Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
úgy, hogy mind a manga, mind az anime rohadt népszerû :D mondjuk a manga jobban mint az anim, a múlt héten jelent meg a 66. volume és 2,2 millió fogyott belõle 1 hét alatt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Persze, teljesen emberfüggõ:) ( Mindenkinek más az ízlése)
de nem értem hogy lehet ennyi rész belõle:D (One Piece)
Animékben azt szeretem ha mindenre ugyanúgy koncentrálnak :)
Poén , akció , Romantika :)

Pervert Alien ;)

zsakosfrodo2
Erre csak azt tudom mondani, hogy embere válogatja. :D

LasDen
én az elsõ részt is alig bírtam végignézi, nem hogy a többit...hagytam is a fenébe...aztán megnéztem 2 filmet és a 382. résznél bekapcsolódtam...azóta lassan, de haladok :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zsakosfrodo2
Én "aktív" One Piece nézõ vagyok, ha megnéznéd a sorozatot, akkor a következõt tudom ajánlani. Nézd meg az elsõ 4-5 részt, ott elég sok minden történik. Ha az tetszett és úgy döntesz még szeretnél belõle megnézni néhány részt, akkor nézd tovább kb. a 60-ik részig, azzal zárul le egy nagyobb fejezet az animeban. Ha tetszik még akkor is, akkor neked való sorozatra leltél, mert végig az fogja jellemezni a sorozatot, amit ott látsz.

Animék terén nem vagyok valami profi :D
általában mangát olvasok, de most bele kezdek az animés "korszakomba" :)

Pervert Alien ;)

Unknow
Nem egy rossz sorozat. Túl kell tenni magad a rajzoláson. Sok szempontból még komolyabb is mint az átlag shounenek.
One Piece-rõl vélemények?? érdemes e elkezdeni nézni vagy túl gyerekes?!
Szerintem túl sok rész van belõle... és még Ongoing*...

Pervert Alien ;)

IMYke2.0.0.0
Én még nem szereztem acsit... <#schmoll2><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
boff

Ez tényleg mókás kis cucc. Engineer lettem! <#idiota> Amúgy tényleg érdekes pár eredmény. Pl ezek szerint rengeteg military,space témájú cuccot láttam, pedig nem mondhatnám, hogy kedvenceim lennének. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
micsoda statisztikák...:DD micsoda achievmentjeim vannak, fõleg a robotos tetszik :DDD mennyi sunrise animét láttam, meglepõ :D

Lelouch
Hát, azért fórumokon meg 4chan-on nézem miket írkálnak a Naruto mangáról, nekem nem az jön le, hogy tök jó lenne. :D Aki nem narutard, az nem hinném hogy túl jó véleménnyel lenne róla. Viszont a Bleach pont hogy felszállóágban van, bár oda kellett egy katasztrofális elõzõ arc is ehhez. :D
armageddon666
De ahogy hallom a Naruto manga egy ideje már tök jó, míg a Bleach... igazából ha úgy nézed hogy Kubo egy troll, és egy vicc az egész, akkor jókat lehet röhögni rajta :D

@

Lelouch
Te a Bleach-ben hogy építetted volna be a történetbe a fillereket, amikor nagyban zajlott egy háború? Amikor volt lehetõség rá, a Bleach-ben is beépítették a történetbe a hosszú fillereket. (Bounto, vagy a legutóbbi Kagerozás...) A Naruto-ban azért ez sokkal könnyebb megoldani. Bár most ott is belevágtak egy nagy háborúba, majd kiváncsi leszek ott hogy fognak fillerezni. :) De ha már a fillereket hoztad fel, a Naruto-ban sokkal több van, és egyáltalán nem különbek, már ami a minõségüket illeti.

De egyébként ha nem lett volna érthetõ, én a mangákra tettem kijelentést elsõsorban, a már végignézett Bleach animét nehéz lenne dobnom... :)
zsakosfrodo2
Mindkettõ jó, Naruto csak azért jobb a Bleachnél, mert a fillereket ügyesen iktatják be a történetbe. Olyan, mintha nem is lenne filler, de az ember érzi, hogy nem halad elõre a történet ettõl függetlenül. Bleach pedig ezt minden fantázia nélkül csinálja. Pl.: "Most jön a legjobb rész!!!4!1 DE CSAK A FILLER UTÁN *trollface és fél év filler után* no jó most leadunk 2 részt, és még 4 rész fillert rögtön utána". Ezért is dobtam a Bleachet.

Lelouch
Mennyit is láttál a kettõbõl? Amúgy a Bleach jobb, legalábbis azt még nem dobtam. :D
Zomil
annál lejjebb ugysincs :D
(najo bleach)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Eddig csak Naruto-t néztem, de nagyot csalódtam benne..
Ezért is keresek befejezett, viszonylag rövid animéket:)

Pervert Alien ;)

LasDen
sokan sokmásra rátudnák mondani, hogy a legpoénosabb...:DD
nálam Gintama viszi a prímet ilyen téren...

