Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Kéne valamit nézni, de nem tudok választani<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez a Clannad érdekes volt... 😊
az elsõ éved nagyon tetszett ( Clannad)
Az after story eleje is tûrhetõ volt , a vége nagyon nem tetszett.. de ízlések és...😄 ( nem azért nem tetszett mert szomorú, ez szerintem elsietett volt... 😞 )

Pervert Alien ;)

Lelouch
Most láttam, hogy a Cartoon Network adni fogja az Inazuma Eleven-t. Plusz már adják a Thundercats-et is, amit japán stúdió animált. Ha hozzáveszem a legújabb Bakugan-t is, akkor idén több premierrel szolgáltak eddig, mint az Animax. 😊
Lelouch
Jaj, mit indítottam el, pedig nem szándékoztam... 😄
LasDen
egyszer én is próbálkoztam skl dayszel, de valami bekrepált és az ablak jobb sarkában ment kicsiben...de akkor majd én is meglesem ha kijön 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Engem még mindig a hideg ráz ki ha a School Days-re gondolok. Az egyik legvisszataszítóbb fõszereplõ és az egyik legértelmetlenebb befejezés. Ha a VN-ben vannak értelmesebb útvonalak lehet én is belenézek majd.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Pedig vannak akik mestermûnek tartják, lehet a végén te is közéjük tartoznál.<#buck>
armageddon666
Egy ismerõsöm akinek adok a véleményére azt mondta nem tetszett neki. Akkoriban eléggé hasonló ízlésünk volt, így kimaradt. Most meg már hogy tudom "mire megy ki" nem tudom megnézni.

Öcsém viszont megnézte 😄 Ha-ha-ha, vicces volt. Õ nem ismerte a végét. 😄

@

Lelouch
Úgy az igazi, ha végignézed az animét. 😄 Attól függetlenül, hogy a végén komolynak vagy komolytalannak tartod, egy igazi alapmû. :]
armageddon666
Na jó, már nagyon érdekel miért balfasz a Makoto az animében 😄
nem láttam, végét már ismerem. spoilerben valaki írja le plz 😊

@

RelakS
szép menyasszony XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Ez a kép mindent elmond a legujabb Kore wa zombi részröl...
I'll be back... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Azóta utánanéztem én is, egészen pontosan az elsõ 4 chapter van angolra fordítva, aztán leállt a projekt az általad említett hivatalos angol kiadás hírére. Hamarabb is utánanézhettem volna, akkor nem bajlódtam volna vele... 😄
Zomil
Huhh hát ezen most nagyon meglepödtem...(NOT) 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pont a leghíresebbet sikerült kifogni. 😊

Amúgy nem olyan mint az anim mert te játszol vele szóval ha jól csinálod akkor a fõhõs nem akkora balfa*z mint az animében és jobban is végzõdik.

Az angol patch csak az elsõ 3 chapot viszi de a nyáron jön a teljesen angol, HD feljavított official verzió.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
No igen, a fõszereplõkkel tkp. semmi gond, csak a most zajló verseny, meg a két gonosz AK-lány túlzás (igen, fõleg az "elf"). Pár résszel ezelõtt, amikor hasonló stílusban a felsõbb évfolyamosokkal szórakoztak az egyetem területén, az pl. teljesen jó volt. 😊
LasDen
ez a hyouka érdekes (lesz)...legalábbis remélem
a rendezés a szokásostól picit eltérõ és a történetben nincs semmi hûha eddig, de valami komolyra számítok a lassú kibontakozás után. De lehet csak a KyoAni miatt vélekedem így...

LasDen
szerintem nem olyan vészes...a két AK fegyver nekem nem tetszett, de az elf az az eheti részben eltûnik...mondjuk nagyot szól a lelépõje 😄D

Lelouch
Ja, ebben elég egyedi, legalábbis nem sok ilyen VN van.
PetruZ
Általában nem gond, ha egy animében van némi szoft erotika, de az Upotte nekem már sok. Pedig tök jó szórakoztató ökörség lenne, meg minden, de az 5. részben lévõ pár durva dolog már nem tetszett.
Máté94
VN, ami olyan mint egy anime? :o
Lelouch
A lulz kedvéért tettem egy próbát a School Days VN-el. Az angol patch-al valami probléma adódott sajnos, így végül egy idõ után kénytelen voltam "vakon" választani a lehetõségek közül, végül egy bad end jött ki... 😄 Mekkora "mákom" volt, 21 befejezésbõl csupán 3 bad end van, és sikerült kifognom az egyiket. Egészen pontosan ezt. (megtekintés csak saját felelõsségre, etc...)
LasDen
tök jó ez az upotte...bár ez az egész emberi fegyverek történet hemzseg a lyukaktól, de eltudom felejteni és élvezni ezt a hülyeséget 😄DD

