Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az elsõ éved nagyon tetszett ( Clannad)
Az after story eleje is tûrhetõ volt , a vége nagyon nem tetszett.. de ízlések és...😄 ( nem azért nem tetszett mert szomorú, ez szerintem elsietett volt... 😞 )
Pervert Alien ;)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Öcsém viszont megnézte 😄 Ha-ha-ha, vicces volt. Õ nem ismerte a végét. 😄
@
nem láttam, végét már ismerem. spoilerben valaki írja le plz 😊
@
I'll be back... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy nem olyan mint az anim mert te játszol vele szóval ha jól csinálod akkor a fõhõs nem akkora balfa*z mint az animében és jobban is végzõdik.
Az angol patch csak az elsõ 3 chapot viszi de a nyáron jön a teljesen angol, HD feljavított official verzió.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a rendezés a szokásostól picit eltérõ és a történetben nincs semmi hûha eddig, de valami komolyra számítok a lassú kibontakozás után. De lehet csak a KyoAni miatt vélekedem így...
(bocsi ha olyat is irok ami volt már)
Angel Beats!
Baka to Test to Shoukanjuu
Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan(ez nagyon agyzsibbaszto 😄 )
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2
Chrno Crusade
Denpa Onna to Seishun Otoko
Evangelion
Excel Saga (ujabb agyzsibbaszto förmedvény aminek nézése közben durván esik az iq-d 😄DD )
Fate/stay night és egyéb változatai
Full Metal Panic
Kore wa Zombie Desu ka? (ez is agypusztito humor kategoria, nem tudom vevö vagy-e ilyesmire )
Macross Frontier
Macross Zero (elöször a Zero megnézését ajánlanám)
Mahou Shoujo Madoka Magica
Nyan Koi!
Redline
Sora no Otoshimono
Soul Eater
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)
Tengen Toppa Gurren Lagann
Amúgy általában olyan animébe bele se kezdek ahol nincs comedy , Bírom a komoly történetû Anime-ket, de ha csak komoly az annyira nekem nem jön be.
az meg mind1 , hogy suli vagy nem , a lényeg hogy ne unjon rá az ember 😊
Pervert Alien ;)
Ez a felsorolás kábé csak 10.000 animére igaz = szûkíteni kellett.
Én konkrétan azért ajánlottam olyat, amiben majd' mindegyik megvan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"- maximum 50 részes ( de ha jó , akkor lehet több is ) , lehet benne : Akció ,"Iskola" ,Romantika ,Dráma,Tragédia"
Szóval?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Durarara! ugyanis nekem még mindig kimaradt.
Ellenben a Baccano! kötelezõ anyag, imádtam, és nem is ajánlottam - hiszen iskolás/romantikus témát kért 😊
Pervert Alien ;)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)