Nem rég néztem végig a "Kaichou wa Maid-sama"-t , szerintem aranyos volt , de Poénok terén a legjobb anime :) jó azért az FMP is rohadt nagy :D

Pervert Alien ;)

Mostanában elég sok szabadidõm van, kíváncsi leszek hogy milyenek lesznek .
Köszi a válaszokat :)

Pervert Alien ;)

IMYke2.0.0.0
* Clannad - 23 rész + extrák
* Clannad: After Story - 24 rész + extrák
* Clannad: The Motion Picture - 1 film
* Gunslinger Girl - 13 rész
* Hyakko - 13 rész + OVA
* Kämpfer - 12 rész + extrák
* Nana (ne riasszon el a "nyál", jó sorozat!) - 47 rész
* Saikano - 13 rész + OVA

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
a sorrend tökéletesen mindegy :DD sõt szerintem a F/Z után az FSN kurva nagy csalódás lenne...így is az mondjuk...

zsakosfrodo2
Fate/Stay Night, ha már Fate/Zero, és ebben a sorrendben mind2.
Én még ezekhez hozzácsapom a Krno Crusade-et.

Lelouch
Kaiji, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Darker than Black, Baccano, Bakemonogatari, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Haruhi, Evangelion, Death Note, Fate/Zero, stb... :D
LasDen
persona 4
durararara
nodame cantabile
higashi no eden
ano natsu de matteru
to aru majutsu no index i-ii
working
sora no otoshimono
fairy tail
HOTD
Kyoukai Senjou no Horizon

Üdv :)
Tudnátok mondani jó Animéket?!
- maximum 50 részes ( de ha jó , akkor lehet több is ) , lehet benne : Akció ,"Iskola" ,Romantika ,Dráma,Tragédia ( Pl : phantom requiem for the phantom , ez viszonylag jó volt )
elõre is köszi :)
Off: ha van belõlük manga akkor arra is kíváncsi lennék :)

Pervert Alien ;)

Lelouch
Na az jó.
Zomil
2részes a flashback :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Úgy gondolod? :D

Fate/Zero 18: Ez kemény volt. Ezek után nem csodálom, hogy mivé lett Kiritsugu. Még a következõ részben is az õ múltja lesz?
RelakS
Lelouch, olyan ... sápadt vagy <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Accel World 5: Ez a Taku milyen csodálatos gyerekkori barát. :)
Lelouch
Az eltérõ célok miatt váltak szét... Nincs ebben semmi furcsa.
Zomil
Nem igazán értem miért ilyen irányba ment el a történet, mert szvsz az alap 4fös csapat elég jo volt, és sztem Kurapica és Leorio is érdekes karakter.

Lelouch
Egy idõ után már csak Gon és Killua marad középpontban.
Zomil
igen, Killuával kiegészülve, de akkor igy gondolom, az egész anime csak Gon-rol szol...ami annyira nem tetszik, de tul jo az anime ahhoz, h csak emiatt dobjam.

Lelouch
Mármint Gon, Leorio és Kurapica? :D
Zomil
Ehh... :D
Pedig az elejéböl és az op/ed-böl kiindulva azt hittem ök lesznek a 3 föszereplö...

Lelouch
Hogy fokozzam a jó hírt, itt egy kis érdekesség vele kapcsolatban :D
2001-es utolsó szereplése óta, 11 év kellett hozzá, hogy idén újra feltûnjön a mangában. XD Jó, ehhez hozzájön a sok hiatus, de akkor is kb. 200 fejezetrõl van szó.
LeWyTy
Segítsetek már egy vitában... ugye hogy 0:50-tõl a szöveg a Black Rock Shooter bõl van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Ez nem jo hir, mert Leorio a kedvenc szereplöm :D

Lelouch
Kurapica nagyon durva lesz, ha viszont a mangát követik, akkor Leorio nen-jébõl nagyon sokáig nem látni majd semmit, lehet az anime már fel se dolgozza odáig.
Zomil
Nah végre lassan Kurapica is megtanulja a nen-t, reméle hamarosan Leorio-ra is sor kerül :)

LeWyTy
Valaki szereti az ilyent?

"Akár" azt is mondhatjuk hogy nem 100% off... de azért csak linkben.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#papakacsint>

LeWyTy
kösz<#worship>

IMYke2.0.0.0
Fate/Stay Night - Saber
http://www.youtube.com/v/BDTR89GUzXs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeWyTy
Mi az anime címe amibõl a csaj van?

zsakosfrodo2
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg beszarás :)