72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nagydög #71191 Szerintem eleg alaposan kimeritetted. Egy parat meg en se lattam, es most bogarat tettel a fulembe, ideje lenne ujraneznem a tobbit is. -
#71190 Mint korábban már írtam, felfedeztem magamnak Hayao Miyazaki filmjeit.
Az alábbi filmeket sikerült idáig megnéznem:
- Chihiro szellemországban
- A vándorló palota
- A vadon hercegnője
- Totoro - A varázserdő titka
- Szél támad
- Laputa - Az égi palota
- Nauszika - A szél harcosai
- Kiki - A boszorkányfutár
- Porco Rosso - A mester pilóta
- A könyvek hercege
- Fent a Pipacs-dombon
- Macskák királysága
Tudom, rengeteg filmje van még, de melyiket ajánlanátok megnézésre. Olyasmire gondolok, ami elérhető és van hozzá magyar felirat is. Az sem baj ha szinkronos.
-
#71189 "Sword Art Online - War of Underworld Part 2 Airing in April 2020."
Még 2 rész és tavasszal folytatjuk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.17. 19:44:46 -
#71188 Nagy igazság van benne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#71187 A best waifu akkor is ez(ek között van):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.17. 10:10:52 -
#71186 Es az en gyilkos lyany vajfum? -
#71185 És hol marad az én waifum (a pincérlány)? -
#71184 Minden offenzív nélkül.(csak kicsit) Ez kell ide fejlécnek. Úgy se nagyon van szó másró.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.12.16. 01:50:47 -
#71183 Nem rossz, de a szövegtől nem látszik a legfontosabb része a képnek, a közepe. :-( Egyébként nekem bejön. -
#71182 Jól körbe lövöm :)
Ez ? :
Utoljára szerkesztette: xblades, 2019.12.15. 22:52:16 -
#71181 Meg kell beszélni milyen dizájn legyen.
Amit csináltam csak kíváncsiságból készül, nulla szerkesztői ismerettel.
20 éves lesz a topik 01. 12.-én, valamit addig összekérne hozni közösen. -
#71180 Ne vedd kérlek rossz néven, de ez szemrák :) -
#71179 Nope, nem látszik így sem -
#71178 Nem látható? Talán így: (a modik nem jelezték amikor oda is belinkeltem egyet innen)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71177 Nem értek az ilyen web kódokhoz, de én is próbálkozok pár napja suttyomban a totyik dizájnozással, összelopkodtam pár kódot innen-onnan és azt farigcsáltam, több-kevesebb sikerrel :)
link
Ui: Speciel a képet nem látom csak a sing in google-t
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.12.15. 21:41:31 -
#71176 Szürke, behajtani tilos tábla?
Sok munkád lehetett benne. -
#71175 Készítettem egy bannert ide, ha megfelel használjátok majd az egyik váltó képnek.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2019.12.15. 20:08:08 -
-
#71173 Ott volt a Smile a mondandóm végén. -
#71172 Annyira jó ez a SAO!
2012 vs. 2019
"Sorry I didn't come sooner."
"No, I believed in you, I knew that you'd definitely come to save me."
"It's all right, Everything's all right now, Kirito."
"Just leave the rest to me."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.15. 11:56:22 -
#71171 A szerzői jog itt nem hiszem, hogy számít, mivel a hasonló "cover" feldolgozások általában engedéllyel történnek és/vagy beleesnek az ún. "derived", vagyis az eredetire épülő, de azt újrahangszerelő változatokba. Rock és metál terén meg az ilyenek elég megszokottak. :) -
#71170 Érdekes összeállítás.
Haifuri anime alá játssza a Sabaton banda a Satus Quo bandának , In the army now számát.
Nesze neked szerzői jogok! :)
Amúgy tetszik.
-
#71169 SAO Anime vs LN:
-
#71168 Hohó, hét év várakozás után jövő áprilisban végre jön a Kingdom 3. évada. Egyelőre többet nem tudni, még azt sem, milyen hosszú évad lesz (az első kettő 38 és 39 részes volt). A manga még mindig megy, a 620-valahányadik résznél tart éppen, az eddigi két évad kb. a harmadát fedte le... -
#71167 A csajok civakodása alapján simán ez volt a legjobb SAO rész - már, ami az Alicization-t illeti:
Ahogy Alice húzza Asuna agyát az valami zseniális...
Konkrétan felnevettem azon a részen, amikor Asuna elkezdi, hogy Kirito hozzá tartozik, majd ugyanezt mondja Alice is. Az a szemmel verés Asunától haláli!
