelenetek nem vesztek el amik a trailerben benne voltak, hanem bele lesznek rakva a 3. évadba 😊

(naná, h ezt egy Sno banner alatt irom 😄 )

Zomil
Sno mozi megnézve...10/10 lenne, ha az elsö 45perc nem kb. egy recap lenne 😄
Bár igazábol igy is élveztem végig jo volt felidézni a jeleneteket szoval 9.5/10 😊
A vége viszont tul szomoru lett...olyan szépen fel volt épitve az egész...és végül ilyen szomoru vége lett...Ráadásul ugy tudom a mangában nem is hal meg Hiyori...bár talán a film végén lévö jelenet amikor Tomoki mosolyog remélem arra utal, h mégsem hal meg az anime-ben sem, mert elég nagy geciség lenne a készitöktöl :S
Ráadásul ez a Synaps dolog is kicsit bonyolult...szoval az angyalok a földön leélhetnek egy "életet" ami igazábol nekik csak egy álom, és mikor meghalnak akkor ébrednek fel a synaps-ban.
Meg jo lenne lassan tudni, h Tomoki miért ennyire különleges, h például a memoria törlés se hatott rá 😮
Esetleg el tudom képzelni, h Tomoki is valami angyal szerüség

A grafika jo volt, a zenék is, szoval hozta a szinvonalat 😊

Aki képben van a mangával leirhatná röviden, h miket változtattak meg 😊

Ruley
Ez valahogy a Daicon IV-ra emlékeztetett nagyon, talán a közepén a FLCL rész miatt, ami maga is arra volt egy utalás.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
áh igaz 😊

LasDen
1:29-nél, ahogy a padok közt fut...

Zomil
nem semmi 😮

bakemono hol volt benne? 😄

LasDen
sokmindent...😄

RelakS
egy ilyen megrajzolásához mit kell szívni? 😄

LasDen
te jó ég....

LasDen

Lelouch
Most hoztam be 4 résznyi lemaradást.
Nanako 😮 :S
piros mogyi
Én egy ideje dango-ra vadászom. Ha olyant látnál...

Ne etesd a trollt!