Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
A negyedik megy. S2 az a Zoku Natsume.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ruley
Mitõl?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Na jó... de azért ismerd be, hogy távol áll tõle.
PetruZ
Harmadikat, nem? Natsume (S1), ... San (S2), ... Shi (S3) és ez még most fog véget érni.
Amúgy én is nézem, kellemesen letolja az embert mosolygós alfába. 😊
Ruley
Attól még hogy a 4. évadot nézed, attól még shoujo magazinban jelent meg az eredeti mangája, tehát shoujo.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
un-go ed egyik kedvencem, de a video is jo lett 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Hát... azért elég tartalmas történet, van benne sok minden. Ennek a sorozatnak inkább az a lényege inkább, hogy egy hosszú nap után kikapcsolódást nyújtson. Nincsenek benne hatalmas csavarok, de azért kellõen szívszorító is tud lenni.
piros mogyi
Azt mondjad akkor meg, hogy bonyolódni fog-e a történeti szál, vagy mindig ilyen lapos marad.
Esetleg mélyül-e a karakterábrázolás?

Ne etesd a trollt!

Máté94
Shoujo? Elég messze áll tõle. Már a 4. évadot nézem.<#bee1>
piros mogyi
Elkezdtem nézni életem elsõ shoujo-át:

Natsume's book of friends

Elég könnyed, pihentetõ, darab, de azért, bonyolódhatna a történet vezetés.
Látta már itt valaki?

Ne etesd a trollt!

Máté94
Ragyogás? 😄
Nekem is nagyon tetszett, a gore-os, öldöklés tipikus japán motívum volt. 😊
A Ragyogás izé Another 11 része érdekes volt. 😊
Lelouch
Zomil
akkor válaszul... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
1. video... 😄
2. legjobb... 😄

armageddon666
Végülis, mostanában úgyse néztem 😊 Az utolsó arcot ("fehér shinsengumi") még nem kezdtem el. Majd lassan akkor.

@

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
lol 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
dafuq? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
a Kintama van még aztán annyi...megin beérték a mangát...1 év szünet és visszatér a sorozat...gondolom....

armageddon666
Micsoda? Pedig úgy tûnt hogy van egy csomó anyag. Na mind1. 😊

@

Lelouch
Aki teljesen képben akar lenni, az itt elolvashatja, hogy miket hagytak ki az LN-bõl.
Zomil
Denpa Onna 13. részét totál elfelejtettem, de most eszembe jutott és megnéztem 😊
Nagyon jo volt, ez a befejezés nagyon passzolt a sorozathoz, ez kellett nagyon a 12. rész után 😊
Remélem még kapunk további évadokat a sorozathoz 😊

BEAST
Nekem már gyûlik a listám köszönhetõen a munkának és a szakdolgozatnak/diplomamunkának. 😄

Amiket 100% hogy meg kell néznem/be kell fejenzem:
Amagami SS+
Working'!!
Gintama
Fate/Zero
Persona 4
Guilty Crown
HunterXHunter
Zero no Tsukaima Final
Shakugan no Shana Final

Errõl nem tudom milyen, de majd belelesek:
Last Exile

Ezt pedig már lesem egy ideje, de mindig találtam mást. 😄
Ancient Books of Ys + folyt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
a jövõheti résszel a Gintama' is véget ér...megint...
reménykedtem, hogy nem, de erre volt több esély...1 év alatt nem jött ki annyi anyag, hogy azzal évekig ellegyenek, így szerintem jobb lenne, ha 2 éves szünetet tartanának....😞

armageddon666
Most ez az új Sherlock a menõ. Mindenki rá van kattanva hogy mekkora jó. Én még nem láttam. 😊

@

Azért UK-nak nem Jeremy Brett-et betenni ... 😄

Zomil
"Harcát írtam, nem arcát. 😄"

jujj... 😄

Kaiki központu könyvre kiváncsi vagyok 😄 Nekem is bejött a karaktere nagyon jol el lett találva, föleg az tetszett mikor most Nise végén beszélgették, h ki milyen nézetett vall és Kaiki válasza jo volt 😊

Lelouch
Harcát írtam, nem arcát. 😄

Kizu: Én is így vagyok vele, de ez az avataromból talán látszik is. 😄

Neko: Én úgy vagyok vele, hogy nem árt a változatosság, nem lehet mindig Araragi a középpontban. 😄 Egyébként van olyan könyv is, amiben pl. Kaiki kerül ebbe a központi szerepbe. Apropó Kaiki, nekem nagyon bejött az õ karaktere is.
Zomil
Huhh hát ez igy sokminden igy egyszerre 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát arra én is várok már, h lássuk Shobu-t harcolni az "uj" formájában 😊
Látjuk az arcát jopárszor, egyrész a távolabbi képeken vagy mikor miután leverték Araragit és Shinobu is végez ott a beszélgetés közben is 😊
pl:

Kizu: Nem érdekel, ha nem Nise féle személyisége van ott, mert nyilván onnan fejlödött idáig, de hát Shinobu...minden mennyiségben jöhet 😄