És amikor Alice arra kéri Asunát, hogy mondjon el mindent, amit tud Kiritoról, meg arról, hogy neki miért olyan fontos a fiú sorsa. Erre Asuna azt mondja, hogy ez egy eléggé hosszú történet lesz...
Az egész évad legmeghatóbb jelenete:
Nagyon értenek az érzelmek megjelenítéséhez és átadásához.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.14. 21:15:31 -
#71166 Én is megadom a módját. Épp ezért szabadítottam fel szombat estéimet az aktuális szezon első része óta.
Életem egy képben - Shinkai filmjei és LiSA dalai egy boltban:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.14. 20:05:02 -
Nagydög #71165 En peldaul a NAS-omat hasznalom letoltesre. A media lejatszo kozvetlenul arrol jatszik le. Meg azon megy a Netflix es Crunchyroll is. -
#71164 Kinek hogy. Nekem például a SAO szerda estére van betervezve. Vasárnap ugyan a másik anime nézős estém, de nem mindig tudom beszerezni addigra feliratosan.
Szerencsére nem romlik meg. A Spoiler-s helyeket meg addig elkerülöm.
Tudom, egyszerűbb lenne gyorsan számítógépen vagy mobilon (még nem próbáltam) megnézni, de én megszoktam adni neki a módját.
Négy történetet követek egyszerre és azokból nézek meg egy-egy részt. Minden részt letöltök, átmásolom a média lejátszóra, majd nagyképernyős TV-n, kihangosítva megnézem. Kényelmesen a TV nézős helyemen elterülve. Bekészítve mellé a behűtött sört és a frissen pattogtatott kukoricát.
Volt már olyan történet - Higurashi no naku koro ni egy-egy része például - hogy megmaradt a kukorica és a sör is a történet végére mert elfelejtettem fogyasztani közben.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.12.14. 15:44:31 -
#71163 Már csak órák kérdése az egész...
-
#71162 Még nem láttam a történetet. Hamarosan sort kerítek rá.
Valami szép anime bannert azért tehetnétek ki, akinek van hozzáférése. Mindjárt otthonosabb lenne a hangulat. Az sem lenne baj, ha időnként változna a kép. -
#71161 Igen, 1:25-nél van a kép -
#71160 Jó a kép.
Ha erre gondoltál, akkor Videa-n megtaláltam.
Laputa -Az égi palota
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.12.13. 20:17:41 -
#71159 Én csak a logóban lévő betűlevesből indultam ki.
Az arcom, amikor rákeresek Google-ben arra, hogy Laputa, de azt hozza találatnak, hogy "la puta madre"
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.12.13. 18:57:18 -
#71158 Nem nagy ez a világ:
TBTPumpa = TBálint = TBT
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.12. 11:35:32 -
#71157 Köszi! :) -
#71156 Hivatalos promókép:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.12. 11:26:51 -
#71155 1-2 némileg szpojleres kép a szombati SAO epizódból:
Ahogy gondoltuk... Asuna egyből megy Kiritohoz.
Igazi cicaharc lesz itt:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.12. 10:43:08 -
#71154 mikor változott meg a topik neve? Oo
ah nem fontos :D látom D
Utoljára szerkesztette: biomage, 2019.12.12. 03:39:54 -
#71153 Done :)
CSOCSO: leginkább a fejlécet kéne szerintem karbantartani. Régen volt banner is, de ha jól emlékszem, a forrás szerver felszívódott, ezért kiszedtem. Lehet, hogy ez a szögegyszerű is elég itt sokaknak, de miért ne pimpelje a házigizda? :) Sajnos nekem valahogy már a melós C# tanfolyás is valahogy elrepül a fejem mellett
Szóval, CSOCSO és TBTPumpa (TBálint? )
Hirtelen TBT-re gondolnék, mert legalább többségünkkel azonos időzónában lakik, vagy csak nem tudok az ellenkezőjéről. -
#71152 Mindenkinek vannak ilyen megfoghatatlan dolgai, amit mások nem igazán tudnak hová tenni. A mostani szezonból pl. nekem ilyen a Babylon, vagy a Rifle is Beautiful. Objektíve össze sem hasonlítható a kettő, számomra mégis a szezon meglepetései. Előbbi még csak-csak érthető, mert embertelen jó és okos pszicho-thriller, ami méltánytalanul kevés figyelmet kap, de a RiB még számomra is megmagyarázhatatlan. :)