Zomil
pár jo tölem is 😊
(bocsi ha olyat is irok ami volt már)
Angel Beats!
Baka to Test to Shoukanjuu
Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan(ez nagyon agyzsibbaszto 😄 )
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2
Chrno Crusade
Denpa Onna to Seishun Otoko
Evangelion
Excel Saga (ujabb agyzsibbaszto förmedvény aminek nézése közben durván esik az iq-d 😄DD )
Fate/stay night és egyéb változatai
Full Metal Panic
Kore wa Zombie Desu ka? (ez is agypusztito humor kategoria, nem tudom vevö vagy-e ilyesmire )
Macross Frontier
Macross Zero (elöször a Zero megnézését ajánlanám)
Mahou Shoujo Madoka Magica
Nyan Koi!
Redline
Sora no Otoshimono
Soul Eater
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)
Tengen Toppa Gurren Lagann

Tudom ajánlani a Cowboy Bebop-ot ha komolyat akarsz, Chobits-ot ha röhögni akarsz, és mondjuk egy Soul eater-t, vagy egy Trigun-t. Ezeket már én is állati régen láttam.
Ezen ne veszekedjünk😄
Amúgy általában olyan animébe bele se kezdek ahol nincs comedy , Bírom a komoly történetû Anime-ket, de ha csak komoly az annyira nekem nem jön be.
az meg mind1 , hogy suli vagy nem , a lényeg hogy ne unjon rá az ember 😊

Pervert Alien ;)

Lelouch
Attól még nem az volt a kérés, hogy mindegyik legyen benne. Például a példaként felhozott Phantom se iskolás cucc tudtommal. A másik dolog meg az, hogy nem azt kérte, hogy mindent soroljunk fel, hanem hogy mondjunk jó animéket, és lám nem is került felsorolásra 10000 cím...
IMYke2.0.0.0
Akkor nem esett le...
Ez a felsorolás kábé csak 10.000 animére igaz = szûkíteni kellett.
Én konkrétan azért ajánlottam olyat, amiben majd' mindegyik megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Mi "szóval?" ? Ez engem igazol.
IMYke2.0.0.0
Nem csak, de nézzük pontosan:
"- maximum 50 részes ( de ha jó , akkor lehet több is ) , lehet benne : Akció ,"Iskola" ,Romantika ,Dráma,Tragédia"

Szóval?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nem csak iskolás/romantikus témát kért, olvasd el újra. 😊
IMYke2.0.0.0
Ezt még én se tudtam.
A Durarara! ugyanis nekem még mindig kimaradt.
Ellenben a Baccano! kötelezõ anyag, imádtam, és nem is ajánlottam - hiszen iskolás/romantikus témát kért 😊

Máté94
Elõtte mondjuk Baccano-t kellett volna megnézni, úgy érthetõ is lett volva Isaac és Miria. 😄D
Seth
Akkor lesd meg a Baccano-t. Ugyanazok csinálták és sokkal jobb mint a Dur

PSN ID.: Beegabor

Ez a Durarara rohadt jó volt: D ekkora Animét, szakadtam az egészen 😉

Pervert Alien ;)

RelakS
A youtube ad alapanyagot, meg kérdezhetsz is? <#idiota>

Seth
Youtube olcsóbb 😊

RelakS

PetruZ
Young Animator Training Project 2011, második darab: Wasurenagumo. Kicsit misztikus, kicsit horror történet egy kawaii póklánykával, a vége meg... hát, érdekes. 😊 7/10
LasDen
hát ez...18+ asszem 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Értem én az iróniát, csak nem szeretem. <#nyes><#ravasz1>

Seth
Huh, már azt hittem itt az Apokalipszis.

IMYke2.0.0.0
Most már mûködik.

IMYke2.0.0.0
Csak nálam halt be a "Coalgirls" oldala?

Lelouch
Na igen, minden elismerésem azoknak, akik fordították, bármilyen nyelvre is. 😄
Máté94
Én imádtam. Lehet meg kellene nézni még egyszer egyben. Lévén nem rég jött ki az utolsó rész, és azért eltelt néha elég sok idõ a részek között. Bár ennyi szöveget fordítani... nem sajnálom senkitõl. 😊
Lelouch
Elkezdtem a Tatami Galaxy-t, de ez nagyon hardcore már. 😄 Ilyen hadarással máshol még nem találkoztam. Nem egy könnyen emészthetõ darabnak néz ki, az tuti.
LasDen
a manga 97-es...az anime 99-ben indult...

zsakosfrodo2
Úgy lehet belõle ennyi rész, hogy már 10 éve megy... TV-ben. Szóval gondolom a manga még régebb óta (vagy a manga volt tavaly 10 éves, pontosan nem tudom).