Neko: 2. fele Hanekawa szemszögéböl? 😄
Hát akkor én ott meg fogok halni 😄

Lelouch
Már tényleg nem tudom hogy mûködik az ereje, pedig elvileg most még jobban fel lett erõsítve, mint Kanbaru ellen anno.(már ha jól emlékszem, hogy ott is úgy kapott powerup-ot Araragi, hogy Shinobu szívott a vérébõl) Aztán most meg egy ember intézi el ilyen durván.(Bár Oshino is egyszerû ember, és a Kizu-ban mégis el tudta lopni Kiss-shot szívét... lásd Bake elsõ rész eleje) Talán majd a Kabukimonogatari-ban látunk egy értelmes post-Kizu Araragi harcot a zombik ellen. 😊
Shinobu nekem is tetszett, de mikor láthatjuk ebben a formában harcolni ténylegesen? Remélem az utolsó 3 könyvben lesz majd valami ezt illetõen is...
Az arcát????

A Kizumonogatariban
Kiss-shot már nem akar tovább élni, és azért ment Japánba hogy ott meghaljon.

Szóval nem biztos, hogy ott is majd a Nisemonogatari-beli énjét fogjuk látni. És ha már említed Hanekawát, elvileg õ is jó sokat fog szerepelni a Kizu-ban. 😄
A Nekomonogatari
elsõ részében az elsõ Black Hanekawa incidens lesz bemutatva Araragi szemszögébõl, a második rész meg Hanekawa szemszögébõl lesz a Nise folytatása. Érdekes lesz nem Araragi szemszögébõl látni a dolgokat. 😊
Zomil
Nisemono vége...
Hát...nagyot csalodtam most Araragiban...pedig reménykedtem benne, h azért valami erö megmaradt a vámpir korszakábol, de hát ez nulla kb. 😄
Még emberfelettinek se nevezném az erejét, max. mint egy jo sportolo...
Jobban örültem volna, ha nem csak Araragi verését láttuk volna, legalább a Shinobu harcot mutathatták volna...Tini Shinobu meg menö volt 😄
Lelouch: amugy mutatták az arcát sztem 😊

Én is egy 9/10-et adnék rá, mert mint bakemono sorozat fan, nagyon bejött, de mint bekemono folytatás annyira nem volt 100%-os. Kicsit olyan üresnek éreztem, föleg a 2. fele volt elég gyenge sztem. Meg ez a 11. iszonyat kevésnek tünt.
De várom a további filmeket/sorozatokat. Mondjuk a Kizumono tuti kedvenc lesz, egyszerüen imádom Shinobu karakterét 😊
Neko annyira nem érdekel, mert nem szeretem Hanekawa karakterét 😄

LasDen
hát errõl már a Pierrot kell megkérdezni...

Zomil
pfff... :S

Lelouch
Ha nem kezdenek el itt fillerezni a végén, akkor simán feltudták volna még dolgozni az egész Akumano-szálat. Egyszerûen érthetetlen.
LasDen
gondolom szar volt a nézettség és ahogy lehetett befejezik...

Lelouch
Most olvasom, hogy anime original ending van a Beelzebub-nál, így oda a folytatás lehetõsége. Szép munka ismételten, Studio Pierrot.
Lelouch
Nisemonogatari 11(end):
Mekkora csalódás, hogy nem mutatták a 18 éves kinézetû Shinobu harcát. Ononoki-n se látszódott az, hogy mennyire helyben hagyta Shinobu, pedig az LN-ben írtak szerint ugyanúgy véresre lett verve, mint most Araragi. Apropó Araragi, nagyon LOL, hogy powerup után is csak ennyire volt képes. 😄 Ha már finálé, néztem volna egy kicsit változatosabb harcot is a szokásos egyoldalú verésnél... Így nem bántam volna, ha a végén mégis összecsap egymással Shinobu és Kagenui, de hát végül nem volt rá szükség...

Maga a sorozat végül csak 9/10 lett nálam. Várom sok szeretettel a Kizumonogatarit és a Nekomonogatarit. 😊
Lelouch
A HxH az tényleg egy más kategória. 😊 Ha bejön a nen az új sorozatban, én is bekapcsolódok.
Zomil
hm...hát biztos megvolt az okuk a szünetre...remélem azért nem kell sokat várni amig folytatják ez volt az egyetlen ilyen végtelenitett anime amit néztem 😊
Illetve mostmár a HxH-t is nézem, ami szvsz jobb is, szoval igazábol annyira nem is sajnálom a Beelze-t 😄

Lelouch
Az Akumano szálat azért még végig tudták volna vinni.
Zomil
legalább nem nyomják teli idiota fillerekkel 😊

Máté94
Problem? 😄
Lelouch
Beelzebub TV Anime to End on March 25

Ezzel hivatalos. Mi van a Pierrot-tal? 😄
Zomil
😄

armageddon666
A felfújható változatnak? <#zavart1>

@

LasDen
az kimaradt, nem láttam...😄D

RelakS
?
A felfújható változatnak? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE